Tracer MAMOOTH USB 4in1

Pozabite na naporen izbor igralnih pripomočkov. Izberite celoten komplet, s katerim boste prihranili veliko časa pri iskanju in izbiri najboljših sodelujočih in vizualno ujemajočih se igralnih dodatkov. Komplet Tracer Mamooth, ki ga sestavljajo tipkovnica, miška, slušalke in podloga za miško, vam bo pomagal in zagotovil popoln začetek v svetu iger. Prihranjeni čas boste lahko porabili na naslednjem turnirju!
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA46764
€34,90 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

Komplet Tracer Mamooth spada v priljubljeno linijo GAMEZONE, zasnovano posebej za zahtevne igralce, ki od opreme pričakujejo napredne igralne funkcije in parametre. Visokokakovostni materiali, uporabljeni za izdelavo izdelkov GAMEZONE, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi pri zelo intenzivni uporabi. Opremljeni z dodatnimi funkcijami vam bodo omogočili, da jih popolnoma prilagodite svojim potrebam.

Tipkovnica:
• Membranska stikala
• Nizko gibanje tipk
• Večbarvna osvetlitev ozadja Igralna

Miška:
• 4 gumbi in kolesce za pomikanje
• Optični senzor
• Teflonski drsniki
• Ločljivost 1200-3600 DPI

Slušalke z mikrofonom s frekvenčnim razponom 20Hz-20kHz

Podloga za miško:
• Šivani robovi
• Gumirano dno

• Dimenzije 256x209x2 mm


Rainbow RGB osvetlitev
Lepa barvita RGB osvetlitev bo naredila vsako večerno igro bolj prijetno.

Univerzalni priključni
kabel dolžine 1,2 m, končan z USB priključkom, omogoča povezavo tipkovnice z vsemi računalniki in prenosniki. Zaradi lahke in trpežne tanke zasnove se naprava odlično ujema z igralnim slogom.

Hiter odzivni čas
Z miško Tracer lahko hitro kliknete v katero koli igro. Natančen optični senzor odlično odraža vsako gibanje. Miška omogoča hitro spreminjanje občutljivosti med igro v območju 1200-3600 DPI. Miško lahko hitro in enostavno prilagodite igri, ki jo želite igrati. Trpežni teflonski drsniki zagotavljajo gladko in natančno gibanje miške.

Simetrično profiliranje miške
Estetska in simetrična oblika z učinkovito enobarvno osvetlitvijo ozadja. Posebno oblikovana oblika miške omogoča, da se dobro prilega roki tako levičarjem kot desničarjem, kar zagotavlja ustrezno podporo roki in razbremeni zapestje med dolgimi urami igranja iger.

Poslušajte svojega nasprotnika
Dobra komunikacija in popoln sluh sta ključna elementa pri igranju. Zato boste v kompletu Tracer Mamooth našli slušalke z mikrofonom, zahvaljujoč katerim boste slišali najmanjše podrobnosti. Kakovostni pretvorniki bodo poskrbeli za čist zvok, vgrajeni mikrofon pa vam bo omogočil stalno komunikacijo s svojo ekipo.

Igralna površina na vaši igralni mizi
Podloga, ki je priložena kompletu Tracer Mamooth, je popolnoma gladka, ima šivane robove in udobne velikosti. Zgornji sloj je izdelan iz visokokakovostnega posebnega materiala, ki zmanjšuje trenje miške, kar zagotavlja gladko gibanje in optimalno drsenje.

Garancija: 12 mesecev

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

Miška TRACER GAMEZONE Airman RF NANO brezžična

Miška TRACER GAMEZONE Airman RF Nano. Miška je zasnovana za ljudi, ki vstopajo v svet računalniških iger. Spremenljiva ločljivost do 2400 dpi vam omogoča hiter in natančen napad na nasprotnika. Gumijasta površina zagotavlja udobnost za roko uporabnika.
€12,99 z ddv

iGamer Core i9-11900F / 32GB DDR4 / SSD 1TB NVMe / HDD 4TB / RTX 3060 12GB / W11PRO

iGamer Core i9-11900F gaming namizni računalnik je narejen za zahtevne igralce računalniških iger z izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko in hitro delovanje z najvišjimi podrobnostmi in na višjih ločljivostih. Zmogljiv INTEL Core i9-11900F procesor 11. generacije, 32 GB pomnilnika, 1TB NVMe SSD ter trdi disk 4 TB in GeForce RTX 3060 12GB grafična kartica pomenijo odlično izbiro za vse, ki iščejo računalnik, s katerim se bodo kar nekaj let brez težav zabavali z najnovejšimi igrami in tudi hitro opravili delo v grafičnih programih ali uredili video. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev. Osrednji del je INTEL Core i9-11900F procesor 11. generacije v sodelovanju z zmogljivo grafično kartico GeForce RTX 3060 12GB GDDR6. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi kar 32 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vezni nabor Intel H510 osnovne plošče ponuja vse potrebne priključke za povezavo komponent. Tako računalnik brez težav poganja vse igre v 8K (7680x4320) ločljivosti z vsemi vklopljenimi podrobnostmi. Vgrajen je 1 TB NVMe SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo, je na voljo še dodatnega 4 TB prostora na trdem disku. Gamersko ohišje je zaradi RGB ventilatorja in RGB led-ic in stranske plošče iz kaljenega stekla prava paša za oči. Računalnik ima že naložen operacijski sistem Windows 11 PRO.

Video predstavitve so promocijske in ne izražajo specifičnih lastnosti izdelka.
€1229,90 z ddv €1193,00 z ddv