Vtičnice

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

WOOX R6169 Smart WiFi Energy monitoring Metter pametna vtičnica

WOOX R6169 Smart Metter WiFi Energy monitoring pametna vtičnica

- Pripravljen za Matter, omogoča vrhunsko povezovanje v omrežje s katero koli drugo napravo, ki podpira Matter

-Spremljanje energije: analizirajte povezano napravo v realnem času in zgodovinsko porabo energije

-Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa in Google Assistant za glasovni nadzor

- Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi

- Oddaljen dostop - upravljajte svoj pametni napajalni vtič od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z uporabo brezplačne aplikacije woox home ali se povežite lokalno s pomočjo Matter.

-Razpored - načrtujte pametni vtič za samodejno vklop in izklop gospodinjskih aparatov po potrebi

- Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma

Opis funkcij:
Povezovanje vašega doma z vrhunsko tehnologijo prihodnosti, Matter!
R6169 je prva naprava WOOX, pripravljena na Matter, ki omogoča povezavo vašega doma z vrhunskim omrežjem Matter.

V službi, na počitnicah, kjer koli že ste?nadzirajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek Woox Smart Plug. Uporabite svoj mobilni telefon, da na daljavo prižgete električni kotliček, priž gete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse to naredite z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

Glasovno upravljanje
Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.

Ni potrebno vozlišče
Smart Plug deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem zvezdišču ali plačljivi naročniški storitvi.

Nastavite urnik
Uporabite energijsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da bodo običajni majhni gospodinjski aparati v domu bolj priročni za uporabo. Woox Smart Plug lahko podaljša njihovo življenjsko dobo tako, da jih naredi pametne.

Oddaljen dostop
Skrb o tem, ali ste na potovanju ugasnili luči ali ne, je stvar preteklosti. Oglejte si stanje svojih naprav kadar koli prek aplikacije Woox Home in upravljajte stikalo za vklop, da prihranite elektriko.

Kaj je Matter?
Matter omogoča prijetno upravljanje različnih naprav in ekosistemov. Proizvajalci naprav morajo izpolnjevati standard Matter, da zagotovijo združljivost svojih naprav s pametnim domom in glasovnimi storitvami, kot so Amazonova Alexa, Applova Siri, Googlov pomočnik in druge. Za ljudi, ki gradijo pameten dom, vam Matter teoretično omogoča, da kupite katero koli napravo in uporabite glasovnega pomočnika ali platformo, ki jo želite nadzorovati (da, za pogovor z istim izdelkom lahko uporabite različne glasovne pomočnike). Matter bo razširil podporo za platformo in omogočil hitrejšo in lažjo nastavitev vaših novih naprav.

€17,51 z ddv

WOOX R6153 Smart WiFi Dvojna CB2S 2v1 Energy monitoring pametna vtičnica

WOOX R6153 Dual Smart Plug WiFi CB2S 2v1 pametna vtičnica

2v1 - zagotavlja vam napajanje in druge funkcije, dve električni vtičnici, ko uporabljate samo eno zidno vtičnico ali podaljšek.

Monitor porabe energije - R6153 je opremljen z monitorjem porabe energije prek aplikacije WOOX Home, meri porabo vsake povezane naprave na posameznih vtičnicah R6153.

Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovni nadzor (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno)

Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi

Oddaljen dostop - nadzorujte svoj pametni razdelilnik od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home

Načrtovanje - nastavite Smart Plug za samodejni vklop in izklop gospodinjskih aparatov po potrebi

Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah (kot da bi bil nekdo doma)

Glasovno upravljanje
Glasovni nadzor - WOOX R6153 je mogoče združiti z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav neposredno prek glasovnega upravljanja.

Nastavitve časovnika
Nastavite časovnik WiFi vtičnic tako, da se samodejno vklapljajo ali izklapljajo, tako da se lahko luč prižge ob 9. uri zjutraj in ugasne ob 18. uri zvečer.

Daljinec
WOOX R6153 Dual Smart Plug zagotavlja pravi daljinski upravljalnik: vtičnice lahko vklopite in izklopite s preprostim dotikom prsta, tudi ko ste v tujini. Z R6153 lahko svoje naprave vklopite in izklopite ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma

€17,51 z ddv

WOOX R6118-Smart WiFi Energy monitoring 4pk pametna vtičnica

WOOX R6118 pametna vtičnica deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj ločeno).

 • Analizirajte trenutno ter preteklo porabo energije priključene naprave.
 • V službi, na počitnicah, kjer koli že ste - upravljajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek pametne vtičnice Woox. S svojim mobilnim telefonom lahko na daljavo prižgete kotliček, prižgete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse je opravljeno z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.
 • Pametna vtičnica Woox deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistantom za upravljanje vaših naprav z glasovnim nadzorom. Vsaki pametni vtičnici dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njo po imenu. Ustvarite lahko tudi skupino za vse svoje pametne naprave in jih nadzirate z enim ukazom.
 • Smart Plug deluje s katerim koli 2,4Ghz usmerjevalnikom Wi-Fi, ne da bi potrebovali ločeni hub ali plačljivo naročniško storitev.
 • Uporabite energetsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da naredite običajne majhne gospodinjske aparate bolj priročne za uporabo. Pametna vtičnica Woox lahko podaljša njihovo življenjsko dobo, tako da jih naredi pametne.


€44,39 z ddv

WOOX R6118 Smart WiFi Energy monitoring pametna vtičnica

WOOX R6118 pametna vtičnica je združljiva z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot), Google Assistant za glasovno upravljanje.
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj ločeno).
Analizirajte trenutno ter preteklo porabo energije priključene naprave.

V službi, na počitnicah, kjer koli že ste - upravljajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek pametne vtičnice Woox. S svojim mobilnim telefonom lahko na daljavo prižgete kotliček, prižgete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse je opravljeno z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

Pametna vtičnica Woox deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistantom za upravljanje vaših naprav z glasovnim nadzorom. Vsaki pametni vtičnici dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njo po imenu. Ustvarite lahko tudi skupino za vse svoje pametne naprave in jih nadzirate z enim ukazom.

Smart Plug deluje s katerim koli 2,4Ghz usmerjevalnikom Wi-Fi, ne da bi potrebovali ločeni hub ali plačljivo naročniško storitev.

Uporabite energetsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da naredite običajne majhne gospodinjske aparate bolj priročne za uporabo. Pametna vtičnica Woox lahko podaljša njihovo življenjsko dobo, tako da jih naredi pametne.

€11,11 z ddv

WOOX R6087 Smart WiFi 4pk pametna vtičnica

WOOX R6087-4pack WiFi komplet pametnih vtičnic omogoča nadzirajte svojih gospodinjskih aparatov, na daljavo preko Woox Smart Plug. Uporabite svoj mobilni telefon, da na daljavo prižgete električni kotliček, prižgete luči v dnevni sobi, zaženete čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode. Vse to naredite z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

 • Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovni nadzor (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno)
 • Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi
 • Oddaljen dostop - nadzorujte svoj pametni razdelilnik od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home
 • Razporedite in načrtujte samodejni vklop/izklop pametnega vtiča gospodinjskih aparatov po potrebi
 • Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma


Glasovno upravljanje
Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.

Ni potrebno vozlišče
Smart Plug deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem zvezdišču ali plačljivi naročniški storitvi.

Nastavite urnik
Uporabite energijsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da bodo običajni majhni gospodinjski aparati v domu bolj priročni za uporabo.

Oddaljen dostop
Skrb o tem, ali ste na potovanju ugasnili luči ali ne, je stvar preteklosti. Oglejte si stanje svojih naprav kadar koli prek aplikacije Woox Home in upravljajte stikalo za vklop, da prihranite elektriko.

€34,15 z ddv

WOOX R6079 Smart WiFi dvojna zunanja pametna vtičnica

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica WOOX R6079 je opremljena z dvema 16A vtičnicama tipa F, ki ju je mogoče upravljati posamično ali skupinsko, v brezplačni aplikaciji WOOX Home. Opremljen z mat črno in robustno obdelavo, je ta močan dodatek k vsakemu vrtu ali zunanji površini.

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica R6079 ima sistem z več nosilci, ki vam ponuja najboljše iz obeh možnosti namestitve na prostem. Priloženi zatič lahko privijete, da R6079 vtaknete v pesek, blato ali travo ali pa privijete nogo, s 4 luknjami za vijake, tako da lahko R6079 stoji sam in ga lahko privijete na steno, na kamnit podest ali pa na leseno ploščad.

Prenos električne energije na R6079 poteka prek vhodnega kabla za izmenični tok, ki je že priložen izdelku, in sicer 140 cm dolg ??kabel tipa H07RN-F 3G1,5 mm2, na koncu pa vtič tipa F, Schucko, ki ga lahko vstavite v katero koli stensko vtičnico ali podaljšek.

Pokrovi, ki ščitijo vtičnice pred vlago, so opremljeni z vzmetmi, ki v vsakem trenutku zagotavljajo tesno namestitev, z vtiči v vtičnicah ali brez vtičev v vtičnicah.

Pametna dvosmerna zunanja vtičnica WOOX R6079 je opremljena z dvema vtičnicama za izmenični tok, ki ju je mogoče upravljati ločeno ali skupaj in nudi prilagodljivo rešitev za napajanje zunanje opreme. Upravljate ga lahko z aplikacijo WOOX Home na daljavo ali z enostavnimi glasovnimi ukazi, kot je; "Hej Google, izklopi vrtno vtičnico." R6079 podpira glasovno upravljanje Amazon Alexa, Google Assistant in Siri.

Zaženite dvostransko zunanjo vtičnico WOOX prek obstoječega domačega omrežja Wi-Fi brez potrebe po ločenem hubu ali plačljivi naročnini.

€29,03 z ddv

WOOX R4054 Smart WiFi 2300W 10A vgradna pametna vtičnica

WOOX R4054 2,4GHz smart vgradna pametna vtičnica je združljiva z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot), Google Assistant za glasovno upravljanje in IFTTT.*
*(Naprava Alexa in naprava Google Home sta naprodaj ločeno).

Pametna vtičnica deluje s katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi 2,4 GHz brez potrebe po ločenem hub-u ali plačljivi naročnini.

Z brezplačno aplikacijo Woox lahko preko vašega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika nadzorujete napravo kjer koli že ste. Nastavite urnike, časovnike in prizore ter poskrbite, da se vam prostor osvetli tako kot vi želite.
Načrtujete lahko samodejni vklop in izklop vaših gospodinjskih apartov.
Away način - poskrbi, da v primeru vaše odsotnosti vklopi in izklopi naprave ob različnih časih tako, da bo videti da je nekdo doma.

kjer koli že ste - nadzirajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta s pametnim vtičem Woox. Z mobilnim telefonom na daljavo vklopite: električni grelnik za vodo, luči v dnevni sobi ali celo čistilec zraka. Vse se izvede z nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje naprav z glasovnim upravljanjem. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in med glasovnim ukazom preprosto komunicirajte z njimi po imenu. Ustvarite lahko tudi skupino za vse pametne naprave in jih vse nadzirate z enim ukazom.

Oddaljen dostop
Z aplikacijo WOOX Home in pametnim vtičom neboste več skrbeli ali ste naprave pozabili izklopiti, saj bo lahko vse nadzorovati preko aplikacije.

€20,71 z ddv

TP-LINK Tapo P115 Mini Smart WiFi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P115 Mini Smart WiFi pametna vtičnica

 • Upravljanje na daljavo - kjer koli ste, lahko prek aplikacije Tapo vklopite ali izklopite povezane naprave.
 • Urnik - vnaprej nastavite urnik za samodejno upravljanje naprav
 • Časovnik - ustvarite sezname odštevalnih časovnikov za povezano elektroniko
 • Spremljanje energije - spremljajte porabo energije v realnem času prek aplikacije Tapo
 • Glasovni nadzor - upravljajte svojo pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa ali Google Assistant
 • Način odsotnosti - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih urah, da izgleda, kot da je nekdo doma
 • Kompaktna zasnova - majhna vtičnica prepreči da bi blokirala sosednje vtičnice
 • Enostavna nastavitev in uporaba - vozlišče ni potrebno, nastavite hitro in preprosto upravljajte prek brezplačne aplikacije

€16,64 z ddv

TP-LINK Tapo P110 (2-pack) Mini Smart WiFi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P110 (2-pack) Mini Smart WiFi pametna vtičnica

 • Upravljanje na daljavo - kjer koli ste, lahko prek aplikacije Tapo vklopite ali izklopite povezane naprave.
 • Urnik - vnaprej nastavite urnik za samodejno upravljanje naprav
 • Časovnik - ustvarite sezname odštevalnih časovnikov za povezano elektroniko
 • Spremljanje energije - spremljajte porabo energije v realnem času prek aplikacije Tapo
 • Glasovni nadzor - upravljajte svojo pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa ali Google Assistant
 • Način odsotnosti - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih urah, da izgleda, kot da je nekdo doma
 • Kompaktna zasnova - majhna vtičnica prepreči da bi blokirala sosednje vtičnice
 • Enostavna nastavitev in uporaba - vozlišče ni potrebno, nastavite hitro in preprosto upravljajte prek brezplačne aplikacije


€26,60 z ddv

WOOX R6113 Smart WiFi CB2S Energy monitoring 4pk pametna vtičnica

WOOX R6113-4pack Smart WiFi CB2S komplet pametnih vtičnic omogoča spremljanje in analiziranje povezanih naprav v realne času in zgodovinsko porabo energije, kar pomenim, da vključuje možnost nadzora preko pametnega telefona.

-Glasovni nadzor - deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovni nadzor (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno)

- Ni potrebno vozlišče - deluje s katerim koli 2,4 Ghz Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem vozlišču ali plačljivi naročniški storitvi

- Oddaljen dostop - nadzorujte svoj pametni razdelilnik od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home

-Razporedite in načrtujte samodejni vklop/izklop pametnega vtiča gospodinjskih aparatov po potrebi

- Način odsotnosti - vklopite in izklopite svoje naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma

Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo

V službi, na počitnicah, kjer koli že ste-nadzirajte svoje gospodinjske aparate na daljavo prek interneta prek Woox Smart Plug. Uporabite mobilni telefon, da na daljavo prižgete električne kotičke, vse to pa naredite z le nekaj dotiki v intuitivni aplikaciji Woox Home.

Spremljanje energije
Rešitve pametnih vtičnic WOOX vam že omogočajo, da se na pameten način prilagodite nižji porabi energije. Z R6113 lahko v realnem času vidite porabo energije naprave, ki je priključena na pametni vtič R6113. V dnevniku zgodovine lahko spremljate tudi vso preteklo porabo energije povezane naprave. V aplikaciji WOOX Home sta prikazana tako realna kot zgodovinska poraba energije.

Glasovno upravljanje
Woox Smart Plug deluje neposredno z Amazon Alexa in Google Assistant za upravljanje vaših naprav prek glasovnega upravljanja. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in pri glasovnem ukazu preprosto komunicirajte z njim po imenu. Prav tako lahko ustvarite skupino za vse svoje pametne naprave in jih upravljate z enim ukazom.

Ni potrebno vozlišče
Smart Plug deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom brez potrebe po ločenem zvezdišču ali plačljivi naročniški storitvi.

Nastavite urnik
Uporabite energijsko varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da bodo običajni majhni gospodinjski aparati v domu bolj priročni za uporabo.

Oddaljen dostop
Skrb o tem, ali ste na potovanju ugasnili luči ali ne, je stvar preteklosti. Oglejte si stanje svojih naprav kadar koli prek aplikacije Woox Home in upravljajte stikalo za vklop, da prihranite elektriko.

€40,55 z ddv

TP-LINK Tapo P110 Mini Smart Wi-Fi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P110 Mini Smart brezžična vtičnica je superiorna rešitev za male aparate. Omogoča vam daljinski nadzor od koder koli. Povezane naprave takoj vklopite / izklopite prek aplikacije Tapo, kjer koli že ste. Vtičnica je zasnovana, da vam olajša življenje in pomaga odpraviti morebitne nevarnosti.

Funkcije urnika in časovnika omogočajo ustvarjanje tedenskih urnikov in odštevalnih načrtov. Vsa vaša povezana elektronika bo samodejno delovala ob vašem prednastavljenem času, tako bo vaše življenje postalo pametno, priročno in varčno. Nudi vam tudi način Away, funkcijo, ki inteligentno simulira, da ste doma s tem, ko vklopi in izklopi priključeno napravo (kot je svetilka). Nepridipravi imajo tako občutek, da hiša ni prazna, ko ste vi na počitnicah.

Glasovni nadzor
Tapo P110 vtičnica je združljiva z Google Assistant in Amazon Alexa.

Mogočne lastnosti in kompaktna velikost
Tapo P110 vtičnica je kompaktne velikosti, tako da ostanejo sosednje vtičnice nezasedene, zaradi česar je primeren za vsakodnevno uporabo.

Enostavna, uporabniku prijazna namestitev in uporaba. Na pametno napravo si namestite aplikacijo, vključite P110 vtičnico v stensko električno vtičnico in sledite navodilom.

€15,22 z ddv

TP-LINK Tapo P110 Mini Smart Wi-Fi 4-pack pametna vtičnica

TP-LINK TAPO P110 pametna vtičnica (4-pack)

 • Daljinsko upravljanje - vklopite/ izklopite povezane naprave prek aplikacije Tapo, kjer koli se nahajate
 • Urnik - prednastavite urnik za samodejno upravljanje naprav
 • Časovnik - ustvarite sezname odštevalnikov za priključeno elektroniko
 • Glasovni nadzor - Upravljajte pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa ali Google Assistant
 • Način "Away" - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih časih, da se zdi, kot da je nekdo doma
 • Kompaktna oblika - mini velikost, da lahko še vedno uporabljate sosednje vtičnice
 • Enostavna namestitev in uporaba - ni potrebna centralna enota, hitro ga nastavite in enostavno upravljajte z brezplačno aplikacijo

TP-LINK Tapo P110 Mini Smart brezžična vtičnica je superiorna rešitev za male aparate. Omogoča vam daljinski nadzor od koder koli. Povezane naprave takoj vklopite / izklopite prek aplikacije Tapo, kjer koli že ste. Vtičnica je zasnovana, da vam olajša življenje in pomaga odpraviti morebitne nevarnosti.

Funkcije urnika in časovnika omogočajo ustvarjanje tedenskih urnikov in odštevalnih načrtov. Vsa vaša povezana elektronika bo samodejno delovala ob vašem prednastavljenem času, tako bo vaše življenje postalo pametno, priročno in varčno. Nudi vam tudi način Away, funkcijo, ki inteligentno simulira, da ste doma s tem, ko vklopi in izklopi priključeno napravo (kot je svetilka). Nepridipravi imajo tako občutek, da hiša ni prazna, ko ste vi na počitnicah.

Glasovni nadzor
Tapo P110 vtičnica je združljiva z Google Assistant in Amazon Alexa.

Mogočne lastnosti in kompaktna velikost
Tapo P110 vtičnica je kompaktne velikosti, tako da ostanejo sosednje vtičnice nezasedene, zaradi česar je primeren za vsakodnevno uporabo.

Enostavna, uporabniku prijazna namestitev in uporaba. Na pametno napravo si namestite aplikacijo, vključite P110 vtičnico v stensko električno vtičnico in sledite navodilom.

Ni moči? Ni internetne povezave? Brez skrbi! Vaše rutine se bodo nadaljevale.

Privzeto stanje
Ko se napajanje ali povezava znova vzpostavi, lahko vaš pametni vtič Tapo prevzame določeno stanje napajanja:

 • Prejšnje stanje napajanja (privzeto)
 • Izklopljeno (idealno za grelec)
 • Vklopljeno

€50,77 z ddv

TP-LINK Tapo P100M Mini Smart WiFi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P100M Mini Smart WiFi pametna vtičnica

 • Matter Certified - Integrirajte naprave Tapo s certifikatom Matter z drugimi končnimi izdelki Matter v vaš želeni ekosistem.
 • Kompaktna zasnova - majhna, da preprečite blokiranje sosednjih izhodov.
 • Glasovni nadzor - upravljajte svoj pametni vtič z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa, Apple Siri ali Google Assistant.
 • Daljinski upravljalnik - prek aplikacije Tapo takoj vklopite/izklopite povezane naprave, kjer koli že ste.
 • Urnik - vnaprej nastavite urnik za samodejno upravljanje naprav.
 • Samodejni izklop - samodejno izklopi povezano napravo, potem ko je naprava vklopljena določen čas.
 • Način odsotnosti - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih urah, da izgleda kot da je nekdo doma.

 

€13,80 z ddv

TP-LINK Tapo P100 Mini Smart Wi-Fi 4-pack pametna vtičnica

TP-LINK TAPO P100 pametna vtičnica (4-pack)

 • Daljinsko upravljanje - vklopite / izklopite povezane naprave prek aplikacije Tapo, kjer koli se nahajate
 • Urnik - prednastavite urnik za samodejno upravljanje naprav
 • Časovnik - ustvarite sezname odštevalnikov za priključeno elektroniko
 • Glasovni nadzor - Upravljajte pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa ali Google Assistant
 • Način "Away" - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih časih, da se zdi, kot da je nekdo doma
 • Kompaktna oblika - mini velikost, da lahko še vedno uporabljate sosednje vtičnice
 • Enostavna namestitev in uporaba - ni potrebna centralna enota, hitro ga nastavite in enostavno upravljajte z brezplačno aplikacijo

TP-LINK Tapo P100 Mini Smart brezžična vtičnica je superiorna rešitev za male aparate. Omogoča vam daljinski nadzor od koder koli. Povezane naprave takoj vklopite / izklopite prek aplikacije Tapo, kjer koli že ste. Vtičnica je zasnovana, da vam olajša življenje in pomaga odpraviti morebitne nevarnosti.

Funkcije urnika in časovnika omogočajo ustvarjanje tedenskih urnikov in odštevalnih načrtov. Vsa vaša povezana elektronika bo samodejno delovala ob vašem prednastavljenem času, tako bo vaše življenje postalo pametno, priročno in varčno. Nudi vam tudi način Away, funkcijo, ki inteligentno simulira, da ste doma s tem, ko vklopi in izklopi priključeno napravo (kot je svetilka). Nepridipravi imajo tako občutek, da hiša ni prazna, ko ste vi na počitnicah.

Glasovni nadzor
Tapo P100 vtičnica je združljiva z Google Assistant in Amazon Alexa.

Mogočne lastnosti in kompaktna velikost
Tapo P100 vtičnica je kompaktne velikosti, tako da ostanejo sosednje vtičnice nezasedene, zaradi česar je primeren za vsakodnevno uporabo.

Enostavna, uporabniku prijazna namestitev in uporaba. Na pametno napravo si namestite aplikacijo, vključite P100 vtičnico v stensko električno vtičnico in sledite navodilom.

Več varnostnih garancij
- Pod strogim pregledom kakovosti v laboratoriju TP-Link in certifikatom s strani svetovnih organov.
- UL94-V0 ognjevarni materiali za računalnike pomagajo zmanjšati nevarnost gorenja.
- Samodejno shranjevanje po izklopu ali prekinitvi povezave.
- Drsni varnostni pokrov preprečuje električni udar.

€38,68 z ddv

TP-LINK Tapo P100 Mini Smart Wi-Fi 2-pack pametna vtičnica

TP-LINK TAPO P100 pametna vtičnica (2-pack)

 • Daljinsko upravljanje - vklopite / izklopite povezane naprave prek aplikacije Tapo, kjer koli se nahajate
 • Urnik - prednastavite urnik za samodejno upravljanje naprav
 • Časovnik - ustvarite sezname odštevalnikov za priključeno elektroniko
 • Glasovni nadzor - Upravljajte pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa ali Google Assistant
 • Način "Away" - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih časih, da se zdi, kot da je nekdo doma
 • Kompaktna oblika - mini velikost, da lahko še vedno uporabljate sosednje vtičnice
 • Enostavna namestitev in uporaba - ni potrebna centralna enota, hitro ga nastavite in enostavno upravljajte z brezplačno aplikacijo

TP-LINK Tapo P100 Mini Smart brezžična vtičnica je superiorna rešitev za male aparate. Omogoča vam daljinski nadzor od koder koli. Povezane naprave takoj vklopite / izklopite prek aplikacije Tapo, kjer koli že ste. Vtičnica je zasnovana, da vam olajša življenje in pomaga odpraviti morebitne nevarnosti.

Funkcije urnika in časovnika omogočajo ustvarjanje tedenskih urnikov in odštevalnih načrtov. Vsa vaša povezana elektronika bo samodejno delovala ob vašem prednastavljenem času, tako bo vaše življenje postalo pametno, priročno in varčno. Nudi vam tudi način Away, funkcijo, ki inteligentno simulira, da ste doma s tem, ko vklopi in izklopi priključeno napravo (kot je svetilka). Nepridipravi imajo tako občutek, da hiša ni prazna, ko ste vi na počitnicah.

Glasovni nadzor
Tapo P100 vtičnica je združljiva z Google Assistant in Amazon Alexa.

Mogočne lastnosti in kompaktna velikost
Tapo P100 vtičnica je kompaktne velikosti, tako da ostanejo sosednje vtičnice nezasedene, zaradi česar je primeren za vsakodnevno uporabo.

Enostavna, uporabniku prijazna namestitev in uporaba. Na pametno napravo si namestite aplikacijo, vključite P100 vtičnico v stensko električno vtičnico in sledite navodilom.

€22,34 z ddv

GOOBAY razdelilec 1,4m (51318) 10 vtičnic s prenapetostno zaščito

GOOBAY razdelilec 1,4m (51318) 10 vtičnic s prenapetostno zaščito zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju. Razdelilec dolžine 1,4 m ponuja 10 vtičnic (zasukane za 45°) , osvetljeno stikalo za vklop/izklop, integrirano temperaturno in prenapetostno zaščito in robustno ogrodje.

 

€16,23 z ddv

APC Home/Office (230V) SurgeArrest 1 Outlet črna prenapetostno zaščitna vtičnica

APC Home/Office (230V) SurgeArrest 1 Outlet črna prenapetostno zaščitna vtičnica z CEE 7/7P priključkom zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.

Zaščita pred katastrofalnimi dogodki
Komponente SurgeArrest, kot so MOV in termične varovalke, zagotavljajo takojšnjo reakcijo na udare strele in okvare ožičenja. Če so komponente prenapetosti poškodovane zaradi močnega skoka ali prenapetosti, presežna moč ne more doseči vaše opreme. Za razliko od izdelkov APC SurgeArrest večina dušilnikov prenapetosti še naprej prepušča napajanje, tudi ko so bila vezja poškodovana, zaradi česar je vaša oprema izpostavljena drugim škodljivim prenapetostim.

€18,79 z ddv

APC Essential SurgeArrest PME1WB-GR 1 Outlet črna prenapetostno zaščitna vtičnica

APC Essential SurgeArrest PME1WB-GR 1 Outlet črna prenapetostno zaščitna vtičnica CEE 7  priključkom zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.

Zaščita pred katastrofalnimi dogodki
Komponente SurgeArrest, kot so MOV in termične varovalke, zagotavljajo takojšnjo reakcijo na udare strele in okvare ožičenja. Če so komponente prenapetosti poškodovane zaradi močnega skoka ali prenapetosti, presežna moč ne more doseči vaše opreme. Za razliko od izdelkov APC SurgeArrest večina dušilnikov prenapetosti še naprej prepušča napajanje, tudi ko so bila vezja poškodovana, zaradi česar je vaša oprema izpostavljena drugim škodljivim prenapetostim.

 

€10,60 z ddv

APC Essential SurgeArrest PME1WB-GR 1 Outlet 2x USB črna prenapetostno zaščitna vtičnica

APC Essential SurgeArrest PME1WU2B-GR 1 2x USB črna prenapetostno zaščitna vtičnica CEE 7 priključkom zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.

Zaščita pred katastrofalnimi dogodki
Komponente SurgeArrest, kot so MOV in termične varovalke, zagotavljajo takojšnjo reakcijo na udare strele in okvare ožičenja. Če so komponente prenapetosti poškodovane zaradi močnega skoka ali prenapetosti, presežna moč ne more doseči vaše opreme. Za razliko od izdelkov APC SurgeArrest večina dušilnikov prenapetosti še naprej prepušča napajanje, tudi ko so bila vezja poškodovana, zaradi česar je vaša oprema izpostavljena drugim škodljivim prenapetostim.

SurgeArrest PME1WU2B-GR ima na voljo tudi 2 USB priključka za polnjenje, preko katerih lahko polnite katero koli napravo, npr. pametni telefoni, tablični računalniki, digitalne kamere ... Funkcija Smart Charging prepozna vaše naprave in maksimira hitrost polnjenja.

€17,38 z ddv

TP-LINK Tapo P100 Mini Smart Wi-Fi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P100 Mini Smart brezžična vtičnica je superiorna rešitev za male aparate. Omogoča vam daljinski nadzor od koder koli. Povezane naprave takoj vklopite / izklopite prek aplikacije Tapo, kjer koli že ste. Vtičnica je zasnovana, da vam olajša življenje in pomaga odpraviti morebitne nevarnosti.

Funkcije urnika in časovnika omogočajo ustvarjanje tedenskih urnikov in odštevalnih načrtov. Vsa vaša povezana elektronika bo samodejno delovala ob vašem prednastavljenem času, tako bo vaše življenje postalo pametno, priročno in varčno. Nudi vam tudi način Away, funkcijo, ki inteligentno simulira, da ste doma s tem, ko vklopi in izklopi priključeno napravo (kot je svetilka). Nepridipravi imajo tako občutek, da hiša ni prazna, ko ste vi na počitnicah.

Glasovni nadzor
Tapo P100 vtičnica je združljiva z Google Assistant in Amazon Alexa.

Mogočne lastnosti in kompaktna velikost
Tapo P100 vtičnica je kompaktne velikosti, tako da ostanejo sosednje vtičnice nezasedene, zaradi česar je primeren za vsakodnevno uporabo.

Enostavna, uporabniku prijazna namestitev in uporaba. Na pametno napravo si namestite aplikacijo, vključite P100 vtičnico v stensko električno vtičnico in sledite navodilom.

€10,95 z ddv

APC Back-UPS BE650G2-GR BE 650VA 400W 8xSchuko CEE7 USB prenapetostna zaščita razdelilec brezprekinitveno napajanje

APC BE650G2-GR BE 650VA 400W 8xSchuko CEE7 USB prenapetostna zaščita razdelilec

Serija APC Back-UPS essential zagotavlja rezervno baterijo in prenapetostno zaščito, ki je idealna za vaš dom in domačo pisarno.

Zakaj potrebujete UPS

Zaščitite se pred nepričakovanim. Kadar je napajanje prekinjeno ali niha zunaj pričakovanih ravni, APC by Schneider Electric's Back-UPS takoj zagotovi čisto baterijsko napajanje vaše občutljive elektronike.

Nasvet za strokovnjake:
Elektronika pametnega doma temelji na omrežju povezavo. Med motnjami v oskrbi z električno energijo, tvegate, da boste izgubili dostop do omrežja WiFi in funkcijam pametnega doma, kot je pametna televizija pretakanje, glasovno nadzorovana virtualna pametna telefonija asistenta in še več.
Oglejte si graf časa delovanja na strani 2, da kako dolgo bodo vaše naprave ostale povezane z napajalnikom Back-UPS.

 • Zmogljivost napajanja: 400W/650VA, 520W/850VA
 • Več vtičnic: skupaj 8 vtičnic: 6 rezervnih baterijskih z zaščito pred prenapetostjo in 2 prenapetostnima vtičnicama.
 • Samo z zaščito pred napajanjem: hitro polnjenje (tip C za BE850G2)
 • USB tipa C in A za pametne telefone in tablične računalnike
 • Dataline zaščita pred prenapetostjo
 • Varovanje opreme in dragocenih datotek pred "zadnjimi vrati" prenapetosti, ki potujejo po podatkovnih vodih
 • Indikatorji LED: zagotavljajo hitre in razumljive informacije o preostalih čas delovanja
 • Gumb za izklop zvoka: enostavno utišanje alarmov rezervne baterije
 • Powerchute personal edition: Enostavna za uporabo programska oprema za samodejno izklopitev z močjo in energijo funkcijami za upravljanje
 • Baterija, ki jo lahko zamenja uporabnik omogoča hitro zamenjavo baterije
 • 3-letna garancija: triletna omejena garancija z doživljenjsko zaščito opreme. Zavarovanje do 100.000 EUR

Kako dolgo bodo moje naprave povezane?

Novi APC by Schneider Electric Back-UPS vas ohranja povezane z omrežjem kritičnimi napravami, od katerih ste odvisni, ko izpade elektrika. Z 8 skupnimi vtičnicami in večjo močjo APC Back-UPS vam omogoča, da zaš čititi več in dlje.

€108,39 z ddv

APC Back-UPS BE850G2-GR BE 850VA 520W 8xSchuko CEE7 USB-C/A prenapetostna zaščita razdelilec brezprekinitveno napajanje

APC BE850G2-GR BE 850VA 520W 8xSchuko CEE7 USB prenapetostna zaščita razdelilec

Serija APC Back-UPS essential zagotavlja rezervno baterijo in prenapetostno zaščito, ki je idealna za za vaš dom in domačo pisarno.

Zakaj potrebujete UPS

Zaščitite se pred nepričakovanim. Kadar je napajanje prekinjeno ali niha zunaj pričakovanih ravni, APC by Schneider Electric's Back-UPS takoj zagotovi čisto baterijsko napajanje vaše občutljive elektronike.

Nasvet za strokovnjake:
Elektronika pametnega doma temelji na omrežju povezavo. Med motnjami v oskrbi z električno energijo, tvegate, da boste izgubili dostop do omrežja WiFi in funkcijam pametnega doma, kot je pametna televizija pretakanje, glasovno nadzorovana virtualna pametna telefonija asistenta in še več.
Oglejte si graf časa delovanja na strani 2, da kako dolgo bodo vaše naprave ostale povezane z napajalnikom Back-UPS.

 • Zmogljivost napajanja: 400W/650VA, 520W/850VA
 • Več vtičnic: skupaj 8 vtičnic: 6 rezervnih baterijskih z zaščito pred prenapetostjo in 2 prenapetostnima vtičnicama.
 • Samo z zaščito pred napajanjem: hitro polnjenje (tip C za BE850G2)
 • USB tipa C in A za pametne telefone in tablične računalnike
 • Dataline zaščita pred prenapetostjo
 • Varovanje opreme in dragocenih datotek pred "zadnjimi vrati" prenapetosti, ki potujejo po podatkovnih vodih
 • Indikatorji LED: zagotavljajo hitre in razumljive informacije o preostalih čas delovanja
 • Gumb za izklop zvoka: enostavno utišanje alarmov rezervne baterije
 • Powerchute personal edition: Enostavna za uporabo programska oprema za samodejno izklopitev z močjo in energijo funkcijami za upravljanje
 • Baterija, ki jo lahko zamenja uporabnik omogoča hitro zamenjavo baterije
 • 3-letna garancija: triletna omejena garancija z doživljenjsko zaščito opreme. Zavarovanje do 100.000 EUR

Kako dolgo bodo moje naprave povezane?

Novi APC by Schneider Electric Back-UPS vas ohranja povezane z omrežjem kritičnimi napravami, od katerih ste odvisni, ko izpade elektrika. Z 8 skupnimi vtičnicami in večjo močjo
APC Back-UPS vam omogoča, da zaščititi več in dlje.

€133,99 z ddv

APC SurgeArrest Essential PME5B-GR 5xSchuko 230V 1,5m prenapetostna zaščita razdelilec

APC SurgeArrest Essential PME5B-GR  5xSchuko (230V) 1,5m zaščitni prenapetostni razdelilec ima priključke, ki zavarujejo vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti.. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.

Indikator delovanja zaščite
SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka na napeljavi ter je zato nezmožen ponujati 100% zaščito.
Ponastavljiva varovalka
Enostavna povrnitev po preobremenitvi, brez potrebe po zamenjavi.
Indikator preobremenitve
Indikator zasveti, ko povezane naprave porabljajo več moči, ko je kapaciteta enote. To popravite z odklopom manj pomembne opreme.

€15,85 z ddv

APC SurgeArrest Essential PME5B-GR 5xSchuko 2xUSB 230V prenapetostna zaščita razdelilec

 APC SurgeArrest Essential PME5B-GR 5xSchuko 2xUSB 230V prenapetostna zaščita razdelilec ima priključke, ki zavarujejo vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Dodatno se na napravi nahajata še dva USB izhoda za polnjenje vaših naprav. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.

Indikator delovanja zaščite
SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka na napeljavi ter je zato nezmožen ponujati 100% zaščito.
Ponastavljiva varovalka
Enostavna povrnitev po preobremenitvi, brez potrebe po zamenjavi.
Indikator preobremenitve
Indikator zasveti, ko povezane naprave porabljajo več moči, ko je kapaciteta enote. To popravite z odklopom manj pomembne opreme.

€24,68 z ddv

CYBERPOWER SurgeProtector B0520SC0-DE 5XSchuko 200V 1,8 prenapetostna zaščita razdelilec

CyberPower B0520SC0-DE je idealen za prenapetostno zaščito doma. Prenapetostna zaščita je zasnovana s tehnologijo Metal Oxide Varistor (MOV) za zaščito dušilnika prenapetosti in povezane elektronske opreme z absorbiranjem skokov energije, ki jih povzročijo nevihte in električni sunki. Izdelek ima tudi zaščito pred preobremenitvijo, ohišje, odporno na udarce in drugo, kar zagotavlja zanesljivo zašč ito za vaše elektronske naprave.

 • prenapetostna zaščita
 • zaščita računalniškega razreda
 • reže za montažo v ključavnico
 • zaščita pred preobremenitvijo
 • najboljši v svojem razredu dizajn, odporen proti prahu
€11,11 z ddv

CYBERPOWER SurgeProtector B0620SC0-DE 6xSchuko 200V 1,8 prenapetostna zaščita razdelilec

CyberPower B0620SC0-DE je idealen za prenapetostno zaščito doma. Prenapetostna zaščita je zasnovana s tehnologijo Metal Oxide Varistor (MOV) za zaščito dušilnika prenapetosti in povezane elektronske opreme z absorbiranjem skokov energije, ki jih povzročijo nevihte in električni sunki. Izdelek ima tudi zaščito pred preobremenitvijo, ohišje, odporno na udarce in drugo, kar zagotavlja zanesljivo zašč ito za vaše elektronske naprave.

 • prenapetostna zaščita
 • zaščita računalniškega razreda
 • reže za montažo v ključavnico
 • zaščita pred preobremenitvijo
 • najboljši v svojem razredu dizajn, odporen proti prahu
€11,75 z ddv

CYBERPOWER SurgeProtector P0420SUD0-DE 4XSchuko 200V 1,8m prenapetnostna zaščita razdelilec

CyberPower P0420SUD0-DE je idealen za zaščito pred prenapetostjo doma/pisarne. Prenapetostna zaščita je zasnovana s tehnologijo Metal Oxide Varistor (MOV) za zaščito dušilnika prenapetosti in povezane elektronske opreme z absorbiranjem skokov energije, ki jih povzročijo nevihte in električni sunki.

S polnilnimi vrati USB lahko prenapetostna zaščita hitro napolni in napaja naprave USB in mobilne dodatke. Izdelek ima tudi zaščito pred preobremenitvijo, ohišje, odporno na udarce in drugo, kar zagotavlja zanesljivo zaščito za vaše elektronske naprave.

 • prenapetostna zaščita
 • vrata za polnjenje USB
 • najboljši v svojem razredu dizajn, odporen proti prahu
 • zaščita pred preobremenitvijo
 • zaščita računalniškega razreda
 • reže za montažo v ključavnico
€16,23 z ddv

CYBERPOWER SurgeProtector P0820SUF0-DE 8xSchuko 200V 1,8m prenapetostna zaščita razdelilec

CyberPower P0820SUF0-DE je idealen za zaščito pred prenapetostjo doma/pisarne. Prenapetostna zaščita je zasnovana s tehnologijo Metal Oxide Varistor (MOV) za zaščito dušilnika prenapetosti in povezane elektronske opreme z absorbiranjem skokov energije, ki jih povzročijo nevihte in električni sunki.

S polnilnimi vrati USB lahko prenapetostna zaščita hitro napolni in napaja naprave USB in mobilne dodatke. Izdelek ima tudi zaščito pred preobremenitvijo, ohišje, odporno na udarce in drugo, kar zagotavlja zanesljivo zaščito za vaše elektronske naprave

 • prenapetostna zaščita
 • vrata za polnjenje USB
 • najboljši v svojem razredu dizajn, odporen proti prahu 
 • zaščita pred preobremenitvijo
 • zaščita računalniškega razreda
 • reže za montažo v ključavnico
€21,35 z ddv

TP-LINK Tapo P110M Mini Smart WiFi pametna vtičnica

TP-LINK Tapo P110M Mini Smart WiFi pametna vtičnica

Mini pametna Wi-Fi vtičnica, nadzor energije

Matter Certified - Integrirajte naprave Tapo s certifikatom Matter z drugimi Matter končnimi izdelki v vaš želeni ekosistem.

 • Spremljanje energije - Nastavite svojo ceno električne energije, da ocenite svoje račune za energijo, ponuja celovitejši vpogled v porabo energije gospodinjskih aparatov z bolj intuitivnimi in enostavnimi vizualizacijami podatkov. Opomba: Matter še ne podpira funkcije spremljanja energije, vendar bo kmalu na voljo. Zaenkrat uporabite to funkcijo v aplikaciji Tapo.
 • Kompaktna zasnova - majhna velikost, da preprečite blokiranje sosednjih izhodov.
 • Glasovni nadzor - upravljajte pametno vtičnico z glasovnimi ukazi prek Amazon Alexa, Apple Siri ali Google Assistant.
 • Daljinski upravljalnik - prek aplikacije Tapo takoj vklopite/izklopite povezane naprave, kjer koli že ste.
 • Urnik - vnaprej nastavite urnik za samodejno upravljanje naprav.
 • Samodejni izklop - samodejno izklopi povezano napravo, potem ko je naprava vklopljena določen čas.
 • Način odsotnosti - samodejno vklopi in izklopi naprave ob različnih urah, da se zdi, da je nekdo doma.
 • Samo za uporabo v zaprtih prostorih - Izhod: 13 A Maks
 • Polnjenje električnih vozil ni podprto, ker običajno zahteva večjo moč in njegov polnilni tok presega nazivni tok vtiča
 • Izogibajte se priklopu naprav z motorjem/kompresorjem nad 1/6HP, kot je klimatska naprava. Lahko preverite moč motorja/kompresorja na svojih napravah ali se obrnete na njihovo podporo

SPOZNAJTE MATTER
Matter je povezovalni standard, ki poenoti industrijo in obljublja brezhibno komunikacijo med napravami interneta stvari (IoT) na platformah pametnega doma. Izkoristite polni potencial svojega pametnega doma z izdelki Tapo Matter.

Vsestranska združljivost
Ni več omejeno na določeno platformo pametnega doma. Integrirajte svojo napravo Tapo Matter v svoje želene ekosisteme*.

Več skrbnikov
Nadzirajte svoje naprave Tapo Matter prek več platform hkrati ali prek različnih računov na eni platformi. Delite svoj pametni vtič s svojimi družinskimi člani.

Zanesljivo in varno
Naprave Tapo Matter s preizkušenimi algoritmi šifriranja komunicirajo z drugimi certificiranimi napravami v lokalnem omrežju (LAN), kar vodi do nižje zakasnitve in povečane varnosti.

Boljše sledenje energiji
Ponuja bolj celovit vpogled v porabo energije gospodinjskih aparatov z bolj intuitivnimi in enostavnimi vizualizacijami podatkov.

Ocenite svoj račun za energijo
Nastavite svojo ceno električne energije (podpira enkratno zaračunavanje ali obračun po času uporabe), da ocenite svoje račune za energijo. Uporabite pametne vtičnice Tapo za samodejni vklop vaših energijsko požrešnih naprav med obdobji izven obremenitve in tako znižajte račune za energijo.

Urnik
Nastavite urnike za samodejni vklop/izklop vaših pametnih vtičnic glede na vašo dnevno rutino in želje. Izklopite lahko napajanje priključene naprave, potem ko jo pustite vklopljeno določen čas. Dobro deluje z likalniki za kodranje las, radiatorji in še več, prihrani energijo in zmanjša nevarnost požara.

€16,64 z ddv