INTEL > LGA 1700 (12,13.Gen.) DDR5

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS PRIME Z790-P LGA1700 (13.gen) DP/HDMI/USB32 DDR5 RGB gaming osnovna plošča

ASUS PRIME Z790-P LGA1700 (13.gen) ATX DDR5 RGB gaming matična plošča je popoln potencial za novonastale procesorje Intel 13.generacije.

Intelligent Control
ASUS Intelligent Control naredi vaš računalnik pameten. Poleg tega, da skrbi za zapleteno nastavitev in dinamično optimizacijo bistvenih vidikov vašega sistema, ponuja inteligentno poenostavljene možnosti za novince v DIY računalniku, kot tudi obsežnejše funkcije za izkušene veterane.

Nudi tudi funkcijo powersaving, Fan xpert 4 aplikacijo, ter DigiVRM+ modul napetostnega regulatorja (VRM), ki zagotavlja nadzor nad padcem napetosti v realnem času, samodejno preklaplja frekvenco in nastavitve energetske učinkovitosti.

M.2 hladilnik
M.2 hladilnik poskrbi za M.2 režo, saj omogoča hlajenje, ko je to potrebno, da se v skrajnih primerih M.2 SSD ne pregreva.

VRM
Dva masivna hladilnika VRM in visokokakovostne toplotne blazinice izboljšajo prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.

Delovanje
Matična plošča ASUS Z790-P zagotavlja vse temelje za povečanje dnevne produktivnosti, tako da bo vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilnim napajanjem, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa podatkov, kar vključuje Power design, pomnilnike (Memory), Shranjevanje (Storage) ter priključke (Connectivity).

Varčevanje z elektriko
Vsestranska energetska učinkovitost
Funkcija varčevanja z energijo vključuje več nastavitev, ki vam pomagajo optimizirati porabo energije in povečati prihranek energije. Omogočite lahko omejevanje moči procesorja, zatemnite osvetlitev Aura in nastavite profil ventilatorja na način varčevanja z energijo.

AEMP II za končno učinkovitost delovanja DDR5
ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) je izključna strojn programska oprema za pomnilniške module, ki so PMIC omejeni. AEMP II temelji na zmožnosti CPU-ja in pomnilniškega modula za usposabljanje pomnilniških čipov na vašem kompletu, in predstavlja optimiziran clock speed, ki lahko brez napora izvleče delovanje.

ASUS OptiMem II skrbno preslika signalne poti pomnilnika prek različnih plasti tiskanega vezja, da zmanjša razdaljo poti in doda zaščitne cone, ki znatno zmanjšajo preslušavanje.
Prednosti ASUS OptiMem II:
-Izboljšana stabilnost in združljivost pri shranjevanju
-Omogoča nižje zakasnitve pomnilnika pri enaki napetosti
-Večje rezerve pomnilniške frekvence
* Plošče s tehnologijo OptiMem II so bile preizkušene s programsko opremo za simulacijo Synopsys HSPICE.

 

€245,43 z ddv

ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI LGA1700 (13.gen) ATX DDR5 RGB gaming osnovna plošča

ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI
ROG Strix Z790-F gaming osnovna plošča ima robustno dostavo energije, hitro shranjevanje in pomnilnik ter celovito hlajenje, ki povzdigne vsako gradnjo z ROG Strix Z790-F v središču.

ROG Strix Z790-F zagotavlja next-gen povezljivost za ultrafast prenos podatkov in nizko latenco mreženja. Tem prednostim se pridružuje napredna zvočna rešitev, ki omogoča izbiro najmanjših iztočk.

VRM
Zajetje rešitve za napajanje sta dve debeli toplotni gredi, ki sta povezani s toplotno cevjo, delita hladilne zmogljivosti med VRM-jih in zagotavljata veliko površino in maso za obravnavo potreb po moči visokozmogljivostnega Intel 13. generacije Core.

DDR5 POMNILNIŠKE REŽE
Zahvaljujoč izboljšanem usmerjanju signala, so zdaj kompleti za navdušence uvoženi daleč preko oznake 7 GT/s na Strix Z790-F.

PCIE 5.0
Najboljši PCIe 5.0 x16 SafeSlot je dobro opremljen za povečano velikost in pasovno širino grafičnih kartic naslednje generacije. Zmogljive možnosti shranjevanja so bogate s štirimi režami PCIe 4.0 M.2, vse pa imajo robustne hladilnike za največjo zmogljivost.

WiFi 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti novo razpoložljivega radijskega spektra v pasu 6 GHz. Zagotavlja izjemno hitre brezžične omrežne hitrosti in izboljšano zmogljivost ter boljšo zmogljivost v gostih brezžičnih okoljih.

2.5 ETHERNET
Nizko latenco igre, hiter prenos datotek in visoko ločljivost video pretakanja so med številnimi prednosti na krovu Intel 2.5 Gbps Etherneta.

SUPREMEFX
ROG SupremeFX je edinstvena mešanica strojne in programske tehnologije, ki zagotavljajo vrhunski avdio. Izvedba Strix Z790-F ima kodek ALC4080 za predvajanje visoke ločljivosti do 32-bit/384 kHz skozi vse kanale.

Aura Sync
Matične plošče ROG Strix vključujejo tehnologijo ASUS Aura, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve in različne prednastavitve tako za vgrajene RGB LED diode kot za dodatke drugih proizvajalcev. Učinke je mogoče enostavno sinhronizirati med ostalimi združljivimi računalniškimi komponentami.

 

€482,87 z ddv

ASUS PRIME B760-Plus LGA1700 (13.gen) ATX DDR5 osnovna plošča

ASUS Prime B760-PLUS, Intel B760 LGA 1700 ATX osnovna plošča z PCIe 5.0, 3x PCIe 4.0 M.2 slots, DDR5, Realtek 2.5Gb Ethernet, DisplayPort, VGA, HDMI, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C, spredaj USB 3.2 Gen 1 Type-C, Thunderbolt (USB4) podpora, Aura Sync

  • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 13. in 12. generacije
  • Ultrahitra povezljivost: PCIe 5.0, trije PCIe 4.0 M.2, Realtek 2,5 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C in podpora za Thunderbolt (USB4)
  • Hlajenje: hladilniki VRM, hladilnik M.2, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorjev in Fan Xpert 2+
  • Ekskluzivna pomnilniška tehnologija: ASUS Enhanced Memory Profile II in ASUS OptiMem II
  • Osvetlitev Aura Sync RGB: vgrajena Gen 2 glava in Aura RGB za trakove RGB LED, enostavno sinhronizirane s strojno opremo, ki podpira Aura Sync


AEMP II za vrhunsko zmogljivost DDR5

ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) je ekskluzivna funkcija vdelane programske opreme za pomnilniške module, omejene s PMIC. AEMP II temelji na zmožnosti CPE in pomnilniškega modula za "učenje" pomnilniških č ipov na vašem kompletu in predstavlja optimizirano taktno hitrost, ki lahko brez truda sprosti visoke zmogljivosti.

AEMP II, ustvarjen s prilagodljivo metodo usposabljanja, omogoča enostavno ne le prilagajanje pomnilnika nad osnovnimi nastavitvami, temveč tudi ohranjanje stabilnosti delovanja sistema, ne glede na to, ali želite kar najbolje izkoristiti začetni modul ali pripraviti komplet za visoke hitrosti za vrhunsko zmogljivost.

ASUS OptiMem II

Poosodobitve sledenja matične plošče zagotavljajo najnovejšim procesorjem Intel neomejen dostop do pasovne širine pomnilnika. Tehnologija ASUS OptiMem II skrbno preslika pot pomnilniškega signala prek različnih plasti tiskanega vezja, da zmanjša prehode in doda zaščitne cone, ki znatno zmanjšajo preslušavanje.

Prednosti ASUS OptiMem II:

  • Izboljšana stabilnost in združljivost pomnilnika
  • Omogoča nižje zakasnitve pomnilnika pri enakovrednih napetostih
  • Izboljšana frekvenčna rezerva pomnilnika

€164,15 z ddv

ASUS TUF B760M-Plus GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR5 osnovna plošča

ASUS TUF B760M-Plus GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR5 osnovna plošča


TUF GAMING B760M-PLUS zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev Intel in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matična plošča, zasnovana s komponentami "vojaš kega" razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja z izjemno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING gredo skozi strogo testiranje vzdržljivosti. Estetsko ta model vključuje reliefno tablico z imenom in elemente geometrijskega dizajna, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.

TUF GAMING Alliance - je sodelovanje med ASUS-om in drugimi zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami računalniških komponent za zagotavljanje združljivosti v širokem naboru delov, kot so ohišja osebnih računalnikov, napajalniki, hladilniki CPU, pomnilniški kompleti in drugo. Z novimi partnerstvi in komponentami, bo združenje TUF GAMING še naprej postajalo le močnejše.

€188,47 z ddv