Ohišja za PC

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ANTEC P100 midi ATX črno ohišje

Računalniško ohišje ANTEC P100 Performance One pooseblja hladnost, tišino in sofisticiranost. Uporablja večkrat nagrajeno Antecovo Performance One zasnovo in Quiet Computing¸ tehnologijo ki zmanjša hrup sistema. Poleg 7 razširitvenih mest P100 podpira dva 5.25" pogona ter sedem 3.5Č/ 2.5Č po gonov, ki se lahko vgradijo brez uporabe orodja. Z odličnim razmerjem med ceno in opremljenostjo je P100 eno redkih ekonomičnih ohišij, ki poosebljajo tišino. Uravnoteženost med ceno in funkcijami je dosežena s kombinacijo Antecovih standardov in odl ične kvalitete izdelave.

- elegantna Quiet Computing¸ zasnova z gostim akustičnim materialom
- S.C.S. (Smart Cooling Solution) tehnologija: 5 x 120 mm mest za ventilatorje z že vgrajenima dvema 120mm Antecovima tihima ventilatorjema
- z asnova iz dveh plasti: jeklo in pena na stranicah utišata hrup sistema
- sprednja stran iz dveh plasti in vrati na dveh ležajih, ki se lahko odprejo do 270°
- gumirane luknje za kable
- 7 razširitvenih rež
- podpira dve grafični kartici d o 317.5 mm dolžine
- dve mesti za 5.25Č pogone brez uporabe orodja
- sedem mest za 3.5Č/ 2.5Č pogone brez uporabe orodja
- odstranljiva ležišča za pogone
- odstranljivi in perljivi protiprašni filtri za napajalnik in sprednje ventilatorje , ki vpihujejo zrak
- sprednja plošča s priključki z 2 x USB 3.0 in 2 x USB 2.0 ter audio
€91,99 z ddv

BE QUIET! PURE BASE 600 (BGW21) midi-ATX okno črno ohišje

be quiet! Pure Base 600 ohišje ponuja veliko možnosti, kar se tiče izbire komponent. Tri reže za trde diske se lahko premaknejo, da se omogoči namestitev največjih grafičnih kartic, kletka za ODD pa je odstranljiva za največjo prilagodljivost vodnega hlajenja in pogonov.

Pure Base 600 je optimiziran za uporabo vodnega hlajenja. Tri površine so posebej zasnovane tako, da jih je mogoče dodati: spredaj, zgoraj in zadaj. Možne so vse velikosti radiatorja do 360 mm.

Zgornji pokrov Pure Base 600 je nastavljiv, kar omogoča izbiro med povečanjem hlajenja ali tišino vašega sistema. Lahko ga zapremo za več tišine, delno ga odprite za več zračenja ali pustite odprto, da namestite vodni hladilni radiator.

Nameščena ima 2 ventilatorja Pure Wings 2 z devetimi ventilatorskimi lopaticami, ki optimizirajo zračni tok, zmanjšujejo turbulenco in povečajo zračni tlak: 120 mm zadaj, 140 mm spredaj. Dodati je možno še do 4 dodatne ventilatorje.

Vgrajeni tristopenjski krmilnik ventilatorja podpira tri ventilatorje. Zvočni izolacijski material na vrhu, stranski in sprednji strani, ki ublaži vibracije. Filtri na sprednji in spodnji strani preprečujejo, da bi prah prišel v ohišje.

Visokokakovostna prozorna steklena stranska plošča nudi popoln pogled na sestavne dele v vašem ohišju. Okno je izdelano iz 4 mm toniranega in kaljenega stekla in je ločeno od ohišja z gumijastimi elementi, ki preprečujejo prenos vibracij.

 • Pure Base 600 Window ponuja veliko funkcionalnosti in lastnosti za privlačno ceno.
 • Vsestranski, s prestavljivimi režami za trde diske in odstranljivo kletko ODD.
 • Vodno hlajenje pripravljeno za radiatorje do 360 mm naprej, spredaj in zadaj.
 • Nastavljiv zgornji pokrov z izboljšanimi možnostmi hlajenja in montažo za radiator.
 • 2 nameščena Pure Wings 2 ventilatorja zagotavljata tiho delovanje.
 • Popolnoma prozorna stranska iz kaljenega stekla.
 • Popolna zvočna izolacija z dušilnim materialom na vseh pomembnih mestih.
 • Nemška zasnova, izdelava in nadzor kakovosti.
€98,16 z ddv

BE QUIET! Silent Base 601 (BG026) midi-ATX črno ohišje

BE QUIET! Silent Base 601 ohišje ponuja veliko možnosti, kar se tiče izbire komponent. Tri reže za trde diske se lahko premaknejo, da se omogoči namestitev največjih grafičnih kartic, kletka za ODD pa je odstranljiva za največjo prilagodljivost vodnega hlajenja in pogonov.

Silent Base 601 je optimiziran za uporabo vodnega hlajenja. Tri površine so posebej zasnovane tako, da jih je mogoče dodati: spredaj, zgoraj in zadaj. Možne so vse velikosti radiatorja do 360 mm.

Nameščena ima 2 ventilatorja Pure Wings 2 z devetimi ventilatorskimi lopaticami, ki optimizirajo zračni tok, zmanjšujejo turbulenco in povečajo zračni tlak: 120 mm zadaj, 140 mm spredaj. Dodati je možno še do 4 dodatne ventilatorje.

Vgrajeni tristopenjski krmilnik ventilatorja podpira tri ventilatorje. Zvočni izolacijski material na vrhu, stranski in sprednji strani, ki ublaži vibracije. Filtri na sprednji in spodnji strani preprečujejo, da bi prah prišel v ohišje.

€127,35 z ddv

BE QUIET! Silent Base 601 (BGW26) midi-ATX črno ohišje

BE QUIET! Silent Base 601 črno ohišje ponuja veliko možnosti, kar se tiče izbire komponent. Tri reže za trde diske se lahko premaknejo, da se omogoči namestitev največjih grafičnih kartic, kletka za HDD pa je odstranljiva za največjo prilagodljivost vodnega hlajenja in pogonov.

Pure Base 601 je optimiziran za uporabo vodnega hlajenja. Tri površine so posebej zasnovane tako, da jih je mogoče dodati: spredaj, zgoraj in zadaj. Možne so vse velikosti radiatorja do 360 mm.

Nameščena ima 2 ventilatorja Pure Wings 2 z devetimi ventilatorskimi lopaticami, ki optimizirajo zračni tok, zmanjšujejo turbulenco in povečajo zračni tlak: 120 mm zadaj, 140 mm spredaj. Dodati je možno še do 4 dodatne ventilatorje.

Vgrajeni tristopenjski krmilnik ventilatorja podpira tri ventilatorje. Zvočni izolacijski material na vrhu, stranski in sprednji strani, ki ublaži vibracije. Filtri na sprednji in spodnji strani preprečujejo, da bi prah prišel v ohišje.

€138,29 z ddv

COOLER MASTER MasterBox MB600L midi ATX (MCB-B600L-KA5N-S00) črno/rdeče ohišje

Računalniško ohišje COOLER MASTER MasterCase MB600L vam ponuja enostavno in fleksibilno prilagajanje po vaših željah. Ogromno, od roba do roba segajoče stransko okno ponuja jasen pogleda na notranjost ohišja. Za hlajenje lahko vgradite ventilatorje: dva spredaj, tretji zadaj (že vgrajen). Pripravljen je tudi na vgradnjo vodnega hlajenja s prostorom za radiatorje spredaj in zadaj. Odprtine so zaščitene s protiprašnimi filtri spredaj in spodaj.
 

- protiprašni filtri spodaj, spredaj
- stransko okno iz kaljenega stekla od roba do roba
- ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

€46,44 z ddv

INTER-TECH C-3 Saphir RGB okno gaming ohišje

Inter-tech C-3 Saphir ohišje ima ekstravaganten dizajn, stransko ploščo iz kaljenega stekla in LED efekti na sprednji strani, ki se nadaljuje proti levi strani. Ohišje ima na zadnji strani namešč en 120 mm RGB LED ventilator, barve lahko nastavljate preko stikala. Prostora je še za do štiri dodatne ventilatorje. Na vrhu ohišja je magnetni filter za prah. Na sprednji strani boste našli USB 2.0 in 3.0 priključ ka, priključke HD-Audio in vsa pomembna stikala, vključno z ročnim preklopom LED učinkov. Na voljo je še odstranljiv filter za prah pod napajalnikom in različni načini za postavitev kablov.
€50,74 z ddv

INTER-TECH CXC2 midi ATX gaming ohišje

Računalniško gaming ohišje Inter-tech CXC2 s priloženimi ventilatorji je zaradi prosojne akrilne stranske plošče prava paša za oči. Sprednja stran je izdelana iz kaljenega stekla, kar vam omogoča atraktiven pogled v notranjost ohišja. Na voljo je prostor za vgradnjo dodatnega tekočega hladilnega sistema in dodatnih trdih diskov. Ohišje ima v pokrovu in na dnu ohišja odstranljive protipraš ne filtre. Za bolj priročno uporabo najdete USB in HD-avdio priključke kot tudi vse gumbe na vrhu. Ločen tunel za ventilator nudi možnost montaže dveh dodatnih 120 mm ventilatorjev za boljše krož enje zraka.

Računalniško gaming ohišje Inter-tech CXC2 - It would be light!

€51,96 z ddv

INTER-TECH IT-6865 microATX ohišje

Inter-Tech ohišje IT-6865 je prijetnega videza in izredno primerno za pisarniški računalnik. Nudi veliko priključkov na sprednji strani: 2x USB 2.0, 2x USB 3.0 ter USB Type C, poleg tega pa ima na voljo tudi SDXC / MMC / MS čitalec kartic.
€49,52 z ddv

INTER-TECH MC-02 micro ATX črno ohišje

Računalniško ohišje INTER-TECH MC-02 micro ATX je prepričljivo, saj ima več možnostmi pritrditve komponent v majhnem ohišju. Poleg prostora za do štiri HDD-je ima ohišje odprte HDD nosilce, kar vam omogoči olajšano nameščanje komponent. Gumijasti odbojniki v montažnih luknjah za 3,5 palične trde diske in blažilne podporne noge zagotovijo tiho delovanje. Ohišje je popolnoma črne barve in z zaobljenimi robovi izgleda, kot da je izdelana iz enega kosa.

Ohišje je opremljeno tudi z enim USB 3.0 priključkom in enim USB 2.0 priključkom na sprednji strani. Vgrajen je tudi čitalec SD kartic SDXC in Micro SDXCard. Ponudbo dopolni pa še prostor za grafično kartico do 30,5 cm.
€31,28 z ddv

INTER-TECH S-3901 Impulse RGB gaming ohišje

INTER-TECH S-3901 Impulse RGB gaming ohišje ima rahlo obarvano stransko ploščo iz kaljenega stekla in dva RGB LED trakova, ki potekata preko sprednje plošče in celotnega zgornjega dela ohišja. Priložen je 120-mm ventilator RGB, ki je nameščen na zadnji plošči.

Na zgornjem delu ohišja so poleg LED trakov tudi pritrjeni filtri za prah in krmilniki. Na voljo je drsnik za nastavitev hitrosti ventilatorja (Off / Low / High) in stikalo za ročno preklapljanje z LED učinki.

 • Dva svetlobna RGB trakova, na sprednjem in zgornjem delu 
 • Stranska plošča iz kaljenega stekla
 • 1x 120mm RGB ventilator zadaj vključen
 • 3pin RGB konektor za 5V RGB nadzor preko matične plošče
 • LED stikalo za spreminjanje barvnih učinkov
 • RGB nadzorna plošča za do 7 dodatnih RGB ventilatorjev in 4 3-pin ventilatorjev
 • Ročno krmiljenje ventilatorja preko drsnika na vrhu
 • Dve reži za  3,5" diska pod nosilcem matične plošče z ločenim pretokom zraka
 • Prostor za vodno hlajenje v velikosti 120 mm in 240 mm
 • Napajalnik v ločeni kletki v spodnjem delu
 • Odprtine za enostavno urejanje kablov
 • Preprosto odstranljiv filter za prah pod napajalnikom
€66,55 z ddv

INTER-TECH S-3906 Renegade RGB gaming ohišje

INTER-TECH S-3906 Renegade RGB gaming ohišje ima rahlo obarvano stransko ploščo iz kaljenega stekla in širok RGB LED trak. Na zadnji strani je nameščen standardni ventilator 120 mm RGB.

V zgornjem delu ohišja so poleg krmilnikov magnetnega filtra za prah tudi vsi krmilni elementi. Poleg dveh priključkov USB 2.0 in USB 3.0 ter HD audio priključkov je stikalo za ročno preklapljanje LED učinkov. Na voljo je še en odstranljiv filter za prah pod napajalnikom.

 • Sprednja plošča z RGB svetlobnim trakom
 • Stranska plošča iz kaljenega stekla
 • 1x 120mm RGB ventilator zadaj vključen
 • 3pin RGB konektor za 5V RGB nadzor preko matične plošče
 • LED stikalo za spreminjanje barvnih učinkov
 • RGB nadzorna plošča za do 7 dodatnih RGB ventilatorjev in RGB LED trak
 • Krmiljenje ventilatorja PWM za 8 ventilatorjev RGB in štiri 3-pinske ventilatorje preko nadzorne plošče RGB
 • Dve reži za 3,5" diska pod nosilcem matične plošče z ločenim pretokom zraka
 • Prostor za vodno hlajenje v velikosti 120 mm in 240 mm
 • Napajalnik v ločeni kletki v spodnjem delu
 • Enostavno odstranljivi filtri za prah na vrhu in pod napajalnikom
€67,76 z ddv

INTER-TECH Thunder okno moder LED gaming ohišje

INTER-TECH Thunder gaming ohišje nudi stransko ploščo iz pleksi stekla in preklopno LED osvetlitev na sprednji strani. Na zadnji strani ima vgrajen 120 mm ventilator z modro LED osvetlitvijo. Dve dodatni možnosti namestitve ventilatorjev spredaj izboljšata tudi pretok zraka v ohišju. Na zgornji strani ohišja so priključki USB 2.0 in 3.0, HD-avdio priključki in LED-tipka, s katero lahko ročno vklapljate in izklapljate LED osvetlitev na sprednji plošči. Na voljo je še odstranljiv filter za prah pod napajalnikom in različni načini za postavitev kablov.
€37,36 z ddv

LCPOWER Gaming 982B Redeemer ATX USB3.0 črno gaming ohišje

Računalniško gaming ohišje LC-POWER Gaming 982B Redeemer ponuja uporabnikom poleg vesoljskega izgleda obilico zanimivih lastnosti kot je prostor za matično ploščo za lažje urejanje kablov. Popira montažo brez orodja in odstranljive kletke za trde diske. S črno prevleko v notranjosti izgleda še bolje, podpira montažo napajalnika spodaj, pripravljen pa je za vgradnjo do 4-ih ventilatorjev (eden z modro LED diodo je že vgrajen spredaj, ostali niso priloženi) kot tudi za vodno hlajenje. S protiprašnim filtrom pod napajalno enoto pa zagotavlja čisto notranjost.
-
€34,18 z ddv

NZXT H400 MicroATX (CA-H400B-BL) okno mat črno / modro ohišje

NZXT H400 ohišje serije H. Elegantna jeklena konstrukcija ima na voljo optimalen sistem upravljanja kablov, ki poenostavlja sestavo in nadgradnjo vašega sistema. Z lahkoto lahko sestavite zmogljiv sistem z veliko možnosti za shranjevanje in hlajenje. Priložene ima 3 ventilatorje Aer F, kaljena steklena plošča pa omogoča vpogled v notranjost računalnika. Nudi poenostavljeno možnost namestitve vodnega hlajenja.
€103,99 z ddv

SHARKOON M25-V midiATX črno ohišje

SHARKOON M25-V je minimalistično, brezžasno in povsem črno računalniško ohišje, ki ponuja številne funkcije. Posebna konstrukcija notranjosti ponuja ogromno mož nosti različnih namestitev komponent. Kable se lahko skrije, zato ne morejo vplivati na pretok zraka .
€72,55 z ddv

SHARKOON Pure Steel midiATX črno ohišje

SHARKOON PURE STEEL BLACK je prostorno računalniško ohišje, ki je narejeno popolnoma iz jekla. Poleg tega je opremljeno s stranico iz kaljenega stekla, kar vam omogoča vpogled v notranjost rač unalnika. Minimalistična zasnova ohišja je primerna za katerokoli sobo ali pisarno.

- minimalističen dizajn ohišja omogoča barvanje, graviranje ...
- prostorna notranjost za zmogljive komponente

€77,67 z ddv

SHARKOON Pure Steel midiATX RGB črno ohišje

SHARKOON PURE STEEL RGB je črno prostorno računalniško ohišje, ki je narejeno popolnoma iz jekla. Poleg tega je opremljeno s stranico iz kaljenega stekla, kar vam omogoča vpogled v notranjost rač unalnika. Minimalistična zasnova ohišja je primerna za katerokoli sobo ali pisarno.

- minimalističen dizajn ohišja omogoča barvanje, graviranje ...
- prostorna notranjost za zmogljive komponente
- 3x 120 mm RGB ventilatorji

€93,03 z ddv

SHARKOON TG4 RGB midiATX okno gaming črno ohišje

SHARKOON TG4 RGB ohišje ima prozorno sprednjo stran in stransko ploščo iz kaljenega stekla. Nudi moderen izgled in kompaktno obliko. Nameščene ima 3 RGB ventilatorje na sprednji in 1 RGB ventilator na zadnji strani. Priložen ima tudi 4-portni RGB kontroler za nadzor RGB osvetlitve preko matične plošče.
€77,67 z ddv

ANTEC AX20 Midi-T ATX RGB (0-761345-10060-1) okno gaming črno ohišje

ANTEC AX20 Midi-T ATX RGB (0-761345-10060-1) okno gaming črno ohišje

Edinstven dizajn in zanesljivo odvajanje toplote
AX20 ima poševno zasnovo dovoda zraka in izjemno gosto mrežo za učinkovito odvajanje toplote. Zasnova stranske plošče iz kaljenega stekla vam omogoča, da brez težav pokažete notranjost svojega računalnika. AX20 podpira do 8x 120 mm ventilatorjev obenem uporabnikom ponuja različne možnosti hlajenja.

 

€45,67 z ddv

ANTEC AX90 Midi-T ATX RGB (0-761345-10063-2) okno gaming črno ohišje

ANTEC AX90 Midi-T ATX RGB (0-761345-10063-2) okno gaming črno ohišje

Edinstven dizajn in zanesljivo odvajanje toplote
AX90 ima edinstveno mrežasto zasnovo sprednje plošče in odlično zmogljivost hlajenja. Zasnova stranske plošče iz kaljenega stekla s polnim pogledom vam omogoča, da brez ovir pokažete svoje igralne konfiguracije. Hkrati je mogoče namestiti 11 x 120 mm ventilatorjev.


 

€90,47 z ddv

ANTEC DF600 Flux mid-Tower RGB (0-761345-80060-0) gaming okno črno ohišje

ANTEC DF600 Flux mid-Tower RGB gaming okno črno ohišje, je opremljeno z vodilnim industrijskih dizajnom za napredni pretok zraka in boljše hlajenje, ki popelje Antec Dark v novo generacijo.

Antec je ustvaril napredno disipacijo, z revolucionarno strukturo za pretok zraka, ki zagotavlja nadgradnjo močnejšega hlajenja v vašem sistemu z F-LUX platformo.

Patentirana F-LUX Platforma - Antecova izvirna hladilna rešitev

Opredelitev F-LUX pomeni Flow Luxury, ki je nova vodilna in visoko učinkovita zasnova podjetja Antec, ki vključuje napredno strukturo ohišja za odličen pretok zraka in 5x 120 mm ventilatorje.Obarvajte svoj sistem z vgrajenim LED krmilnikom
Le z enim pritiskom na gumb LED, boste lahko upravljali z vsemi naslovljimi LED-i ali pa lahko enostavno nastavite sinhronizacijo z matično ploščo.

€90,47 z ddv

ANTEC DF700FLUX mid-Tower RGB (0-761345-80070-9) gaming okno črno ohišje

ANTEC DF700FLUX mid-Tower RGB gaming okno črno ohišje, je opremljeno z vodilnim industrijskih dizajnom za napredni pretok zraka in boljše hlajenje, ki popelje Antec Dark v novo generacijo.

Antec je ustvaril napredno disipacijo, z revolucionarno strukturo za pretok zraka, ki zagotavlja nadgradnjo močnejšega hlajenja v vašem sistemu z F-LUX platformo.

Patentirana F-LUX Platforma - Antecova izvirna hladilna rešitev

Opredelitev F-LUX pomeni Flow Luxury, ki je nova vodilna in visoko učinkovita zasnova podjetja Antec, ki vključuje napredno strukturo ohišja za odličen pretok zraka in 5x 120 mm ventilatorje.


Obarvajte svoj sistem z vgrajenim LED krmilnikom
Le z enim pritiskom na gumb LED, boste lahko upravljali z vsemi naslovljimi LED-i ali pa lahko enostavno nastavite sinhronizacijo z matično ploščo.

€103,27 z ddv

ANTEC DF700FLUX white mid-Tower RGB (0-761345-80074-7) gaming okno belo ohišje

ANTEC DF700FLUX white mid-Tower RGB gaming okno črno ohišje, je opremljeno z vodilnim industrijskih dizajnom za napredni pretok zraka in boljše hlajenje, ki popelje Antec Dark v novo generacijo.

Antec je ustvaril napredno disipacijo, z revolucionarno strukturo za pretok zraka, ki zagotavlja nadgradnjo močnejšega hlajenja v vašem sistemu z F-LUX platformo.

Patentirana F-LUX Platforma - Antecova izvirna hladilna rešitev

Opredelitev F-LUX pomeni Flow Luxury, ki je nova vodilna in visoko učinkovita zasnova podjetja Antec, ki vključuje napredno strukturo ohišja za odličen pretok zraka in 5x 120 mm ventilatorje.

 

Obarvajte svoj sistem z vgrajenim LED krmilnikom
Le z enim pritiskom na gumb LED, boste lahko upravljali z vsemi naslovljimi LED-i ali pa lahko enostavno nastavite sinhronizacijo z matično ploščo.

Ohranite čistočo
Ohranite vaše priključke čiste z gumijastimi čepki.Vrhunska toplotna zmogljivost
Omogoča možnost vgradnje 9-ih ventilatorjev.

Ohranjajte vaš računalnik ohlajen
DF700 FLUX White ohranja vašo opremo hladno s prostorom za do 360 mm radiator spredaj in 120 mm zadaj.

€103,27 z ddv

ANTEC DF800 FLUX ARGB Mid-Tower okno gaming črno ohišje

ANTEC DF800 FLUX ARGB Mid-Tower okno gaming črno ohišje

Povsem novo gaming ohišje Dark Fleet DF800 FLUX Mid-Tower ATX ustvarja drugačen vizualni učinek s svojim geometrijskim mrežastim dizajnom. DF800 FLUX nudi najboljšo predstavitev vaše igralne opreme s  stransko ploščo iz kaljenega stekla.

Zakaj nova rešitev za hlajenje?
Ko sta Intel in AMD predstavila svoje najnovejše procesorje, vsi zagotavljajo izjemne zmogljivosti in boljšo produktivnost. To pa zahteva, da je treba nadgraditi tudi druge komponente, zlasti toplotno zmogljivost. Za obvladovanje toplote je Antec razvil revolucionarno strukturo za pretok zraka, ki zagotavlja izboljšano in zmogljivo rešitev za hlajenje vašega sistema. Platforma F-LUX.

Patentirana platforma F-LUX
Kaj je platforma F-LUX? Definicija FLUX-a je Flow Luxury. Platforma F-LUX je nova vodilna in visoko učinkovita zasnova podjetja Antec z napredno strukturo ohišja za odličen pretok zraka v kombinaciji z vključenimi ventilatorji 5x 120 mm. Osrednji cilj je bilo izboljšati zmogljivost hlajenja grafične kartice.

€116,07 z ddv

ANTEC DP301M microATX RGB (0-761345-80020-4) gaming okno črno ohišje

ANTEC DP301M microATX RGB (0-761345-80020-4) gaming okno črno ohišje

DP301 je micro-ATX različica nove serije igralnih računalniških ohišij- Dark Phantom. Še vedno ohranja odlično kakovost, saj je opremljen z visoko zmogljivimi komponentami. Njegov kompakten izgled, pa čeprav lahko izgled le vara, doprinese pri postavljanju ohišja v kateri koli del vaše sobe, prav tako, pa zasnovano sprednje ohišje ponuja ARGB osvetlitev.


Slika je simbolična!

Subtilna inteligenca
Mrežasta oblika ne bo ustavila pretoka zraka.


Slika je simbolična!

LED kontroler
Z enim pritiskom na gumb, lahko spremenite osvetlitev ohišja kadar koli.

Slika je simbolična!Kompaktna struktura notranjosti za enostavno nadgradnjo vaših komponent.

 • 2x 3,5" odstranljive HDD/SSD sanke (kompatibilnost z 2,5" SSD-ji).
 • 2x 2,5" SSD.
 • 4x možnost vgradnje grafične kartice.

V/I priključki:

Ohišje ponuja:

 • Power,
 • LED gumb,
 • USB 3.0 x2,
 • priključek HD (1x MIC, 1x Audio),
 • reset gumb;

€64,87 z ddv

ANTEC DP505 midi T ATX RGB (0-761345-81076-0) gaming okno belo ohišje

ANTEC DP505 midi T ATX RGB (0-761345-81076-0) gaming okno, belo ohišje

Največji potencial razširitve
Igralno ohišje DP503 ima obsežno notranjost in močno združljivost. 2 x 360mm lahko namestite spredaj & na vrhu hkrati.

Sprednja plošča z visoko zračno mrežo v obliki črke X
Prihaja z mesh sprednjo ploščo, skupaj z prezračevanjem na vrhu, na dnu in v PSU komori, ki pospeši kroženje zraka in poveča delovanje hlajenja.

3 ARGB ventilatorji so že vgrajeni na sprednji strani ohišja za omogočanje zadostnega prezračevanja in nastavljivo RGB osvetlitvijo.

ARGB in PWM krmila podpirajo do 6 ventilatorjev in 6 LED naprav.
Povežite jo z vašo osnovno ploščo za 16,8 milijona možnih barv.

Gradnja čistega računalnika je na dosegu rok
Dobro zasnovano kabelsko usmerjanje omogoča enostavno in urejeno napeljevanje, s prostornimi 23mm prostora za kable.

9 ventilatorjev hkrati
3 x 120mm ARGB ventilatorji in 360 mm radiator so lahko hkrati vgrajeni v sprednjo notranjost ohišja za boljše delovanje hlajenja.

€103,27 z ddv

ANTEC NX260 Midi T ATX RGB (0-761345-81029-6) okno gaming črno ohišje

ANTEC NX260 Midi T ATX RGB (0-761345-81029-6) okno gaming črno ohišje

NX260 gaming računalniško ohišje enostavno kombinira zahtevane lastnosti: USB 3.0, veliko prostora za pomnilniške pogone, prostor za razširitev, spredaj pa vsebuje tudi 3 ARGB ventilatorje 120 mm. Podpira 360 mm vodno hlajenje.

Z enim gumbom lahko spremenite ARGB osvetlitev sprednje plošče.

Priključki:
- 2x USB 2.0
- 1x USB 3.0
- 1x HD-Audio

€59,75 z ddv

ANTEC NX360 Midi T ATX RGB (0-761345-10060-1) okno gaming črno ohišje

ANTEC NX360 Midi T ATX RGB (0-761345-10060-1) okno gaming črno ohišje

NX360 vsebuje unikatno mrežo na sprednji plošči in odlično zmogljivost hlajenja. Stransko okno iz tempiranega stekla omogoča celosten pogled v notranjost ohišja.

Večkotno ogrodnje z ARGB osvetlitvijo prinaša poseben videz in omogoča večjo zmogljivost hlajenja in manjše nabiranje prahu.

3 ARGB ventilatorje na sprednji strani lahko sinhronizirajte z osnovno ploščo in ustvarite svoj unikaten videz.

Priključki:
- 1x USB 3.0
- 2x USB 2.0
- 1x HD-Audio
- 1x MIC

€52,07 z ddv

ANTEC NX500M ARGB Mid-Tower M-ATX okno črno gaming ohišje

ANTEC NX500M ARGB Mid-Tower M-ATX okno črno gaming ohišje

Edinstven dizajn in odlično odvajanje toplote
NX500M ima edinstven dizajn in odlično zmogljivost hlajenja. Zasnova stranske plošče iz kaljenega stekla vam omogoča, enostavno predstavitev vaše igralne konzole. Hkrati je mogoče namestiti 6x 120 mm ventilatorjev.

Eleganten dizajn z visokim dovodom zraka
Elegantna in elegantna zunanja zasnova zagotavlja zadosten pretok zraka v vaš sistem za maksimalno hlajenje, hkrati pa zagotavlja minimalen vnos zraka. plošča je opremljena z vrati tipa C za dodatno udobje pri uporabi

Odstranljivo ohišje trdega diska
Ohišje trdega diska je odstranljivo, da povečate prostor za namestitev PSU. Z nameščeno kletko lahko namestite napajalnik z dolžin do dolžine 165 mm. Ko odstranite kletko pogona, lahko namestite napajalnik dolžine do 325 mm.

 

Priloženi so trije ventilatorji: 2x 120mm ARGB spredaj in 1x 120mm ARGB zadaj

€57,19 z ddv

ANTEC P10C midi T ATX (0-761345-80102-7) črno ohišje

ANTEC P10C midi T ATX (0-761345-80102-7) črno ohišje prinaša ultimativno termalno učinkovitost z minimalnim hrupom.

S peno za dušenje zvoka na sprednjih vratih, straneh in na vrhu, bo P10C ohišje zagotavljalo absolutno tišino.

P10C ohišje dosega vodilno zračnost v industriji, za odličen pretok zraka.
4 tihe ventilatorje 120 mm dobite priložene.

Priključki:
- 2x USB 3.0
- 1x HD-Audio
- 1x USB 3.1 Gen 2 Tip C

€90,47 z ddv

ANTEC P20C Midi T E-ATX (0-761345-80103-4) okno gaming črno ohišje

ANTEC P20C Midi T E-ATX (0-761345-80103-4) okno gaming črno ohišje

Antec zmogljiva serija P20C ima unikatno kovinsko obliko, ki omogoča velik pretok zraka. Z velikim filtrom proti prahu lahko P20C ohišje ohranja ravnovesje med zračenjem in preprečevanjem vhoda prašnih delcev.

Priključki:
- 2x USB 3.0
- 1x USB 3.2 Gen 2 Tip C
- 1x MIC
- 1x HD-Audio

€116,07 z ddv

ANTEC P20CE Midi T E-ATX (0-761345-80104-1) gaming črno ohišje

ANTEC P20CE Midi T E-ATX (0-761345-80104-1) gaming črno ohišje

Antec zmogljiva serija P20CE ima unikatno kovinsko obliko, ki omogoča velik pretok zraka. Z velikim filtrom proti prahu lahko P20C ohišje ohranja ravnovesje med zračenjem in preprečevanjem vhoda prašnih delcev.

Priključki:
- 2x USB 3.0
- 1x USB 3.2 Gen 2 Tip C
- 1x MIC
- 1x HD-Audio

€110,95 z ddv

ANTEC P7 SILENT Midi T ATX (0-761345-11608-4) črno ohišje

ANTEC P7 SILENT Midi T ATX (0-761345-11608-4) črno ohišje

Stranski paneli vsebujejo material, ki zaduši in blokira zvok.
Vsebuje več filtrov proti prahu za elitno zmogljivost.

Priključki:
- 2x USB 3.0
- 1x MIC
- 1x HD-Audio

€64,87 z ddv

ANTEC VSK10 micro-Tower (0-761345-80029-7) črno ohišje

ANTEC VSK 10 micro-Tower (0-761345-80029-7) je visoko funkcionalno črno micro ATX ohišje.

Dvojno boljše hlajenje
Nudi možnost vgradnje dveh 2 x 140 mm ventilatorjev hkrati zgoraj kot tudi spodaj.


Superiorni prostor za vgradnjo vodnega hlajenja
Nudi podporo do 280 mm velikosti radiatorja vodnega hlajenja na sprednji strani.


Pretok zraka vseh dimenzij

Majhen a kompakten
Majhno ohišje VSK10 omogoča vgradnjo ventilatorjev različnih dimenzij med katerimi spadajo tudi naslednji:
2x 120/140 mm zgoraj, 1x 120 mm na zadnji strani ohišja, (ki je že vgrajen) ter 3x 120 mm in 2x 140 mm na sprednji strani ohišja.

€57,19 z ddv

ANTEC VSK2000-U3 micro ATX črno ohišje

Računalniško ohišje ANTEC VSK2000-U3 Micro ATX je ozko in kompaktno ohišje, in je tako primerno za uporabo v najrazličnejše namene. Ponuja vgradnjo pogonov brez uporabe orodja in poseben sistem za še lažji dostop do diskov in optične enote, tako da je vgradnja karseda enostavna in hitra. Priložen podstavek omogoča pokončno uporabo, s katero prihranite na prostoru na vaši mizi. Vanj lahko vgradite Micro ATX in mini ATX osnovne plošče.

Hitro in enostavno odpiranje stranice z gumbom

flip open

Enostavna vgradnja optične enote in diskov
Pritisnete gumb in dvignete nosilce za res hiter dostop. Pogoni se vgradijo brez uporabe orodja.
flip open

€57,19 z ddv

ANTEC VSK3000B-U3/U2 micro ATX črno ohišje

Računalniško ohišje ANTEC VSK3000B-U3/U2 je narejeno za nove in izkušene sestavljalce računalnikov, ki iščejo enostavno, zanesljivo in cenovno ugodno rešitev za domačo in pisarniško uporabo. Narejeno je iz trpežnega galvaniziranega jekla in je v skladu z Intel TAC 2.0 smernicami in zagotavlja stabilnost in hlajenje. Vgradite lahko grafične kartice do dolžine 31,75cm in matič ne plošče standardov micro ATX in Mini-ITX. Na sprednji strani se nahajata po en USB 3.0 in en USB 2.0 priključka. VSK3000B je zanesljivo in enostavno ohišje, ki vas ne bo udarilo po denarnici.
€49,51 z ddv