Snemalniki

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

Video snemalnik Hikvision DS-7104NI-Q1 (C) NVR IP

Štiri kanalni snemalnik Hikvision, bo poskrbel za varnost z zmožnostjo sočasnega Full HD (2MP) snemanja dogodkov z štirih IP kamer. Snemalnik ponuja H.265+/H.265/H.264+/H.264 stiskanje videa dva video izhoda HDMI in VGA pa omogočata hkratno prikazovanje slike v Full HD ločljivosti. Snemalnik ponuja tudi Smart Function funkcije, ki omogočajo prečkanje linij in zaznavanje vdorov. Prav tako omogoča pametno iskanje izbranega območja v videu in pametno predvajanje za izboljšanje učinkovitosti predvajanja. Snemalnik omogoča tudi povezljivost z omrežnimi kamerami drugih proizvajalcev...
€96,54 z ddv

Video snemalnik Hikvision DS-7616NI-K1 (C) NVR IP

16-kanalni snemalnik Hikvision, bo poskrbel za varnost z zmožnostjo snemanja pri 4K ločljivosti. Omogoča H.265+/H.265/H.264+/H.264 stiskanje videa, vgradnjo trdega diska do kapacitete 8TB in ima gigabitni mrežni priključek...
€213,54 z ddv

Video snemalnik HiLook NVR-104H-D/4P(C) ,PoE, NVR IP

Digitalni snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 4 kanali in PoE priključki za kamere, podpira IP kamere do 4MP ločljivosti, HDMI in VGA izhoda pa ponujata ločljivosti predvajanja do FullHD (1920x1080)...
€85,81 z ddv

Video snemalnik HiLook NVR-104MH-C(C), NVR IP

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 4 kanali, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K...
€78,25 z ddv

Video snemalnik HiLook NVR-104MH-C/4P(C) ,POE, NVR IP

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 4 kanali in PoE priključki za napajanje kamer, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K...
€113,44 z ddv

Video snemalnik HiLook NVR-108MH-D/W brezžični NVR IP

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša z 8 kanali in oddajanjem brezžičnega omrežja, podpira IP kamere do 6MP ločljivosti, HDMI in VGA izhoda pa ponujata ločljivosti predvajanja do FullHD (1920x1080)...
€84,49 z ddv

Video snemalnik Ubiquiti UniFi 4K, 50-kanalni, NVR IP

Ubiquiti video digitalni snemalnik NVR IP se ponaša s 50 kanali in štirimi HDD režami, namenjen za video nadzor...
€393,45 z ddv

HiLook video snemalnik 16-kanalni NVR IP NVR-216MH-C(C)

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 16 kanali, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K.
€127,31 z ddv

HiLook video snemalnik 16-kanalni NVR IP NVR-216MH-C(D)

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 16 kanali, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K.
€124,55 z ddv

HiLook video snemalnik 4-kanalni NVR IP NVR-104MH-C(D)

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 4 kanali, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K.
€78,25 z ddv

HiLook video snemalnik 8-kanalni NVR IP NVR-108MH-C(D)

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša z 8 kanali, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K.
€87,42 z ddv

HiLook video snemalnik 8-kanalni PoE NVR IP NVR-108MH-C/8P(D)

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša z 8 kanali in PoE priključki za kamere, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K.
€164,33 z ddv

Hilook video nadzorni sistem WiFi set 2MP IK-4142B-MH/W

Hilook video nadzorni sistem, komplet s 4 brezžičnimi 2MP kamerami in snemalnikom. Kamere in snemalnik so že prednastavljene, kar omogoča hitro postavitev brezžičnega video nadzornega sistema, brez vrtanja lukenj za kable.
€283,74 z ddv

TP-LINK VIGI NVR4032H 32-kanalni USB/HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

TP-LINK VIGI NVR4032H 32-kanalni USB/HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

VIGI 32-kanalni mrežni video snemalnik

 • Prepoznavanje obraza: Izboljša upravljanje dostopa in poveča varnost.
 • Pametno iskanje po gibanju in predmetu: Hitro poiščite ciljni posnetek za izboljšano učinkovitost predvajanja.
 • H.265+: Brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera prenaša stisnjen kristalno jasen video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitev omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi žrtvovala kakovost slike.
 • 320 Mb/s dohodna in odhodna pasovna širina: Zagotavlja, da vaš NVR upravlja več kamer z visoko ločljivostjo.
 • Masovni pomnilnik: podpira 4x SATA, do 10 TB vsak
 • Zmogljivost dekodiranja 16-ch pri 2MP / 8-ch pri 4MP: omogoča hkratno uživanje v več kanalih, ogledu v živo in predvajanju.
 • 1x HDMI in 1x VGA: podpira neodvisen video izhod.
 • 16-kanalno simultano predvajanje: ponovno predvajajte vir iz do 16 kamer hkrati, povečajte hitrost ponovnega predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.
 • Plug & Play: Omogoča samodejno dodajanje novih in neuporabljenih IP kamer VIGI v novi NVR in njihovo takojšnjo aktivacijo, zaradi česar je namestitev hitrejša kot kdaj koli prej.
 • Oddaljeno spremljanje: Namenska aplikacija VIGI, spletni uporabniški vmesnik in VIGI Security Manager omogočajo oddaljeno spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in priročnost.
 • Dvosmerni zvok: s podporo za govorni interkom lahko vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate vir od koder koli. Primerno za upravljanje.
 • ONVIF zagotavlja združljivost: Enostavno dodaja IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk za vzpostavitev zmogljivega in raznolikega omrežja zahvaljujoč združljivosti brez ovir.


€437,71 z ddv

TP-LINK VIGI NVR1104H-4P 4-Channel PoE+ 4K 2xUSB/HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

TP-LINK VIGI NVR1104H-4P 4-Channel PoE+ 4K 2xUSB/HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

 • Video izhod 4K HDMI in zmogljivost dekodiranja 16 MP: Ostra ločljivost slike do 8 MP in 4-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vseh kotov.
 • Poenostavljena postavitev s PoE+: Preprosto povežite in napajajte svojo PoE kamero z enim kablom RJ45, ki prenaša podatke in napajanje. Napajalnik ni potreben.
 • Preprosta namestitev HDD: Namestite in odstranite HDD z enostavnim stranskim dostopom.
 • 4-kanalno hkratno predvajanje: ponovno predvajajte vir iz do 4 kamer hkrati, povečajte hitrost ponovnega predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.
 • H.265+: Brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera prenaša stisnjen kristalno jasen video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitev omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi se pri tem poslabšala kakovost slike.
 • ONVIF zagotavlja združljivost: Preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.
 • Plug & Play: Omogoča samodejno dodajanje novih in neuporabljenih IP kamer VIGI v novi NVR in njihovo takojšnjo aktivacijo, zaradi česar je namestitev hitrejša kot kdaj koli prej.
 • Neprekinjeno snemanje 24/7: shrani do 10 TB posnetkov s povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in udoben dostop.
 • Oddaljeno spremljanje: Namenska aplikacija VIGI, spletni uporabniški vmesnik in VIGI Security Manager omogočajo oddaljeno spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in priročnost.
 • Vgrajeni zvočnik: uživajte v zvočnem izhodu v realnem času, ne da bi potrebovali zunanje naprave za večjo priročnost.
 • Prilagodljiva namestitev: Izberite ustrezen način namestitve tako, da svoj NVR preprosto namestite na steno ali ga postavite na ali pod mizo.

€106,41 z ddv

TP-LINK VIGI NVR1016H 16-kanalni 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

VIGI NVR1016H - 16-kanalni omrežni video snemalnik

 • Neprekinjeno snemanje 24 ur na dan, vse dni v tednu: samodejno shrani do 10 TB posnetkov iz povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in priročen dostop.
 • 16-kanalni pogled v živo v realnem času: Ostra ločljivost slike do 5 MP in 8-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vsakega kota.
 • Hitro iskanje in predvajanje: preprosto poiščite ciljni posnetek po datumu, vrstah dogodkov in oznakah. Ponovite s spremenljivo hitrostjo predvajanja za hiter pregled posnetkov.
 • Daljinsko spremljanje: Namenska aplikacija VIGI je razvita za daljinsko spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in udobje.
 • H.265+: brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera oddaja stisnjen kristalno čist video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitve omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi pri tem ž rtvoval kakovost slike.
 • Onvif zagotavlja združljivost: preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.
 • 1 Vmesnik HDD (do 10 TB): Shrani do 10 TB (720 dni videa) na trdi disk SATA, s čimer ohranja vašo shranjevanje podatkov zaščiteno lokalno.
 • Dvosmerni zvok: s podporo za glasovni interkom vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate svoj vir od koder koli. Primerno za upravljanje.

 

 • Varnost se nikoli ne izklopi - kanalni omrežni video snemalnik
 • Omrežni videorekorder VIGI se usklajuje s sistemi kamer, da vam pomaga pri ogledu, shranjevanju in predvajanju videoposnetkov.

         

 • Varnost za vsako uro in vsak dan - 24/7 neprekinjeno snemanje
  Samodejno shrani do 10 TB posnetkov iz povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in priročen dostop.
 • Vsak kot na enem zaslonu - 16-kanalni pogled v živo v realnem času
  Ostra ločljivost slike do 8 MP in 16-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vseh kotov.

         

 • Pregledovanje posnetkov je hitrejše kot kdaj koli prej - Hitro iskanje in pdvajanje
  Preprosto poiščite ciljni posnetek po datumu, vrstah dogodkov in oznakah. Ponovite s spremenljivo hitrostjo predvajanja za hiter pregled posnetkov.

         

 • Bodite pozorni na stvari, tudi ko ste na poti - daljinsko spremljanje
  Namenska aplikacija VIGI je razvita za daljinsko spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in udobje.

         

 • Tehnologija video kodiranja
 • Dnevi posnetega videa (1 TB trdi disk)
 • Meritve so bile opravljene na trdem disku velikosti 1 TB. Izračuni, ki temeljijo na laboratorijskem testiranju z uporabo kamere VIGI 3 MP, in dejanska zmogljivost se lahko razlikujejo glede na količino zabeležene aktivnosti, ločljivost in druge spremenljivke.
 • Ni treba preverjati dolgih seznamov združljivosti.
  Onvif zagotavlja združljivost. Preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir. 

            

 • Lokalno shrani do 720 dni posnetkov - 1 trdi disk (do 10 TB)

         

 • Shrani do 10 TB (720 dni videa) na trdi disk SATA, s čimer ohranja vašo shranjevanje podatkov zaščiteno lokalno.
 • Pozdravite svoje obiskovalce, preden vstopijo - dvosmerni zvok
  S podporo glasovnega interkoma vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate svoj vir od koder koli. Primerno za upravljanje.

         

 • Več pasovne širine za več kamer - pasovna širina video dostopa 80 Mbps
  Visoka pasovna širina dostopa do videa zagotavlja, da vaš NVR poveže več kamer z visoko ločljivostjo.
  Na podlagi laboratorijskega testiranja s kamerami VIGI lahko VIGI NVR poveže do osem kamer 4MP.

         

 • Upravljajte vse z enim - vodite svoje podjetje mirno.
  Profesionalni nadzorni sistem VIGI podjetja TP-Link je namenjen zaščiti podjetja, za katerega ste trdo delali kadar koli in kjer koli.
€106,42 z ddv

TP-LINK VIGI NVR1008H-8P 8-kanalni 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

TP-LINK VIGI NVR1008H-8P 8-kanalni 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

VIGI 8-kanalni omrežni video snemalnik PoE+

 • Video izhod 4K HDMI in zmogljivost dekodiranja 16 MP: Ostra ločljivost slike do 8 MP in 8-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vseh kotov.
 • Poenostavljena postavitev s PoE+: Preprosto povežite in napajajte svojo PoE kamero z enim kablom RJ45, ki prenaša podatke in napajanje. Napajalnik ni potreben.
 • 8-kanalno hkratno predvajanje: ponovno predvajajte vir iz do 8 kamer hkrati, povečajte hitrost ponovnega predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.
 • H.265+: Brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera prenaša stisnjen kristalno jasen video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitev omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi žrtvovala kakovost slike.
 • ONVIF zagotavlja združljivost: Preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.
 • Plug & Play: Omogoča samodejno dodajanje novih in neuporabljenih IP kamer VIGI v novi NVR in njihovo takojšnjo aktivacijo, zaradi česar je namestitev hitrejša kot kdaj koli prej.
 • Neprekinjeno snemanje 24/7: shrani do 10 TB posnetkov s povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in udoben dostop.
 • Oddaljeno spremljanje: Namenska aplikacija VIGI, spletni uporabniški vmesnik in VIGI Security Manager omogočajo oddaljeno spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in priročnost.
 • Prilagodljiva namestitev: izberite ustrezen način namestitve tako, da svoj NVR preprosto postavite na stojalo ali ga postavite na ali pod mizo za večjo priročnost.
 • Dvosmerni zvok: s podporo za govorni interkom lahko vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate vir od koder koli. Primerno za upravljanje.

Namenskih 8 vrat PoE+ (budget 53 W) za poenostavljeno namestitev IP kamer.
8x 10/100 Mbps PoE+ vrat, NVR podpira do 30 W na vsakih PoE+ vratih. Zasnovan za uporabo enega samega ethernet kabla za prenos podatkov in energije, ponuja prilagodljivo namestitev, ki ustreza različnim scenarijem nadzora za mala podjetja, kot so trgovine z živili, skladišča, restavracije in finančne institucije.

Pregledovanje posnetkov je hitrejše kot kdaj koli prej.
8-kanalno sočasno predvajanje
Ponovno predvajajte vir iz do 8 kamer hkrati, povečajte hitrost predvajanja in poiščite dogodke v video razporedu za preprost pregled posnetkov.


€151,59 z ddv

TP-LINK VIGI NVR1008H-8MP 8 CHANNEL 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

TP-LINK VIGI NVR1008H-8MP 8 CHANNEL 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik


- Neprekinjeno snemanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu: samodejno shrani do 10 TB posnetkov iz povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in priročen dostop.

- 4K video oddajanje in 16MP kapaciteta dekodiranja: Ostra ločljivost slike do 8 MP in 8-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vsakega kota.

- 8-kanalno hkratno predvajanje: znova predvajajte vir iz največ 8 kamer hkrati, povečajte hitrost predvajanja in poiščite dogodke v razporedu videoposnetkov za enostaven pregled posnetkov.

- Daljinsko spremljanje: Namenska aplikacija VIGI, web UI in VIGI Security Manager omogočajo daljinsko spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in udobje.

- H.265+: brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera oddaja stisnjen kristalno čist video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitve omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi pri tem ž rtvoval kakovost slike.
- ONVIF zagotavlja združljivost: preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.

- Dvosmerni zvok: s podporo za glasovni interkom vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate svoj vir od koder koli. Primerno za upravljanje.

- Poenostavljeno uvajanje z PoE+: enostavno se povežite in napajajte vašo PoE kamero z enim RJ45 kablom, ki oddaja tako podatke kot napajanje. Brez napajalnih adapterjev.
- Vključi in predvajaj: omogoča, da so nove in neuporabljene VIGI IP kamere dodane automatsko na nov NVR in instantno aktivirane, kar naredi namestitev hitrejšo kot kadarkoli.
- Fleksibilna namestitev: izberite primerno namestitveno metodo: enostavno hranite svoj NVR v komunikacijski omari ali pa jo položite na vašo delovno površino ali pod njo.

Varno in mirno vodite svoje poslovanje
VIGI profesionalnen nadzorni sistem TP-Link je namenjen zaščiti poslovanja - kjerkoli, kadarkoli. Neverjetne funkcije, zanesljiva garancija kvalitete, ter poenostavljeno nameščanje, skupaj delujejo za ohranjanje varnosti poslovanja.

€181,70 z ddv

TP-LINK VIGI NVR1008H 8-kanalni 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

VIGI NVR1008H - 8-kanalni omrežni video snemalnik

 • Neprekinjeno snemanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu: samodejno shrani do 10 TB posnetkov iz povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in priročen dostop.
 • 8-kanalni pogled v živo v realnem času: Ostra ločljivost slike do 5 MP in 8-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vsakega kota.
 • 4-kanalno hkratno predvajanje: znova predvajajte vir iz največ 4 kamer hkrati, povečajte hitrost predvajanja in poiščite dogodke v razporedu videoposnetkov za enostaven pregled posnetkov.
 • Daljinsko spremljanje: Namenska aplikacija VIGI je razvita za daljinsko spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in udobje.
 • H.265+: brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera oddaja stisnjen kristalno čist video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitve omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi pri tem ž rtvoval kakovost slike.
 • Onvif zagotavlja združljivost: preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.
 • 1 Vmesnik HDD (do 10 TB): Shrani do 10 TB (720 dni videa) na trdi disk SATA, s čimer ohranja vašo shranjevanje podatkov zaščiteno lokalno.
 • Dvosmerni zvok: s podporo za glasovni interkom vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate svoj vir od koder koli. Primerno za upravljanje.
 • 80 Mbps pasovna širina video dostopa: visoka pasovna širina video dostopa zagotavlja, da vaš NVR poveže več kamer z visoko ločljivostjo. Na podlagi laboratorijskega testiranja s kamerami VIGI lahko VIGI NVR poveže do osem kamer 4MP

         

 • Varnost se nikoli ne izklopi - kanalni omrežni video snemalnik
 • Omrežni videorekorder VIGI se usklajuje s sistemi kamer, da vam pomaga pri ogledu, shranjevanju in predvajanju videoposnetkov.

         

 • Varnost za vsako uro in vsak dan - 24/7 neprekinjeno snemanje
  Samodejno shrani do 10 TB posnetkov iz povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in priročen dostop.
 • Vsak kot na enem zaslonu - 8-kanalni pogled v živo v realnem času
  Ostra ločljivost slike do 5 MP in 8-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vseh kotov.

         

 • Pregledovanje posnetkov je hitrejše kot kdaj koli prej - 4-kanalno hkratno predvajanje
  Ponovno predvajajte vir iz največ 4 kamer hkrati, povečajte hitrost predvajanja in poiščite dogodke v razporedu videoposnetkov za enostaven pregled posnetkov.

         

 • Bodite pozorni na stvari, tudi ko ste na poti - daljinsko spremljanje
  Namenska aplikacija VIGI je razvita za daljinsko spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in udobje.
 • Tehnologija video kodiranja
 • Dnevi posnetega videa (1 TB trdi disk)
 • Meritve so bile opravljene na trdem disku velikosti 1 TB. Izračuni, ki temeljijo na laboratorijskem testiranju z uporabo kamere VIGI 3 MP, in dejanska zmogljivost se lahko razlikujejo glede na količino zabeležene aktivnosti, ločljivost in druge spremenljivke.
 • Ni treba preverjati dolgih seznamov združljivosti.
  Onvif zagotavlja združljivost. Preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir. 

            

 • Lokalno shrani do 720 dni posnetkov - 1 trdi disk (do 10 TB)

         

 • Shrani do 10 TB (720 dni videa) na trdi disk SATA, s čimer ohranja vašo shranjevanje podatkov zaščiteno lokalno.
 • Pozdravite svoje obiskovalce, preden vstopijo - dvosmerni zvok
  S podporo glasovnega interkoma vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate svoj vir od koder koli. Primerno za upravljanje.

         

 • Več pasovne širine za več kamer - pasovna širina video dostopa 80 Mbps
  Visoka pasovna širina dostopa do videa zagotavlja, da vaš NVR poveže več kamer z visoko ločljivostjo.
  Na podlagi laboratorijskega testiranja s kamerami VIGI lahko VIGI NVR poveže do osem kamer 4MP.

         

 • Upravljajte vse z enim - vodite svoje podjetje mirno.
  Profesionalni nadzorni sistem VIGI podjetja TP-Link je namenjen zaščiti podjetja, za katerega ste trdo delali ? kadar koli in kjer koli. Naše izjemne funkcije, zanesljiva jamstva kakovosti in poenostavljena namestitev skupaj zagotavljajo, da vaše podjetje ostane varno in zdravo.
€76,29 z ddv

TP-LINK VIGI NVR1004H-4P 4 CHANNEL 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik

TP-LINK VIGI NVR1004H-4P 4 CHANNEL 2xUSB 2.0 HDMI/VGA/LAN Mini PC, video snemalnik


- Neprekinjeno snemanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu: samodejno shrani do 10 TB posnetkov iz povezanih kamer, da zavaruje vaše podatke za hiter in priročen dostop.

- 4K video oddajanje in 16MP kapaciteta dekodiranja: Ostra ločljivost slike do 8 MP in 4-kanalni zaslon zagotavljata, da zajamete vsako podrobnost iz vsakega kota.

- 4-kanalno hkratno predvajanje: znova predvajajte vir iz največ 4 kamere hkrati, povečajte hitrost predvajanja in poiščite dogodke v razporedu videoposnetkov za enostaven pregled posnetkov.

- Daljinsko spremljanje: Namenska aplikacija VIGI, web UI in VIGI Security Manager omogočajo daljinsko spremljanje, kar zagotavlja enostavnost in udobje.

- H.265+: brez uporabe dodatne pasovne širine vaša kamera oddaja stisnjen kristalno čist video, da prihrani prostor na disku, olajša obremenitve omrežja in zmanjša stroške spremljanja, ne da bi pri tem ž rtvoval kakovost slike.
- ONVIF zagotavlja združljivost: preprosto dodajte IPC-je VIGI in drugih blagovnih znamk, da vzpostavite zmogljivo in raznoliko omrežje zahvaljujoč združljivosti brez ovir.

- Dvosmerni zvok: s podporo za glasovni interkom vodite dvosmerne pogovore, medtem ko gledate svoj vir od koder koli. Primerno za upravljanje.

- Poenostavljeno uvajanje z PoE+: enostavno se povežite in napajajte vašo PoE kamero z enim RJ45 kablom, ki oddaja tako podatke kot napajanje. Brez napajalnih adapterjev.
- Vključi in predvajaj: omogoča, da so nove in neuporabljene VIGI IP kamere dodane automatsko na nov NVR in instantno aktivirane, kar naredi namestitev hitrejšo kot kadarkoli.

Varno in mirno vodite svoje poslovanje
VIGI profesionalnen nadzorni sistem TP-Link je namenjen zaščiti poslovanja - kjerkoli, kadarkoli. Neverjetne funkcije, zanesljiva garancija kvalitete, ter poenostavljeno nameščanje, skupaj delujejo za ohranjanje varnosti poslovanja.

€110,93 z ddv

HiLook video snemalnik 4-kanalni PoE NVR IP NVR-104H-D/4P(D)

Digitalni snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 4 kanali in PoE priključki za kamere, podpira IP kamere do 6MP ločljivosti, HDMI in VGA izhoda pa ponujata ločljivosti predvajanja do FullHD (1920x1080).
€87,53 z ddv

HiLook video snemalnik 4-kanalni PoE NVR IP NVR-104MH-C/4P(D)

Digitalni video snemalnik HiLook NVR IP za video nadzor se ponaša s 4 kanali in PoE priključki za napajanje kamer, podpira IP kamere do 8MP ločljivosti, HDMI izhod pa ponuja ločljivosti predvajanja do 4K.
€109,02 z ddv

Tenda video snemalnik 4-kanalni NVR IP N3L-4HV2.0

Tenda N3L-4H HD digitalni video snemalnik omogoča povezavo s štirimi 8MP UHD kamerami. Podpira 1080P HD izhod, trdi disk in shranjevanje v oblaku. Z visoko zmogljivo kompresijo videa H.265 ter oddaljenim nadzorom aplikacij zagotavlja enostavno upravljanje. Primeren za trgovine, restavracije.
€37,06 z ddv

Tenda video snemalnik 8-kanalni NVR IP N3L-8HV2.0

Tenda N3L-8H HD digitalni video snemalnik omogoča povezavo z osmimi 8MP UHD kamerami. Podpira 1080P HD izhod, trdi disk in shranjevanje v oblaku. Z visoko zmogljivo kompresijo videa H.265 ter oddaljenim nadzorom aplikacij zagotavlja enostavno upravljanje. Primeren za trgovine, restavracije.
€46,52 z ddv