INTEL > LGA 1700 (12,13,14.Gen.) DDR4

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 ATX DDR4 HDMI/VGA USB 3.2 matična plošča

ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 ATX DDR4 HDMI/VGA USB 3.2 matična plošča

Matična plošča Intel B660 (LGA 1700) mATX s PCIe 4.0, dvema režama M.2, DDR4, HDMI, D-Sub, Realtek 1Gb Ethernet, sprednjim USB 3.2 Gen 1, ASUS Lighting Control
Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 12. generacije
Izboljšana rešitev za napajanje: 8-pinski konektor ProCool, dušilke iz zlitine in trpežni kondenzatorji za stabilno oskrbo z energijo
Celovito hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorja in Fan Xpert
Izjemno hitra povezljivost: PCIe 4.0, dve reži M.2 in sprednji USB 3.2 Gen 1

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane tako, da sprostijo ves potencial procesorjev Intel 12. generacije. Prime B660M-K D4 se ponaša z robustno zasnovo moči, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti nastavitve zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

€94,31 z ddv

ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4 LGA1700 (13.gen) ATX DDR4 RGB gaming osnovna plošča

ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4
ROG Strix Z790-A, ki je dobro podkovan s stilom, zmogljivostjo, hlajenjem in povezljivostjo, izžareva dobro zaokroženo ravnovesje znotraj in zunaj.

Robusten VRM z močnimi srebrnimi hladilniki udobno artikulira moč za najnovejše procesorje Intel 13. generacije Core.

PCIe 5.0, WiFi 6E in hitri USB poudarijo tekočnost plošče v različnih disciplinah.

VSESTRANSKA ZMOGLJIVOST
Robustno napajanje, hitro shranjevanje in pomnilnik ter celovito hlajenje povzdignejo vsako zgradbo z ROG Strix Z790-A v središču.

PCIE 5.0
Najboljši PCIe 5.0 x16 SafeSlot je dobro opremljen za povečano velikost in pasovno širino grafičnih kartic naslednje generacije. Zmogljive možnosti shranjevanja so bogate s štirimi režami PCIe 4.0 M.2, vse pa imajo robustne hladilnike za največjo zmogljivost.

OPTIMEM III
OptiMem III omogoča, da pomnilniški kompleti delujejo pri nižjih zakasnitvah, zmanjšanih napetostih in delujejo pri višjih frekvencah.

WiFi 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti novo razpoložljivega radijskega spektra v pasu 6 GHz. Zagotavlja izjemno hitre brezžične omrežne hitrosti in izboljšano zmogljivost ter boljšo zmogljivost v gostih brezžičnih okoljih.

Realtek 2,5 Gb Ethernet
Vgrajeni 2,5 Gb ethernet poveča vašo žično povezavo z do 2,5-kratno izboljšavo v primerjavi s standardnimi ethernetnimi povezavami za hitrejši prenos datotek, bolj gladko igranje iger brez zamika in pretakanje videa v visoki ločljivosti.

Aura Sync
Matične plošče ROG Strix vključujejo tehnologijo ASUS Aura, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve in različne prednastavitve tako za vgrajene RGB LED diode kot za dodatke drugih proizvajalcev. Učinke je mogoče enostavno sinhronizirati med ostalimi združljivimi računalniškimi komponentami.

€218,47 z ddv

ASUS Pro B660M-C D4-CSM LGA1700 microATX DDR4 DP/HDMI USB3.2 osnovna plošča

ASUS Pro B660M-C D4-CSM LGA1700 microATX DDR4 DP/HDMI USB3.2 osnovna plošča

 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel CoreTM 12. generacije
 • Program ASUS CSM: stabilna osnovna plošča, obvestila o koncu življenjske dobe in programska oprema IT za poslovne matične plošče
  ASUS Control Center Express: Integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, ki poenostavi sistemsko administracijo na ravni podjetja
 • Izboljšana varnost sistema: samoobnovljiva BIOS in TPM za zaščito osebnih računalnikov
 • Dosledno in zanesljivo delovanje: visokokakovostne komponente in stroga testiranja, ki pomagajo zagotoviti vzdržljivost v težkih okoljih
 • Učinkovito upravljanje in prilagajanje: Dnevnik dogodkov in komercialni BIOS komplet za enostavno vzdrževanje
 • Boljša uporabnost: diagnostični zaslon Q-LED in odpravljanje napak COM ter olajšanje procesov gradnje in podpore

 

€120,68 z ddv

ASUS PRIME H610M-E D4 CSM LGA1700 (12th gen) mATX DDR4 osnovna plošča

ASUS PRIME H610M-E D4 CSM LGA1700 (12th gen) mATX DDR4 osnovna plošča

 • Matična plošča Intel H610 (LGA 1700) mic-ATX z DDR4, PCIe 4.0, dvojnimi režami M.2, Realtek 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, vrati USB 3.2 Gen 1, SATA 6 Gbps, COM glavo, RGB glava
 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 12. in 13. generacije
 • Celovito hlajenje: hladilnik PCH in ventilator Xpert 2+
 • Izjemno hitra povezljivost: 32Gbps M.2 reža, Realtek 1 Gb Ethernet in USB 3.2 Gen 1
 • 5X Protection III: Več zaščitnih elementov strojne opreme za vsestransko zaščito

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo ves potencial procesorjev Intel 12. in 13.generacije . Prime H610 se ponaša z robustno zasnovo moči, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti za nastavitev zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

FLEKSIBILNOST

Celovit nadzor so ključ serije ASUS Prime. Matična plošča Prime H610 vsebuje prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar omogoča prilagoditve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vaš im načinom dela in tako povečate produktivnost.
 
Vsestranska energetska učinkovitost
Enota za obdelavo energije (EPU) samodejno optimizira porabo energije in poveča prihranke energije z načinom Away pametno nastavitvijo, ki ustvari scenarij izjemnega varčevanja z energijo z izklopom neuporabljenih V/I krmilnikov.

Hitra in enostavna namestitev
Način EZ prikazuje bistvene nastavitve in statistiko ter ponuja tudi vodene čarovnike, funkcijo povleci in spusti in uporabo pomembnih nastavitev z enim klikom, vse to, da vam pomaga, da vašo napravo zaženete in začnete delovati v kratkem času.

Povezljivost

PCIe 4.0 _
Matične plošče Prime H610 so zasnovane posebej za 12. generacija procesorjev Intel Core in ponuja povezljivost PCIe 4.0 za najnovejše grafične procesorje. Široka pasovna širina in izredno visoke hitrosti prenosa vam omogočajo ustvarjanje struktur, bogatih s funkcijami, ki brez težav prenesejo velike obremenitve.

€90,47 z ddv

ASUS TUF B760-PLUS WIFI D4 GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR4 osnovna plošča

ASUS TUF B760-PLUS WIFI D4 GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR4 osnovna plošča

TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev Intel® in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Ta matična plošča, zasnovana s komponentami "vojaškega" razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja z izjemno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti, da se zagotovi, da lahko prenesejo razmere, kjer druge morda ne bodo uspele.

Narejeno z zaupanjem
TUF GAMING Alliance - je sodelovanje med ASUS-om in drugimi zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami računalniških komponent za zagotavljanje združljivosti v širokem naboru delov, kot so ohišja osebnih računalnikov, napajalniki, hladilniki CPU, pomnilniški kompleti in drugo. Z novimi partnerstvi in komponentami, bo združenje TUF GAMING še naprej postajalo le močnejše.


€176,87 z ddv

ASUS PRIME B660M-A D4-CSM LGA1700 mATX DDR4 DP/HDMI/VGA USB 3.2 osnovna plošča

ASUS PRIME B660M-A D4-CSM LGA1700 mATX DDR4 DP/HDMI/VGA USB 3.2 osnovna plošča

 • Matična plošča Intel B660 (LGA 1700) mATX s PCIe 4.0, z dvema režama M.2, Intel 1Gb Ethernet, DP, 2x HDMI, zadnji USB 3.2 Gen 2, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C, Aura Sync
 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 13. in 12. generacije
 • Izjemno hitra povezljivost: PCIe 4.0, Intel 1 Gb Ethernet, zadnji USB 3.2 Gen 2 Type-A in sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-A in Type-C
 • ASUS OptiMem II
 • Obsežno hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik M.2, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorjev in Fan Xpert 2+
 • ASUS Control Center Express (ACCE) za lažje upravljanje IT endpoint

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane za sprostitev celotnega potenciala procesorjev Intel® 13. in 12. generacije. Prime B660, ki se ponaša z robustno zasnovo napajanja, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti prilagajanja zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

ASUS PRIME B660M-A D4-CSM ponuja elegantno zgradbo futurističnega videza s črno-belim zaključkom, oblikovalskimi elementi, ki jih navdihuje vesoljsko plovilo, kovinsko tablico z imenom in pokrovom tiskanega vezja.

€106,98 z ddv

ASUS Prime H610M-K LGA1700 DDR4 osnovna plošča

ASUS Prime H610M-K osnovna plošča je stokovno izdelana, da uporabi vsa potencial 13. in 12. generacije Intel procesorjev. Z robustno obliko moči, celovito rešitvijo hlajenja in inteligentnimi opcijami nastavljanja, Prime H610 omogoča uporabnikom in PC DIY graditeljem velik razpon opcij nastavljanja zmogljivosti preko intuitivne programske opreme in lastnostmi strojne opreme.

    

FLEKSIBILNOST
Celovito upravljanje ustvari temelj ASUS Prime serije. Prime H610 osnovna plošča vsebuje fleksibilno orodje za nastavljanje vseh vidikov vašega sistema, s tem omogoča nastavljanje zmogljivosti za odlično ujemanje vašega načina dela in maksimalno produktivnost.

Inteligentne kontrole
Vsestransko varčen
: EPU samodejno optimizira porabo energije in maksimizira varčevanje  z načinom Away - pametna nastavitev, ki ustvarja ekstremen varčevalni scenarij z ugašanjem neuporabljenih I/O kontrolerjev.

    
Fleksibilne kontrole hlajenja: Prime 600 serije osnovnih plošč ponujajo celovite kontrole sistemskih ventilatorjev preko priložene programske opreme Fan Xpert. Način auto-nastavljanja inteligentno konfigurira vse parametre z enim klikom.

    
Natančna digitalna kontrola moči: Digi+ način voltažne regulacije (VRM) prinaša kontrolo realnega časa preko voltažnega padca, za automatsko preklapljanje frekvence in nastavitve varčevanja. Omogoč a vam natančno nastavljanje CPU za ultimativno stabilnost in zmogljivost.

    

UEFI BIOS
Prenovljeni ASUS UEFI BIOS omogoča vse kar potrebujete za konfiguriranje, izboljševanje in nastavljanje vašega sistema. Ponuja inteligentno poenostavljene opcije za PC DIY začetnike, kot tudi celovite lastnosti za sezonske veterane.

Napredno nastavljanje za resne uporabnike
Intuitiven napredni način ponujen preko UEFI vam omogoča prevzeti vso kontrolo. Vgrajen način iskalnika poenostavi iskanje opcij, ter različne napredne funkcije vam omogočajo inteligentno prilagoditev nians, zato da lahko prikličete zmogljivost na način, ki ga želite.

     
Hitra in enostavna namestitev
EZ način prikazuje vitalne nastavitve in statične podatke, ter tudi pomočnika za usmerjanje, funkcijonalnost vleci-in-spusti in uporaba enega-klika za pomembne nastavitve - vse za hiter čas obratovanja.

   

HLAJENJE
Prime H610 serije so narejene z vrsto hibridnih ventilatorskih glav za omogočanje vašemu sistemu ohranjanje nizke temperature in stabilnost pod večjimi obremenitvami.

Hladnejši že zaradi oblike
Prime H610 serije vsebujejo celovito upravljanje hlajenja, nastavljivo preko Fan Xpert programske opreme ali preko UEFI BIOS.

ZMOGLJIVOST
Prime H610 serije so grajene za obravnavo dodatnih jeder in povečano pasovno širino generacij 13 in 12 Intel procesorjev. ASUS H610 osnovne plošče omogočajo vsem temeljem pospešek dnevne produktivnosti, zato da je vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in opcijo stabilnega prenašanja.

Pomnilnik- M.2 mesto (do 32Gbps)
Prime H610M-K ponuja eno M.2 mesto, ki podpira prenos podatkov hitrosti do 32 Gbps preko PCIe 3.0, omogoča hitrejši zagon in odpiranje aplikacij z OS ali namestitvenimi gonilniki.

           

Povezljivost
PCIe 4.0 - Ustvarjen specifično za 13. in 12. generacijo Intel Core CPU-je in ponuja PCIe 4.0 povezljivost za najnovejše GPU-je. Široka pasovna širina in superhitro prenašanje, omogoča ustvarjanje super-razkošnega grajenja, ki zdrži visoke obremenitve brez napora.

              

USB 3.2 Gen 1 Tip-A - Številčna USB vrata podpirajo visokokakovostno opremo z periferi, vključno z zadnjim panelom USB Tip-A konektorjev z hitro USB 3.2 Gen 1 povezljivostjo za kompatibilna ohišja.

                

PERSONALIZACIJA
Prime H610 serije dodajo natančne detajle, ki izboljšajo vsako izkušnjo, ekskluzivni kodeki za omogočanje nedotakljive audio kvalitete, vam dovoljujejo personalizacijo vašega sistema za unikaten videz. 


      

€78,95 z ddv

ASUS PRIME B660-PLUS D4 LGA1700 ATX DDR4 HDMI/ DP USB 3.2 RGB osnovna plošča

PRIME
Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane tako, da sprostijo ves potencial procesorjev Intel Core 12. generacije. Prime B660M-A, ki se ponaša z robustno zasnovo moči, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi nastavitve, ponuja vsakodnevnim uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY vrsto možnosti za nastavitev zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme. ASUS Prime B660M-A je kot nalašč za tiste, ki želijo ustvariti elegantno, futuristično obliko, zahvaljujoč črno-belemu zaključku ter prelivajoči se kovinski ploščici z imenom in pokrovu PCB.All-around Energy Efficiency
Z enoto za predelavo energije (EPU) boste uživali v prihranku energije na celotnem sistemu. EPU samodejno optimizira porabo energije in poveča prihranke v načinu Away.

UEFI BIOS
Priznani ASUS UEFI BIOS ponuja vse, kar potrebujete za konfiguriranje, prilagajanje in nastavitev vašega sistema. Ponuja inteligentno poenostavljene možnosti za začetnike PC DIY, kot tudi obsežne funkcije za izkušene veterane.

- Napredna nastavitev za resne nastavitve
Intuitiven napredni način, ki ga ponuja UEFI, vam omogoča popoln nadzor. Vgrajena funkcija iskanja omogoča preprosto iskanje možnosti, različne napredne funkcije pa vam omogočajo inteligentno prilagajanje nians, tako da lahko izbirate med zmogljivostjo, kot želite.

Funkcija iskanja
Hitro in enostavno poiščite želeno možnost ali nastavitev.

Nastavitve konfiguracije vrat za uporabniški profil ASUS
med različnimi različicami BIOS-a ali jih delite s prijatelji.

M.2 Hladilnik
Fleksibilno hladilno telo M.2 skrbi za dve reži M.2 in preprečuje dušenje, ki se lahko pojavi pri pomnilniku M.2 med trajnim prenosom.

VRM hladilnik in termične blazinice
Večji hladilnik VRM in termična ploščica izboljšata prenos toplote iz MOSFET-ov in dušilk za boljšo učinkovitost hlajenja.


DDR4 5066 (OC)

Izboljšave zasnove usmerjanja sledenja zagotavljajo najnovejšim procesorjem Intel izboljšan dostop do pomnilniške pasovne širine. Tehnologija ASUS OptiMem skrbno preslika poti pomnilniškega signala v različnih slojih PCB, da zmanjša razdaljo poti, in doda zaščitna območja, ki znatno zmanjšajo preslušavanje.

Prime B660-PLUS D4 ponuja skupno tri reže M.2, ki podpirajo hitrosti prenosa podatkov do 64 Gbps prek PCIe 4.0, kar omogoča hitrejši zagon in čas nalaganja aplikacij z operacijskim sistemom ali aplikacijskimi pogoni.


* Dejanske hitrosti prenosa bodo nižje od teoretične največje hitrosti.
* M.2_1 in M.2_2 podpirata PCIe4.0x4, M.2_3 podpira PCIe4.0 x2

€128,87 z ddv

ASUS PRIME H610I-PLUS D4-CSM LGA1700 MINI-ITX DDR4 HDMI DP USB 3.2 osnovna plošča

ASUS PRIME H610I-PLUS D4-CSM LGA1700 MINI-ITX DDR4 HDMI DP USB 3.2 matična plošča

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo polni potencial procesorjev Intel® 12. generacije. Prime H610, ki se ponaša z robustno zasnovo napajanja, obsežnimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti prilagajanja zmogljivosti prek intuitivne programske opreme in funkcij vdelane programske opreme.

ASUS Corporate Stable Model (CSM) je komercialni program, zasnovan za zagotavljanje stabilnih in zanesljivih matičnih plošč. Ponuja do 36-mesečno podporo v življenjskem ciklu izdelka in 6-mesečno obvestilo o izteku življenjske dobe, da zagotovite dovolj časa, da se vaša organizacija pripravi na prehode izdelkov. Z vsakim nakupom matične plošče ASUS CSM dobite ASUS Control Center Express - strežniško programsko opremo za upravljanje IT.

ASUS Control Center Express je integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, zasnovana za hitrejšo uvedbo, poenostavitev operacij IT in izboljšanje produktivnosti s celovitim nadzorom in uporabniku prijaznimi funkcijami. ASUS Control Center Express je združljiv z več kot 100 matičnimi ploščami ASUS in zagotavlja visoko kakovostno rešitev, optimizirano za TCO, za vaše poslovne potrebe.

Optimizirajte upravljanje končnih točk IT
Zasnovan za pomoč IT-osebju pri spremljanju in nadzoru naprav znotraj njihovih poslovnih omrežij ter olajša preverjanje inventarja na več lokacijah na daljavo

Avtomatizirajte vzdrževanje IT
Omogoča osebju IT, da načrtuje samodejne posodobitve najnovejšega BIOS-a, programske opreme in pripomočkov za določene ali vse naprave v času, ko ni največje obremenitve, s čimer se izboljša stabilnost sistema in fleksibilnost delovanja IT

Varno upravljajte vse končne točke
Varno upravljajte konfiguracijo končne točke, dostop do prenosnega pomnilnika in aplikacije računalniške programske opreme, tako da jim omogočite ustvarjanje pravil združevanja na posameznih napravah.

Obsežne kontrole tvorijo temelj serije ASUS Prime. Matična plošča Prime H610 vsebuje prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar omogoča prilagoditve zmogljivosti, ki se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela za povečanje produktivnosti.

Vsestranska energetska učinkovitost
Enota za obdelavo energije (EPU) samodejno optimizira porabo energije in poveča prihranke energije z načinom odsotnosti ? pametno nastavitvijo, ki ustvari scenarij ekstremnega varčevanja z energijo z izklopom neuporabljenih V/I krmilnikov.

Priznani ASUS UEFI BIOS ponuja vse, kar potrebujete za konfiguracijo, prilagajanje in prilagajanje vašega sistema. Ponuja inteligentno poenostavljene možnosti za začetnike DIY za osebni rač unalnik, pa tudi obsežne funkcije za izkušene veterane.

Intuitivni napredni način, ki ga ponuja UEFI, vam omogoča popoln nadzor. Vgrajena funkcija iskanja olajša iskanje možnosti, različne napredne funkcije pa vam omogočajo pametno prilagajanje odtenkov, tako da lahko nastavite zmogljivost tako, kot želite.

Serija Prime H610 je zasnovana z več vgrajenimi hladilniki in nizom hibridnih ventilatorjev, ki zagotavljajo, da vaša oprema ostane hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

Hladilno telo VRM in toplotna blazinica izboljšata prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.

Vsaka glava se lahko dinamično nanaša na tri toplotne senzorje. Fan Xpert vam omogoča preslikavo temperature podprtih grafičnih kartic ASUS za optimizacijo hlajenja za GPE in CPE intenzivna opravila.

Serije Prime H610 so izdelane za upravljanje z dodatnimi jedri in povečano pasovno širino procesorjev Intel 12. generacije. Matične plošče ASUS H610 zagotavljajo vse temelje za povečanje dnevne produktivnosti, tako da bo vaš sistem pripravljen za delovanje s stabilnim napajanjem, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa.

Matične plošče Prime H610 so zasnovane posebej za procesorje Intel Core 12. generacije in ponujajo povezljivost PCIe 4.0 za najnovejše grafične procesorje. Široka pasovna širina in izjemno visoke hitrosti prenosa vam omogočajo, da ustvarite zgradbe, bogate s funkcijami, ki lahko brez težav prenesejo visoke obremenitve.

Armory Crate je ekskluzivni programski pripomoček ASUS, ki vam omogoča centraliziran nadzor nad podprtimi izdelki. Z enim samim intuitivnim vmesnikom vam Armory Crate omogoča preprosto prilagoditev krivulje ventilatorja za vsak priključen ventilator prek pripomočka FAN Xpert. Programska oprema omogoča tudi nadzor nastavitev za izdelek ASUS, vključno z nastavitvami tipkovnice in miške. Armory Crate ima celo namensko registracijo izdelka in poudarek, ki vam pomaga ostati v stiku s skupnostjo ASUS.

 

 

 

€116,07 z ddv

GIGABYTE B760M DS3H LGA1700 (14.gen) DDR4 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE B760M DS3H LGA1700 (14.gen) DDR4 MicroATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: Hibridna 6+2+1 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR4: 4*DIMM-i, podpora za pomnilniški modul XMP
 • Shramba naslednje generacije: 2*PCIe 4.0 x4 priključka M.2
 • M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev zmogljivosti M.2 SSD
 • EZ-zapah: reža PCIe 4.0x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: zadnji USB-C® 10Gb/s, DP, HDMI
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno reš itvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje iger.

€101,86 z ddv

GIGABYTE H610M S2H V2 LGA1700 DDR4 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE H610M S2H V2 LGA1700 DDR4 MicroATX osnovna plošča

6+1+1 Hybrid Phases Digital VRM Design, PCIe 4.0* Design, Gen3 x4 M.2, DisplayPort / HDMI / DVI-D/ D-Sub Ports for Multiple Display, Anti-Sulfur Resistor, Smart Fan 6

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12
 • Dual Channel Non-ECC Unbuffered DDR4, 2 DIMM-a
 • 6+1+1 Hybrid Digital VRM Design
 • GbE LAN z upravljanjem pasovne širine
 • NVMe PCIe 3.0 x4 M.2
 • Vrata DisplayPort / HDMI / DVI-D / D-Sub za več zaslonov
 • Visokokakovostni avdio kondenzatorji in zaščita pred hrupom zvoka
 • Smart Fan 6 vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s FAN STOP
 • GIGABYTE APP Center, preprosta in enostavna uporaba
 • Zasnova protižveplovih uporov

Intel® GbE LAN s cFosSpeed Internet Accelerator Networking
Intel® GbE LAN vključuje cFosSpeed, aplikacijo za upravljanje omrežnega prometa, ki pomaga izboljšati omrežno zakasnitev in vzdrž evati nizke čase pinga za boljšo odzivnost v prenatrpanih okoljih LAN.

€81,51 z ddv

GIGABYTE H610M H LGA1700 (14.gen) DDR4 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE H610M H LGA1700 (14.gen) DDR4 MicroATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12
 • Dual Channel Non-ECC Unbuffered DDR4, 2 DIMM-a
 • 6+1+1 Hybrid Digital VRM Design
 • Intel® GbE LAN s programsko opremo cFosSpeed Internet Accelerator
 • NVMe PCIe 3.0 x4 M.2
 • Visokokakovostni avdio kondenzatorji in zaščita pred hrupom zvoka
 • Smart Fan 6 vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s FAN STOP
 • GIGABYTE APP Center, preprosta in enostavna uporaba
 • Zasnova protižveplovih uporov

Intel® GbE LAN s cFosSpeed Internet Accelerator Networking
Intel® GbE LAN vključuje cFosSpeed, aplikacijo za upravljanje omrežnega prometa, ki pomaga izboljšati omrežno zakasnitev in vzdrž evati nizke čase pinga za boljšo odzivnost v prenatrpanih okoljih LAN.

€80,23 z ddv

GIGABYTE B760 DS3H LGA1700 (14.gen) DDR4 ATX osnovna plošča

GIGABYTE B760 DS3H LGA1700 (14.gen) DDR4 ATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel Core 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: hibridna 8+2+1 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR4: 4x DIMM-i, podpora za pomnilniški modul XMP
 • Shramba naslednje generacije: 2x PCIe 4.0 x4 priključka M.2
 • EZ-zapah: reža PCIe 4.0x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitro omrežja: GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: zadnji USB-C® 20 Gb/s, DP, HDMI
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice


S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje iger.

€145,51 z ddv

GIGABYTE A550M K AM4 DDR4 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE A550M K AM4 DDR4 MicroATX osnovna plošča

Digital VRM Solution, PCIe 4.0 x16 Slot, Dual PCIe 4.0/3.0 M.2 Connectors, GbE LAN, Smart Fan 5 with FAN STOP

 • Podpira procesorje AMD Ryzen™ 5000 Series/ Ryzen™ 5000 G-Series/ Ryzen™ 4000 G-Series in Ryzen™ 3000 in Ryzen™ 3000 G-Series
 • Dual Channel ECC/Non-ECC Unbuffered DDR4, 4 DIMM-i
 • Ultra Durable™ PCIe 4.0 Ready x16 reža
 • Dvojni ultra hitri priključki NVMe PCIe 4.0/3.0 M.2
 • Visokokakovostni zvočni kondenzatorji in zvočna zaščita pred hrupom za vrhunsko kakovost zvoka
 • GbE LAN z upravljanjem pasovne širine
 • DisplayPort in HDMI za podporo za več zaslonov
 • Smart Fan 5 vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s FAN STOP
 • Zasnova protižveplovih uporov

Dvojni priključki NVMe PCIe 4.0*/3.0 M.2
Z vgrajenimi priključki NVMe PCIe 4.0*/3.0 x4 in PCIe 3.0 x2 M.2 matične plošče GIGABYTE uporabnikom omogočajo izkušnjo povezljivosti načina NVMe ali načina SATA za naprave M.2 SSD. Zasnova dvojnih konektorjev M.2 zagotavlja hitrost prenosa podatkov do 64 Gb/s in zagotavlja idealno rešitev za shranjevanje, hkrati pa podpira tudi načine RAID.

GbE LAN z upravljanjem pasovne širine
GbE LAN ima aplikacijo za upravljanje pasovne širine omrežja, ki pomaga izboljšati omrežno zakasnitev in vzdrževati nizke čase pinga za boljšo odzivnost v prenatrpanih okoljih LAN.

€75,11 z ddv

GIGABYTE B760 DS3H LGA1700 (14.gen) DDR4 ATX osnovna plošča

GIGABYTE B760 DS3H LGA1700 (14.gen) DDR4 ATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel Core 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: hibridna 8+2+1 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR4: 4x DIMM-i, podpora za pomnilniški modul XMP
 • Shramba naslednje generacije: 2x PCIe 4.0 x4 priključka M.2
 • EZ-zapah: reža PCIe 4.0x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitro omrežja: GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: zadnji USB-C® 20 Gb/s, DP, HDMI
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice


S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje iger.

€135,27 z ddv

GIGABYTE B760M Gaming X AX LGA1700 (14.gen) DDR4 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE B760M Gaming X AX LGA1700 (14.gen) DDR4 MicroATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: hibridna 8+1+1 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR4: 4*DIMM-i, podpora za pomnilniški modul XMP
 • Shramba naslednje generacije: 2*PCIe 4.0 x4 priključka M.2
 • Napredna toplotna zasnova & M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti M.2 SSD
 • EZ-zapah: reža PCIe 4.0x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax
 • Razširjena povezljivost: sprednji USB-C® 10Gb/s, DP, HDMI
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

NEPRIMERLJIVA ZMOGLJIVOST
S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje.

IZJEMEN TOPLOTNI DIZAJN
Nezmanjšana zmogljivost matičnih plošč GIGABYTE je zagotovljena z inovativno in optimizirano toplotno zasnovo, ki zagotavlja najboljšo stabilnost CPU-ja, nabora čipov, SSD-ja in nizke temperature pri polni obremenitvi aplikacij in GAMING zmogljivosti.

€144,23 z ddv

ASUS Prime B760M-K D4 LGA1700 DDR4 MicroATX osnovna plošča

ASUS Prime B760M-K D4 LGA1700 DDR4 MicroATX osnovna plošča

 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 13. in 12. generacije
 • Ultrahitra povezljivost: PCIe 4.0, dve reži PCIe 4.0 M.2, Realtek 2,5 Gb Ethernet in podpora za sprednji USB 3.2 Gen 1
 • Obsežno hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik PCH, hibridne priklop ventilatorjev in Fan Xpert 2+
 • Osvetlitev Aura Sync RGB: prilopi za adressable Gen 2 in Aura RGB za trakove RGB LED, enostavna sinhronizacija s strojno opremo, ki podpira Aura Sync
€108,39 z ddv