AMD > AM4

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

GIGABYTE GA-AB350-GAMING AM4 ATX osnovna plošča

Matična plošča GIGABYTE GA-AB350-Gaming je vrhunska gaming plošča za procesorje AMD sedme generacije A-serije s podnožjem AM4. Ponuja podporo za 4 module DDR4, vgradnjo M. 2 SSDja, odličen zvočni čip z kvalitetnimi kondenzatorji, najnovejši USB standard USB 3.1 Generacije  2, vrhunsko zvočno kartico z LED Trace Lighting opcijo.

Smart Fan 5 zagotavlja uporabniku, da bo računalnik deloval kot je potrebno in ostal hladen. Omogoča povezavo različnih konektorjev da pomenijo različne termalne senzorje na različnih lokacijah na plošči. Š e več, s Smart Fan 5 se dodaja več hibridnih konektorjev, ki podpirajo tako PWM in napetostni način, tako da je plošča bolj prijazna vodnemu hlajenju. S Smart Fan 5 programsko opremo lahko ustvarjate profile hitrosti vrtenja z intuitivnim grafom v navezi s temperaturo.

Realtek Gb LAN ponuja cFosSpeed, aplikacijo za upravljanje z mrežnim prometom za izboljšanje zamikov in boljšo odzivnost v zasičenih LAN omrežjih.

Opremljena je z NVMe PCIe Gen3 x4 110mm M.2 (Up to 32 Gb/s), ki uporabniku omogoča PCI-Express povezavo za NVMe SSD naprave. Ponuja do 32 Gb/s hitrosti prenosa podatkov in tako občutno hitrejše delovanje v primerjavi s trenutnimi mSATA in celo SATA 3 napravami.

USB 3.1 Gen 2 prinaša neverjetne 10 Gb/s hitrosti prenosov, 2x hitreje kot prejšnja generacija in je obenem kompatibilen s prejšnjimi različicami USB.

Ojačane PCIe reže in ojačan zaklep omogočajo vgradnjo težjih grafičnih kartic brez skrbi, da bi se reža in s tem plošča zlomili.

Diagnostične LED lučke vam pomagajo, da s pogledom najdete, kje je prišlo do napake (procesor, ram, grafična kartica, trdi disk).

GIGABYTE App center z Easy Tune in Cloud Station™. EasyTune omogoča natančno nastavljanje sistemskih nastavitev v Windows okolju. Cloud Station™ je sestavljen iz več unikatnih GIGABYTE aplikacij, ki omogočajo vašemu pametnemu telefonu ali tabličnemu rač unalniku da komunicirajo, delijo podatke ali nadzorujejo nameizje osebnega rač unalnika preko brezžične povezave. Patentirana DualBIOS UEFI zašč ita š čiti ključni del matične plošče. Vključuje glavni in "rezervni" BIOS in tako ščiti matično ploš čo pred virusi in strojnimi napakami.

€97,91 z ddv

ASUS Prime B550M-A AM4 mATX DDR4 osnovna plošča

Matične plošče serije B550 se ponašajo z robustno zasnovo moči, celovitimi hladilnimi rešitvami in inteligentnimi možnostmi uglaševanja, saj vsakodnevnim uporabnikom in graditeljem osebnih računalnikov, ki delajo sami, nudijo vrsto možnosti za nastavitev zmogljivosti s pomočjo intuitivne programske opreme in vdelane programske opreme.

Celovit nadzor je osnova serije ASUS Prime. Matična plošča Prime B550 ima prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela - kar poveča vašo produktivnost.

Serija Prime B550 je zasnovana z več vgrajenimi hladilniki in vrsto hibridnih glav ventilatorjev, ki zagotavljajo, da vaša naprava ostane hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

VRM hladilnik in termalne blazinice
 
Hladilnik VRM s spodnjo toplotno blazinico izboljša prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.
Matična plošča Prime B550 ponuja vse osnove za povečanje dnevne produktivnosti, zato bo vaš sistem pripravljen na delovanje s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa.

PCIe 4.0 M.2
(do 64 Gbps)

Dosežite hitrost z vgrajenim M.2
Reža PCIe 4.0 M.2 podpira do 22110 in nudi NVMe SSD RAID podporo za neverjetno povečanje zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID z do PCIe 4.0 pomnilniško napravo in uživajte v najhitrejših hitrostih prenosa podatkov na 3. generaciji platforme AMD Ryzen.

Izjemen zvok
Kombinirane funkcije zagotavljajo povišan zvok.
Inteligentni dizajn in vrhunska strojna oprema ustvarjata kakovost zvoka, kot ga še niste doživeli.

    

€98,15 z ddv

ASUS TUF B550M-PLUS AMD S-AM4 MATX DDR4 WIFI II gaming osnovna plošča

ASUS TUF B550M-PLUS AMD S-AM4 MATX DDR4 WIFI II gaming osnovna plošča

 • AMD B550 (Ryzen AM4) mikro ATX igralna matična plošča s PCIe 4.0, dvojnim M.2, 10 napajalnimi stopnjami DrMOS, Wi-Fi 6, 2,5 Gb Ethernet, HDMI, DisplayPort, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type -C, BIOS FlashBack in podpora za osvetlitev Aura Sync RGB
 • Vtičnica AMD AM4: pripravljena za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 5000 G-Series/ 4000 G-Series/ 3000
 • Izboljšana rešitev za napajanje: 8+2 napajalnih stopenj DrMOS, konektor ProCool, vojaške komponente TUF in DIGI+ VRM za največjo vzdržljivost
 • Celovito hlajenje: hladilniki VRM, hladilnik brez ventilatorja PCH, hladilnik M.2, hibridne glave ventilatorja in pripomoček Fan Xpert 2+
 • Izjemno hitra povezljivost: podpora PCIe 4.0 M.2, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type-C
 • Narejeno za spletne igre: Wi-Fi 6, Realtek 2,5 Gb Ethernet in TUF LANGuard
 • Dvosmerno odpravljanje hrupa AI: zmanjša hrup v ozadju iz mikrofona in avdio izhoda za kristalno čisto komunikacijo v igrah ali video konferencah.

TUF Gaming B550M-Plus WIFI II destilira bistvene elemente najnovejše platforme AMD in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Ta matična plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno rešitvijo za napajanje in obsežnim naborom možnosti hlajenja, zagotavlja izjemno zmogljivost z neomajno stabilnostjo pri igranju iger.

Ko gradite z matično ploščo TUF Gaming, imate koristi tudi od TUF Gaming Alliance sodelovanja ASUS z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažjo gradnjo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do ohišja.

TUF Gaming B550M-Plus WIFI II ponuja popoln, visoko zmogljiv paket za igranje iger z dolgim seznamom funkcij za izboljšanje vaše izkušnje, vključno z ultra hitrim omrežjem za bolj gladko spletno igranje, neokrnjenim zvokom s pozicijskimi namigi za igranje FPS in vgrajeno RGB osvetlitvijo, ki se sinhronizira. s priloženimi dodatki, ki vam pomagajo ustvariti osebno igralno vzdušje.

 

€119,91 z ddv

ASUS TUF B550M-E AMD S-AM4 MATX DDR4 gaming osnovna plošča

ASUS TUF B550M-E AMD S-AM4 MATX DDR4 gaming osnovna plošča

 • PCIe 4.0, dvojno M.2, DisplayPort, HDMI, D-Sub, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Tip-A, sprednji USB 3.2 Gen 1 Tip-C, BIOS FlashBack in Aura Sync RGB osvetlitev podpora
 • AMD AM4 vtičnica: Pripravljen za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 4000 G-Series/ 3000 Series
 • Izboljšana rešitev za napajanje: Zliti chokes, komponente TUF vojaškega razreda in DIGI+ VRM za največjo obstojnost
 • Celovito hlajenje: Velik VRM heatsink, M.2 heatsink, PCH brez ventilatorja, hibridne glave ventilatorja in ventilator Xpert 2+ pripomoček
 • Ultrafast povezljivost: Dvojna M.2, PCIe 4.0, USB 3.2 Gen 2 Tip-A in sprednja podpora USB 3.2 Gen 1 Tip-C
 • Narejeno za online igre na srečo: 1 Gb Ethernet, TUF LANGuard in Turbo LAN tehnologija
  Aura Sync RGB Razsvetljava: Na krovu naslovljive Glave Gen 2 in RGB glave za RGB LED trakove, enostavno sinhronizirano s strojno opremo, ki je sposobna Aura Sync

         

TUF GAMING B550M-E destilirajo bistvene elemente najnovejše AMD platforme in jih združuje z igrami pripravljenimi funkcijami in dokazano vzdržljivostjo. Zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno močno rešitev in celovit nabor možnosti hlajenje, ta motherboard prinaša skalno trdne zmogljivosti z neomajno stabilnostjo iger na srečo.

Ko gradite z tuf gaming osnovnimi ploščami, vam koristi tudi TUF Gaming Alliance ? sodelovanje ASUS z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažje gradnjo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do primera.

Z nadgrajeno dostavo energije in celovitimi možnostmi hlajenje za gorivo najnovejše AMD Ryzen CPU-ji, plus podpora za hitrejši pomnilnik in shranjevanje, TUF GAMING B550M-E je popoln temelj za vaš naslednji bojni ploščad z visokimi jedri.

TUF Gaming osnovne plošče so zasnovane tako, da so enostavne za nastavitev in konfiguriranje ravno tako, kot želite - tudi za prvo graditelje. Ekosistem TUF Gaming Alliance omogoča enostavno izbiranje združljivih delov, medtem ko programska oprema Armoury Crate ponuja popoln nadzor nad nastavitvami sistema prek ene armaturne plošče. TUF Gaming motherboards vam dajejo vse, kar potrebujete za izgradnjo svoje sanjske igralne ploš čadi, ne da bi dodali kompleksnost.

TUF Gaming Alliance je sodelovanje med blagovnimi znamkami ASUS in zaupanja vrednimi pc-komponentami, da bi zagotovili združljivost s širokim naborom delov, kot so PC primeri, napajalniki, CPU hladilniki, pomnilniš ki kompleti in drugo. Ker se redno dodaja več partnerstev in sestavnih delov, bo igralniška zveza TUF še naprej še močnejša.

TUF Gaming B550M-E zagotavlja popoln, visokozmogljivi igralni paket z dolgim seznamom funkcij za izboljšanje vaše izkušnje, vključno z ultralahko mreženje za gladkejšo spletno igranja, neopravič enim zvokom s položajnimi iztočnicami za FPS igranje iger na srečo in na krovu RGB razsvetljave, ki se sinhronizira s priloženimi dodatki, ki vam pomagajo ustvariti prilagojeno igralno vzdušje.

Turbo LAN
PROGRAMSKA OPREMA ZA OPTIMIZACIJO OMREŽJA ZA PRILAGODLJIVO PREDNOSTNO DOLOČANJE PREDNOSTNIH NALOG PAKETOV
Turbo LAN je programska oprema za optimizacijo omrežja za prilagodljivo prednost paketa. S tehnologijo za oblikovanje prometa cFosSpeed omogoča konfiguriranje prednostne aplikacije prek intuitivnega vmesnika in zmanjšuje zamik v omrežju.

 


 

€116,07 z ddv

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II RGB AM4 mATX osnovna plošča

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II RGB AM4 mATX osnovna plošča

 • Podnožje AMD AM4: pripravljeno za procesorje Ryzen serije 5000/ serije 4000 G/ serije 3000
 • Odlično hlajenje: velik hladilnik VRM, hladilnik PCH, Fan Xpert 2+
 • Narejen za spletno igranje: tehnologija TUF LANGuard in TurboLAN
 • Aura Sync RGB: Header RGB in addressable Gen 2 header za trakove RGB LED, ki jih je enostavno sinhronizirati s strojno opremo, ki podpira Aura Sync


VZDRŽLJIVO. STABILNO. ZANESLJIVO.
TUF Gaming A520M-Plus II definira bistvene elemente najnovejše platforme AMD in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matična plošča, zasnovana s komponentami najvišjega razreda, nadgrajeno rešitvijo napajanja in obsežnim naborom možnosti hlajenja, zagotavlja neverjetno zmogljivost z neomajno stabilnostjo pri igranju.

Ko gradite z matično ploščo TUF Gaming, imate tudi koristi od TUF Gaming Alliance - ASUS-ovega sodelovanja z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažjo izdelavo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do ohišja.


€103,27 z ddv

ASUS Prime B550M-A/CSM AMD AM4 mATX DDR4 osnovna plošča

ASUS Prime B550M-A/CSM AMD AM4 mATX DDR4 osnovna plošča

AMD B550 (Ryzen AM4) mATX z dvojnim M.2, PCIe 4.0, 1 Gb Ethernet, HDMI/D-Sub/DVI, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A in podporo za RGB Aura Sync

 • Podnožje AMD AM4: pripravljeno za procesorje Ryzen serije 5000/ serije 4000 G/ serije 3000
 • Obsežno hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik PCH in Fan Xpert 2+
 • Izjemno hitra povezljivost: Dual M.2, PCIe 4.0, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A
 • Aura Sync RGB: vgrajena naslovna glava Gen 2 za trakove RGB LED, ki se enostavno sinhronizirajo s strojno opremo, ki podpira Aura Sync

Serija ASUS Prime je strokovno zasnovana za sprostitev celotnega potenciala platforme AMD Ryzen 3. generacije. Matične plošče serije Prime B550, se ponašajo z robustno napajalno zasnovo, obsežnimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja. Vsakodnevnim uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY zagotavljajo vrsto možnosti prilagajanja zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.


ASUS Control Center Express
ASUS Control Center Express je integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, zasnovana za hitrejšo uvedbo, poenostavitev operacij IT in izboljšanje produktivnosti s celovitim nadzorom in uporabniku prijaznimi funkcijami. ASUS Control Center Express je združljiv z več kot 100 matičnimi ploščami ASUS, da zagotovi visoko kakovostno rešitev, optimizirano za TCO, za vaše poslovne potrebe.

Celotviti nadzori so temelj serije ASUS Prime. Matična plošča Prime B550 vsebuje prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela, kar poveča vašo produktivnost.

VRM Heatsink in termalne blazinice
Hladilno telo VRM s toplotno blazinico pod njim izboljša prenos toplote iz MOSFET in dušilk za boljše hlajenje.


€89,83 z ddv

ASUS Prime A520M-K AM4 USB 3.2 Gen1 mATX osnovna plošča

ASUS Prime A520M-K AM4 mATX osnovna plošča je strokovno zasnovana tako, da sprosti celoten potencial procesorjev AMD Ryzen 3. generacije. Matične plošče Prime A520, z novo zasnovo moči, ponujajo številne zmožnosti uravnavanja zmogljivosti s pomočjo inuitivne programske opreme in funkcij vdelane programske opreme.


Prilagodite si svojo pot
Celovit nadzor je osnova serije ASUS Prime. Matična plošča Prime A520 vsebuje fleksibilna orodja za prilagoditev vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela - s čemer se poveča vaša produktivnost.

All-around Energy Efficiency
Z enoto za predelavo energije (EPU) boste uživali v prihranku energije na celotnem sistemu. EPU samodejno optimizira porabo energije in poveča prihranke v načinu Away.


Flexible Coolings Controls
Programska oprema Fan Xpert zagotavlja celovit nadzor nad sistemskimi ventilatorji.
Z enim klikom lahko konfigurirate način samodejne nastavitve. Na voljo je tudi način Extreme Quiet, ki zmanjša hitrost ventilatorja na nižjo stopnjo od privzete najnižje hitrosti, da vaš sistem pri lažjih opravilih deluje tišje. Ventilatorji se lahko krmilijo tudi preko UEFI BIOS-a.

Precise Ditigal Power Control
Natančen digitalni nadzor moči. Modul regulatorja napetosti Digi + (VRM) omogoča sprotno krmiljenje napetosti, s čimer samodejno preklopi nastavitve frekvence in porabe energije. Omogoča tudi natančno nastavitev CPU-ja za popolno stabilnost in zmogljivost.


Hlajenje po dizajnu
PRIME A520M-K je zasnovan z nizom hibridnih ventilatorskih glav in odlikuje celovit nadzor hlajenja, ki ga je mogoče konfigurirati s programsko opremo Fan Xpert ali prek UEFI BIOS-a, kar zagotavlja, da bo vaša ploščad hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

Multiple Temperature Sources
Vsaka glava lahko dinamično navaja tri toplotne senzorje. Fan Xpert vam omogoča, da preslikate temperaturo podprtih grafičnih kartic ASUS, da optimizirate hlajenje za GPU in CPU naloge.


4-Pin PWM/DC Fan
Priključki ventilatorjev na matični plošči podpirajo samodejno zaznavanje PWM ali DC ventilatorja.


Smart Protection
Namensko integrirano vezje ščiti glavo ventilatorja pred pregrevanjem in prekomernim tokom.

Build on a Solid Foundation
Matična plošča Prime A520 zagotavlja vse temelje za povečanje dnevne produktivnosti, zato bo vaš sistem pripravljen na delovanje s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa. Matična plošča Prime A520 ponuja M.2 podnožje z podporo hitrosti do 32Gbps  preko 4x PCI-e 3.0 pasovnih širin. Poleg pa ponuja še priključke USB 3.2 Gen 1 Type-A z še večjo hitrostjo.

Majhne stvari velike razlike
Prime A520 serija doda niansirane podrobnosti, ki izboljšujejo vsako izkušnjo, od ekskluzivnih kodekov, ki zagotavljajo neokrnjeno kakovost zvoka, do intuitivnega vmesnika, ki vam omogoča, da sistem prilagodite tako, da ustvarite edinstven osebni videz.

Izjemen zvok
Kombinirane funkcije onboard zagotavljajo povišan zvok
Inteligentni dizajn in vrhunska strojna oprema ustvarjata kakovost zvoka za razliko od vsega, kar ste kdaj doživeli.

Armory Crate
Armory Crate je nov programski pripomoček, zasnovan tako, da vam omogoča centraliziran nadzor podprtih izdelkov iz enega samega intuitivnega vmesnika. Armory Crate omogoča nadzor nastavitev izdelkov ASUS, vključno s tipkovnico in miško. Ta programska oprema ima celo namensko registracijo izdelkov in poudarjanje, da vam pomaga ostati v stiku s skupnostjo ASUS.

€64,87 z ddv

ASUS Prime B550M-K AM4 mATX DDR4 osnovna plošča

ASUS Prime B550M-K AM4 mATX osnovna plošča s podnožjem AM4 podpira 3. generacijo procesorjev AMD Ryzen in AMD Ryzen z Radeon grafiko.

Je strokovno zasnovana tako, da sprosti celoten potencial procesorjev AMD Ryzen 3. generacije. Matične plošče Prime B550, z novo zasnovo moči, ponujajo številne zmožnosti uravnavanja zmogljivosti s pomočjo inuitivne programske opreme in funkcij vdelane programske opreme.

Prilagodite si svojo pot
Celovit nadzor je osnova serije ASUS Prime. Matična plošča Prime B550 vsebuje fleksibilna orodja za prilagoditev vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela - s čemer se poveča vaša produktivnost.

All-around Energy Efficiency
Z enoto za predelavo energije (EPU) boste uživali v prihranku energije na celotnem sistemu. EPU samodejno optimizira porabo energije in poveča prihranke v načinu Away.


Flexible Coolings Controls
Programska oprema Fan Xpert zagotavlja celovit nadzor nad sistemskimi ventilatorji.
Z enim klikom lahko konfigurirate način samodejne nastavitve. Na voljo je tudi način Extreme Quiet, ki zmanjša hitrost ventilatorja na nižjo stopnjo od privzete najnižje hitrosti, da vaš sistem pri lažjih opravilih deluje tišje. Ventilatorji se lahko krmilijo tudi preko UEFI BIOS-a.

Precise Ditigal Power Control
Natančen digitalni nadzor moči. Modul regulatorja napetosti Digi + (VRM) omogoča sprotno krmiljenje napetosti, s čimer samodejno preklopi nastavitve frekvence in porabe energije. Omogoča tudi natančno nastavitev CPU-ja za popolno stabilnost in zmogljivost.


Hlajenje po dizajnu
PRIME B550M-K je zasnovan z nizom hibridnih ventilatorskih glav in odlikuje celovit nadzor hlajenja, ki ga je mogoče konfigurirati s programsko opremo Fan Xpert ali prek UEFI BIOS-a, kar zagotavlja, da bo vaša ploščad hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

Multiple Temperature Sources
Vsaka glava lahko dinamično navaja tri toplotne senzorje. Fan Xpert vam omogoča, da preslikate temperaturo podprtih grafičnih kartic ASUS, da optimizirate hlajenje za GPU in CPU naloge.


4-Pin PWM/DC Fan
Priključki ventilatorjev na matični plošči podpirajo samodejno zaznavanje PWM ali DC ventilatorja.

Smart Protection
Namensko integrirano vezje ščiti glavo ventilatorja pred pregrevanjem in prekomernim tokom.Build on a Solid Foundation
Matična plošča Prime B550 zagotavlja vse temelje za povečanje dnevne produktivnosti, zato bo vaš sistem pripravljen na delovanje s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa. Matična plošča Prime B550 ponuja M.2 podnožje z podporo hitrosti do 32Gbps  preko 4x PCI-e 3.0 pasovnih širin. Poleg pa ponuja še priključke USB 3.2 Gen 1 Type-A z še večjo hitrostjo.

Majhne stvari velike razlike
Prime B550 serija doda niansirane podrobnosti, ki izboljšujejo vsako izkušnjo, od ekskluzivnih kodekov, ki zagotavljajo neokrnjeno kakovost zvoka, do intuitivnega vmesnika, ki vam omogoča, da sistem prilagodite tako, da ustvarite edinstven osebni videz.

Izjemen zvok
Kombinirane funkcije onboard zagotavljajo povišan zvok
Inteligentni dizajn in vrhunska strojna oprema ustvarjata kakovost zvoka za razliko od vsega, kar ste kdaj doživeli.

Armoury Crate
Armory Crate je nov programski pripomoček, zasnovan tako, da vam omogoča centraliziran nadzor podprtih izdelkov iz enega samega intuitivnega vmesnika. Armory Crate omogoča nadzor nastavitev izdelkov ASUS, vključno s tipkovnico in miško. Ta programska oprema ima celo namensko registracijo izdelkov in poudarjanje, da vam pomaga ostati v stiku s skupnostjo ASUS.

€87,91 z ddv

ASUS Prime B550-PLUS AMD AM4 ATX DDR4 osnovna plošča

AMD B550 (Ryzen AM4) matična plošča ATX z dvojno podporo M.2, PCIe 4.0, 1 Gb Ethernet, DisplayPort/HDMI, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type-C ter Aura Sync RGB

- AMD AM4: pripravljena za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 4000 G-serije/ 3000
- Izjemno hitra povezljivost: Dual M.2, PCIe 4.0, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type-C
- Celovito hlajenje: VRM hladilniki, PCH hladilniki in Fan Xpert 4
- Aura Sync RGB: vgrajena Gen2 glava za RGB LED trakove, enostavno sinhronizirana s strojno opremo, ki podpira Aura Sync

Serija ASUS Prime je strokovno zasnovana, da sprosti ves potencial platforme AMD Ryzen 3. generacije. Matične plošče serije Prime B550, ki se ponašajo z robustno zasnovo napajanja, celovitimi rešitvami hlajenja in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, vsakodnevnim uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponujajo vrsto možnosti za nastavitev zmogljivosti prek intuitivne programske opreme in funkcij vdelane programske opreme.

Celoviti nadzori so temelj serije ASUS Prime. Matična plošča Prime B550 vsebuje prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela ? kar poveča vašo produktivnost.

Serija Prime B550 je zasnovana z več vgrajenimi hladilniki in vrsto hibridnih glav ventilatorjev, ki zagotavljajo, da vaša naprava ostane hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

Dva ogromna hladilnika VRM s termo blazinicami pod njimi izboljšata prenos toplote iz MOSFET-ov in dušilk za boljšo učinkovitost hlajenja.

Matična plošča Prime B550 ponuja vse osnove za povečanje dnevne produktivnosti, tako da bo vaš sistem pripravljen na delovanje s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa.

PCIe 4.0 M.2 (do 64 Gbps) - Dosežite hitrost z vgrajenim M.2
Reža PCIe 4.0 M.2 podpira do 22110 in nudi podporo za NVMe SSD RAID za neverjetno povečanje zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID s pomnilniško napravo PCIe 4.0 do 64 Gbps in uživajte v najhitrejših hitrostih prenosa podatkov na platformi AMD Ryzen 3. generacije.

Male stvari naredijo veliko razliko
Serija Prime B550 dodaja niansirane podrobnosti, ki izboljšujejo vsako izkušnjo, od ekskluzivnih kodekov, ki zagotavljajo neokrnjeno kakovost zvoka, do intuitivnih krmilnikov osvetlitve RGB, ki vam omogočajo prilagajanje sistema za ustvarjanje edinstvenega osebnega videza.

€114,79 z ddv

ASUS ROG Strix B550-A AMD AM4 ATX DDR4 gaming osnovna plošča

ROG STRIX B550-A GAMING - AMD B550 Ryzen AM4 Gaming ATX matična plošča s PCIe 4.0, združenimi stopnjami napajanja, Intel 2,5 Gb Ethernet, dvojnim M.2 s hladilniki, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 in Aura Sync RGB

- AMD AM4: pripravljena za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 4000 G-serije/ 3000
- Najboljša povezljivost pri igrah: podpora za PCIe® 4.0, dvojni M.2, USB 3.2 Gen 2 Type-C plus HDMI 2.1 in izhodna podpora DisplayPort 1.2
- Nemoteno omrežje: Intel 2,5 Gb Ethernet z ASUS LANGuard
- Robustna napajalna rešitev: združene napajalne stopnje z napajalnim priključkom ProCool, visokokakovostnimi dušilkami iz zlitine in vzdržljivimi kondenzatorji
- Priznana programska oprema: intuitivne nadzorne plošče za UEFI BIOS in ASUS AI Networking olajšajo konfiguriranje igralnih različic
- DIY prijazen dizajn: Vključuje vnaprej nameščen V/I ščit, BIOS FlashBack, Q-LED in SafeSlot
- Neprimerljiva personalizacija: ekskluzivna osvetlitev Aura Sync RGB, vključno z glavo Aura RGB in naslovljivo glavo RGB Gen 2
- Vodilni igralni zvok v industriji: mikrofon z umetno inteligenco z odpravljanjem hrupa, kodek SupremeFX S1220A, DTS Sound Unbound in Sonic Studio III za popoln zvok

Matične plošče serije ROG Strix B550 Gaming, so zasnovane za tiste, ki želijo kar najbolje izkoristiti svojo sestavo, ponujajo nabor funkcij, ki ga običajno najdemo v seriji ROG Strix X570 Gaming viš jega cenovnega razreda, vključno z najnovejšo povezljivostjo PCIe 4.0. ROG Strix B550-A Gaming, ki ponuja robustno napajanje in učinkovito hlajenje, je dobro opremljen za delo s procesorji AMD Ryzen 3. generacije. Kot dodaten bonus je izjemna zmogljivost dopolnjena z osupljivim srebrno-belim zaključkom in estetiko, ki jo navdihuje kiberpunk, ki predstavlja izjemen videz.

ROG Strix B550-A Gaming je pripravljen za PCIe 4.0 in ponuja najnovejše možnosti povezovanja za izjemno gladko omrežje in izjemno hiter prenos datotek. Zvočne izboljšave vam dajejo ogromno prednost, saj vam omogočajo, da izberete najslabše namige za popolnoma poglobljeno igralno izkušnjo.

ROG Strix B550-A Gaming ima dve reži M.2, od katerih ena podpira najnovejši standard PCIe 4.0 za zagotavljanje največje prilagodljivosti shranjevanja in najhitrejših podatkovnih hitrosti, ki so na voljo prek platforme AMD Ryzen 3. generacije. Obe reži M.2 podpirata do 22110 in NVM Express RAID za povečanje zmogljivosti.

ROG Strix B550-A Gaming zagotavlja robustno napajanje za jedra Ryzen, celovito hlajenje in podporo za hitrejši pomnilnik ? tako da ima vse, kar potrebujete za nalaganje visokozmogljivih komponent za igranje v velikih ligah.

Estetika ROG Strix B550-A Gaming, ki jo navdihuje kiberpunk, je poudarjena s krepkimi poševnicami in kiberteksom. Če svojo napravo združite z drugimi izdelki iz raznolikega ekosistema ROG, lahko ustvarite popolnoma prilagojeno igralno nastavitev, ki odraža vaš osebni slog.

€151,91 z ddv

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING AM4 ATX gaming osnovna plošča

Matične plošče serije ROG Strix B550 Gaming ponujajo nabor funkcij, ki jih običajno najdemo v vrhunski seriji ROG Strix X570 Gaming, vključno z najnovejšo različico PCIe 4.0. Z robustno dostavo energije in učinkovitim hlajenjem je ROG Strix B550 Gaming dobro opremljen za upravljanje procesorjev AMD Ryzen tretje generacije. Ponaša se s futuristično estetiko in intuitivno programsko opremo ROG, zato vam ROG Strix B550-F Gaming daje prednost pri vaši sanjski zgradbi.

Napredujte pri igranju iger
ROG Strix B550-F Gaming je pripravljen za PCIe 4.0 in ponuja najnovejše možnosti povezovanja za super gladko omrežje in neverjetno hiter prenos datotek. Zvočne izboljšave vam dajejo ogromno prednost, saj vam omogočajo, da izberete najtanjše namige za popolnoma poglobljeno igralno izkušnjo.

PCIe 4.0-pripravljen
ROG Strix B550-F Gaming ima dve reži M.2, od katerih ena podpira najnovejši standard PCIe 4.0, kar zagotavlja največjo prilagodljivost shranjevanja in najhitrejšo hitrost prenosa podatkov, ki je na voljo prek platforme AMD Ryzen 3. generacije. Oba reža M.2 podpirata vtičnico tipa 22110 in NVM Express RAID za povečanje zmogljivosti.

Intel 2.5 Gb Ethernet
Vgrajen 2,5 Gb Ethernet povečuje vašo žično povezavo s hitrostmi, ki so 2,5-krat hitrejše od standardnih povezav Ethernet za hiter prenos datotek, igranje brez zamikov in pretakanje videa z visoko ločljivostjo.

SupremeFX
Vgrajena avdio tehnologija ROG SupremeFX zagotavlja brezhiben zvok za ROG Strix B550-F Gaming. Poleg zagotavljanja ravnega frekvenčnega odziva za nevtralen in podroben zvočni podpis ponuja dva izhoda na sprednji plošči, ki jih poganjata op ojačevalnika, ki dajejo visokokakovosten zvok igralnim slušalkam.

Dvosmerno odpravljanje hrupa AI
Ta pripomoček uporablja obsežno zbirko podatkov za poglobljeno učenje, da zmanjša hrup v ozadju iz mikrofona in dohodni zvok, hkrati pa ohrani vokal. Moteče šumenje tipkovnice, kliki miške in drugi zvoki iz okolja so inteligentno nevtralizirani, tako da lahko slišite in slišite s kristalno jasnostjo med igranjem iger ali med klici.

Hlajenje
Serija ROG Strix B550 ponuja najobsežnejše možnosti hlajenja doslej, ki jih je mogoče konfigurirati prek Fan Xpert 4 ali UEFI BIOS-a.

6-slojno tiskano vezje
6-slojno tiskano vezje hitro odvaja toploto okoli VRM-ja, da izboljša splošno stabilnost sistema in CPU-ju da več prostora za overclocking.

 

€174,95 z ddv

ASUS TUF B550-PLUS AMD AM4 ATX DDR4 gaming osnovna plošča

AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming matična plošča s PCIe 4.0, dvojnim M.2, 10 napajalnimi stopnjami DrMOS, 2,5 Gb Ethernet, HDMI, DisplayPort, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type-C ter Aura Sync podpora za osvetlitev RGB

- AMD AM4: pripravljena za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 4000 G-serije/ 3000
- Izboljšana rešitev za napajanje: 8+2 napajalnih stopenj DrMOS, sockets ProCool, vojaške komponente TUF in Digi+ VRM za največjo vzdržljivost
- Celovito hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik brez ventilatorja PCH, hladilnik M.2, hibridne glave ventilatorja in pripomoček Fan Xpert 4
- Povezljivost naslednje generacije: podpora PCIe 4.0 M.2, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type-C
- Narejena za spletne igre: 2,5 Gb Ethernet, reža M.2 (Key E) za modul Wi-Fi, TUF LANGuard in tehnologija Turbo LAN
- Kodek Realtek S1200A: Neokrnjena kakovost zvoka z razmerjem med signalom in šumom brez primere 108 dB za stereo linijski izhod in 103 dB SNR za linijski vhod
- Mikrofon z umetno inteligenco za odpravljanje hrupa: zagotavlja kristalno čisto glasovno komunikacijo v igri

TUF Gaming B550-Plus izlušči bistvene elemente najnovejše platforme AMD in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre in dokazano vzdržljivostjo. Ta matična plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno rešitvijo za napajanje in obsežnim naborom možnosti hlajenja, zagotavlja izjemno zmogljivost, z neomajno stabilnostjo pri igranju iger.

Ko sestavite računalnik z matično ploščo TUF Gaming, imate koristi tudi od TUF Gaming Alliance ? sodelovanja ASUS z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažjo sestavo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do ohišja.

TUF Gaming B550-Plus je, z nadgrajenim napajanjem in obsežnimi možnostmi hlajenja za napajanje najnovejših procesorjev AMD Ryzen ter podporo za hitrejši pomnilnik in shranjevanje, popolna podlaga za vašo naslednjo bojno opremo z velikim številom jeder.

DrMOS
Vgrajeni VRM TUF
Gaming B550-Plus uporablja 8+2 napajalnih stopenj DrMOS, ki združujejo MOSFET in gonilnike na visoki in nizki strani v en sam paket, kar zagotavlja moč in učinkovitost, ki ju zahtevajo procesorji 3. generacije AMD Ryzen.

Matične plošče TUF Gaming so zasnovane tako, da jih je enostavno nastaviti in konfigurirati tako, kot želite ? tudi za začetnike. Ekosistem TUF Gaming Alliance omogoča enostavno izbiro združljivih delov, medtem ko programska oprema Armory Crate ponuja popoln nadzor nad sistemskimi nastavitvami prek ene nadzorne plošče. Matične plošče TUF Gaming vam nudijo vse, kar potrebujete za izdelavo svoje sanjske igralne naprave brez dodajanja zapletenosti.

TUF Gaming Alliance je sodelovanje med ASUS-om in zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami komponent za osebne računalnike, da bi zagotovili združljivost s širokim naborom delov, kot so ohišja za osebne rač unalnike, napajalniki, hladilniki CPU-ja, pomnilniški kompleti in drugo. Z več partnerstvi in ??komponentami, ki se redno dodajajo, se bo TUF Gaming Alliance še naprej krepil.

TUF Gaming B550-Plus ponuja popoln, visoko zmogljiv igralni paket z dolgim ??seznamom funkcij za izboljšanje vaše izkušnje, vključno z ultra hitrim omrežjem, za bolj gladko spletno igranje, neokrnjenim zvokom s pozicijskimi namigi za igranje FPS in vgrajeno RGB osvetlitvijo, ki se sinhronizira s priloženim dodatki, ki vam pomagajo ustvariti osebno igralno vzdušje.

EKSKLUZIVNI 2,5 GIGABITNI ETHERNET
2,5G vgrajeni ethernet dvigne vašo LAN povezavo do stopnje z do 2,5-kratnim izboljšanjem pasovne širine. Z obstoječim kablom LAN lahko izkoristite to nadgradnjo omrežja za bolj gladko igranje iger brez zamika, takojšnje predvajanje videoposnetkov, v visoki ločljivosti in hitrejše prenose datotek.

M.2 Reža (tipka E) za modul Wi-Fi
TUF Gaming B550-Plus je opremljen z režo M.2 (Key E), ki vam omogoča fleksibilnost za nadgradnjo vaše omrežne rešitve z namestitvijo modula M.2 Wi-Fi/Bluetooth.
*Modul Wi-Fi/Bluetooth ni vključen.

Turbo LAN - PROGRAMSKA OPREMA ZA OPTIMIZACIJO OMREŽJA ZA PRILAGODLJIVO PRIORITIZIRANJE PAKETOV
Turbo LAN je programska oprema za optimizacijo omrežja za prilagodljivo določanje prioritete paketov. S tehnologijo za oblikovanje prometa cFosSpeed ??vam omogoča, da preko intuitivnega vmesnika konfigurirate prioriteto aplikacij in zmanjšate zamik omrežja.

€113,51 z ddv

GIGABYTE A520M K V2 AM4 DDR4 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE A520M K V2 AM4 DDR4 MicroATX osnovna plošča

GbE LAN z Bandwidth Management, PCIe 3.0 x4 M.2, Smart Fan 5, Anti-Sulfur Resistors Design

 • Podpira procesorje AMD Ryzen™ 5000 Series/ Ryzen™ 5000 G-Series/ Ryzen™ 4000 G-Series in Ryzen™ 3000 in Ryzen™ 3000 G-Series
 • Dual Channel ECC/Non-ECC Unbuffered DDR4, 2 DIMM-a
 • PCIe Gen3 x4 M.2 s podporo za način PCIe NVMe & SATA
 • GbE LAN z upravljanjem pasovne širine
 • 8-kanalni HD zvok z visokokakovostnimi zvočnimi kondenzatorji
 • Zadnji HDMI in D-sub za podporo za več zaslonov
 • Smart Fan 5 vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s FAN STOP?
 • GIGABYTE APP Center, preprosta in enostavna uporaba

GbE LAN z upravljanjem pasovne širine
GbE LAN ima aplikacijo za upravljanje pasovne širine omrežja, ki pomaga izboljšati omrežno zakasnitev in vzdrževati nizke čase pinga za boljšo odzivnost v prenatrpanih okoljih LAN.

€56,94 z ddv

ASUS PRIME B450M-A II AM4 mATX DDR4 USB3.2 RGB matična plošča

ASUS PRIME B450M-A II matična plošča je formata micro ATX s podporo za M.2, priključki HDMI / DVI-D / D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A, BIOS FlashBack ™ in Aura Sync RGB osvetlitvijo.

Celovito hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik PCH in Fan Xpert 2+
Izjemno hitra povezljivost: podpora M.2, 1 Gb Ethernet in USB 3.2 Gen 2 Type-A
5X Protection III: več zaščitnih elementov strojne opreme za splošno zaščito sistema
Aura Sync RGB Lighting: vgrajeni konektor za RGB LED trakove, enostavno sinhroniziran z vedno večjim portfeljem strojne opreme, ki podpira Aura Sync

Matične plošče ASUS Prime B450M II serije zagotavljajo trdno podlago in prilagodljivost za razvoj vašega računalnika z vašimi ambicijami. Združili smo vse dobre stvari, ki so zapakirane v procesorje AMD Ryzen ™ z bistvenim ASUS-ovim oblikovanjem in inženiringom, tako da imate koristi od vodilnih tehnologij - vključno z avtomatizirano nastavitvijo sistema, celovitimi nadzornimi elementi za hlajenje in imerzivnim zvokom. Ko gradite z matično ploščo ASUS Prime B450M II Series, gradite pametno, enostavno in ugodno.

PCIe 3.0 M.2 (do 32 Gbps)
Reža M.2 podpira do 22110 in hitrost prenosa podatkov do 32Gbps prek pasovne širine x4 PCI Express® 3.0. Je popolna izbira za operacijski sistem ali aplikacijski pogon, ki omogoča hiter dostop do podatkov.

€68,20 z ddv