NAS

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

SYNOLOGY DS-118 za 1 disk NAS strežnik

Synology DS118 NAS strežnik z novim 64-bitnim štirijedrnim procesorjem, ki zagotavlja odlično hitrost prenosa podatkov in 10-bitno 4K H.265 video dekodiranje.

 • Synology DS118 NAS (Network-attached storage) je zunanje mrežno ohišje s prostorom za 3,5''(8.9 cm) SATA trdi disk do velikosti 10 TB.
 • Dekodiranje videa v ločljivosti 4K 10-bit H.265 Ultra HD, v realnem času.
 • 64-bitni štirijedrni procesor s strojno enkripcijo.
 • 1 GB RAM-a za učinkovito večopravilnost.
 • Omogoča uporabo SuperSpeed USB 3.0.
 • Tiho in inteligentno hlajenje.
 • Poganja ga DSM operacijski sistem.

Vsestranski, zmogljiv in kompakten strežnik za shranjevanje.

€182,07 z ddv

SYNOLOGY DS120j za 1 disk NAS strežnik

SYNOLOGY DS120j 512 MB DDR3L za 1 NAS strežnik je centralizirana rešitev za shranjevanje, ki omogoča skupno rabo družinskih fotografij in videov z vsemi gospodinjskimi napravami, kot so računalniki in mobilni telefoni. Mobilne aplikacije Synology so zasnovane tako, da omogočajo hiter in varen dostop do vaših podatkov, kjer koli že ste.

Celovita varnostna rešitev: Synology ščiti vaša digitalne podatke v računalnikih (Windows/Mac) in mobilnih telefonih (Android/iOS) pred zlonamernimi napadi, vključno z naraščajočimi grožnjami z odkupno programsko opremo, ki temeljijo na šifriranju.

Do vaših datotek dostopajte preko spleta na vašem Synology NAS brez težav pri nastavljanju pravil za posredovanje vrat, DDNS ali drugih zapletenih omrežnih nastavitev. QuickConnect vam omogoča povezavo prek varnega, prilagodljivega naslova, tako da lahko takoj dostopate do medijev in delovnih datotek na kateri koli napravi, ki je povezana z internetom, brez dodatnih stroškov.

€112,95 z ddv

SYNOLOGY DS420j za 4 diske NAS strežnik

SYNOLOGY DS420j NAS strežnik je 4-režni namizni NAS strežnik, zasnovan za varnostno kopiranje podatkov, sinhronizacijo datotek in skupno rabo. Podpira do 64 TB kapacitete, kamor lahko preprosto centralizirate vse svoje večpredstavnostne zbirke.

Ustvarite zasebni oblak za svoj dom!

Upravljajte svoje zbirke fotografij
Pametno organizirajte svoje fotografije s Synology Moments, sodobno aplikacijo za upravljanje fotografij z AI, ki vam omogoča, da brez napora ohranite svoje dragocene spomine.

Predvajajte vsebino na vaš TV sprejemnik
Pretvorite Synology NAS strežnik v središče za domače medije in pretočite digitalne vsebine v svoje priljubljene naprave, kot so računalniki, mobilne naprave, Samsung TV, Apple TV, Google Chromecast in DLNA.

Enostavna integracija z vašimi mobilnimi napravami
Mobilne aplikacije Synology so zasnovane tako, da omogočajo hiter in varen dostop do vaših podatkov, kjer koli že ste.

Sinhroniziranje in deljenje datotek na več platform
Synology Drive vam omogoča sinhronizacijo datotek v sistemu Windows, macOS, Linux in mobilnih napravah, pri čemer je vse posodobljeno.

 • Sinhroniziranje datotek na zahtevo: prihranite prostor za shranjevanje in omrežno pasovno širino računalnika.
 • Vrnite se v preteklost: preprosto prenesite prejšnje različice datotek v skupni rabi.
 • Varnostno kopiranje podatkov: zaščitite datoteke po načrtih ali v realnem času.

Zanesljive in učinkovite možnosti varnostnega kopiranja
Synology Hyper Backup je zanesljiva in večsmerna varnostna varnostna rešitev, ki ponuja podvajanje in stiskanje podatkov. Varnostno kopirate lahko iz različnih izvornih map, vključno z zunanjimi pogoni USB, drugimi Synology NAS, strežniki rsync ali iz javnih storitev v oblaku, kot sta Google Drive ali Synology C2, in zaščitite svoje podatke pred zlonamernimi napadi in škodljive programske opreme.

 • Večpredstavnost - Celovita večpredstavnostna rešitev za upravljanje, pretakanje in predvajanje.
 • Varnostno kopiranje namizja - Poenostavljena varnostna rešitev za Mac, PC in mobilne naprave.
 • File Server/Management - Zmogljivo vgrajeno upravljanje datotek in storitve skupne rabe.
 • Synology Drive - Vsestranska rešitev za upravljanje datotek in sinhronizacijo.
 • Hyper Backup - Shranite več različic varnostnih kopij z dodatnimi varnostnimi kopijami podatkov na ravni bloka in deduplikacijo med različicami.
 • Nadzorna postaja - Celovita nadzorna rešitev za snemanje, spremljanje in upravljanje.

€329,27 z ddv

SYNOLOGY DS1522+ za 5 diskov NAS strežnik

SYNOLOGY DS1522+ za 5 diske NAS fleksibilen strežnik za manjša podjetja in domače pisarne.

FLEKSIBILNO UPRAVLJANJE PODATKOV ZA DOMA ALI MANJŠEM PODJETJU
5-diskovni Synology strežnik DS1522+ je enostaven za razširitev in nadgradnjo kadar to potrebujete, z izbirno podporo do 15 gonilnikov, 10GbE mreženja in NVMe SSD predpomnenje. Napajan s Synology strežniškim upravljalnikom (DSM) ponuja fleksibilno vse-v-enem rešitev za deljenje podatkov, sinhronizacijo, varnostno kopiranje in nadzor.

                  

Vse kar potrebujete za vaši domačo pisarno
Izbirajte med več desetimi aplikacijami za manjša podjetja in naredite DS1522+ svojo primarno napravo za vsakodnevno zaščito podatkov, upravljanje datotek, media deljenje in video nadzorom.

                            

Fleksibilna izbira povezovanja
Uravnavajte vgrajeno povezljivost za integracijo DS1522+ v omrežno okolje ali razširitev njegove zmožnosti z pomočjo plug-and-play modulov. 4 vgrajena Gigabit vrata s podporo automatskim omrežnim nalaganjem in omrežnim načinom varnostnega kopiranja za uravnoteženo hitro in zanesljivo učinkovitost.

                            

HRANITE, DELITE IN ZAŠČITITE
Upravljajte vse dokumente, fotografije in druge datoteke, nastavite obnovitev aplikacij in naprav, ter zaščitite vaša sredstva s profesionalnim video nadzorom.

Server datotek
Hranite in dostopajte do datotek iz katerekoli naprave in jih zaščitite z pametnimi verzijami. Sortirajte, upravljajte, delite in sinhronizirajte svoje podatke iz vsake lokacije.

Multi-plastna obnovitev
Nastavi obnovitev datotek, map, fizičnih naprav, VM-jev in SaaS aplikacij z brezplačno rešitvijo, ter zaščiti svoj NAS z vgradnjo tehnologij.

Pameten nadzor
Transformiraj svojo Synology napravo s polno-vsebinskim video nadzornim sistemom s širokim razponom kompatibilnih IP video kamer.

UČINKOVITOST PODPRTA S SYNOLOGY GONILNIKI
Uravnavaj visoko trajno učinkovitost in zanesljivost z podjetniško-razrednimi gonilniki z vgrajeno zaščito podatkov ustvarjeno za Synology sisteme.

   

DOBITE VEČ S DiskStation UPRAVLJALNIKOM
Izkoristite gostitelja primarne produktivnosti, upravljanja in rešitev zaščite, na voljo v spletno-osnovanem Synology DSM operacijskem sistemu.

€805,43 z ddv

SYNOLOGY DS923+ za 4 diske NAS strežnik

SYNOLOGY DS923+ za 4 diske NAS fleksibilen strežnik za manjša podjetja in domače pisarne.

PRENESITE UPRAVLJANJE PODATKOV NA NOV NIVO
Vsestranski pameten strežnik vam pomaga utrditi in shraniti rastoče digitalne podatke. Mogočna funkcionalnost v malem paketu, s prostorom za 10GbE in dvojnima NVMe gonilnikoma. Fleksibilno shrani in organiziraj 50 TB podatkov, ki jih lahko nato deliš s komerkoli. Strojna ter programska oprema sta zasnovani za zaščito vaših podatkov - zaupanje milijonov uporabnikov.

Shramba, ki se prilega vašim potrebam
So vaši podatki raztreseni po zunanjih gonilnikih in javnih cloud računih? Z DS923+ lahko utrdite svoje podatke s več kot 50 TB na 4-ih diskih. Potrebujete več prostora? Razširite z DX517 za več kot 120 TB prostora.

                

Zmogljivost, ki jo potrebujete
Znižajte prenosni čas z DS923+, narejen za pospešek. Enostavno dodajte hitrejši prenos podatkov in NVMe gonilnike za še večji pospešek delovanja.

               

HRANITE, DELITE IN ZAŠČITITE
Upravljajte vse dokumente, fotografije in druge datoteke, nastavite obnovitev aplikacij in naprav, ter zaščitite vaša sredstva s profesionalnim video nadzorom.

Privat cloud
Dostopajte do datotek z vseh svojih naprav in jih zaščitite s pametnim verzijami. Upravljajte, delite in sinhronizirajte vaše datoteke iz vsake lokacije.

Multi-plastna obnovitev
Nastavi obnovitev datotek, map, fizičnih naprav, VM-jev in SaaS aplikacij z brezplačno rešitvijo, ter zaščiti svoj NAS z vgradnjo tehnologij.

Pameten nadzor
Transformiraj svojo Synology napravo s polno-vsebinskim video nadzornim sistemom s širokim razponom kompatibilnih video kamer.

UČINKOVITOST PODPRTA S SYNOLOGY GONILNIKI
Uravnavaj visoko trajno učinkovitost in zanesljivost z podjetniško-razrednimi gonilniki z vgrajeno zaščito podatkov ustvarjeno za Synology sisteme.

     

DOBITE VEČ S DiskStation UPRAVLJALNIKOM
Izkoristite gostitelja primarne produktivnosti, upravljanja in rešitev zaščite, na voljo v spletno-osnovanem Synology DSM operacijskem sistemu.

€662,07 z ddv