SAMSUNG 980 500GB M.2 PCIe3.0 NVMe 1.4 (MZ-V8V500BW) SSD

Čas je, da z 980 čim bolj povečate potencial vašega osebnega računalnika. Ne glede na to, ali potrebujete spodbudo za igranje iger ali nemoten potek dela, je 980 pametna izbira za izjemno zmogljivost SSD, vse pa je podprto z vmesnikom NVMe in tehnologijo PCIe 3.0.

980 izkorišča skoraj vse prednosti hitrosti PCIe 3.0 s tehnologijo HMB in dramatično učinkovitostjo NVMe. Zasnova brez DRAM-a zagotavlja izjemno vrednost, saj dosega vrtoglavo zaporedno hitrost branja/pisanja do 3.500/3.000 MB/s*, kar je več kot 6,2-krat večja od hitrosti SATA SSD-jev.

Naj vaš SSD deluje na najvišji ravni za neprekinjeno, dosledno visoko zmogljivost, z načinom polne moči. Vklopite ga s programsko opremo Samsung Magician, da bo vaš SSD vedno v aktivnem načinu. Takoj skočite nazaj na intenzivno delo, z ogromnimi datotekami, grafično težkimi igrami ali celo običajno uporabo računalnika.

Z do 600 TBW optimizirana vzdržljivost 980 zagotavlja dokazano zanesljivost, zahvaljujoč Samsungovim notranjim rešitvam, od najsodobnejšega krmilnika do V-NAND in najnovejše vdelane programske opreme.

Visoko zmogljivi SSD diski običajno zahtevajo visoko zmogljiv termični nadzor. Za zagotovitev stabilne zmogljivosti 980 uporablja nikljevo prevleko za pomoč pri upravljanju nivoja toplote krmilnika in oznako za razpršilnik toplote, ki zagotavlja učinkovit termični nadzor čipa NAND.

Vgrajen s Samsungovim najsodobnejšim algoritmom za termično krmiljenje, 980 sam upravlja s toploto, da zagotovi trajno in zanesljivo delovanje. Da bi zmanjšali nihanja zmogljivosti na dolge razdalje, Samsungova tehnologija Dynamic Thermal Guard vzdržuje temperaturo 980 na optimalni ravni.

Programska oprema Samsung Magician
Odklenite vso moč 980 z intuitivnimi, a naprednimi orodji za optimizacijo Samsung Magician. Spremljajte zdravje pogona, optimizirajte delovanje, zaščitite dragocene podatke in prejemajte pomembne posodobitve z Magician, da zagotovite, da boste vedno dosegli najboljšo zmogljivost svojega SSD-ja.

Svetovna številka 1 Flash pomnilnik
Doživite vrhunsko zmogljivost in zanesljivost, ki ju lahko dobite le pri blagovni znamki številka ena, na področju flash pomnilnika od leta 2003. Vsa strojna programska oprema in komponente, vključno s svetovno znanimi Samsungovimi DRAM in NAND, se proizvajajo v podjetju, kar omogoča integracijo od konca do konca za kakovost, ki ji lahko zaupate.

Blagovna znamka: Samsung
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: 8806090572227
€57,55 z ddv
  • Proizvajalčeva koda MZ-V8V500BW
  • EAN koda 8806090572227
  • energijski_razred No
  • Proizvajalec SAMSUNG
  • Kapaciteta: No
  • Hitrost vrtenja: No
  • Tip: SSD - solid state drive
  • Format: M.2 2280
  • Vmesnik: PCle 3.0 NVMe 1.4
  • Kapaciteta: 500 GB
  • Hitrost prenosa podatkov sekvenčno branje / zapisovanje: do 3.100 MB/s / do 2.600 MB/s
    naključno branje / zapisovanje (4KB, QD32): do 400.000 IOPS / do 470.000 IOPS
    naključno branje / zapisovanje (4KB, QD1): do 17.000 IOPS / do 54.000 IOPS
  • Dimenzije: (SxVxG) 80,15 x 22,15 x 2,38 mm (Š x V x G)
  • Garancija 60 mesecev - pogojna garancija za pogone SSD / Več na: https://www.pcplus.si/pogoji-nakupa/
Tehnične podrobnosti
Velikost SSD 500 GB
Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

KINGSTON A400 480 GB 2,5" SATA3 (SA400S37/480G) SSD disk

Kingston A400 je notranji SSD disk, ki vam ponuja visoke hitrosti branja in zapisovanja s 480 GB prostora za shranjevanje.

Kingston SSD disk serije A400 drastično izboljša odzivnost vašega sistema z neverjetno hitrim zagonom, hitrejšim prenosom in obdelavo Tovrstni SSD vam bo omogočal kar 10x hitrejši prenos in branje podatkov kot navadni trdi disk.

€37,97 z ddv

AMD Ryzen 5 5600X 3,7/4,6GHz 32MB AM4 Wraith Stealth hladilnik BOX procesor

AMD Ryzen 5000 serija desktop procesorjev. Game with the best. 6 neverjetnih jedr za gamerje.

Bodite neustavljivi z izjemno hitrostjo najboljših namiznih procesorjev. Procesorji AMD Ryzen 5000 serije zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, ne glede na to, ali igrate najnovejše igre, načrtujete naslednji arhitekturni presež ek ali obdelujete znanstvene podatke. Z AMD Ryzen procesorji ste vedno v prednosti.

Igrajte z zaupanjem. Namizni procesorji AMD Ryzen 5000 serije zagotavljajo izjemno zmogljivost s sodobnimi tehnologijami, vključno s Precision Boost 2 in Precision Boost Overdrive*. Želite več? Zagotovite si največjo pasovno širino grafike in pomnilnika s PCIe 4.0. Ti procesorji, ohlajeni pod pritiskom, nadaljujejo tradicijo AMD Ryzen z izjemno zmogljivostjo 7-nanometrske arhitekture.

Konfiguriranje in prilagajanje vašega sistema še nikoli ni bilo lažje. Namizne procesorje AMD Ryzen 5000 Series lahko s preprosto posodobitvijo BIOS-a dodate na matične plošče serije 500 AMD. Pripravljeni so tudi na njihovo prilagajanje in nastavitve z uporabo Ryzen Master. Želite hitreje skočiti v igro? Prenesite AMD StoreMI.

AMD StoreMI - Hiter in enostaven način za razširitev in pospešitev shranjevanja v namiznem računalniku s procesorjem AMD Ryzen. Tehnologija AMD StoreMI je močno orodje za računalniške navduš ence, ki želijo izboljšati čas nalaganja, čas zagona, upravljanje datotek ali odzivnost sistema.

AMD Ryzen Master - pripomoček za nadzor overclockinga. Vsak procesor AMD Ryzen je tovarniško odklenjen, tako da lahko prilagodite zmogljivost po svojem okusu. AMD ponuja pripomoček AMD Ryzen Master za dostop do te močne prednosti.

AMD Ryzen VR-Ready Premium - Za najboljše možne VR izkušnje AMD ponuja izbrane procesorje Ryzen VR-Ready Premium. Napredna procesorska moč, ki jo potrebujete za obvladovanje zahtevnih obremenitev VR. Neverjetne virtualne izkušnje zahtevajo neverjetno računalniško moč. Izbrani procesorji AMD VR Ready odklenejo virtualne svetove, da boste lahko uživali, zahvaljujoč naprednim procesorjem AMD Ryzen, ki izpolnjujejo ali presegajo zahteve za vrhunske zaslone Oculus Rift, HTC Vive ali Windows Mixed Reality.


* Precision Boost Overdrive zahteva združljiv AMD Ryzen Threadripper, procesor AMD Ryzen 3. generacije ali procesor AMD Ryzen 5000 Series in matično ploščo, združljivo z enim ali več od teh procesorjev. Procesorji AMD 2nd Ryzen, vključno s procesorjem Ryzen 3200G, niso združljivi s sistemom Precision Boost Overdrive. Ker Precision Boost Overdrive omogoča delovanje procesorja zunaj specifikacij in preko tovarniških nastavitev, uporaba funkcije razveljavi garancijo izdelka AMD in lahko razveljavi garancije, ki jih ponuja proizvajalec ali prodajalec sistema. GD-135.

€164,43 z ddv