Mikroskop USB

Ta sodoben USB digitalni mikroskop se pogosto uporablja v elektroniki, biologiji, zoologiji in drugih znanstvenih področjih. Zahvaljujoč visokokakovostni, vgrajeni digitalni kameri mikroskopa z ločljivostjo 2 megapikslov, omogoča kakovostno fotografiranje in video posnetke opazovanih objektov. Njegova 500-kratna povečava je več kot dovolj za ogled osupljivih podrobnosti, ki jih sicer ne bi mogli videti s prostim očesom.
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: Sima_Mao_holm0269
€24,99 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

Zmogljiv mikroskop razkriva nevidni mikroskopski svet okoli vas, kot nalašč za radovednost, malce zabave, pa tudi za resen pregled skrbno izbranih vzorcev.

S pametnim mikroskopom lahko tudi fotografirate vzorce, posnamete fotografije visoke ločljivosti 1920*1080 slikovnih pik in videoposnetke 640×480 slikovnih pik. Za najboljše rezultate lahko ostrenje fotoaparata nastavite tudi ročno.

Kamera je izdelana iz trpežnih kovinskih komponent in električnih komponent, zato je primerna za vse vrste uporabe. Komplet vsebuje tudi nastavljivo kovinsko stojalo za natančna opazovanja in ravnilo za kalibracijo.

Lahko ga preprosto povežete z univerzalnim USB priključkom. Kamero lahko upravljate s prenosnim računalnikom ali drugo napravo.

Funkcionalnost kamere je še uporabnejša zaradi LED diod, ki zagotavljajo idealno osvetlitev.

Podatki o izdelku:


USB digitalni mikroskop
8 belih LED diod z nastavljivo svetlostjo
Opazovanje v realnem času na računalniškem monitorju
Funkcija foto/video snemanja
Format in ločljivost slike: JPEG/BMP, 1920*1080
Ločljivost videa: 640×480
S posebno programsko opremo za merjenje linearnih dimenzij, površin, kotov in polmerov preiskovanih vzorcev
Vmesnik in napajanje: USB 3.0, USB 2.0, USB 1.1
Velikost: Kamera 11 cm x 3,3 cm, Stojalo 7 cm x 8 cm
Združljivi operacijski sistemi : Windows in Mac OS

Garancija: 12 mesecev