Mikrofon TRACER Studio PRO

Namizni mikrofon Tracer Studio Pro set s stojalom, privlačno zasnovo in visoko občutljivostjo za vse vaše potrebe.
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAMIC46163
€39,99 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

S profesionalnim kompletom mikrofona za snemalni studio v vaši nastanitvi lahko kadar koli začnete delovati, ne glede na to, ali izvajate glasovno snemanje, podcast, blogiranje, narekovanje, igranje ali pretakanje. Ta komplet mikrofonov se lahko uporablja za snemanje doma ali v profesionalnem studiu.
• KONDENZERSKI MIKROFON - Notranji nabor čipov in PCBA mikrofona sta zasnovana za preprosto uporabo, ki za vklop ne zahteva dodatnega fantomskega napajanja. Preprosto vstavite 3,5-milimetrski zatič mikrofona v avdio vtičnico na namizju, nato pa začnete biti YouTuber ali uživajte v klepetu s prijateljem v igri.
• MIC STOJALO - MICROPHONE BOOM ARM AND CLAMP - Nastavljiva škarjasta mikrofonska roka z visokokakovostnimi jeklenimi in težkimi vzmetmi. Ko postavite nastavljivo roko mikrofona v popoln položaj, bo vaš mikrofon vedno ostal na svojem mestu. S tem stojalom za mikrofon boom lahko dokončate snemanje ali oddajanje brez prekinitev ali motečih ponovitev, ker bo vaša ročica za vzmetenje ostala točno tam, kjer želite.
• STUDIO BOOM MIC STON TABLE MOUNTED - Izboljša kakovost snemanja in oddajanja s stabilizacijo in izolacijo mikrofona pred udarci in ropotuljami na mizi ali mizi. Oblazinjena objemka za mizo na tem stojalu za mikrofon za oddajanje preprečuje poškodbe površine mize in zmanjšuje vibracije.
• Škarjasta roka s polno vrtljivo in po višini nastavljivo roko roke omogoča popolno namestitev stojala za roko vašega mikrofona.

Občutljivost 38dB
Vmesnik 3.5 mm
Frekvenčni razpon (Hz – kHz) 30 – 16
Dolžina kabla 2,5 m
Odpravljanje šuma Da
Garancija: 12 mesecev