Miška Razer DeathAdder Essential

Blagovna znamka: Razer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: MOURAZ085
€27,74 z ddv

Hyperesponse gumbi

Vsakega od petih Hyperesponse gumbov lahko nastavimo po svoje. Gumbi so odzivni in nam dajejo odličen nadzor nad igro.

Natančen optični senzor

Optični senzor s 6400 DPI omogoča hitre in natančne premike pri igranju.

Več kot 10 milijonov klikov

Pričakovana življenjska doba Razer mehanskih stikal je kar 10 milijonov klikov. Zanesljivost in vzdržljivost sta tako zagotovljeni.


Ostale lastnosti

  • Hitrost do 220 palcev na sekundo
  • Kakovosten gamerski kolešček
  • Ergonomska oblika (za desničarje)
  • Frekvenca poročanja 1000 Hz (Ultrapolling)
  • Zelena osvetlitev
  • Podprta s programsko opremo Razer Synapse 3

Paket vsebuje

  • Miška Razer DeathAdder Essential
  • Dokumentacija

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

PCPLUS Gamer R5-5600X 16GB 1TB NVMe SSD GTX 1650 4GB DOS

PCplus Gamer gaming namizni računalnik je narejen za zahtevne igralce računalniških iger z izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko in hitro delovanje z najvišjimi podrobnostmi in na višjih loč ljivostih. Zmogljiv AMD Ryzen 5 5600X procesor serije 5000, 32 GB pomnilnika, 1 TB NVMe SSD in INNO3D TWIN X2 GTX 1650 grafična kartica pomenijo odlično izbiro za vse, ki iščejo računalnik, s katerim se bodo kar nekaj let brez težav zabavali z najnovejšimi igrami in tudi hitro opravili delo v grafičnih programih ali uredili video.

Osrednji del je AMD Ryzen 5 5600X procesor serije 5000 v sodelovanju z zmogljivo grafično kartico INNO3D TWIN X2 GTX 1650  4GB GDDR6. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 16 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vezni nabor AMD B520 osnovne plošče ponuja vse potrebne priključke za povezavo komponent. Tako računalnik brez težav  poganja vse igre v 8K (7680x4320) ločljivosti z vsemi vklopljenimi podrobnostmi. Vgrajen je 1 TB NVMe SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger.

PCplus računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natančnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku "Prenosi".

€696,00 z ddv