GIGABYTE B550M AORUS ELITE, DDR4, SATA3, USB3.2Gen1, HDMI, AM4 mATX

Blagovna znamka: Gigabyte
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: B550M AORUS ELITE
€116,92 z ddv

PODNOŽJE: AMD AM4
ZA PROCESORJE: AMD RYZEN
FORMAT: mATX format 24.4 cm x 24.4 cm
VEZNI ČIP: AMD B550
POMNILNIK:
4 x DDR4 DIMM ECC/non-ECC do 4733 (O.C.) MHz (odvisno od procesorja) do skupno 128GB kapacitete, dual channel in Extreme Memory Profile (XMP) podpora
GRAFIKA: DA - preko APU
RAID: DA (0,1,10)
RAZŠIRITVENE REŽE:
1 x PCI Express 3.0/4.0 x16
1 x PCI Express 3.0 x4
1 x PCI Express 3.0 x1
MREŽNA KARTICA: Realtek LAN chip (10/100/1000Mbit) 
ZVOČNA KARTICA: Realtek ALC887 codec High Definition Audio (2/4/5.1/7.1-channel)
NOTRANJI PRIKLJUČKI:
1 x 24-pin ATX main power connector
1 x 8-pin ATX 12V power connector
1 x CPU fan header
2 x system fan headers
2 x addressable LED strip headers
2 x RGB LED strip headers
1 x CPU cooler LED strip/RGB LED strip header
2 x M.2 Socket 3 connectors
4 x SATA 6Gb/s connectors
1 x front panel header
1 x front panel audio header
1 x USB 3.2 Gen 1 header
1 x USB 2.0/1.1 header
1 x Trusted Platform Module (TPM) header (2x6 pin, for the GC-TPM2.0_S module only)
1 x serial port header
1 x Clear CMOS jumper
1 x Q-Flash Plus button
ZUNANJI PRIKLJUČKI:
1 x PS/2 keyboard/mouse port
1 x DVI-D port
1 x HDMI port
4 x USB 3.2 Gen 1 ports
4 x USB 2.0/1.1 ports
1 x RJ-45 port
3 x audio jacks
DODATNO:

iTE® I/O Controller Chip
H/W Monitoring
Voltage detection
Temperature detection
Fan speed detection
Overheating warning
Fan fail warning
Fan speed control
BIOS
1 x 256 Mbit flash
Use of licensed AMI UEFI BIOS
PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0
Unique Features
Support for APP Center
@BIOS
EasyTune
Fast Boot
Game Boost
ON/OFF Charge
RGB Fusion
Smart Backup
System Information Viewer
Support for Q-Flash Plus
Support for Q-Flash
Support for Xpress Install
Bundled Software
Norton® Internet Security (OEM version)
Realtek® 8118 Gaming LAN Bandwidth Control Utility

Spletna stran proizvajalca: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550M-AORUS-ELITE-rev-10#kf

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

BE QUIET!System Power 9 600W CM (BN302) 80Plus bronze modularni napajalnik

BE QUIET! System Power 9 600W CM je opremljen s 120-milimetrskim ventilatorjem. Omogoča vam delovanje pri nizkem hrupu. Zagotavlja stabilno in zanesljivo moč za CPU in GPU. Opremljen je z dvema neodvisnima 12V tirnicami in podpira več grafičnih kartic z dvema PCI express priključkoma za sisteme z več GPU.
PSU je opremljen s pretvorbo med DC in DC za natančno regulacijo napetosti, tudi v težkih navzkrižnih obremenitvah. To zagotavlja zanesljivo delovanje in omogoča pripravo nove generacije procesorjev in grafičnih kartic.
System Power 9 600W CM je na voljo s kakovostnimi črnimi kabli s črnimi rokavi, ki dodajo pridih razreda v kateri koli računalniški sistem. Zahvaljujoč pol modularnemu upravljanju kablov ni nepotrebnih kablov.
Vrhunska komponenta zaščita s celotnim naborom varnostnih funkcij, vključno z OCP, OVP, OPP, OTP UVP in SCP, zagotavljajo varno delovanje.
Certifikat 80 PLUS Bronze je prepričljiv dokaz učinkovitega delovanja PSU.

 

 

€74,84 z ddv

AMD Ryzen 5 5600X 3,7/4,6GHz 32MB AM4 Wraith Stealth hladilnik BOX procesor

AMD Ryzen 5000 serija desktop procesorjev. Game with the best. 6 neverjetnih jedr za gamerje.

Bodite neustavljivi z izjemno hitrostjo najboljših namiznih procesorjev. Procesorji AMD Ryzen 5000 serije zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, ne glede na to, ali igrate najnovejše igre, načrtujete naslednji arhitekturni presež ek ali obdelujete znanstvene podatke. Z AMD Ryzen procesorji ste vedno v prednosti.

Igrajte z zaupanjem. Namizni procesorji AMD Ryzen 5000 serije zagotavljajo izjemno zmogljivost s sodobnimi tehnologijami, vključno s Precision Boost 2 in Precision Boost Overdrive*. Želite več? Zagotovite si največjo pasovno širino grafike in pomnilnika s PCIe 4.0. Ti procesorji, ohlajeni pod pritiskom, nadaljujejo tradicijo AMD Ryzen z izjemno zmogljivostjo 7-nanometrske arhitekture.

Konfiguriranje in prilagajanje vašega sistema še nikoli ni bilo lažje. Namizne procesorje AMD Ryzen 5000 Series lahko s preprosto posodobitvijo BIOS-a dodate na matične plošče serije 500 AMD. Pripravljeni so tudi na njihovo prilagajanje in nastavitve z uporabo Ryzen Master. Želite hitreje skočiti v igro? Prenesite AMD StoreMI.

AMD StoreMI - Hiter in enostaven način za razširitev in pospešitev shranjevanja v namiznem računalniku s procesorjem AMD Ryzen. Tehnologija AMD StoreMI je močno orodje za računalniške navduš ence, ki želijo izboljšati čas nalaganja, čas zagona, upravljanje datotek ali odzivnost sistema.

AMD Ryzen Master - pripomoček za nadzor overclockinga. Vsak procesor AMD Ryzen je tovarniško odklenjen, tako da lahko prilagodite zmogljivost po svojem okusu. AMD ponuja pripomoček AMD Ryzen Master za dostop do te močne prednosti.

AMD Ryzen VR-Ready Premium - Za najboljše možne VR izkušnje AMD ponuja izbrane procesorje Ryzen VR-Ready Premium. Napredna procesorska moč, ki jo potrebujete za obvladovanje zahtevnih obremenitev VR. Neverjetne virtualne izkušnje zahtevajo neverjetno računalniško moč. Izbrani procesorji AMD VR Ready odklenejo virtualne svetove, da boste lahko uživali, zahvaljujoč naprednim procesorjem AMD Ryzen, ki izpolnjujejo ali presegajo zahteve za vrhunske zaslone Oculus Rift, HTC Vive ali Windows Mixed Reality.


* Precision Boost Overdrive zahteva združljiv AMD Ryzen Threadripper, procesor AMD Ryzen 3. generacije ali procesor AMD Ryzen 5000 Series in matično ploščo, združljivo z enim ali več od teh procesorjev. Procesorji AMD 2nd Ryzen, vključno s procesorjem Ryzen 3200G, niso združljivi s sistemom Precision Boost Overdrive. Ker Precision Boost Overdrive omogoča delovanje procesorja zunaj specifikacij in preko tovarniških nastavitev, uporaba funkcije razveljavi garancijo izdelka AMD in lahko razveljavi garancije, ki jih ponuja proizvajalec ali prodajalec sistema. GD-135.

€164,43 z ddv