ViewSonic Led

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

VIEWSONIC VA3456-MHDJ 86,36cm (34") IPS UltraWide QHD 75Hz 4ms črn monitor

ViewSonic VA3456-MHDJ je 34-palčni monitor (86,36 cm) z ločljivostjo WQHD 3440 x 1440, razmerjem stranic 21:9 in SuperClear IPS panelom. Ločljivost je 2,4-krat višja od standardne Full HD, s tehnologijo SuperClear IPS monitor zagotavlja enako kakovost slike, ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani. Razmerje stranic 21:9 in okvir brez robov zagotavljajo dodaten prostor na zaslonu, tako da lahko uporabniki prikažejo več vsebin, aplikacij ali dokumententov drug ob drugem hkrati. Poleg tega pa je zaslon nastavljiv po višini in ima vrtljivo stojalo.

ViewSonic ViewClear IPS

Uživajte v živih barvah z enakomerno stopnjo svetlosti, ne glede na kot gledanja. S tehnologijo panela SuperClear IPS ta monitor zagotavlja enako kakovost slike, ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani.

Podpora HDR10

Monitor VA3456-MHDJ je združljiv z industrijskim standardom HDR10, zato so barve, svetlost in kontrast bolj jasni in presegajo zmogljivosti običajnih monitorjev.

Prilagodljiva delovna postaja

Monitor vključuje ergonomsko stojalo, ki vam omogoča enostavno nagibanje, obračanje monitorja in nastavitev višine v idealen položaj, tako da se dobro prilega, ne glede na to, ali ga uporabljate sami ali med skupinsko razpravo.

Odlična avdiovizualna izkušnja

Ta monitor je integriran z dvojnimi 3-vatnimi stereo zvočniki. V kombinaciji z neverjetno zmogljivostjo zaslona zagotavlja popolno izkušnjo.

Nizka poraba energije

Ta zaslon je bil zasnovan z mislijo na energetsko učinkovitost in vključuje eko način, ki porabi manj energije in ima posledično manjši ogljični odtis in nižje splošne stroške v pisarni.

€339,56 z ddv

VIEWSONIC VX2718-PC-MHD 68,58cm 27" VA FHD 165Hz 1ms ukrivljen črn gaming monitor

ViewSonic VX2718-PC-MHD monitor z ukrivljenim zaslonom in hitrostjo osveževanja 165 Hz zagotavlja osupljivo izkušnjo igranja video iger. Monitor je zasnovan z ukrivljeno ploščo 1500R brez robov za izjemno izkušnjo. Visoka hitrost osveževanja 165 Hz zagotavlja gladke animacije z minimalnim vhodnim zamikom, medtem ko Adaptive Sync praktično odstrani trganje zaslona za tekoče igralne izkušnje. Z odzivnim časom 1 ms MPRT monitor zagotavlja izjemno kakovost in hitrost zaslona. VX2718-PC-MHD je opremljen tudi z ViewSonicovimi ekskluzivnimi prednastavitvami "ViewMode", ki ponujajo optimizirano delovanje zaslona za različne aplikacije za zabavo, kot so gledanje filmov ali igranje video iger. DisplayPort in dva vhoda HDMI omogočata prilagodljivo povezljivost tako za splošno uporabo kot tudi za zabavo.

Tehnologija Adaptive Sync onemogoči trganje zaslona in zagotovi neprekinjeno število sličic. Adaptive Sync omogoča monitorju, da zagotovi nemotene in gladke vizualne elemente v vsaki sceni.

ViewMode nastavitve

ViewMode ponuja posebne prednastavitve, ki prilagodijo sliko monitorja glede na gledano vsebino (igre, film, spletno brskanje, branje in še več). Te prednastavitve izboljšajo krivuljo gama, barvno temperaturo, kontrast in svetlost, da zagotovijo optimalne lastnosti gledanja za vsako aplikacijo.

Monitor VX2718-PC-MHD je zasnovan z dvojnima vgrajenima zvočnika s stereo zvokom za popolno večpredstavnostno izkušnjo.

Prilagodljivost povezave

Monitor VX2718-PC-MHD je bil zasnovan z mislijo na energetsko učinkovitost in vključuje eko način, ki porabi manj energije, kar ima za posledico manjši ogljični odtis in nižje stroš ke v pisarni.

 

€201,58 z ddv

VIEWSONIC VX3276-2K-MHD-2 81,28cm (32") IPS QHD 75Hz 4ms srebrn LED LCD monitor

ViewSonic VX3276-2K-MHD-2 je popolna mešanica elegantnosti in zmogljivosti s funkcijami, ki vključujejo 32-palčni zaslon brez okvirja, minimalističen dizajn in ločljivost QHD (2560 x 1440). Oblikovne značilnosti, kot so izredno tanek profil, kovinsko srebrno trikotno stojalo in zaslon (brez okvirja) od roba do roba, dajejo monitorju vrhunski občutek. Monitor se lepo prilega tako doma kot v pisarni. ViewSonic VX3276-2K-mhd-2 izkoriš ča SuperClear IPS zaslon z bogato 10-bitno barvno paleto, da ustvari širok spekter živih barv s širokimi koti gledanja. Poleg tega pa ima monitor integrirana dva stero zvočnika (2 x 2 W). Na voljo so vhodi za povezavo HDMI, DisplayPort in Mini DP.

 

€264,30 z ddv

VIEWSONIC VX3276-4K-mhd 81.3cm (32'') 4K MVA WLED monitor

ViewSonic VX3276-4K-mhd je 32-palčni LCD-zaslon Full HD s tehnologijo SuperClear MVA Panel. Ta monitor uporabniku ponudi odlično kombinacijo jasnosti in podrobnosti slike iz vsakega vidnega kota (178/178 stopinj). S tehnologijo SuperClear MVA uživajte v natančnih in živahnih barvah z dosledno ravnjo svetlosti, če gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani. Ta monitor ima ločljivost 4K 3840 x 2160 za neverjetno slikovno zmogljivost. Med delom, igranjem ali uživanjem v najnovejših multimedijskih zabavah boste doživeli najbolj neverjetno jasnost in podrobnost slike.


- 80M: 1 dinamični kontrast,
- VGA, HDMI, DisplayPort
- Flicker-Free, Blue Light Filter, ViewMode
- nizka poraba energije: (Energy Star 7.0)
- 3840 x 2160
- VESA: 100mm x 100mm
- HDR10

€414,82 z ddv

VIEWSONIC VX2476-SMH 60,96 cm (24") IPS 75Hz zvočnik srebrna/črna LED LCD monitor

ViewSonic VX2476-SMH 24" z IPS matriko in elegantno zasnovo brez okvirja zagotavlja skoraj brezhibno izkušnjo gledanja, idealno za uporabo večih monitorjev hkrati. Ločljivost Full HD poveča uč inkovitost in podrobnosti slike, potrebne za delo ali igro. Mega dinamično kontrastno razmerje 80M:1 prinaša izboljšano globino slike za boljšo uporabniško izkušnjo. Vgrajena vhoda HDMI in VGA ponujata prilagodljive možnosti povezovanja za širok spekter naprav.

Jasnost iz katerega koli kota

 • Uživajte v natančnih in živih barvah z enakomerno stopnjo svetlosti, ne glede na izhodišče. Z tehnologijo SuperClear VA plošča monitor zagotavlja enako kakovost slike, če gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali od strani.
 • SuperClear 178 ° / 178 °

Premium dizajn

 • Monitor prevzame arhitekturno navdihnjeno estetsko zasnovo, zlit s sodobnimi oblikovalskimi faktorji, kot so tanek profil, sodoben okvir brez okvirja in edinstveno trikotno stojalo.
 • Tanek profil, okvir brez okvirja, krom kot trikotno stojalo

Hitrost osveževanja 75Hz

 • Z 75Hz hitrostjo osveževanja ta monitor zagotavlja odlično vizualno tekočnost in brezhibno grafiko, ne glede na to, kako hitro se dogajanje v igri odvija.

Možnosti barvnega upodabljanja
Edinstvena funkcija ViewMode ponuja prednastavitve Game, Movie, Web, Text in Mono. Te prednastavitve izboljšujejo gama krivuljo, barvno temperaturo, kontrast in svetlost, da zagotavljajo optimizirano izkušnjo gledanja za različne aplikacije na zaslonu.

EyeCare tehnologija 
Flicker-Free tehnologija in Blue Light Filter zmanjšujeta obremenitev oči v daljših obdobjih gledanja.

Dvojni integrirani zvočniki
Zasnovan z dvojnimi integriranimi zvočniki ta monitor združuje neverjetne učinke zaslona in stereo zvok za nepogrešljivo multimedijsko izkušnjo.

Nizka poraba energije

 • Energetsko učinkovit način ViewSonic Eco-Mode prilagodi svetlost optimalnim nastavitvam, da zmanjša porabo energije in utrujenost oči, hkrati pa podaljša življenjsko dobo monitorja.

€131,33 z ddv

VIEWSONIC TD2223 54,61cm (21,5") TN zvočniki na dotik LED monitor

ViewSonic® TD2223 je 22-palčni zaslon na dotik(IR), zasnovan za intuitivno uporabo z več dotiki. Infrardeči (IR) zaslon na dotik lahko zazna do 10 stičnih točk, z lahko upravljamo s pisalom, prsti in rokavicami. Vnos z več dotiki je natančnejši, zaslon pa hitrejši. V kombinaciji z nastavljivim nagibom lahko TD2223 uporabljate v idealnem položaju. Monitor ViewSonic TD2223 ima ločljivost Full HD za zagotavljanje jasnih slik ob istem pa je zaslon odporen na praske. Monitor ViewSonic TD2223 je opremljen s povezavami VGA, HDMI, DVI in USB.

IR tehnologija dotika

Podpora večih operacijskih sistemov

Ta monitor podpira glavne operacijske sisteme Windows, macOS, Android, Chrome OS, Linux in Raspberry Pi.

Ločljivost FHD 1080p

Monitor podpira ločljivost Full HD 1920x1080, da vam nudi večjo podrobnost slike in bolj jasen prikaz vsebin.

Dva integrirana zvočnika

S pomočjo dvojnih zvočnikov (2 x 2 W) vam zaslon omogoča tudi odlično avdiovizualno izkušnjo.

 

€289,38 z ddv

VIEWSONIC VX3276-mhd-3 81.3cm (32") Full HD IPS LED monitor

VIEWSONIC VX3276-mhd-3 81.3cm (32") Full HD IPS LED monitor

ViewSonic VX3276-MHD-3 je popolna mešanica sloga in zmogljivosti s funkcijami, ki vključujejo velik 32-palčni (31,5-palčni) zaslon Full HD in minimalističen dizajn. Z ultra tankim profilom, kovinsko srebrnim trikotnim stojalom in elegantnim okvirjem brez okvirja od roba do roba ima monitor vrhunski občutek, ki se lepo prilega tako doma kot v pisarni. VX3276-MHD-3 ima ločljivost 1080p, tehnologijo plošč tipa IPS in dvojna integrirana zvočnika za ustvarjanje osupljivega vizualnega in zvočnega učinka iz večpredstavnostnih vsebin.

Premium dizajn
Z arhitekturno navdihnjeno oblikovno estetiko, združeno s sodobnimi oblikovnimi faktorji, ultra tanek profil, okvir brez okvirja in edinstveno trikotno stojalo tvorijo eleganten, minimalističen monitor.

Tehnologija tipa SuperClear IPS
Uživajte v bogatih, živih barvah z dosledno stopnjo svetlosti, ne glede na izhodiščno točko. S tehnologijo plošč tipa SuperClear IPS monitor VX3276-MHD-3 zagotavlja enako kakovost slike, ne glede na to, ali gledate na zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani.

Full HD 1080p
VX3276-MHD-3 ima ločljivost Full HD za ostre slike. Izkusite neverjetno jasnost in podrobnosti, ne glede na to, ali delate, ustvarjate ali gledate najnovejše oddaje.

Optimizirane nastavitve ViewMode
ViewSonic ViewMode vključuje optimizirane prednastavitve za igre, filme, splet, besedilo, vMono in Mac. Vsaka prednastavitev ponuja posebne izboljšave za zagotavljanje optimalne izkušnje gledanja za različne scenarije.

Udoben ogled
Tehnologija brez utripanja in filter modre svetlobe pomagata odpraviti obremenitev oči zaradi daljšega gledanja.

Močan zvok
Dvojni integrirani stereo zvočniki VX3276-MHD-3 zagotavljajo močan zvok. Kombinacija v kombinaciji z neverjetno zmogljivostjo zaslona zagotavlja popolno veččutno potopitev.

Nizka poraba energije
Energijsko varčni Eco-način VX3276-mhd je skladen z ENERGY STAR in vključuje energetsko učinkovitost in prihranke energije v osupljivo delovanje zaslona monitorja.

 


 

€189,03 z ddv

VIEWSONIC VA2432-H 60,96 cm (24") FHD HDMI VGA LCD LED monitor

VA2432-h 24-palčni monitor IPS 1080p z zasnovo brez okvirja

- Vhod HDMI in VGA
- SuperClear IPS tehnologija za bogate barve pod širokimi koti
- Hitrost osveževanja 75 Hz zagotavlja tekoče slike
- Tehnologija Eye-Care za udobno gledanje
- Eko način za nizko porabo energije
- Vrhunske možnosti barvnega upodabljanja ViewMode
- VESA za stensko montažo

ViewSonic VA2432-h je 24-palčni zaslon Full HD IPS z vhodom HDMI in VGA za poslovno ali domačo uporabo. S tehnologijo SuperClear IPS in ločljivostjo Full HD so slike jasne in podrobne iz različ nih zornih kotov. Tristranski okvir brez okvirja VA2432-h zagotavlja brezhibno izkušnjo gledanja. Ta monitor ponuja šest prednastavitev načina ViewMode, ki zagotavljajo optimizirano delovanje zaslona v različnih aplikacijah. Tehnologija Eye-Care in energetsko varčni Eco način pomagata odpraviti obremenitev oči zaradi daljšega gledanja. S podporo za montažo, ki je združljiva z VESA, je ta monitor enostavno nastaviti v katerem koli okolju.

Zasnova brez okvirja za brezhibno gledanje
S tristransko zasnovo, brez okvirja, monitor zagotavlja čiste in brezhibne možnosti nastavitve več monitorjev.
Tristranski tanek okvir

Tehnologija SuperClear IPS za bogate barve pri širokih kotih
S tehnologijo SuperClear IPS ta monitor zagotavlja enako kakovost slike, ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani.
178° kot gledanja

Hitrost osveževanja 75 Hz
Ta monitor s hitrostjo osveževanja 75 Hz zagotavlja odlično vizualno pretočnost in brezhibno grafiko, ne glede na to, kako hitro se odvija dogajanje v igri.
75 Hz

Udoben ogled
Tehnologija brez utripanja in filter modre svetlobe pomagata odpraviti obremenitev oči zaradi daljšega gledanja.
Tehnologija za nego oči

Nizka poraba energije
Energijsko varčni Eco-način upošteva energetsko učinkovitost, hkrati pa ponuja osupljivo delovanje zaslona.
Eko način

ViewSonic-ova edinstvena funkcija ViewMode ponuja prednastavitve - Igre - Filmi - Splet - Besedilo - Mono - Mac. Te prednastavitve izboljšajo krivuljo gama, barvno temperaturo, kontrast in svetlost, da zagotovijo optimizirano izkušnjo gledanja za različne aplikacije na zaslonu.

€91,19 z ddv

VIEWSONIC VG2448A-2 60,96 cm (24") FHD IPS LED LCD HDMI/VGA/USB monitor

VIEWSONIC VG2448A-2 je 24" Full HD monitor z lastnostmi povečane zmogljivosti z IPS tehnologijo in napredno ergonomično obliko za sodobne pisarne. Z uporabo SuperClear IPS tehnologije in 1080p ločljivostjo, VG2448A-2 prinaša čisto sliko iz vseh vidnih kotov. Napredna ergonomična oblika ponuja najnovejšo obširno nastavljanje, ki ponuja miksimalno udobje, vključno s pivot, zasukom, nastavljanjem višine in impresivenim 40° naklonom, ki omogoča uporabo monitorja med tem, ko stojite in za strateškimi skupinskimi razpravami okoli monitorja. VG2448A-2 uporablja embalažo prijazno okolju in ponuja hitro in enostavno namestitev s hitro nastavljivim stojalom.

Zgradite prijazno delovno okolje
Humanizirajte vaše delovno okolje za fleksibilno in učinkovito delo z naprednim ergonomičnem monitorjem.

                                   

Nov kot ergonomije
Lahkotno nagnite monitor do ?60°, naklonite od 40° do -5°, dvignite do 130 mm ali obrnite do ?90° za portretno gledanje. VG2448A-2 ponuja celoten razpon ergonomične fleksibilnosti za vsako opravilo in delo.

                                   

Fleksibilna povezljivost
HDMI, DisplayPort, VGA in USB 3.2 vhodi omogočajo povezovanje z velikim naborom naprav.

                                            

Nemoteno gledanje
Raven 3-stranski okvir daje monitorju stilski občutek in prinaša nemoteno gledanje v več-monitorni namestitvi.

                                                

Čistoča iz vseh kotov
Izboljšajte timsko sodelovanje z visokim kontrastom, konsistento osvetljitvijo in neomajano ločljivostjo slike iz vsakega kota s SuperClear IPS tehnologijo panel.

                                      

Dvojna zvočnika
Oblikovan z dvojnima vgrajenima zvočnikoma, skupaj z neverjetno učinkovitostjo monitorja ponuja celovito multimedijsko izkušnjo.

                                                      

Napredna tehnologija za zaščito oči
Odpravite napetost oči in izčrpanosti po dolgih urah uporabe tehnologije proti utripanju in filtrom modre luči. Enostavno dostopajte do nastavitev preko vDisplay Manager in prednastavite osvetljitev in nivo kontrasta za različne čase v dnevu.

                                        

€143,87 z ddv

VIEWSONIC VG2748A-2 68,58cm (27") FHD IPS LED LCD HDMI/VGA/USB monitor

VIEWSONIC VG2748A-2 je 27" Full HD monitor z lastnostmi povečane zmogljivosti z IPS tehnologijo in napredno ergonomično obliko za sodobne pisarne. Z uporabo SuperClear IPS tehnologije in 1080p ločljivostjo, VG2748A-2 prinaša čisto sliko iz vseh vidnih kotov. Napredna ergonomična oblika ponuja najnovejšo obširno nastavljanje, ki ponuja miksimalno udobje, vključno s pivot, zasukom, nastavljanjem višine in impresivenim 40° naklonom, ki omogoča uporabo monitorja med tem, ko stojite in za strateškimi skupinskimi razpravami okoli monitorja. VG2748A-2 uporablja embalažo prijazno okolju in ponuja hitro in enostavno namestitev s hitro nastavljivim stojalom.

Nov kot ergonomije
Lahkotno nagnite monitor do ?60°, naklonite od 40° do -5°, dvignite do 130 mm ali obrnite do ?90° za portretno gledanje. VG2748A-2 ponuja celoten razpon ergonomične fleksibilnosti za vsako opravilo in delo.

                                   

Fleksibilna povezljivost
HDMI, DisplayPort, VGA in USB 3.2 vhodi omogočajo povezovanje z velikim naborom naprav.

                                            

Nemoteno gledanje
Raven 3-stranski okvir daje monitorju stilski občutek in prinaša nemoteno gledanje v več-monitorni namestitvi.

                                                 

Čistoča iz vseh kotov
Izboljšajte timsko sodelovanje z visokim kontrastom, konsistento osvetljitvijo in neomajano ločljivostjo slike iz vsakega kota s SuperClear IPS tehnologijo panel.

                                      

Dvojna zvočnika
Oblikovan z dvojnima vgrajenima zvočnikoma, skupaj z neverjetno učinkovitostjo monitorja ponuja celovito multimedijsko izkušnjo.

                                                         

Napredna tehnologija za zaščito oči
Odpravite napetost oči in izčrpanosti po dolgih urah uporabe tehnologije proti utripanju in filtrom modre luči. Enostavno dostopajte do nastavitev preko vDisplay Manager in prednastavite osvetljitev in nivo kontrasta za različne čase v dnevu.

                                        

€168,96 z ddv

VIEWSONIC VP2768a ColorPro 68,58cm (27") IPS LED LCD 1440p DP/HDMI/USBC monitor

VIEWSONIC VP2768a ColorPro 68,58cm (27") IPS LED LCD 1440p DP/HDMI/USBC namizni monitor

ViewSonic VP2768a je 27-palčni monitor Quad HD, ki zagotavlja barvno natančnost, ki je ključna za profesionalne aplikacije. Z elegantno zasnovo brez okvirja in zaslonom SuperClear® IPS od roba do roba ta monitor zagotavlja neverjetno izkušnjo gledanja, idealno za ustvarjanje vsebine in poslovne delovne postaje. Povezljivost USB-C poenostavi vaš delovni prostor z zagotavljanjem zvoka, videa, podatkov in do 90 W napajanja prek enega univerzalnega kabla. Poleg tega izhod DisplayPort omogoča brezhibno verižno povezovanje z drugim monitorjem. Da bi zagotovili natančne, enotne barve, je vsak od Viewsonic monitorjev tovarniško umerjen, da zagotavlja neverjetno vrednost Delta E<2 za neverjetno barvno natančnost. Vgrajena funkcija enotnosti barv zagotavlja dosledno barvnost po zaslonu, medtem ko 14-bitna 3D iskalna tabela ustvari osupljivo gladko paleto 4,39 bilijona barv. Če k temu dodate še funkcijo 6-osne prilagoditve barv, ta monitor zagotavlja vrhunsko zmožnost obdelave barv za profesionalne aplikacije. Umerjanje strojne opreme je na voljo z izbirnim kompletom ViewSonic Colorbration Kit, ki vam omogoča hitro in enostavno umerjanje monitorja za fotografiranje, grafično oblikovanje, ustvarjanje vsebine in druge barvno kritične aplikacije.

Neverjetna barvna natančnost
Vsak ViewSonic monitor je tovarniško umerjen, da zagotavlja neverjetno vrednost Delta E<2 in vključuje podrobno poročilo o umerjanju za sRGB, EBU, SMPTE-C, Rec. 709 in barvni prostori DICOM-SIM. Ne glede na to, ali ste fotograf, ki fotografira v sRGB, ali urejevalnik videa, ki potrebuje standarde REC 709/SMPT-C/EBU, bodite prepričani, da lahko ta monitor zagotovi natančnost, ki jo potrebujete za dokončanje vašega najboljšega dela.

 

Profesionalna obdelava barv
14-bitni LUT & 3D LUT (Look-Up Tables) ustvarita osupljivo gladko paleto 4,39 bilijona barv za neverjetno natančno reprodukcijo slike, ki je ključnega pomena v profesionalnih aplikacijah.

*Slika v tem dokumentu je simulirana tako, da odraža sliko pod drugačno ločljivostjo (ali shemo) samo za namene predstavitve in morda ni dejanska slika, prikazana iz izdelka.

 

vDisplayManager z načinom barvne občutljivosti
Vgrajena programska oprema vDisplayManager poveča produktivnost s postavitvijo menijskih kontrol zaslonskega prikaza (OSD) na zaslon vašega monitorja. To zagotavlja bolj udobno izkušnjo gledanja, saj vam omogoča hitro in preprosto prilagajanje nastavitev zaslona, kot so glasnost, svetlost, kontrast in drugo. Funkcija barvne občutljivosti omogoča ustvarjalcem vsebin, da simulirajo različne načine pomanjkanja barv.

*Slika v tem dokumentu je simulirana tako, da odraža sliko pod drugačno ločljivostjo (ali shemo) samo za namene predstavitve in morda ni dejanska slika, prikazana iz izdelka.

€389,74 z ddv

VIEWSONIC VX2418C 60,96cm (24") VA LED LCD DP/HDMI ukrivljen gaming monitor

VIEWSONIC VX2418C monitor vsebuje Full HD zaslon s 165Hz hiper-frekvenčnim osveževanjem za gladko igranje. 1500R ukrivljenost zaslona omogoči resnično vključujočo izkušnjo in vam nudi velik užitek ter neverjetne panoramske poglede. 165Hz frekvenca osveževanja je namenjena tekočemu igranju brez zakasnitev. 1ms odzivnega časa omogoča hitre reakcije v igri in pomaga osvojiti več zmag. FreeSync Premium virtualno odstrani trganje in zastajanje slike za najbolj gladko izkušnjo igre kar se da.

Brezhibno igranje
Hiper-frekvenčno osveževanje 165Hz odstrani zakasnitve in zameglitev premikanja za brezhibno delovanje. Izkusite gladko, vizualno brezhibnost ne glede na igro.

Instantno reagirajte
Izkusite boljše delovanje in gladke prehode pikslov s hitrim 1ms odzivnim časom. Reagirajte hitreje in igrajte z natančnostjo.

Preprečite trganje slike
FreeSync Premium omogoča gladko igranje s sinhronizacijo GPU in zaslona, s tem vam daje prednost pred sotekmovalci.

Upodobite vsako podrobnost
Doživite vaše igre v bogatih detajlih s Full HD 1080p zaslonom. V kombinaciji z 165Hz frekvenco osveževanja lahko izkusite vso akcijo v nemotenem gibanju.

Ukrivljen zaslon
Z 1500R ukrivljenim zaslonom VX2418C ponuja neverjetno izkušnjo, ki vam omogoča drzno in veliko mero uživanja ter panoramične poglede ne glede na to ali ste v službi ali pa zatopljeni v igri.

                   

Čistost iz širokih vidnih kotov
Uživajte v vrhunskem delovanju in boljši kvaliteti iz horizontalnega ali vertikalnega kota. S SuperClear Vertical Alignment tehnologijo panelov, bo zaslon ohranjal čistost in dober barvni kontrast vsestransko pod kotom 178°.

             

€151,40 z ddv

VIEWSONIC VX2718-2KPC-MHDJ 68,58cm (27") VA LED LCD DP/HDMI zvočniki ukrivljen gaming monitor

VIEWSONIC VX2718-2KPC-MHDJ monitor vsebuje QHD zaslon s 165Hz hiper-frekvenčnim osveževanjem za gladko igranje. 1500R ukrivljenost zaslona omogoči resnično vključujočo izkušnjo in vam nudi velik užitek ter neverjetne panoramske poglede. 165Hz frekvenca osveževanja je namenjena tekočemu igranju brez zakasnitev. 1ms odzivnega časa omogoča hitre reakcije v igri in pomaga osvojiti več zmag. FreeSync Premium virtualno odstrani trganje in zastajanje slike za najbolj gladko izkušnjo igre kar se da.

Brezhibno igranje
Hiper-frekvenčno osveževanje 165Hz odstrani zakasnitve in zameglitev premikanja za brezhibno delovanje. Izkusite gladko, vizualno brezhibnost ne glede na igro.

Instantno reagirajte
Izkusite boljše delovanje in gladke prehode pikslov s hitrim 1ms odzivnim časom. Reagirajte hitreje in igrajte z natančnostjo.

Preprečite trganje slike
FreeSync Premium omogoča gladko igranje s sinhronizacijo GPU in zaslona, s tem vam daje prednost pred sotekmovalci.

Ukrivljen zaslon
Z 1500R ukrivljenim zaslonom ponuja neverjetno izkušnjo, ki vam omogoča drzno in veliko mero uživanja ter panoramične poglede ne glede na to ali ste v službi ali pa zatopljeni v igri.

     

€239,21 z ddv

VIEWSONIC VX2718-PC-MHDJ 68,58cm (27") FHD VA LED LCD DP/HDMI zvočniki ukrivljen gaming monitor

ViewSonic VX2718-PC-MHDJ z vrhunskim potopnim ukrivljenim zaslonom in frekvenco osveževanja 165 Hz zagotavlja osupljivo izkušnjo gledanja. Monitor je zasnovan s 1500R ukrivljeno ploščo brez robov za izjemno izkušnjo. Visoka frekvenca osveževanja 165 Hz zagotavlja jasnost gibanja, medtem ko AMD FreeSync Premium praktično odpravlja trganje zaslona in jecljanje za tekoče igralno izkušnjo. Z odzivnim časom MPRT 1 ms monitor zagotavlja gladke slike brez bleščanja. VX2718-PC-MHDJ je opremljen tudi z ekskluzivnimi prednastavitvami ViewMode, ki ponujajo uporabniško prilagojene načine igre, gledanje filmov in urejanje vsebine. Poleg tega DisplayPort in dva HDMI vhoda nudita prilagodljivo povezljivost za generalno uporabo in uživanje.

Brezhibno igranje
Hiper-frekvenčno osveževanje 165Hz odstrani zakasnitve in zameglitev premikanja za brezhibno delovanje. Izkusite gladko, vizualno brezhibnost ne glede na igro.

Ukrivljen zaslon
Z 1500R ukrivljenim zaslonom VX2718-PC-MHDJ ponuja neverjetno izkušnjo, ki vam omogoča drzno in veliko mero uživanja ter panoramične poglede ne glede na to ali ste v službi ali pa zatopljeni v igri.

   

Instantno reagirajte
Izkusite boljše delovanje in gladke prehode pikslov s hitrim 1ms odzivnim časom. Reagirajte hitreje in igrajte z natančnostjo.

Preprečite trganje slike
FreeSync Premium omogoča gladko igranje s sinhronizacijo GPU in zaslona, s tem vam daje prednost pred sotekmovalci.

                     

Upodobite vsako podrobnost
Doživite vaše igre v bogatih detajlih s Full HD 1080p zaslonom. V kombinaciji z 165Hz frekvenco osveževanja lahko izkusite vso akcijo v nemotenem gibanju.

Čistost iz širokih vidnih kotov
Uživajte v vrhunskem delovanju in boljši kvaliteti iz horizontalnega ali vertikalnega kota. S SuperClear Vertical Alignment tehnologijo panelov, bo zaslon ohranjal čistost in dober barvni kontrast vsestransko pod kotom 178°.

    

Mega dinamičen kontrast
Mega dinamičen kontrast 80M:1 ustvarja globine v sliki z dodajanjem črnin za večjo definicijo in svetlost za zagotavljanje najdrobnejših podrobnosti.

€201,58 z ddv

VIEWSONIC VA3209-2K-MHD 81,28cm (32") QHD IPS LED LCD SP/DP/HDMI monitor

VIEWSONIC VA3209-2K-MHD 81,28cm (32") QHD IPS LED LCD SP/DP/HDMI monitor

NEVERJETNO ŠIROK VIDNI KOT
Uživajte v živih barvah s konsistentno osvetlitvijo in neverjetno natančnostjo ne glede na vidni kot. SuperClear IPS monitor ima ultra-širok 178° vidni kot horizontalno in vertikalno, ki prinaša kvalitetno sliko s realističnimi barvami in konsistentnco prenosa na monitor.

QHD 2560x1440
32-palični diagonalni monitor s QHD 2560 x 1440 ločljivostjo podvoji število pikslov monitorjev s FHD 1080p in omogoča fantastične priložnosti za natančne profesionalce.

HDR10 PRINAŠA KRISTALNI KONTRAST IN BARVNO NATANČNOST
Kompatibilen z industrijskimi standardi HDR10 High Dynamic Range, ta monitor prinaša visoko-definirane barve, svetlobo in kontrast, ki znatno presežejo zmožnosti navadnih SDR produktov.

MOŽNOSTI BARVNEGA UPODABLJANJA
ViewSonic ViewMode ponuja "Game", "Movie", "Web", "Text" in "Mono" prednastavitve. Te izboljšajo gama upogib, barvno temperaturo, kontrast in svetlobo ter prinašajo optimizirano, udobno izkušnjo gledanja za različne uporabnike.

€239,21 z ddv

VIEWSONIC VA3209-MH 81,28cm (32") FHD IPS LED SP/HDMI/VGA monitor

VIEWSONIC VA3209-MH 81,28cm (32") FHD IPS LED SP/HDMI/VGA monitor

NEVERJETNO ŠIROK VIDNI KOT
Uživajte v živih barvah s konsistentno osvetlitvijo in neverjetno natančnostjo ne glede na vidni kot. SuperClear IPS monitor ima ultra-širok 178° vidni kot horizontalno in vertikalno, ki prinaša kvalitetno sliko s realističnimi barvami in konsistentnco prenosa na monitor.

FULL HD 1080P
FHD 1920 x 1080 ločljivost ustvari neverjetno čisto predstavo. Izkusite izjemno čistost in natančnost med delom, igranjem ali uživanjem med gledanjem filmov.

MOŽNOSTI BARVNEGA UPODABLJANJA
ViewSonic ViewMode ponuja "Game", "Movie", "Web", "Text" in "Mono" prednastavitve. Te izboljšajo gama upogib, barvno temperaturo, kontrast in svetlobo ter prinašajo optimizirano, udobno izkušnjo gledanja za različne uporabnike.

€189,03 z ddv

VIEWSONIC VX2428 60,96cm (24") IPS LED LCD 180Hz DP/HDMI gaming monitor

VIEWSONIC VX2428 60,96cm (24") IPS LED LCD 180 Hz DP/HDMI gaming monitor

Ne glede na to, kako pogosto igrate ali kdaj igrate, z monitorjem Omni VX2428 vedno zmagate. Trojno certificiranje AMD FreeSync Premium, VESA Adaptive Sync in VESA clearMR vam omogoča, da uživate v igranju iger brez popačenj in izboljšani jasnosti. Ostre okvirje in izjemno barvno zmogljivost zagotavlja Fast IPS panel, medtem ko visoka frekvenca osveževanja VX2428 180 Hz podpira gladke slike in minimalen zamik. Ne samo, da boste opravili delo hitreje - pa naj gre za naporne igre, urejanje videoposnetkov in fotografij ali pisarniške naloge - delali boste na elegantnem, čudovito oblikovanem monitorju.

 

NEPREKINJENO IGRANJE
Z veliko močjo prihaja odlično igranje. Z redko trojno certifikacijo tehnologije AMD FreeSync Premium, VESA Adaptive Sync in VESA ClearMR ste opremljeni s tehnologijo proti trganju in zameglitvi, tako da lahko uživate v akciji brez zamikov in ostrih slikah, tudi v hitrih igrah.

MAKSIMIZIRAJTE VSAKO POTEZO
Hiperodzivna 180 Hz visoka frekvenca osveževanja OMNI VX2428 zagotavlja brezhibno igranje iger in neokrnjeno urejanje videa brez potrebe po overclockingu. Gladki, brezhibni vizualni elementi vam dajejo prednost, da vedno znova natančno zadenete svoje tarče, ne glede na to, kako hitro se premikajo. Ko vsaka desetinka šteje, ne želite ničesar zamuditi.

S POLNO HITROSTJO NAPREJ
Ciljajte z natančnostjo in reagirajte z bliskovito hitrostjo z odzivnim časom 0,5 ms (MPRT) / 1 ms (GTG) OMNI VX2428, ki vam zagotavlja vrhunsko zmogljivost in brezhibne prehode slikovnih pik brez razmazovanja ali zamegljenosti gibanja.

€163,94 z ddv

VIEWSONIC VX2718-P-MHD 68,58cm (27") VA LED LCD 165Hz DP/HDMI gaming monitor

VIEWSONIC VX2718-P-MHD 68,58cm (27") VA LED LCD 165Hz DP/HDMI gaming monitor

 • Hitrost osveževanja 165 Hz za gladko igranje
 • Odzivni čas 1 ms (MPRT) za natančnost
 • Adaptive Sync preprečuje trganje zaslona
 • Full HD ločljivost za visoke podrobnosti


ViewSonic VX2718-P-MHD s 27-palčnim zaslonom Full HD in izjemno odzivno frekvenco osveževanja 165 Hz zagotavlja izjemne igralne izkušnje. Monitor je bil zasnovan tako, da vaše igre ostanejo v središču pozornosti, z minimalnimi robovi in elegantnim videzom. Hitro odzivna frekvenca osveževanja 165 Hz zagotavlja gladko igranje z minimalnim zakasnitvijo vnosa zahvaljujoč hitrejšemu nalaganju sličic, medtem ko Adaptive Sync praktično odpravi trganje zaslona in zatikanja za tekoče igralno izkušnjo. Odzivni čas MPRT 1 ms zagotavlja hitrost in jasnost, tako da lahko igrate z visoko natančnostjo. VX2718-P-MHD je opremljen tudi z ekskluzivnimi prednastavitvami ViewMode, ki ponujajo optimizirano delovanje zaslona za različne potrebe, kot so igranje iger, urejanje ali gledanje filmov. Poleg tega vhoda DisplayPort in HDMI ponujata prilagodljivo povezljivost za igranje iger in zabavo.


Brezhibno igranje
Odpravite zamik in zameglitev gibanja s hiperodzivno hitrostjo osveževanja 165 Hz. Izkusite brezhibno igranje v različnih žanrih, kot so streljačine, dirke in strategije v realnem času. Tekoče igranje in brezhibna grafika vam dajeta prednost ne glede na situacijo.

Takoj odreagirajte
S hitrim odzivnim časom 1 ms (MPRT) se lahko odzovete tako hitro, kot se dogajanje odvija na zaslonu. Z lahkoto se premikajte po ovinkih in ciljajte z vrhunsko natančnostjo.

Preprečite trganje zaslona
Adaptive Sync omogoča gladko igranje z nizkim vhodnim zamikom, tako da sinhronizira izhod vaše GPE z monitorjem, kar omogoča, da so igre bolj poglobljene, in vam daje prednost pred konkurenco.

€173,98 z ddv

VIEWSONIC VX3218-PC-MHD 81,28cm (32") FHD VA LED LCD DP/HDMI ukrivljen gaming monitor

ViewSonic VX3218-PC-MHD ima 32-palčni zaslon Full HD z ukrivljenostjo 1500R za večje, bolj poglobljeno igranje. Hiperodzivna hitrost osveževanja 165 Hz omogoča vaše igre z izjemno gladko grafiko. Monitorjeva elegantna oblika in zaslon brez robov izboljša izkušnjo velikega zaslona. AMD Adaptive Sync odstrani trganje slike za tekoče igranje, odzivni čas 1 ms MPRT pa vam omogoča hitro in natančno odzivanje v igri. VX3218-PC-MHD je opremljen tudi z ViewSonicovimi ekskluzivnimi prednastavitvami ViewMode, ki ponujajo optimizirano delovanje zaslona za različne potrebe, na primer igranje iger ali gledanje filmov. Vhodi DisplayPort in HDMI ponujajo prilagodljivo povezljivost za igre in zabavo.

1500R ukrivljenost

Brezhibno Igranje

Ne glede na vašo najljubšo igro bo hiperodzivna hitrost osveževanja 165 Hz v celoti odpravi zaostajanje in zamegljenost zaradi gibanja. Tako lahko uživate v gladkem igranju in brezhibni grafiki.

Izjemno hiter odzivni čas 1ms

Med igro je vsaka milisekunda ključnega pomena, hitri odzivni čas 1 ms (MPRT) zmanjša zamegljenost in odsev, kar vam bo pomagalo, da boste v igri dosegli več zmag.

AMD Adaptive Sync

AMD Adaptive Sync sinhronizira monitor s hitrostjo sličic vsebine in omogoča nemoteno igranje z odstranjevanjem trganja zaslona.

Udobno gledanje

Monitor onemogoča utripanje slike in ima filter modre svetlobe kar pomaga zmanjšati napor in utrujenost oči med igralnim maratonom.

Eko Način

€234,19 z ddv

VIEWSONIC VA2215-H 60,45 cm (21,5") 100Hz FHD LCD LED HDMI/VGA monitor

VIEWSONIC VA2215-H 60,45 cm (23,8") 100Hz FHD LCD LED HDMI/VGA monitor

 • 22-palčni monitor Full HD
 • 100Hz FreeSync za odpravo trganja zaslona in zmanjšanje zatikanja
 • Odzivni čas 1 ms (MPRT) za natančnost
 • Možnosti barvnega upodabljanja ViewMode
 • Tehnologija Eyecare za udobno gledanje
 • HDMI in VGA vhoda za povezljivost

 

OPIS
ViewSonic VA2215-H je 22-palčni monitor Full HD z vhodoma HDMI in VGA za poslovno ali domačo uporabo. Ta monitor zagotavlja osupljivo kakovost slike z nizko porabo energije in šest prednastavitev ViewMode, ki zagotavljajo optimizirano delovanje zaslona glede na vaše potrebe. FreeSync pomeni brez trganja ali zatikanja tudi med igranjem. Tehnologija za nego oči, ki je standardna pri vseh monitorjih VA, pomaga odpraviti obremenitev oči zaradi dolgotrajnega gledanja. Nosilec, združljiv s standardom VESA, omogoča enostavno namestitev tega monitorja na steno ali s širokim naborom industrijskih standardnih nosilcev.

Gladke slike s hitrostjo osveževanja 100 Hz
S hitro hitrostjo osveževanja zaslona 100 Hz lahko doživite resnično tekoč vizualni prikaz. Posledica tega je izboljšana jasnost gledanja, zmanjš ano jecanje zaslona med hitro premikajočimi se akcijskimi prizori in koristi opravilom, povezanim z delom, zmanjša obremenitev oči in poveča produktivnost.

Takoj odreagirajte
Izkusite boljšo zmogljivost in gladke prehode slikovnih pik s hitrim odzivnim časom 1 ms (MPRT). Odzivajte se hitreje in delajte natančno.


€113,77 z ddv

VIEWSONIC VA2715-2K-MHD 68,58cm (27") VA LED LCD 2K QHD DP/HDMI monitor

VIEWSONIC VA2715-2K-MHD 68,58cm (27") VA LED LCD 2K QHD DP/HDMI monitor

 • Ločljivost QHD 2560 x 1440
 • 75Hz FreeSync sinhronizacija za odpravo trganja zaslona in zmanjšanje zatikanja
 • 2x 2 W zvočnika
 • 3-stranski okvir brez robov
 • HDMI in DisplayPort vhoda za povezljivost


ViewSonic VA2715-2K-MHD je 27-palčni 2K monitor z vhodom HDMI in DisplayPort za poslovno ali domačo uporabo. Z 27-palčnim zaslonom in ločljivostjo 2560 x 1440, ki zagotavlja večje in jasnejše slike, monitor QHD poveča vašo produktivnost. Ta monitor zagotavlja osupljivo kakovost slike z nizko porabo energije in šest prednastavitev ViewMode, ki zagotavljajo optimizirano delovanje zaslona glede na vaše potrebe. FreeSync pomeni brez trganja ali zatikanja tudi med igranjem. Tehnologija za nego oči, ki je standardna pri vseh monitorjih VA, pomaga odpraviti obremenitev oči zaradi dolgotrajnega gledanja. Nosilec, združljiv s standardom VESA, omogoča enostavno namestitev monitorja na steno ali s širokim naborom industrijskih standardnih nosilcev.

 

Jasnost gledanja iz širokih kotov
Uživajte v vrhunski zmogljivosti in boljši kakovosti gledanja od vodoravnih do navpičnih kotov. S tehnologijo plošče SuperClear Vertical Alignment ostane monitor jasen in v dobrem barvnem kontrastu 178° naokoli, ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, od spredaj ali od strani.

AMD FreeSync zagotavlja gladke, neprekinjene slike
S tehnologijo AMD FreeSync odpravlja trganje zaslona in prekinjeno število sličic, da zagotovi brezhibno in gladko sliko v vsakem prizoru.


€163,94 z ddv

VIEWSONIC VG2755-2K 68,58 cm (27") 2K IPS LED LCD DP/HDMI/USBC zvočniki monitor

ViewSonic VG2755-2K je 27" WQHD IPS monitor, in zasnovan tako, da ustreza sodobnemu pisarniškemu prostoru. Monitor uporablja panel IPS SuperClear s 100-odstotno barvno pokritostjo sRGB in nadgrajeno ločljivostjo 2560 x 1440 WQHD, ki uporabnikom nudi podroben zaslon z neverjetnimi barvami in ostrejšo kakovostjo slike iz praktično vseh zornih kotov. Poleg tega je monitor opremljen z DisplayPort, HDMI in tremi vrati USB 3.1 Type-A za razširitev učinkovitosti. Dizajn brez okvirja na treh straneh vam omogoča neprekinjen pogled na vsebino pri uporabi več monitorjev hkrati. Napredna ergonomska oblika ponuja najširši nabor prilagoditev za maksimalno udobje; vključno z vrtenjem, spreminjanjem višine in impresivnim nagibom za 40 °, kar omogoča uporabo monitorja, v pokončnem in vodoravnem položaju. Embalaža je okolju prijazna in omogoča hitro in enostavno namestitev, zaradi česar je VG2755-2K primeren za poslovna okolja.

WQHD RESOLUCIJA
Z nadgrajeno 27-palčno ploščo WQHD 2560 x 1440 bodo uporabniki uživali v prednostih, ki jih prinaša večja podrobnost slike, hitrejše pomikanje in do 70% več prostora na namizju kot Full HD (1920 x 1080).

ERGONOMIJA NA DELOVNEM MESTU
Uživajte v vsaki podrobnosti z napredno ergonomijo, vključno z vrtenjem in nastavitvijo višine, s čimer si zagotovite maksimalno udobje. VG2755-2K ima ergonomski nagibni 40 °, kar omogoča uporabo monitorja v vodoravnem položaju.

NEPREKINJENO GLEDANJE
VG2755-2K je zasnovan brez okvira na treh straneh, kar monitorju daje čist videz in neprekinjen pogled ko uporabljate več monitorjev hkrati.
Prepustite se natančnim in živim barvam s 100-odstotno barvno pokritostjo sRGB  in dosledno svetlostjo iz katerekoli točke. S tehnologijo plošče SuperClear® IPS monitor zagotavlja enako kakovost slike, ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani.

SuperClear

vDISPLAY MANAGER
ViewSonicova lastna programska oprema vDisplay Manager je na voljo brezplačno in uporabnikom omogoča organiziranje in razdelitev zaslona na več segmentov. Programska oprema omogoča tudi neposredno prilagodljive nastavitve monitorja za učinkovitejši potek dela.

VSESTRANSKA ZASNOVA STOJALA
VG2755-2K je vsestransko stojalo, združljivo vgrajenim upravljanje kablov, ki ohranja vašo delovno postajo čisto in brez navlake kablov. Ročaj za nošenje stoji na vrhu stojala za prenosljivost in stabilnost pri prestavljanju monitorja.
* Komplet za montažo odjemalca se mora uporabljati skupaj z mini računalnikom in se prodaja ločeno.

OKOLJU PRIJAZNA EMBALAŽA
Oblikovana z mislijo na okolje, je embalaža za serijo VG48/VG55 izdelana z materiali, ki jih je mogoče reciklirati do 80%. Embalaža je iz papirja namesto iz nevarnega EPS (polistiren). Dodatni plastični materiali, kot so ročaji, so bili zamenjani z ročnimi luknjami, zunanjost paketa pa uporablja nevtralno barvno tiskanje.

OPTIMALNI POGOJI GLEDANJA
ViewSonicova ekskluzivna ViewMode ponuja specializirane prednastavitve, ki ustrezajo različnim scenarijem uporabe, vključno z načini »Game«, »Movie«, »Web«, »Text«, »Mac« in » Mono«. Te prednastavitve izboljšajo barvno temperaturo, kontrast in svetlost in s tem zagotovijo najboljšo izkušnjo gledanja.

UDOBNO GLEDANJE
Tehnologija brez migetanja in filter modre svetlobe pomagata odpraviti napetost v očeh, ki nastane ob daljšem gledanju v ekran.

NIZKA PORABA ENERGIJE
VG2755-2K je bil zasnovan z upoštevanjem energetske učinkovitosti. S certifikati Energy Star in EPEAT, Eco način VG2755-2K porabi manj energije in posledično ima manjši odtis ogljika in manjše režijske stroške.

€352,10 z ddv

VIEWSONIC VP2768a-4K 68,58cmI (27") 4K IPS LED LCD DP/HDMI/USBC monitor

VIEWSONIC VP2768a-4K je 27" monitor z IPS tehnologijo, ki je narejena, da zagotovi usklajenost barv na profesionalnem področju dela z profesionalnimi aplikacijami. Z 100% validacijo sRGB barve pokrijejo, večji obseg dela, saj ta monitor zagotovi natančne rezultate, ki si jih sami ne predstavljate. Monitor ima vgrajeni gigabitni ethernetni priključek, in pa USB-C priključek, ki ponuja rešitev z enim kablom za povezovanje in polnjenje vseh zunanjih naprav in dodatkov. Zagotovljen bo natančna in enotna barva z neverjetno vrednostjo Delta E2 nastavitvijo, da zagotovi vrhunsko natačnost.

VP2768a-4K ColorPro pokriva 100% širok barvni razpon sRGB in REC.709 (REC.709 je standard, ki je razvil ITU-R za kodiranje slik in značilnost signala televizije z visoko ločljivostjo), ki zagotavlja natančno reprodukcijo barv z ustrezanje industrijskim standardom.

100% sRGB
100% Rec.709


Pantone Validated pomeni, da so monitorji serije VP2768a-4K ColorPro bili odobreni s strani Pantone, ki je glavni svetovni organ za barve. To pomeni, da ColorPro VP2768a-4K zagotavlja visoko barvno zvestobo zaslona pri simulaciji celotne palete barv iz resničnega sveta, kar je preverjeno s Pantone Matching sistemom.


Efektivna in uporabniku prijazna iskušnja prinese, napredno povezavo sestavljeno iz dveh priključkov in sicer: RJ45 in USB-C in s tem prikaže VP2768a-4K ne kot navaden monitor vendar, kot all-in-one-display, ki omogoča razširitev in funkcionalnost vašega prenosnega računalnika na omenjeni monitor. Izberite kabel, (ki zagotovi do 90W moči), za prenos podatkov, video-ov in audio datotek preko enega vmesnika priključenega na USB-C priključek.

Monitor VP2768a-4K omogoča, da ustvarjate v nemotenem delu na več načinov odvisno od primera uporabnika.

PBP (Picture by picture)-slika v sliki
PBP omogoča prikaz večkratnih opravil side-by-side ali eno zraven druge z dvobarvnim motorjem (sRGB, Rec.709) ali drugimi načini hkrati.

Split Screen
Če je samo en vhodni vir, lahko zaslon tudi razdelite na več vrst različnih segmentov z lastnim edinstvenim zaslonom. Oglejte si svoje delo z druge perspektive hkrati.

 

1. svetovni "T?V S?D" preizkusil način barvne slepote

Viewsonic je v sodelovanju s "T?V S?D", omogočil pregled meril za način barvne slepote in simulacijski način za VP2768a-4K.

Simulacijski način
Simulacijski način, ki ponuja obdelavo pretvorbe barv v realnem času, vključuje načine reprodukcije protanopije, devteranopije in tritanopije. Kreativci lahko bolje razumejo, kako barvno slepi uporabniki doživljajo barve.

Način barvne slepote
Uporabnikom s pomanjkanjem barv omogoča razlikovanje barv na zaslonu do 20 % več kot prej (od 70 % do 90 %). Prilagojeni barvni filtri načina barvne slepote zagotavljajo veliko bogatejšo digitalno izkušnjo.

Neverjetno prikazovanje barv in kvalitete slik

Izjemna jasnost visoke ločljivosti, se odraža pri ColorPro VP2768a-4k monitorju, ki ponuja osupljivo ločljivostjo 4K UHD (3840 x 2160) z več osmimi miljoni slikovnih pik, kar je do 300% večja gostota slikovnih pik kot pri drugih zaslonih FHD (FullHD).

SuperClear IPS
Uživajte v natančnih in živih barvah z dosledno ravnjo svetlosti na VP2768a-4K iz katerega koli vidika. Tehnologija plošče SuperClear IPS zagotavlja najboljšo kakovost slike v svojem razredu, ne glede na to, ali gledate zaslon VP2768a-4K od zgoraj, spodaj, spredaj ali ob strani.

€628,07 z ddv

VIEWSONIC VG3419C 86,36cm (34") UWQHD VA 120Hz DP/HDMI/LAN/USB-C HDR10 KVM Freesync ukrivljen monitor

VIEWSONIC VG3419C 86,36cm (34") UWQHD VA 120Hz DP/HDMI/LAN/USB-C HDR10 KVM Freesync ukrivljen monitor

ViewSonic VG3419C s 34-palčnim ukrivljenim zaslonom in osupljivo ločljivostjo UWQHD (3440 x 1440) povzdigne vašo izkušnjo gledanja v popolno odličnost. Ukrivljen priklopni monitor, ki ponuja povezljivost USB-C in Ethernet, deluje kot popolno središče za polnjenje, podatke, omrežja in perifernih naprav, kar zmanjšuje nered in poenostavlja upravljanje kablov, zato lahko VG3419C nagnete in prilagodite višino za nemoten potek dela kot profesionalni večopravilni uporabnik - s funkcijo stikala KVM za povezavo in nadzor več sistemov.

Osupljiva ločljivost UWQHD na ultra širokem zaslonu 21:9
Potopite se v udobno 178-stopinjsko izkušnjo gledanja z osupljivo podrobnimi slikami. Ponaša se z ločljivostjo UWQHD (3440 x 1440) in ultra širokim razmerjem stranic 21:9, zato monitor zagotavlja 35 % več prostora na zaslonu kot monitor enake velikosti Full HD.

Sprostite vrata svojega prenosnika
Razširite funkcionalnost prenosnega računalnika in priključite vse svoje naprave neposredno na priklopni monitor - VG3419C. Prenesite moč (do 65 W), podatke, video in zvok z enim kablom, povezanim z vrati USB-C. Vgrajena ethernet vrata (RJ45) zagotavljajo hitro in stabilno omrežno povezljivost.

Gladke slike s hitrostjo osveževanja 120 Hz
S hitro hitrostjo osveževanja zaslona 120 Hz lahko doživite resnično tekoč vizualni prikaz. Posledica tega je izboljšana jasnost gledanja, zmanjšano jecanje zaslona med hitro premikajočimi se akcijskimi prizori in koristi opravilom, povezanim z delom, zmanjša obremenitev oči in poveča produktivnost.

Poenostavite svojo delovno postajo
Centralizirajte potek dela s stikalom KVM za delovno postajo brez navlake. Povežite, upravljajte in preklapljajte med več računalniki z ene same konzole, s čimer odpravite potrebo po ločenih monitorjih, tipkovnicah in miškah. Uživajte v brezhibni produktivnosti brez težav s premikanjem naprav ali zamenjavo kablov.

HDR10 zagotavlja odličen kontrast
Združljiv z industrijskim standardom HDR10 High Dynamic Range ta monitor zagotavlja visoko definirane barve, svetlost in kontrast, ki močno presegajo zmogljivosti običajnih izdelkov SDR.

Eye ProTech za udobno gledanje
Zmanjšajte obremenitev oči in ohranite sveže oči s ViewSonic Eye ProTech. Tehnologija Flicker-Free odpravlja utripanje zaslona, ??medtem ko filter modre svetlobe zmanjšuje škodljivo modro svetlobo zaradi daljšega gledanja in zagotavlja udobno gledanje zaslona.

€452,46 z ddv