NVIDIA

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS CERBERUS GeForce GTX 1050 TI Advanced Edition 4GB GDDR5 (CERBERUS-GTX1050TI-A4G) grafična kartica

ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti A 4GB (CERBERUS-GTX1050TI-A4G) grafična kartica je kot del Cerberus serije narejena za nonstop akcijo. ASUS Cerberus serija prihaja z odličnim dvorežnim hladilnikom z dvema ventilatorjema in potrjeno kar do 15x trpežnostjo od običajnih industrijskih standardov. GTX 1050 Ti tako za delovanje niti ne potrebuje dodatnega napajanja.

 

ASUS Cerberus serija je opremljena z dvema ventilatorjema z dvojnimi ležaji, ki omogočjo 2x daljše delovanje.Hladilnik je IP5X certificiran, kar pomeni odlično zaščito proti nalaganju prahu. 100% avtomatizirana proizvodnja in proces uporabe 3+1 fazno Super Alloy Power II komponent zagotavlja premium kvaliteto in najvišjo zanesljivost ter ponuja veliko potenciala za dodatno navijanje.

 

GPU Tweak II je program, ki prikazuje specifikacije in status kartice z GPU-Z. Z XSplit Gamecaster (enoletna licenca) lahko streamate ali snemate vašo igro.

€233,27 z ddv

ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 (CERBERUS-GTX1050TI-O4G) grafična kartica

Grafična kartica ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti 4GB (CERBERUS-GTX1050TI-O4G) OC je kot del Cerberus serije narejena za nonstop akcijo. ASUS Cerberus serija prihaja z odličnim dvorežnim hladilnikom z dvema ventilatorjema in potrjeno kar do 15x trpežnostjo od običajnih industrijskih standardov. GeForce 10xx serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo v manjšem proizvodnem procesu. GTX 1050 Ti tako za delovanje niti ne potrebuje dodatnega napajanja.

ASUS Cerberus serija je opremljena z dvema ventilatorjema z dvojnimi ležaji, ki omogočjo 2x daljše delovanje.Hladilnik je IP5X certificiran, kar pomeni odlično zaščito proti nalaganju prahu. 100% avtomatizirana proizvodnja in proces uporabe 3+1 fazno Super Alloy Power II komponent zagotavlja premium kvaliteto in najvišjo zanesljivost ter ponuja veliko potenciala za dodatno navijanje.

GPU Tweak II je program, ki prikazuje specifikacije in status kartice z GPU-Z. Z XSplit Gamecaster (enoletna licenca) lahko streamate ali snemate vašo igro.

€217,91 z ddv

ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO 6GB GDDR6 (DUAL-RTX2060-6G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO 6GB GDDR6 s popolnoma novo arhitekturo NVIDIA Turing GPU

- Arhitektura grafičnega procesorja NVIDIA TURING in povsem nova platforma RTX zagotavljata do 6-kratno zmogljivost grafičnih kartic prejšnje generacije in v igre prinašata moč sledenja žarkom v realnem času in umetne inteligence.
- DirectX 12 omogoča nove vizualne učinke in tehnike upodabljanja za bolj realistično igranje iger.
- NVIDIA Shadowplay Posnemite in delite s prijatelji visokokakovostne videoposnetke igranja, posnetke zaslona in predvajanja v živo.
- Axial-tech Fan Design prinaša večja rezila in edinstven pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka.
- Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za izboljšanje zanesljivosti.
- Super Alloy Power II vključuje vrhunske dušilke iz zlitine, trdne polimerne kondenzatorje in vrsto visokotokovnih napajalnih stopenj.
- Ojačan z zaščitno hrbtno ploščo, ki preprečuje upogibanje PCB in poškodbe.
- GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje zmogljivosti in termične kontrole.
- 144-urni program za preverjanje veljavnosti omogoča kartice skozi vrsto strogih testov, da zagotovi združljivost z najnovejšimi igrami.

ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO, ki zagotavlja najnovejšo igralno izkušnjo NVIDIA Turing v njeni najčistejši obliki, združuje zmogljivost in preprostost kot nobena druga.

Dual 2060 EVO je opremljen z dvema zmogljivima ventilatorjema Axial-tech. Ti ventilatorji, ki so bili na novo zasnovani za najnovejšo generacijo vrhunskih grafičnih kartic ROG, imajo manjši hub, ki omogoča daljša rezila in pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka navzdol.

0dB tehnologija - Tiha inteligenca
Napredni vgrajeni krmilnik ustavi ventilatorje, ko je temperatura jedra GPU pod 55 Celzija, kar vam omogoča uživanje v lahkih igrah v relativni tišini. Ko temperatura preseže prag, se ventilatorji samodejno znova zaženejo.

Gosto zapakirana tiskana vezja Dual GeForce RTX 2060 EVO je ojačana z aluminijasto zadnjo ploščo, ki dodaja strukturno togost in pomaga preprečiti upogibanje PCB-ja ter zaščiti komponente pred poškodbami.

Auto-Extreme tehnologija
Auto-Extreme Technology je avtomatiziran proizvodni proces, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se vse spajkanje zaključi v enem prehodu. To zmanjša toplotno obremenitev komponent in se izogne ??uporabi moč nih čistilnih kemikalij, kar ima za posledico manjši vpliv na okolje, nižjo porabo energije pri proizvodnji in na splošno bolj zanesljiv izdelek.

€423,99 z ddv

ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB GDDR6 (DUAL-RTX2060-O6G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC EVO grafična kartica je zasnovana na najnovejši arhitekturi NVIDIA Turing. Platforma RTX zagotavlja do 6-kratno zmogljivost grafičnih kartic prejšnje generacije in v igre prinaša moč sledenja žarkov v realnem času in AI. DirectX 12 omogoča nove vizualne učinke in tehnike upodabljanja za bolj resnično igranje iger. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.

 • NVIDIA Shadowplay - S svojimi prijatelji snemajte in delite visokokakovostne videoposnetke, posnetke zaslona in tokove v živo.
 • Super Alloy Power II vključuje vrhunske dušilke iz zlitine, trdne polimerne kondenzatorje in vrsto visokotokovnih stopenj moči.
 • GPU Tweak II omogoča intuitivno nastavitev zmogljivosti in termični nadzor.
 • 144-urni validacijski program postavlja kartice z vrsto strogih testov, da se zagotovi združljivost z najnovejšimi igrami.
 • Ta grafična kartica podpira tehnologijo zaslona NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja.
€399,67 z ddv

ASUS GeForce DUAL GTX 1660S OC 6GB DDR6 EVO (DUAL-GTX1660S-O6G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS GeForce DUAL GTX 1660S OC 6GB DDR6 EVO (DUAL-GTX1660S-O6G-EVO) gaming grafična kartica ima dva zmogljiva ventilatorja Axial-tech za AAA igralne zmogljivosti in sledenje žarkom.Axial-tech
Zasnova ventilatorjev z aksialno tehnologijo ima manjše vozliče ventilatorja, ki olajšajo, da daljša rezila in pregradni obroč, povečata zračni tlak navzdol.Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
Zaščitna hrbtna plošča zavaruje komponente med prevozom in namestitvijo.

GPU Tweak II
GPU Tweak II ponuja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termično krmiljenje in nadzor sistema.
Vključen je tudi napreden nadzor ventilatorja, skupaj s številnimi drugimi funkcijami, s katerimi boste kar najbolje izkoristili svojo grafično kartico.

€348,47 z ddv

Asus GeForce GT 1030 2 GB GDDR5 (90YV0AT2-M0NA00) grafična kartica

Asus GeForce GT 1030, 2 GB GDDR5 (90YV0AT2-M0NA00) grafična kartica  je namenjena manj zahtevne uporabnike, ki želijo cenovno ugodno kartico za igranje ešportnih naslovov in pospeševanje multimedijskih aplikacij.

AUTO-EXTREME tehnologija z Super Alloy Power II
ASUS grafične kartice so izdelane z uporabo AUTO-EXTREME z Super Alloy Power II tehnologijo, ki je prvi v industriji 100% avtomatiziran proizvodni postopek, ki povečuje učinkovitost, zmanjšujejo izgubo energije, zmanjšujejo brenčanje komponent pod obremenitvijo in nižje temperature zaradi neprekosljive kakovosti in zanesljivost. 

GPU Tweak II omogoča z povsem novim preoblikovanim uporabniškim vmesnikom, lažji overcloking grafične kartice, hkrati pa ohranja napredne možnosti nove funkcije Gaming Booster, ki z enim klikom poveč a zmogljivost sistema z odstranjevanjem odvečnih procesov in samodejnim dodeljevanjem vseh razpoložljivih virov.

€103,86 z ddv

ASUS GeForce GT 1030 2GB GDDR5 silent low profile (GT1030-SL-2G-BRK) grafična kartica

Grafična kartica ASUS GeForce GT 1030 Low Profile 2GB je namenjena manj zahtevne uporabnike, ki želijo cenovno ugodno kartico za igranje ešportnih naslovov in pospeševanje multimedijskih aplikacij. Z nizko porabo in neslišnim pasivnim hladilnikom je idealna izbira za manjša ohišja, ki se uporabljajo v home theater sistemih. Na voljo preko HDMI in DVI priključka.
€103,86 z ddv

ASUS Geforce GT 730 1GB GDDR3 PCI-E Silent Low Profile (GT730-SL-1GD3-BRK) grafična kartica

Multimedijska grafična kartica za manj zahtevne uporabnike, ki je idealna izbira za multimedijske aplikacije, kjer je še posebno pomembna tišina. Priložen je Low profile nastavek.
€56,99 z ddv

ASUS Geforce GT 730 2GB GDDR5 Silent Low Profile (GT730-SL-2GD5-BRK-E) grafična kartica

ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5 nizkoprofilna grafična kartica za tihe, energetsko učinkovite sestave HTPC

- Nov frekvenčni profil ure GPU omogoča 17 % nižjo porabo energije.
- Tiho pasivno hlajenje pomeni resnične 0 dB ? popolno za tihe računalnike za domači kino in multimedijske centre.
- Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za izboljšanje zanesljivosti.
- Podpira 3 zaslone - povežite do 3 monitorje za izboljšano večopravilnost.
- GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in spremljanje sistema.

Velika produktivnost v majhnem paketu
ASUS GeForce GT 730 je pasivno hlajena grafična kartica z eno režo, ki omogoča tiho produktivnost na več monitorjih.

Pasivno hlajen dizajn ustvarja tišji delovni prostor.

Povečana energetska učinkovitost
Najnovejša različica ASUS GeForce GT 730 ima prenovljeni frekvenčni profil GPU, ki zmanjša porabo energije za 17 %, zaradi česar je idealna grafična kartica za ultra-kompaktne naprave in HTPC-je z nizkim šumom.

Kompaktna zasnova z eno režo povečuje združljivost z drugimi zunanjimi napravami PCIe in celo omogoča zlaganje več kartic ASUS GeForce GT 730 v sistem.

Podpora za 3 zaslone
ASUS GeForce GT 730 je kompaktna grafična kartica s tremi izhodi (HDMI, DVI in D-Sub), ki lahko podpira do tri zaslone hkrati za priročno večopravilnost.

Auto-Extreme tehnologija
Auto-Extreme Technology je avtomatiziran proizvodni proces, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se vse spajkanje zaključi v enem prehodu. To zmanjša toplotno obremenitev komponent in se izogne - uporabi močnih čistilnih kemikalij, kar ima za posledico manjši vpliv na okolje, nižjo porabo energije pri proizvodnji in na splošno bolj zanesljiv izdelek.

€89,78 z ddv

ASUS GeForce GTX 1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 (PH-GTX1050TI-4G) grafična kartica

Grafična kartica ASUS Phoenix GeForce GTX 1050 Ti 4GB (PH-GTX1050TI-4G) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. ASUS  Phoenix serija prihaja z odličnim dvorežnim hladilnikom serijo z dvema ventilatorjema. Nova GeForce serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo v manjšem proizvodnem procesu. GTX 1050 Ti tako za delovanje niti ne potrebuje dodatnega napajanja.

ASUS Phoenix serija je opremljena z ventilatorjem z dvojnimi ležaji, ki omogoča 2x daljše delovanje. 100% avtomatizirana proizvodnja in proces uporave Super Alloy Power II komponent zagotavlja premium kvaliteto in najviš jo zanesljivost. ponujajo veliko potenciala za dodatno navijanje.

GPU Tweak II je program, ki prikazuje specifikacije in status kartice z GPU-Z. Z XSplit Gamecaster (enoletna licenca)  lahko streamate ali snemate vašo igro.

€217,91 z ddv

ASUS GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR5 (GTX1650-O4G-LP-BRK) low profile grafična kartica

ASUS GeForce GTX 1650 OC grafična kartica je low profile in je bila zasnovana za vzdržljivost. Narejena je na osnovi nagrajene arhitekture NVIDIA Turing. GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih posnetkov s prijatelji, posodabljati gonilnike GeForce in enostavno optimizirati nastavitve v igri. Zasnova nizkega profila omogoča prostor za pretok zraka in nameščanje kablov v manjšem ohišju. IP5X odpornost proti prahu nudi zaščito pred vdorom prašnih delcev za boljšo obstojnost. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.
€246,07 z ddv

ASUS GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB GDDR6 (90YV0FQC-M0NA00) LHR gaming grafična kartica

ASUS GeForce RTX 3070 V2 OC Edition grafična kartica ima dva zmogljiva ventilatorja Axial-tech za AAA igralne zmogljivosti in sledenje žarkom.

 • NVIDIA Ampere Streaming multi-procesorji: Novi gradnik najhitrejšega in najučinkovitejšega grafičnega procesorja na svetu, popolnoma nov Ampere SM prinaša dvakrat večjo pretočnost FP32 in izboljšano energetsko učinkovitost.
 • RT jedra 2. generacije: Izkusite dvakrat večjo zmogljivost RT jeder 1. generacije, hkrati pa RT in senčenje za povsem novo raven zmogljivosti sledenja žarkom.
 • Tensor jedra 3. generacije: s strukturno redkostjo in naprednimi algoritmi umetne inteligence, kot je DLSS, zagotovite do dvakrat večjo prepustnost. Zdaj, ko podpirajo ločljivost do 8K, ta jedra močno povečajo zmogljivost iger in povsem nove zmogljivosti umetne inteligence.
 • Ta grafična kartica z LHR (lite hash rate) prinaša 25 MH/s ETH hitrost razpršitve (ocena).
 • Zasnova ventilatorja z aksialno tehnologijo ima manjše pesta ventilatorja, ki olajša daljša rezila in pregradni obroč, ki poveča zračni tlak navzdol.
 • Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
 • Zaščitna hrbtna plošča zavaruje komponente med prevozom in namestitvijo.
 • GPU Tweak II ponuja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termično krmiljenje in nadzor sistema.


ASUS Dual GeForce RTX 3070 z najnovejšo arhitekturno izkušnjo NVIDIA Ampere v svoji najčistejši obliki združuje zmogljivost in preprostost, kot nobena druga. Z uporabo naprednih hladilnih tehnologij, pridobljenih iz vodilnih grafičnih kartic, se Dual odloča za vsebino nad slogom, odlična izbira za dobro uravnoteženo zgradbo. Pripnite se in vključite vrhunsko igralno moč.

Oblikovanje ventilatorjev z aksialno tehnologijo
Boljše, hitrejše, močnejše
Dva preizkušena ventilatorja Axial-tech imata manjše pesta, ki olajša daljša rezila in pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka navzdol.

Tehnologija Auto-Extreme
Natančna avtomatizirana proizvodnja
Tehnologija Auto-Extreme je avtomatiziran proizvodni postopek, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se vsa spajkanja izvedejo v enem prehodu. To zmanjšuje toplotne obremenitve komponent in preprečuje uporabo ostrih čistilnih kemikalij, kar ima za posledico manjši vpliv na okolje, manjšo porabo proizvodne moči in na splošno zanesljivejši izdelek.

GPU Tweak II
Spremljajte, prilagajajte in nastavljajte
Pripomoček ASUS GPU Tweak II dvigne grafično kartico na višjo raven. Omogoča vam prilagajanje kritičnih parametrov, vključno frekvencami, frekvenco pomnilnika in nastavitvami napetosti, z možnostjo spremljanja vsega v realnem času s prilagodljivim zaslonskim zaslonom. Vključen je tudi napreden nadzor ventilatorja, skupaj s številnimi drugimi funkcijami, s katerimi boste kar najbolje izkoristili svojo grafično kartico.

Tehnologija NVIDIA G-SYNC
Ta grafična kartica podpira tehnologijo prikaza NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja. Uživajte v igrah AAA, ne da bi vam motilo trganje ali prekinjanje zaslona.


€719,67 z ddv

ASUS Pheonix GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 (PH-GTX1650-O4GD6) gaming grafična kartica

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC (PH-GTX1650-O4GD6) grafična kartica je zasnovana z vrhunsko grafično zmogljivostjo nagrajene arhitekture NVIDIA Turing, ki vam zagotavlja 2x hitrejše delovanje. GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih posnetkov s prijatelji, posodabljanje gonilnikov GeForce in enostavno optimiziranje vaših nastavitev v igri. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. Kompakten dizajn poveča združljivost. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC edition je vaša vstopnica v gaming svet.

Axial-tech Fan dizajn
Na novo zasnovan dizajn Axial-tech ventilatorjev za nove generacije top-end ROG grafične kartice, ki ima zagotovljen boljši pretok zraka in disperzijo.

NVIDIA G-SYNC tehnologija
Ta grafična kartica podpira tehnologijo zaslona NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja.

€220,47 z ddv

ASUS Phoenix GeForce GT 1030 2GB GDDR5 (PH-GT1030-O2G) grafična kartica

Grafična kartica ASUS Phoenix GeForce GT 1030 je namenjena manj zahtevne uporabnike, ki želijo cenovno ugodno kartico za igranje ešportnih naslovov in pospeševanje multimedijskih aplikacij. Opremljena je ventilatorjem z dvojnim krogličnim ležajem in IP5X protiprašno zaščito za 2X daljšo življenjsko dobo. Industrijsko ekskluzivna Auto-Extreme tehnologija zagotravlja premium kvaliteto in najviš jo zanesljivost.. GPU Tweak II omogoča intuitivno nastavljanje zmogljivosti.
€117,56 z ddv

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 (PH-GTX1650-4G) gaming grafična kartica

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 grafična kartica je zasnovana z vrhunsko grafično zmogljivostjo nagrajene arhitekture NVIDIA Turing. Zagotavlja vam 2x hitrejše delovanje od GeForce GTX 950 in 70 % hitrejše od GTX 1050. GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih posnetkov s prijatelji, posodabljanje gonilnikov GeForce in enostavno optimiziranje vaših nastavitev v igri. IP5X odpornost proti prahu nudi zaščito pred vdorom delcev za boljšo obstojnost. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. Kompakten dizajn poveča združljivost. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC edition je vaša vstopnica v gaming svet.

NVIDIA G-SYNC tehnologija
Ta grafična kartica podpira tehnologijo zaslona NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja.

€233,27 z ddv

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 OC (PH-GTX1650-O4G) gaming grafična kartica

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 grafična kartica je zasnovana na vrhunski grafični nagrajeni arhitekturi NVIDIA Turing. Zagotavlja vam delovanje, 2x hitrejše od GeForce GTX 950 in do 70 % hitrejše od GTX 1050. GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih posnetkov s prijatelji, posodabljate lahko gonilnike GeForce in enostavno optimizirate svoje nastavitve v igri. IP5X odpornost proti prahu nudi zaščito pred vdorom delcev za boljšo obstojnost. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. Kompakten dizajn poveča združljivost. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC edition je vaša vstopnica v gaming svet.

NVIDIA G-SYNC tehnologija
Ta grafična kartica podpira tehnologijo zaslona NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja.

€205,11 z ddv

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 (PH-GTX1650-O4GD6-P) gaming grafična kartica

ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC edition 4GB GDDR6 je vaša vstopnica za računalniške igre.

- OC Edition: Boost Clock 1665 MHz (OC Mode) / 1635 MHz (Gaming Mode)
- ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 je zgrajen s prebojno grafično zmogljivostjo nagrajene arhitekture NVIDIA Turing za polnjenje vaših najljubših iger.
- Izjemno hiter GDDR6 z več kot 50 % večjo pasovno širino pomnilnika za hitro igranje iger.
- GeForce Experience vam omogoča zajem in skupno rabo videoposnetkov, posnetkov zaslona in pretokov v živo s prijatelji, posodabljanje gonilnikov GeForce in enostavno optimizacijo nastavitev v igri.
- Zasnova ventilatorja z aksialno tehnologijo ima manjši hub ventilatorja, ki omogoča daljša rezila, in pregradni obroč, ki poveča zračni tlak navzdol.
- Dvojni kroglični ventilatorski ležaji lahko trajajo do dvakrat dlje kot modeli s "sleeve bearing".
- Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za izboljšanje zanesljivosti.
- Kompaktna zasnova povečuje združljivost.
- Nosilec iz nerjavečega jekla je trši in bolj odporen proti koroziji.
- GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in spremljanje sistema.

Grafične kartice Phoenix združujejo čim več zmogljivosti v kompaktno zasnovo, ki ponuja široko paleto združljivosti z majhnimi ohišji. Omejen prostor zahteva učinkovit hladilni sistem, Phoenix GeForce GTX 1650 pa ponuja zmogljiv ventilator Axial-tech. Ne glede na to, ali nadgrajujete zastarelo kartico ali izdelujete svojo prvo igralno napravo, je Phoenix močan paket, ki zagotavlja zmogljivost najnovejše generacije.

Axial-tech Fan Design
Ti ventilatorji, ki so bili na novo zasnovani za najnovejšo generacijo vrhunskih grafičnih kartic ROG, imajo manjši hub, ki omogoča daljša rezila in pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka navzdol.

Dvojni kroglični ležaji ventilatorja - 2x daljša življenjska doba
Različne vrste ležajev imajo edinstvene prednosti in slabosti. Kroglični ležaji se odlikujejo po vzdržljivosti in lahko trajajo do dvakrat dlje kot modeli s "sleeve bearing".

Nosilec iz nerjavnega jekla
Montažni nosilec Phoenixa je bil okrepljen z nerjavnim jeklom 304, ki je trše in bolj odporno proti koroziji.

Auto-Extreme tehnologija
Auto-Extreme Technology je avtomatiziran proizvodni proces, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se vse spajkanje zaključi v enem prehodu. To zmanjša toplotno obremenitev komponent in se izogne uporabi močnih čistilnih kemikalij, kar ima za posledico manjši vpliv na okolje, nižjo porabo energije pri proizvodnji in na splošno bolj zanesljiv izdelek.

Kompakten dizajn
Popolna razmerja povečajo združljivost z najnovejšim ohišjem.

€220,47 z ddv

ASUS TUF gaming GeForce RTX 3080 V2 10GB GDDR6X (90YV0FB4-M0NM00) OC gaming grafična kartica

ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC grafična kartica zagotavlja zmogljivejše delovanje in hlajenje. V ohišju so nameščeni trije močni ventilatorji z aksialno tehnologijo, ki uporabljajo trpežne dvojne ležaje. Vrtenje ventilatorjev je optimizirano za zmanjšano turbulenco, način zaustavitve pa ustavi vse tri ventilatorje pri nizkih temperaturah. Neodvisni hladilniki in pomnilnik ohranjajo toploto pod strogim nadzorom. Na voljo so še dodatne funkcije, vključno s komponentami TUF, tehnologijo Auto-Extreme, nosilcem GPU in odzračevalnikom na zadnji plošči.

TUF Gaming grafične kartice izkoriščajo preizkušen dizajn ventilatorjev Axial-tech, pri čemer trije ventilatorji delujejo v tandemu, da zadovoljijo toplotne zahteve NVIDIA zasnove. Ventilatorji se zanašajo na dvojne kroglične ležaje ventilatorjev, da zagotovijo enakomerno delovanje in večjo življenjsko dobo v primerjavi drugimi vrstami ležajev.

TUF KOMPONENTE
TUF Gaming komponente za grafične kartice so izbrane glede na njihovo trajnost in zmogljivost. Poleg visokozmogljivih dušilk in MOSFET-ov, kondenzatorji, ki izpolnjujejo vojaški certifikat, TUF uvrščajo nad konkurenco. Komponente so spajkane na tiskano vezje z uporabo našega naprednega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Gladki spoji na zadnji strani tiskanega vezja in odpravljanje človeških napak zagotavljajo, da vsaka grafična kartica ustreza našim strogim specifikacijam. Nazadnje, da bi zagotovili brezhibno delovanje, ko šteje, so kartice izpostavljene napornemu 144-urnemu preizkusu preverjanja.

Ventilatorji
Ventilatorji so pametno nastavljeni z obrnjeno rotacijo za sredinski ventilator, ki zmanjšuje turbulenco, in z načinom zaustavitve ventilatorja, ki se sproži, ko temperatura GPU pade pod 55 stopinj.

HLADILNIK
Spodnja stran kartice kaže na številne izboljšave. Večina zadnjega dela je prevlečena z zaščitno kovinsko ploščo, ki ima vidno odprtino. Odzračevalnik omogoča, da vroč zrak odteka proti izpušnim ventilatorjem ohišja, namesto da se reciklira nazaj v hladilnik GPU. Pod GPU nosilec zagotavlja enakomeren pritrdilni tlak med matrico in trosilnikom. Za vhodno / izhodni nosilec se uporablja nerjaveče jeklo za zašč ito vrat in zagotavljanje varnejšega pritrditve. Prikladno nameščeno stikalo Dual Bios omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.ASUS Tweak II programska oprema dvigne grafično kartico na višjo raven. Omogoča vam prilagajanje kritičnih parametrov, vključno s taktom kartice, frekvenco pomnilnika in nastavitvami napetosti, z mož nostjo spremljanja vsega v realnem času s prilagodljivim zaslonskim zaslonom. Vključen je tudi napreden nadzor ventilatorja, skupaj s številnimi funkcijami, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti grafično kartico.

€1129,27 z ddv

ASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 (TUF-GTX1650-O4GD6-GAMING) gaming grafična kartica

>OC Edition: Povečaj frekvenco 1680MHz (OC način)/ 1650MHz (igralni način)
>ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1650 prinaša revolucionarno grafično učinkovitost nagrajene NVIDIA Turing™
>Izjemno hiter GDDR6 pomnilnik z več kot 50% več pomnilniške pasovne širine za izjemno igralniško izkušnjo.
>GeForce Experience vam omogoča snemanje videoposnetkov, posnetkov zaslona in video posnetkov v živo, ki jih enostavno delite s prijatelji. Gonilnike GeForce posodobite in optimizirajte nastavitve v igri z le nekaj kliki miške.

>Učinkovito tesnjenje IP5X zagotavlja zaščito pred prašnimi delci in zagotavlja boljšo vzdržljivost.
>Auto-Extreme tehnologija uporablja tehnike avtomatizacije za povečanje zanesljivosti.
>Zaščitna hrbtna plošča ščiti komponente med prevozom in vgradnjo.
>Kompaktna oblika poveča združljivost.
>Preskusi združljivosti TUF zagotavljajo popolno ujemanje z TUF Gaming in TUF Alliance izdelki.
>144-urni program za preverjanje in validacijo kartico podvrže vrsti težkih testov obremenitve in zagotavlja visoko zanesljivost.

€230,71 z ddv

ASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6 (TUF-GTX1650-O4GD6-P-GAMING) gaming grafična kartica

Asus grafična kartica TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB vsebuje nabor funkcij, ki prinašajo zanesljivo grafično moč v ekosistem TUF Gaming. Vsaka kartica je izdelana s pomočjo Auto-Extreme in je zaščitena s trdo zadnjo ploščo, ki preprečuje upogibanje PCB. Poleg tega tudi vključuje ventilatorje z lubrikantom visoke kakovosti, ki so zatesnjeni po standardih IP5X. Vse skupaj podpira strog niz validacijskih testov, ki zagotovijo združljivost z najnovejšimi komponentami TUF. Če iščete vrhunsko izdelano grafično kartico, si prisvojite grafično kartico TUF.

Odpornost na prah - IP5X standard

Prah je največji sovražnik vsake grafične kartice. Ventilator je enostavno očistiti, odstranitev prahu, ki se je prebil v notranjost, pa ni preprosta naloga. Certifikata IP5X pomeni, da je ohišje varno pred nezaželjenimi delci, zato nikoli ne boste potrebovali čiščenja notranjosti.

Precizno avtomatizirana proizvodnja

Tehnologija Auto-Extreme je avtomatiziran proizvodni postopek, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se vsa spajkanja izvedejo v enem prehodu. To zmanjšuje toplotne obremenitve komponent in prepreč uje uporabo ostrih čistilnih kemikalij. To omogoča manjši vpliv na okolje, manjšo porabo proizvodne moči in na splošno zanesljivejši izdelek.

Zaščitna zadnja plošča

Vezovje grafične kartice je ojačano z zadnjo ploščo, ki dodaja strukturno togost in pomaga preprečevati upogibanje ter zaščititi komponente poškodbami.

NVIDIA G-SYNC tehnologija
Ta grafična kartica podpira tehnologijo zaslona NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja.

€230,71 z ddv

ASUS TUF GeForce RTX 3060 V2 OC GAMING 12GB GDDR6 RGB (90YV0GC0-M0NA10) gaming grafična kartica

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC Edition 12 GB GDDR6

Pretočni večprocesorji NVIDIA Ampere: popolnoma novi Ampere SM, ki je gradnik najhitrejših in najučinkovitejših grafičnih procesorjev na svetu, dvakrat poveča pretočnost FP32 in izboljš a energetsko učinkovitost.

Jedra 2. generacije RT: Izkusite dvakrat večjo zmogljivost jeder RT 1. generacije ter sočasno RT in senčenje za povsem novo raven zmogljivosti sledenja žarkom.

Tensor jedra 3. generacije: zagotovite do dvakrat večjo prepustnost s strukturno redkostjo in naprednimi algoritmi umetne inteligence, kot je DLSS. Ta jedra močno povečajo zmogljivost iger in povsem nove zmogljivosti umetne inteligence.

Axial-tech zasnova ventilatorja je bila na novo nastavljena z obrnjeno osrednjo smerjo ventilatorja za manj turbulenc.
Dvojni ležaji s krogelnimi ventilatorji lahko zdržijo do dvakrat dlje kot modeli ležajev.
Popolnoma aluminijast pokrov in kovinska hrbtna plošča povečujeta vzdržljivost.
GPU Tweak II ponuja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

TUF GAMING GeForce RTX 3060 grafična kartica je bila na na novo zgrajena, da zagotavlja še močnejšo moč in hlajenje. V novem kovinskem ohišju so nameščeni trije močni aksialni ventilatorji, ki uporabljajo trpežne dvojne ležaje ventilatorjev. Vrtenje ventilatorja je optimizirano za zmanjšano turbulenco, način zaustavitve pa ustavi vse tri ventilatorje pri nizkih temperaturah. Spodaj debel hladilnik ohranja toploto pod strogim nadzorom.

€548,15 z ddv

GAINWARD GeForce RTX 3060 GHOST 12GB GDDR6 (2430) gaming grafična kartica

Arhitektura NVIDIA Ampere
Jedra za sledenje žarkom 2. generacije
Tensor jedra 3. generacije
PCI Express®Gen 4
NVIDIA DLSS
NVIDIA®GeForce Experience ™
NVIDIA G-SYNC®
Gonilniki za igre
Microsoft DirectX®12 Ultimate
API Vulkan RT, OpenGL 4.6
NVIDIA GPU Boost ™
VR pripravljen
3 * DisplayPort 1.4a, HDMI 2.1
HDCP 2.3

€476,47 z ddv

GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti GHOST 8GB GDDR6 (2270) LHR gaming grafična kartica

GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Series
Kot vodilna blagovna znamka na grafičnem trgu Gainward, s ponosom predstavlja novo serijo NVIDIA GeForce RTX  30 - Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost.

GeForce RTX 3060 Ti s svojo učinkovito, visokozmogljivo arhitekturo in drugo generacijo NVIDIA RTX prinaša neverjetne zmogljivosti sledenja žarkom in podporo za NVIDIA DLSS in druge tehnologije.

Kot vsi grafični procesorji serije RTX 30, tudi RTX 3060 Ti podpira tri efekte igralnih inovacij GeForce: NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex in NVIDIA Broadcast, ki pospešujejo delovanje in izboljšujejo kakovost slike. Skupaj s sledenjem ž arkov v realnem času so te tehnologije temelj igralne platforme GeForce, ki igram in igralcem povsod prinaša neprimerljivo zmogljivost in funkcije.

Serija Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost je opremljena s hladilnikom s dvema ventilatorjema.

Ta zasnova hladilnika zagotavlja nizko akustično raven tudi v igralnem okolju z velikimi obremenitvami in funkcijo "Zero RPM". Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost, ki je tovarniško preobremenjena, prinaša dodatni "frame rate" za najzahtevnejše ljubitelje iger na srečo, uporabniki pa bodo z njo doživeli povsem nov razred 4K igralnega okolja, z izboljšano zmogljivostjo.

€591,67 z ddv

GAINWARD GeForce RTX 3070 Phantom+ 8GB GDDR6 (2928) LHR grafična kartica

PALIT GeForce RTX 3070 Phantom+ grafična kartica ponuja osupljive vizualne elemente, neverjetno hitrost prikazovanja sličic in pospešek AI za igre in ustvarjalne aplikacije.  Kartica z ARGB osvetlitvijo omogoča tudi prilagojene svetlobne učinke, ki ustrezajo lastnemu slogu gamerjev.

GeForce RTX 3070 kartica je izjemno zmogljiva v vseh pogledih in vam daje povsem novo raven zmogljivosti. Zasnovana je na 2. generaciji NVIDIA RTX arhitekture Ampere ter omogoča sledenje žarkom in zmogljivosti umetne inteligence z izboljšanimi jedri za sledenje žarkov (RT), jedri Tensor in novimi multiprocesorji za pretakanje.

ARGB osvetlitev
ARGB omogoča gamerjem, da prilagodijo vsako LED barvo. Svetlobne učinke lahko prilagodite s programsko opremo Palit ThunderMaster. Palitov ThunderMaster je temeljito nadgradil prejšnjo različico. Ima bolj uporabniku prijazen vmesnik in bolj prilagojene nastavitve. Z ThunderMaster lahko nadzorujete svojo grafično kartico od nastavitve overclockinga, hitrosti ventilatorja do LED učinka.

0-dB TECH
Tiho delovanje med uporabo večpredstavnostne aplikacije ali splošnimi obremenitvami. Ventilatorji pričnejo delovati le pri delu z večjimi obremenitvami, kot so igre, pri čemer temperatura preseže 60°C.

NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si gladko igranje brez prekinitev s hitrostjo osveževanja do 240 Hz, HDR in še več.

€770,87 z ddv

GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom+ 10GB GDDR6X (2881) LHR gaming grafična kartica

PALIT GeForce RTX 3080 Phantom+ 10GB GDDR6X ponuja osupljive vizualne elemente, neverjetno hitrost prikazovanja sličic in pospešek AI za igre in ustvarjalne aplikacije.  Kartica z ARGB osvetlitvijo omogoča tudi prilagojene svetlobne učinke, ki ustrezajo lastnemu slogu gamerjev. Z novimi nadgrajenimi rezili ventilatorjev, je povečana stabilnost rotacij, saj z vrezi na ventilatorjih zrak kroži bolj gladko tako, da se zvok in pa vibracije skoraj da neslišijo.

ARGB osvetlitev
Naslovljiv ARGB omogoča gamerjem, da prilagodijo vsako LED barvo. Svetlobne učinke lahko prilagodite s programsko opremo GAINWARD Expertool Utility.

0-RPM ventilatorji
Ventilatorji so pred obremenitvijo v tihem delovanju, ko so v uporabi večpredstavnostne aplikacije ali ko je računalnik splošno obremenjen. Ventilatorji pričnejo delovati le pri delu z večjimi obremenitvami, kot so igre, pri čemer temperatura preseže 60°C.Toplotna cev oblike-U
Toplotne cevi so posebej oblikovane v obliki dvojne U črke, da povečajo območje odvajanja toplote. Učinkovitost prenosa toplote je veliko višja od tradicionalne zasnove toplotnih cevi.

Komplet kovinskih plošč
Dve ulivani plošči v celoti pokrivata vezje in se neposredno pritrdita na vse vroče točke na PCB (printed circuit board).
Zagotavljajo:
? Močna oklepna zaščita
? Optimizirano odvajanje toplote


NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si gladko igranje brez prekinitev s hitrostjo osveževanja do 240 Hz, HDR in še več.

€1026,87 z ddv

GAINWARD GeForce RTX 3090 Phoenix 24GB GDDR6X RGB gaming grafična kartica

GAINWARD GeForce RTX 3090 Phoenix 24GB GDDR6X RGB gaming grafična kartica

NVIDIA DLSS
NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) je revolucionarna tehnologija upodabljanja umetne inteligence, ki s pomočjo namenskih procesorjev Tensor Core AI na grafičnih procesorjih GeForce RTX ™ dvigne število sličic na sekundo na povsem novo raven.

NVIDIA REFLEX
Hitreje najdite tarče, hitreje ragirajte in izboljšajte merjenje z revolucionarnim naborom tehnologij zasnovanih za optimiziranje zakasnitve sistema za tekmovalne igre.

GEFORCE EXPERIENCE
Zajemajte in delite videoposnetke, posnetke zaslona in live prenose.

NVIDIA SHADOWPLAY
S svojimi prijatelji snemajte in delite visokokakovostne video posnetke, posnetke zaslona in live prenose.

NVIDIA ANSEL
Svoje posnetke zaslona spremenite v umetnost s tem zmogljivim načinom fotografiranja v igri, ki zajema 360, HDR in fotografije z visoko ločljivostjo.

NAVIDEZNA RESNIČNOST
S kombinacijo naprednega upodabljanja VR, sledenja žarkov v realnem času in AI bo GeForce RTX VR popeljal na novo raven realizma.

NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si nemoteno igranje s hitrostjo osveževanja do 240 Hz, plus HDR in več. Go-to oprema za ljubitelje igralcev.

DIRECTX 12 ULTIMATE
Razvijalcem omogoča, da dodajo neverjetne grafične učinke v računalniške igre s sistemom Microsoft Windows. Grafične kartice GeForce nudijo napredne funkcije DX12, kot so sledenje žarkov in senčenje s spremenljivo hitrostjo, oživljajo igre z ultra realističnimi vizualnimi učinki in hitrejšo hitrostjo slik.

8K
Povežite se, predvajajte, zajemite in gledajte v HDR ločljivosti do 8K z GeForce RTX 3090. HDMI 2.1 omogoča ločljivost 8K na enem kablu. Zajemite do 8K HDR posnetkov s funkcijo GeForce Experience ™ ShadowPlay ™ in dekodiranjem AV1.

€1474,87 z ddv

GIGABYTE GeForce GT 1030 2GB DDR4 Low Profile (GV-N1030D4-2GL) grafična kartica

Grafična kartica Gigabyte GeForce GT 1030 je oblikovana kot nizko profilna kartica, ki vam s svojo 150 mm dolžino prihrani prostor in je tako bolj primerna za manjše ali slim sisteme. Kartica je opremljena z DVI-D in HDMI izhodom in zahvaljujoč HDMI izhodu kartica podpira tudi 4k ločljivosti.

Ultra Durable 2 - Kartica je narejena iz najboljših visoko kakovostnih kondenzatorjev in slabilnih členov, ki poskrbijo za podaljšano življenjsko dobo in zmogljivost.

€85,99 z ddv

INNO3D ICHILL X3 RED GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6 (C306T3-08D6X-1671VA39H) LHR gaming grafična kartica

INNO3D predstavlja novo serijo INNO3D GeForce RTX 30 z razburljivo paleto vrhunskih ventilatorjev, vključno z RED ICHILL X3, ki se ponaša z velikim trojnim ventilatorjem 9 cm. Posebej zasnovan kot vrhunska hladilna rešitev in s tovarniškim overclockingom.

GeForce RTX 3060 TI vam omogoča, da z močjo arhitekture druge generacije RTX Ampere Nvidia preizkusite najnovejše igre. Zagotovite neverjetno zmogljivost, z izboljšanimi jedri za sledenje žarkom in tenzorskimi jedri, novimi pretočnimi večprocesorji in hitrim pomnilnikom G6.

Popolnoma nova arhitektura NVIDIA Ampere vsebuje nova jedra za sledenje žarkov druge generacije in tenzorska jedra tretje generacije z večjo prepustnostjo. Pretočni multiprocesorji NVIDIA Ampere so gradniki najhitrejš ega in najučinkovitejšega grafičnega procesorja na svetu za igralce in ustvarjalce.

Trojni ventilator z 92 -milimetrskimi rezili Scythe za največji pretok zraka in optimiziran za delovanje pri nizkih hitrostih ventilatorja.

ICHILL X3 RED ima rdečo LED luč in ima tudi modul iz akrilne repne plavuti, ki ga lahko dodate na kartico za večjo izkušnjo vodenja. Upoštevajte, da ni nadzora RGB.

Zadnja plošča je iz litega tlaka, z odprtinami za hitro sproščanje vročega zraka iz rezil.

€642,87 z ddv

INNO3D ICHILL X4 GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 (C30704-08D6X-1710VA35H) LHR grafična kartica

GeForce RTX 3070 ICHILL X4 LHR

Vrhunska grafična kartica GeForce RTX 3070 ICHILL X4 prinaša 2. generacijo napredne NVIDIA RTX arhitekture Ampere. Še zmogljivejši grafični procesor GeForce RTX 3070 bo poskrbel za osupljivo grafično upodabljanje ray tracing in umetno inteligenco. Vsebuje napreden GDDR6 grafični pomnilnik kapacitete kar 8 GB.

- Napredna NVIDIA Ampere arhitektura
- Visoko zmogljiv GeForce RTX 3070 grafični procesor
- Integriran 8 GB GDDR6 256-bit pomnilnik
- Trije glavni 9 cm ventilatorji za optimalno hlajenje
- Edinstvena rešitev hlajenja z dodatnim stranskim 4,5 cm ventilatorjem
- Nameščena zaščitna zadnja plošča

Revolucionaren RTX procesor sedaj še zmogljivejši
Tu je 2. generacija napredne NVIDIA RTX arhitekture Ampere. Z grafični procesorjem GeForce RTX 3070 bo ray tracing upodabljanje še bolj brezhibno, umetna inteligenca pa še osupljivejša. Takšne grafične zmogljivosti v igrah še ni bilo!

Optimalno hlajenje
Grafična kartica je opremljena s tremi glavnimi 9 cm ventilatorji za visoko učinkovito hlajenje. Z edinstveno rešitvijo, ki vključuje 4,5 cm ventilator ob strani pa zagotavlja dodatno zmogljivost pri hlajenju.

€873,27 z ddv

INNO3D ICHILL X4 GeForce RTX 3070 TI 8GB GDDR6X (C307T4-086XX-1820VA35) gaming grafična kartica

ICHILL X4 je zdaj opremljen z RTX 3070 TI, ki je opremljen z velikim trojnim 9 cm ventilatorjem in s stranskim ventilatorjem rotorja za hlajenje MOSFET -a in programabilnim RGB -jem za računalniške navdušence. ICHILL X4 je bil zasnovan posebej za tiste, ki si želijo največje igralne zmogljivosti, hkrati pa lahko svojemu občinstvu predstavijo svoje konfiguracije po meri.

Grafično kartico GeForce RTX 3070TI poganja arhitektura Ampere NVIDIA druge generacije RTX. Zgrajen z izboljšanimi jedri RT in tenzorskimi jedri, novimi pretočnimi večprocesorji in izjemno hitrim pomnilnikom G6X, vam daje moč, ki jo potrebujete za razbijanje najzahtevnejših iger.

Trojni ventilator z 9 cm rezili za povečanje pretoka zraka in optimiziran za delovanje pri nizki hitrosti ventilatorja. X4 se ponaša z edinstvenim 4,5 cm stranskim rotornim ventilatorjem, ki hladi območje MOSFET in dodaja dodatno moč hlajenja X4.

Zadnja plošča je iz litega tlaka, z odprtinami za hitro sproščanje vročega zraka iz rezil.

€924,47 z ddv

INNO3D ICHILL X4 GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X (C30804-106XX-1810VA36H) LHR gaming grafična kartica

INNO3D predstavlja svoj novi GeForce RTX 30 Serije, z razburljivo paleto vrhunskih ventilatorjev, vključno z ICHILL X4, s programabilnim RGB, ki se ponaša z velikim trojnim 9 -centimetrskim ventilatorjem, s stranskim ventilatorjem za hlajenje MOSFET -a. Posebej zasnovan, kot vrhunska rešitev za hlajenje in s tovarniškim overclock-om, tako da morate samo priključiti grafično kartico in že lahko igrate svoje priljubljene igre.

Nova NVIDIA GeForce RTX, druga generacija RTX, vsebuje nova RT jedra, Tenzorska jedra in pretočne večprocesorje, ki igram in ustvarjalnim aplikacijam prinaša osupljivo sliko, neverjetno hiter prenos sličic in pospeš evanje AI. Vsebuje moč arhitekture NVIDIA Ampere, ki povečuje do 1,9 -kratne zmogljivosti na W, v primerjavi s prejšnjo generacijo, serija RTX 30 brez težav poganja grafične izkušnje pri vseh ločljivostih, tudi do 8K. Geforce RTX predstavlja največji generacijski skok v zgodovini NVIDIE.

Trojni ventilator, z rezili 9 cm Scythe, za največji pretok zraka in optimiziran za delovanje pri nizki hitrosti ventilatorja. X4 se ponaša z edinstvenim 4,5 -centimetrskim stranskim rotornim ventilatorjem, ki hladi območje  MOSFET in X4 dodaja dodatno moč hlajenja.

€950,07 z ddv

INNO3D ICHILL X4 GeForce RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X (C308T4-126XX-1810VA36) gaming grafična kartica

INNO3D predstavlja svoj novi GeForce RTX 30 Serije, z razburljivo paleto vrhunskih ventilatorjev, vključno z ICHILL X4, s programabilnim RGB, ki se ponaša z velikim trojnim 9 -centimetrskim ventilatorjem, s stranskim ventilatorjem za hlajenje MOSFET -a. Posebej zasnovan, kot vrhunska rešitev za hlajenje in s tovarniškim overclock-om, tako da morate samo priključiti grafično kartico in že lahko igrate svoje priljubljene igre.

Nova NVIDIA GeForce RTX, druga generacija RTX, vsebuje nova RT jedra, Tenzorska jedra in pretočne večprocesorje, ki igram in ustvarjalnim aplikacijam prinaša osupljivo sliko, neverjetno hiter prenos sličic in pospeš evanje AI. Vsebuje moč arhitekture NVIDIA Ampere, ki povečuje do 1,9 -kratne zmogljivosti na W, v primerjavi s prejšnjo generacijo, serija RTX 30 brez težav poganja grafične izkušnje pri vseh ločljivostih, tudi do 8K. Geforce RTX predstavlja največji generacijski skok v zgodovini NVIDIE.

Trojni ventilator, z rezili 9 cm Scythe, za največji pretok zraka in optimiziran za delovanje pri nizki hitrosti ventilatorja. X4 se ponaša z edinstvenim 4,5 -centimetrskim stranskim rotornim ventilatorjem, ki hladi območje  MOSFET in X4 dodaja dodatno moč hlajenja.

€1666,87 z ddv

INNO3D TWIN X2 GeForce RTX 2060 12GB GDDR6 (N20602-12D6X-1713VA32R) OC gaming grafična kartica

INNO3D je napovedal nadgrajeno INNO3D NVIDIA GeForce RTX 2060 TWIN X2 OC zdaj z 12G. INNO3D, ki izboljšuje zmogljivost in energijsko učinkovitost v primerjavi s prejšnjimi modeli družine RTX 2060, omogoča igralcem, da uživajo v hitrejšem in bolj gladkem igranju, saj podpira najnovejši DirectX 12, ki je na voljo tako v klasičnih kot v najnovejših naslovih iger. Novi GeForce prinaša neverjetno zmogljivost in moč sledenja žarkom v realnem času.

Poganja ga arhitektura NVIDIA Turing in revolucionarna platforma NVIDIA. Nove grafične kartice združujejo sledenje žarkov v realnem času, umetno inteligenco in programabilno senčenje. To ni le povsem nov način doživljanja iger - to je vrhunska izkušnja igranja iger na računalniku.

Sledenje žarkom je dokončna rešitev za realistično osvetlitev, odseve in sence, ki ponuja raven realizma, ki daleč presega tisto, kar je mogoče s tradicionalnimi tehnikami upodabljanja. Turing je prvi GPU, ki je sposoben sledenja žarkom v realnem času.

Zmogljiva grafika z izboljšano umetno inteligenco
Umetna inteligenca poganja največji tehnološki napredek v zgodovini, Turing pa jo prinaša v računalniško grafiko. Oborožen s tenzorskimi jedri, ki zagotavljajo računalniško moč umetne inteligence, lahko Turing GPU izvaja zmogljive algoritme umetne inteligence v realnem času, da ustvari jasne, realistične slike in posebne učinke, ki še nikoli niso bili možni.

Zmogljiv dvojni ventilator
2060 12GB se ponaša z dvojnima 9 cm ventilatorjema in visokokakovostnimi ležaji, ki omogočajo 24/7 delovanje, da ohranja hlajenje na optimalni ravni. Ima tudi lopatice ventilatorja za maksimiranje pretoka zraka in je optimiziran za delovanje pri nizkih hitrostih ventilatorja.

  

Oblikovanje zadnje plošče
Zadnja plošča INNO3D krepi grafično kartico in preprečuje njeno nenamerno upogibanje.

€450,87 z ddv

INNO3D TWIN X2 GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 (N30602-12DX6-11902120H) OC LHR gaming grafična kartica

GeForce RTX 3060 TWIN X2 OC LHR

Vrhunska grafična kartica GeForce RTX 3060 TWIN X2 OC prinaša 2. generacijo napredne NVIDIA RTX arhitekture Ampere. Še zmogljivejši grafični procesor GeForce RTX 3060 bo poskrbel za osupljivo grafično upodabljanje ray tracing in umetno inteligenco. Vsebuje napreden GDDR6 grafični pomnilnik kapacitete kar 12 GB.

- Napredna NVIDIA Ampere arhitektura
- Visoko zmogljiv GeForce RTX 3060 grafični procesor
- Integriran 12 GB GDDR6 192-bit pomnilnik
- Dva 9 cm ventilatorja za optimalno hlajenje
- Nameščena zaščitna zadnja plošča

Revolucionaren RTX procesor sedaj še zmogljivejši
Tu je 2. generacija napredne NVIDIA RTX arhitekture Ampere. Z grafični procesorjem GeForce RTX 3060 bo ray tracing upodabljanje še bolj brezhibno, umetna inteligenca pa še osupljivejša. Takšne grafične zmogljivosti v igrah še ni bilo!

Optimalno hlajenje
Grafična kartica je opremljena z dvema vzdržljivima 9 cm ventilatorjema, ki bosta v kombinaciji z velikim hladilnikom zagotovila optimalno hlajenje v vsakem trenutku

€540,47 z ddv

INNO3D TWIN X2 GTX 1650 D6 4GB GDDR6 (N16502-04D6X-1177VA25) OC grafična kartica

INNO3D geForce GTX 1650 D6 TWIN X2 OC

INNO3D z navdušenjem dodaja novi Supercharger INNO3D GeForce GTX 1650 D6 TWIN X2 OC svoji že tako impresivni liniji Supercharger. Z zmogljivostjo, ki je do 2x večja od GeForce GTX 1050, je najboljša rešitev, ko razmiš ljate o nadgradnji vašega računalnika. GTX 1650 D6 je najbolj idealna nadgradnja za začetnike, ki iščejo hitro, a tiho in zmogljivo učinkovito možnost za igranje svojih najljubših iger. Novi napredki senč enja izboljšujejo zmogljivost, izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo nove ravni geometrijske kompleksnosti, medtem ko nova enotna pomnilniška arhitektura, z dvakrat večjim predpomnilnikom v primerjavi s predhodnikom omogoča boljše delovanje pri kompleksnih sodobnih igrah.

Neverjetna igralna zmogljivost z učinkovitimi rešitvami hlajenja z TWIN X2 OC
Nova konfiguracija pomnilnika INNO3D GeForce GTX 1650 D6 TWIN X2 OC se ponaša s 4 GB pomnilnika, zdaj z GDDR6 in 128-bitnim, ki deluje pri 12 GBps. Je absolutno najboljša zmogljivost v razredu z naprednimi grafičnimi zmogljivostmi nagrajene arhitekture NVIDIA Turing. To je velika nadgradnja jedrnega pretočnega večprocesorja za učinkovitejše obvladovanje kompleksne grafike sodobnih iger.

€226,87 z ddv

PALIT GeForce RTX 2060 Dual 12GB GDDR6 (NE62060018K9-1160C) gaming grafična kartica

PALIT GeForce RTX 2060 Dual 12GB GDDR6 se predstavlja s klasičnim dual fan dizajnom, z dvema 90 mm pametnima ventilatorjema in optimizirano toplotno rešitvijo za izboljšanje pretoka zraka in učinkovitost odvajanja toplote. Model RTX 2060 ponuja nizko temperaturo, minimalen hrup in največjo stabilnost za igralce iger in ustvarjalce, da uživajo v konkurenčni zmogljivosti.


Dual Fan
Dizajn, ki ponudi dvojno hlajenje in delovanje v kombinaciji s 9CM-9CM pametnimi ventilatorji, ki z lahkoto ohladijo grafično kartico za boljše delovanje.


DrMOS

DrMOS, ki je bil prvotno na voljo samo za strežniške procesorje višjega razreda, je zdaj na voljo v vsej svoji slavi v naslednji generaciji grafičnih kartic Palit. DrMOS ponuja visokotokovna vezja, nizko raven hrupa in uč inkovito zmanjšanje proizvodnje toplote.


Thunder Master
Palitov ThunderMaster je temeljito nadgradil prejšnjo različico. Ima bolj uporabniku prijazen vmesnik in bolj prilagojene nastavitve. Z ThunderMaster lahko nadzorujete svojo grafično kartico od nastavitve overclockinga, hitrosti ventilatorja do LED učinka.

Arhitektura NVIDIA Turing
Grafične kartice GeForce RTX poganja arhitektura Turing GPU in povsem nova platforma RTX. To vam omogoča do 6-kratno zmogljivost grafičnih kartic prejšnje generacije in v igre prinaša moč sledenja žarkom v realnem času in umetne inteligence.

* DO 6X hitrejša zmogljivost
*Trajanje žarkov v realnem času v igrah
* Zmogljiva grafika z izboljšano umetno inteligenco

€578,87 z ddv