Dell

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

DELL P2723DE 68,59cm (27") QHD IPS DP/HDMI/RJ45/USB-C monitor

DELL P2723DE 68,59cm (27") QHD IPS LED LCD USB-C monitor

QHD monitor optimiziran za produktivnost
QHD zaslon: optimiziran za visoko učinkovitost detailov in čistosti.

Obširna povezljivost: enostavno se povežite na vaše naprave z DisplayPort (noter), DisplayPort (ven), USB-C, RJ-45, HDMI, 4x SuperHitrim USB 5Gbps in več.

Razširite svojo učinkovitost: povečajte produktivnost do 41% *z razširitvijo vaše pisalne mize s tipkovnico, miško in povezavo dveh produktivnih hub monitorjev preko Dell Express Daisy Chaining*

Udobna in učinkovita produktivnost
Narejen za dobro počutje: ComfortView Plus - monitor, ki je vedno v pripravljenosti, s filtrom modre svetlobe.

Barvna konsistenca postane stalnica: gledajte konsistentne, vibrantne barve skozi velik vidni kot omogočen s IPS tehnologijo. Dobite precizne barve z 99% sRGB pokritostjo.

Čudovito funkcionalen: čudovit črn finiš in manjše stojalo dopolnita izboljšan sistem ureditev kablov, ki se skrijejo v hrbet monitorja.

Premika se s tabo: optimizirajte orientacijo vašega monitorja z naklonom, zasukom in nastavljanjem višine do 150 mm.

                                                    

Organizirajte produktivnost v vašem delovnem okolju
Namestitev brez nereda: vaš monitor služi vlogo središča produktivnosti s RJ45 za žično Ethernet povezavo in USB-C, ki omogoča do 90W napajanja.

Pospešite produktivnost: enostavno prižgite monitor in se bo samodeljno povezal s Dell PC, tudi ko je prenosnik zaprt. *kompatibilno z določenimi Dell prenosnimi računalniki*

                  

Napredno multi-opravljanje z Dell Display Manager
Produktivnost na vseh nivojih: Easy Arrange omogoča enostavno združevanje več aplikacij preko enega ali več monitorjev z 38 prednastavljenimi particijami oken in možnostjo upravljanja do 5 oken, kar vam daje možnost več-opravljivosti.

Nemoteni prehodi: način avto-obnavljanja si zapomne kje ste ostali, tako da se bodo aplikacije vrnile na mesto kjer ste jih pustili za bolj učinkovito delo.

Bližnjice do priročnosti: tipke bližnjic vam prihranijo še več časa in vam omogočijo enostavno upravljanje nastavitev monitorja za še hitrejše vrnitev k delu.

Več načinov za upravljanje: poročila upravljanja sredstev omogočajo IT vodjem hitro zajemanje in sledenje informacijam monitorja, kot tudi upravljanjem več monitorjev istočasno preko ene postavitve.

                                                              

Misel na zeleno: za danes in jutri
Okoljski standardi: ta monitor uporablja 85% PCR plastiko v zasnovi ter ustreza najnovejšim okoljskim standardom kot so EnergyStar, TCO Certified Edge in EPEAT Gold.

Eko-zavestno pakiranje: oblikovan z mislijo na okolje. Dell komercijalni monitorji so poslani v embalaži, ki se jo da 100% reciklirat.

Varčevanje z energijo: prihranite energijo s PowerNap novo lastnostjo, ki zatemni ali da vaš monitor v spanje, ko ni v uporabi.

Napredna trajnost: Dell Tehnologies se zavezujejo za zmanjšanje vpliva na okolje preko celotnega življenjskega cikla produkta.

                                                              

€335,98 z ddv