Filter po:

Počisti vse
Min: €77,00 Max: €1321,00
€77 €1321

AMD

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 8GB GDDR5 Special edition (11265-21-20G) lite grafična kartica

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition grafična kartica je bazirana na nagrajeni grafični kartici SAPPHIRE NITRO+RX580 oblikovanju. Kartica je tovarniško Overclocked na 1430 MHz boost engine z 8,4 GHz efektivnim spominom. Dopolnjuje jo po meri narejena zadnja plošča in dodatna oprema na zgornji strani. SAPPHIRE NITRO S.E. je v lepi modri barvi in ohišje iz železa z modrima LED ventilatorjema. Ustvarjena je bila za tiho in zmogljivo delovanje. Kartica prinese optimalne 1440p igralne izkušnje. Komponente na kartici so iz najboljših materialov in poskrbijo za dolgo življenjsko dobo AMD.

Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. Revolucionarne nove tehnologije prinašajo pripravljenost na prihodnost iger, virtualno resničnost v dostopnejši cenovni razred. OC različica prihaja s povišanimi frekvencami za več zmogljivosti.

Radeon Chill je inteligentna funkcija za Radeon AMD, ki dinamično regulira število slik na sekundo glede na gibanje v igri. Če je potrebno ponuja polno moč AMD, ko se gibanje umiri, Radeon Chill zniža zmogljivost in tako prihrani na energiji ter zniža temperature. Tako znižana povprečno temperaturo jedra za 13% in porabi 31% manj energije.

SAPPHIRE Dual-X hladilnik prihaja z dvema velikima in tihima ventilatorjema, dvema 8mm in dvema 6 mm toplotne cevke ter naprednim dizajn radiatorja. Ventilatorja ustvarjata velik zračni pretok in odlična pokritost hladilnika zmanjšuje hrup v primerjavi s standardnimi rešitvami. Poskrbljeno je tudi za hlajenje VRM in MOSFET dela. Backplate preprečuje ukrivitev kartice. Z Nitro Free Flow obliko se kartica ohlaja z lahkoto.

radeon vr ready premium

Tehnologije za prihodnost z DirectX 12 in Vulkan! Polaris arhitektura zagotavlja odločno delovanje v današnjih igrah zahvaljujoč asinhronim senčilnikom in naprednem geometrijskem pogonu. RX 580 je pripravljena na poganjanje popolnoma novih HDR zaslonov, vsebin in prihodnosti iger. HDR široko izboljša razpon slik in kontrastna razmerja, ki se lahko prikažejo na kompatibilnih zaslonih. Z AMD Polaris arhitekturo lahko igrate najnovejše priljubljene igre in doživite nov nivo digitalnega sveta z premium virtualno resničnostjo, ki jo poganja AMD liquid VR tehnologija, dva HDMI priključka vam pa omogočata priklop VR očal in monitorja.

- 14 nanometerskemu FinFet
- inteligenti in natančen nadzor ventilatorjev
- Frame Rate Target Control
- AMD LiquidVR
- 4K super resolucija
- robustno VRM ohlajanje
- LED osvetlitev napisa
- Fuse protection
- Nitro Quick Connect poskrbi, da hitro odpravite napake na ventilatorjih
- Fan Check omogoča uporabniku, da spremlja stanje hladilinka/ventilatorjev/kartice

€322,37 z ddv

SAPPHIRE Radeon R7 250 2GB GDDR3 Boost (11215-01-20G) Lite grafična kartica

Grafična kartica Sapphire R5 250 2GB DDR3 je namenjena za multimedijsko uporabo. Nova generacija Radeonov prinaša tudi izboljšano teselacijo, AMD Avivo HD (DVD/HD-DVD/Blu-ray predvajanje), podpora standardu DirectX 11.2 ter majhna nadgradnja Unified Video Decoder-ja, ki sedaj MVC (Multi-View Codec), MPEG-4 in DiVX dekodira neposr edno preko strojne opreme.

AMD PowerPlay tehnologija za upravljanje z energijo glede na obremenitev jedra. Tako je poraba z AMD ZeroCore Power Technology lahko celo manj kot 3 W v mirovanju!

€77,27 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6600 8GB GDDR6 (11310-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 8 GB
Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala.

Natančen nadzor ventilatorja
Standardni industrijski ventilatorji imajo lahko do 10% razlike med cikli vrtenja ventilatorjev (RPM). Kontrolnik IC ventilatorja na grafičnih karticah SAPPHIRE zmanjša razliko za približno 3%.

Ventilatorji z dvema kroglicama
Ti imajo dvojne kroglične ventilatorje, ki imajo v naših testih približno 85% daljšo življenjsko dobo kot ležaji s tulci. Izboljšave lopatic ventilatorjev pomenijo, da je rešitev do 10% tišja od prejš nje generacije.

Inteligentni nadzor ventilatorja
Hitrost ventilatorja je inteligentno nadzorovana, tako da je temperatura grafičnega procesorja, pomnilnika, PWM IC in drugih komponent čim nižja pri uravnoteženju delovanja in hrupa ventilatorja.

Dual-X hlajenje
Priznano hlajenje Dual-X Cooling SAPPHIRE poganjata dva masivna, a tiha ventilatorja in najsodobnejša zasnova radiatorjev. Nova oblika hibridnih lopatic ventilatorja pomeni večji pretok zraka in vrhunsko pokritost hladilnika pri manjš em hrupu, v primerjavi s standardnimi hladilnimi izvedbami.

Zaščita varovalk
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v tokokrogu zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno zaščito z varovalkami, ki varuje komponente.

Zadnja plošča
Aluminijasta zadnja plošča zagotavlja dodatno togost, kar zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ne ostane. Pomaga tudi ohladiti kartico s povečanjem odvajanja toplote.

€224,87 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6400 4GB GDDR6 (11315-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6400 XT 4GB GDDR6 (11315-01-20G) PULSE gaming grafična kartica deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Axial fan cooling v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala. Dual Ball bearing ventilatorji zagotavljajo tiho in dolgotrajno delovanje.

€141,67 z ddv

ASUS TUF Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 (90YV0IG0-M0NA00) OC gaming grafična kartica

ASUS TUF Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 (90YV0IG0-M0NA00) OC gaming grafična kartica

Nadgrajena osna tehnologija
Večje in boljše. Ventilatorji osne tehnologije se vrtijo na dvojnih krogljičnih ležajih in so bili povečani za poganjanje 14% več zraka skozi grafično kartico, kar zniža temperaturo, zvok in omogoči boljšo zmogljivost.

Dobro vzdrževana oblika
Dva zunanja ventilatorja se vrtita v obratni smeri urnega kazalca za zmanjšanje turbolence. Način ustavljanja vseh ventilatorjev, ko temperatura pade pod 55°C in ko je poraba nizka, omogoča odpraviti nepotreben zvok.

Odporni kondenzatorji
Vrsta kondenzatorjev ocenjenih na 20,000 ur delovanja pri vsaj 105°C prenašajo višje temperature ter toleranco valovanja napajalnega vodila grafične kartice. S tem poveča odpornost življenjske dobe kartice pod težjimi pogoji.

Kovinsko okostje
Visoko-kvalitetno ohišje in aluminijasta zadnja plošča preprečita upogibanje PCB in vsebujeta velike zračnike za nadaljno razpršitev toplote.

Auto-ekstremna tehnologija
Auto-ekstremna tehnologija je avtomatiziran proizvodni proces, ki zastavlja nove standarde v industriji, z omogočanjem vsem komponentom varjenje v enem prehodu. To zmanjša termalno obremenitev komponentov in se izogne uporabi š kodljivim čistilnih kemikalijam, kar prispeva k manjšem okoljskem vplivu, manjši porabi električne energije v proizvodnji in boljši zanesljivosti produkta.

AURA SYNC
Aura-kompatibilna ARGB osvetljitev prilagojena za prikazovanje velikega razpona estetskih in funkcijskih efektov ter se tudi sinhronizira z drugimi ASUS komponenti za uravnovešeno osvetljevanje.

€1178,47 z ddv

ASUS Dual Radeon RX 560 4GB GDDR5 (90YV0HG0-M0NA00) gaming grafična kartica

ASUS Dual Radeon RX 560 4GB GDDR5 (90YV0HG0-M0NA00) gaming grafična kartica

The Sweet Spot
ASUS Dual Radeon RX 560 je opremljen s patentiranimi ventilatorji Wing-Blade za največji pretok zraka s 105 % večjim zračnim pritiskom. Za večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo, so ventilatorji so odporni proti prahu z zaščito IP5X. Medtem ko ekskluzivna tehnologija Auto-Extreme s komponentami Super Alloy Power II omogoča vrhunsko stabilnost, GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in nadzor sistema.


Tehnologija 0dB / Tiha inteligenca
Za zmanjšanje nepotrebnega hrupa način zaustavitve, zaustavi vse ventilatorje, ko temperatura GPE pade pod 50 stopinj in je poraba energije nizka.

Auto-Extreme Technology / Natančna, avtomatizirana proizvodnja

Tehnologija Auto-Extreme je avtomatiziran proizvodni proces, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se celotno spajkanje izvede v enem prehodu. To zmanjša toplotno obremenitev komponent in se izogne uporabi moč nih čistilnih kemikalij, kar ima  manjši vpliv na okolje, nižjo porabo energije pri izdelavi in na splošno zanesljivejši izdelek.

">

€108,39 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

Digital Power Design
SAPPHIRE NITRO+ & PULSE AMD Radeon RX 7900 Series sta zasnovana z digitalno močjo, ki zagotavlja natančen nadzor moči in odlično energijsko učinkovitost

Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Izjemno zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar visoko volumetrično kapacitivnost, ki omogoča 20-fazno napajanje na grafični kartici. Kondenzator nudi stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim šumom signala, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Dvokroglični ležaj
Ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, imajo po Sapphirovih testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot običajni ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10 % tiš ja od prejšnje generacije.


€858,47 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 7600 8GB DDR6 PCI-E PULSE GAMING OC HDMI/DP LITE (11324-01-20G) grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 7600 8GB DDR6 PCI-E PULSE GAMING OC HDMI/DP LITE (11324-01-20G) grafična kartica

AMD RDNA 3 Arhitektura

Zaščita z varovalkami
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v vezje zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno varovalko, ki varuje komponente.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Sestavljene toplotne cevi so natančno prilagojene vsaki posamezni hladilni zasnovi z optimalnim toplotnim tokom, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto po celotnem hladilnem modulu.

Dvokrogelni ležaj
Ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, katerih življenjska doba je na testih pokazala za približno 85% daljša od življenjske dobe ležajev v tulcih. Zaradi izboljšav na lopaticah ventilatorja je rešitev do 10% tišja od prejšnje generacije.

Trpežna kovinska zadnja plošča
Povsem aluminijasta hrbtna plošča zagotavlja dodatno togost, ki zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ostane zunaj. Prav tako pomaga pri hlajenju kartice, saj poveča odvajanje toplote.

Programska oprema družbe AMD: Tehnologija Adrenalin Edition

Zasnovana tako, da vam zagotavlja čist, sodoben in za uporabo enostaven vmesnik, v katerem lahko hitro dostopate do najnovejših funkcij programske opreme, statistik iger, poročil o zmogljivosti, posodobitev gonilnikov in še veliko več - vse na enem priročnem mestu. Izkoristite hitri tipki ALT+R za odprtje programske opreme AMD: Adrenalin Edition Technology neposredno v igri, s čimer boste še bolj priročno in enostavno prilagodili svoje najljubše funkcije in si zagotovili fantastično igralno izkušnjo.

Igrajte kjerkoli in s komerkoli
AMD Link, brezplačna aplikacija, s katero se lahko s telefonom, tabličnim računalnikom ali televizorjem povežete s svojim igralnim računalnikom, je zdaj na voljo za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows. Optimizirani za boljšo zmogljivost se lahko zdaj s prijatelji povežete kot še nikoli prej z novo funkcijo Link Game, ki prijatelju omogoča, da se s svojega računalnika poveže z vašim računalnikom in na vaš em sistemu igra lokalne večigralske igre5. Zdaj s podporo za kodiranje AV1 4 za grafiko Radeon™? RX 7900 Series za boljše vizualne učinke, višjo kakovost pretoka in večjo zmogljivost."

€320,87 z ddv

SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 OC 4GB GDDR5 (11268-01-20G) lite grafična kartica

Grafična kartica Sapphire Pulse Radeon RX 550 4GB je predstavnik AMDjeve grafične arhitekture Polaris, ki je narejena v popolnoma novem proizvodnemu procesu, 14 nanometerskemu FinFet. Sapphire Pulse serija prihaja z izboljšanim hlajenjem in povišanimi frekvencami! Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. RX 550 serija je odlična izbira za igranje spletnih iger, kot so League of Legends, Overwatch, Rocket League or Counter Strike: Global Offensive in podpira najnovejše video tehnologije, kot so DirectX 12, FreeSync ali H.265 4K kodiranje.

Frame rate target control (FRTC) funkcija omogoča uporabniku, da izbere najvišji "frame rate" med igranjem ali uporabljanjem aplikacij v celozaslonskem načinu.

AMD FreeSync tehnologija je odprti standard, ki v navezi z ustreznim monitorjem usklajuje osveževalni čas monitorja z grafično kartico in s tem preprečuje trganje slike in tako poskrbi za gladkejšo igro za največji užitek.
AMD freesync


Doživite izjemno delovanje z asinhronimi senčilniki, AMD FreeSync tehnologijo in napredno podporo za navijanje za dodatni dvig zmogljivosti in gladkega igranja z visokim številom slik na sekundo. Revolucionarna FinFET tehnologija proizvodnje jedra ponuja odlično zmogljivost ob hladnem in s tem tudi tihem delovanju.

€95,59 z ddv

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7700 XT PULSE 12GB GDDR6 gaming grafična kartica

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7700 XT PULSE 12GB GDDR6 gaming grafična kartica

Digital Power Design
SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7700 Series je zasnovana z digitalno močjo, ki zagotavlja natančen nadzor moči in odlično energijsko učinkovitost

Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Izjemno zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar visoko volumetrično kapacitivnost, ki omogoča 14-fazno napajanje na grafični kartici serije RX 7700. Kondenzator nudi stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim šumom signala, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Tiskano vezje z visokim TG bakra
GPE je nameščen na 14-slojno 2oz bakreno in visoko TG tiskano vezje z visoko gostoto, da se ujema z visoko hitrostjo, visokim tokom in povečano porabo energije GPE-ja in pomnilnika, da se zagotovi visoka stabilnost tiskanega vezja med delovanjem.

Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo
Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo zagotavlja dvojno plast zračnega tlaka navzdol, kar poleg zračnega tlaka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja povzroči do 44 % večji zračni pritisk navzdol in do 19 % več ji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje. v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno prilagojene za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim pretokom toplote, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto na celoten hladilni modul.

Zaščita z varovalko
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami, vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega konektorja PCI-E, da so komponente varne.

Dvokroglični ležaj
Ti imajo ventilatorje z dvojnim krogličnim ležajem, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot drsni ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10% tiš ja od prejšnje generacije.

*** Pridobi si igro StarField z izbranimi kompleti, ter posamičnih grafik in procesorjev! ***

Več o tem na >> Q3 AMD Komplet orodij za igro Starfield (pcplus.si)

€474,47 z ddv

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB GDDR6 gaming grafična kartica

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB GDDR6 gaming grafična kartica

Digital Power Design
SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 Series je zasnovana z digitalno močjo, ki zagotavlja natančen nadzor moči in odlično energijsko učinkovitost

Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Izjemno zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar visoko volumetrično kapacitivnost, ki omogoča 14-fazno napajanje na grafični kartici serije RX 7800. Kondenzator nudi stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim šumom signala, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Tiskano vezje z visokim TG bakra
GPE je nameščen na 14-slojno 2oz bakreno in visoko TG tiskano vezje z visoko gostoto, da se ujema z visoko hitrostjo, visokim tokom in povečano porabo energije GPE-ja in pomnilnika, da se zagotovi visoka stabilnost tiskanega vezja med delovanjem.

Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo
Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo zagotavlja dvojno plast zračnega tlaka navzdol, kar poleg zračnega tlaka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja povzroči do 44 % večji zračni pritisk navzdol in do 19 % več ji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje. v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno prilagojene za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim pretokom toplote, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto na celoten hladilni modul.

Zaščita z varovalko
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami, vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega konektorja PCI-E, da so komponente varne.

Dvokroglični ležaj
Ti imajo ventilatorje z dvojnim krogličnim ležajem, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot drsni ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10% tiš ja od prejšnje generacije.

 

*** Pridobi si igro StarField z izbranimi kompleti, ter posamičnih grafik in procesorjev! ***

Več o tem na >>> Q3 AMD Komplet orodij za igro Starfield (pcplus.si)

€570,47 z ddv

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 gaming grafična kartica

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 gaming grafična kartica

Zasnova rebra WAVE in oblika rebra v obliki črke V za hlajenje GPE
WAVE Fin Design zmanjša trenje, ko veter vstopa v modul plavuti, kar povzroči zmanjšanje hrupa vetra.
Zasnova rebra v obliki črke V na vrhu GPE pospešuje in centralizira pretok zraka okoli GPE za učinkovito odvajanje toplote.

Hladno valjani jekleni okvir
Izkusite vrhunski in lepo oblikovan okvir na grafični kartici NITRO+ AMD Radeon™ RX 7700 XT s hladno valjanim jeklenim okvirjem, ki krepi strukturo ohišja in vzdržljivost, medtem ko obdaja stranice tiskanega vezja za močno ohišje poleg popolnoma kovinske hrbtne plošče.

Digital Power Design
SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon™ RX 7000 Series je zasnovan z digitalno močjo, ki zagotavlja natančen nadzor moči in odlično energetsko učinkovitost

Tiskano vezje z visokim TG bakra
GPE je nameščen na 14-slojno 2oz bakreno in visoko TG PCB z visoko gostoto, da se ujema z visoko hitrostjo, visokim tokom in povečano porabo energije GPE-ja in pomnilnika, da se zagotovi visoka stabilnost PCB-ja med delovanjem.

Trdna kovinska hrbtna plošča
Popolnoma aluminijasta hrbtna plošča zagotavlja dodatno togost, ki zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ostane zunaj. Pomaga tudi pri hlajenju vaše kartice s povečanjem odvajanja toplote.

Namensko hlajenje VRM
Namenski hladilni modul VRM za ustvarjanje optimalnega odvajanja toplote za največji pretok zraka in učinkovitost hlajenja.

Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo
Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo zagotavlja dvojno plast zračnega tlaka navzdol, kar poleg zračnega tlaka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja povzroči do 44 % večji zračni pritisk navzdol in do 19 % več ji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje. v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Ultra visoka zmogljivost

Prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Izjemno zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar visoko volumetrično kapacitivnost, ki omogoča 14-fazno napajanje na grafični kartici serije RX 7700. Kondenzator nudi stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim šumom signala, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno ustrezne za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim pretokom toplote, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto na celoten hladilni modul.

Zaščita z varovalko
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami, vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega konektorja PCI-E, da so komponente varne.

Nadzor ventilatorja podpornega sistema
Ko se temperatura GPE poveča, se ventilatorji grafične kartice ustrezno pospešijo. Za dodatno pomoč pri hlajenju in odvajanju toplote funkcija Assistive System Fan Control v programski opremi SAPPHIRE TriXX nadzoruje hitrost sistemskega ventilatorja, da se samodejno poveča hkrati z ventilatorji grafične kartice, kar pomaga pri izgonu segretega zraka iz celotnega sistema. hitreje.

Dvojni BIOS
Izberite med primarnim načinom BIOS-a ali sekundarnim načinom, da izboljšate svojo igralno izkušnjo.

Podpora za grafično kartico
V kompletu s podporo za grafično kartico, da grafična kartica ostane na mestu v reži PCIe.

ARGB Light Bar
Z okusno zasnovo ohišja, dopolnjeno z LED diodami ARGB, lahko spreminjate barve LED za dizajn po meri. To je mogoče nadzorovati s programsko opremo TriXX. Izbirajte med različnimi načini, vključno z načinom hitrosti ventilatorja, temperaturnim načinom tiskanega vezja ali barvitim mavričnim načinom ali izklopite LED diode.

Zunanja ARGB Control Sync
Omogočite zunanjo sinhronizacijo RGB LED med grafično kartico in matično ploščo z uporabo 3-pinske glave na repu. Igralci lahko nato izberejo, ali grafična kartica izvaja učinke RGB LED neodvisno ali če nadzor prevzame matična plošča.

Hitra povezava ventilatorja
Če pride do težave z ventilatorjem, vam ni treba vrniti celotne kartice. SAPPHIRE ali naši prodajni partnerji vam bodo poslali nadomestni ventilator! To pomeni, da jih je enostavno odstraniti, očistiti in zamenjati s samo enim vijakom, ki jih varno drži na mestu.

 

Dvokroglični ležaj
Ti imajo ventilatorje z dvojnim krogličnim ležajem, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot drsni ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10 % tišja od prejšnje generacije.

Zunanja ARGB Control Sync
Omogočite zunanjo sinhronizacijo RGB LED med grafično kartico in matično ploščo z uporabo 3-pinske glave na repu. Igralci lahko nato izberejo, ali grafična kartica izvaja učinke RGB LED neodvisno ali če nadzor prevzame matična plošča.

Hitra povezava ventilatorja
Če pride do težave z ventilatorjem, vam ni treba vrniti celotne kartice. SAPPHIRE ali naši prodajni partnerji vam bodo poslali nadomestni ventilator! To pomeni, da jih je enostavno odstraniti, očistiti in zamenjati s samo enim vijakom, ki jih varno drži na mestu.

 • Inovativna mešanica robustnega hlajenja VRM in neodvisnih pomnilniških termičnih modulov delujeta v tandemu za učinkovito in uspešno odvajanje toplote v vseh delih.
 • Tunelirana rebra ustvarjajo konvekcijski pretok zraka in zagotavljajo stalen pretok vetra skozi hladilni in ventilatorski sistem.
 • Toploto odvaja trio velikih učinkovitih ventilatorjev, ki delujejo v nasprotni smeri urinega kazalca, da povečajo pretok zraka.
 • Pretočni procesorji: do 3456 enot
 • Računske enote: 54
 • Pospeševalniki žarkov: 54
 • Neskončni predpomnilnik: 48 MB
 • Igralna ura: TBA MHz
 • Boost Clock: do TBA MHz
 • Hitrost pomnilnika: TBA Gbps
 • Velikost pomnilnika: 12288 MB
 • Pomnilniški vmesnik: 192 bit GDDR6
 • Vdelana programska oprema: UEFI BIOS
 • Faktor oblike: 3 reže, ATX
 • Hlajenje: trojni aksialni ventilator, dva kroglična ležaja
 • Zadnja plošča: Da
 • Podpora za vodilo PCI Express: PCIe4.0 x16
 • Zunanje napajanje: 2 x 8p

LASTNOSTI GRAFIKE NITRO+

 • Podprto krmiljenje sistemskega ventilatorja
 • NITRO Glow ARGB
 • Zunanja RGB LED sinhronizacija
 • Programsko stikalo BIOS / Dual BIOS
 • Preverjanje ventilatorja/Hitra povezava ventilatorja
 • TriXX Boost
 • Max Boost
 • Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo
 • Oblika valovitih plavuti / Oblika plavuti v obliki črke V / hrbtna plošča
 • Tlačno ulit okvir iz aluminijeve in magnezijeve zlitine


SISTEMSKE ZAHTEVE

 • PCI Express združljiva matična plošča z eno x16 PCIe režo
 • Napajalnik najmanj 700 W ali več

OPOMBA: Najmanjša priporočena moč napajalnika sistema temelji na določeni grafični kartici in tipičnih zahtevah glede napajanja drugih komponent sistema. Vaš sistem lahko zahteva več ali manj energije. OEM in drugi že sestavljeni osebni računalniki imajo lahko drugačne zahteve glede napajanja.

 • Najmanj 8 GB sistemskega pomnilnika. Priporočeno 16 GB.
 • Podprti operacijski sistemi vključujejo Linux, Windows 10/11. Potreben je 64-bitni operacijski sistem

*** Ste pripravljeni na novo veliko pustolovščino, kot je Avatar: Meje Pandore? Spremenite svojo igralno izkušnjo in zaščitite zahodno mejo Paandore v igri Avatar. ***

Več o tem na >>> Ste pripravljeni na novo veliko pustolovšč ino, kot je Avatar: Meje Pandore? (pcplus.si)

€519,27 z ddv

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7800 XT NITRO+ 16GB GDDR6 RGB OC gaming grafična kartica

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7800 XT NITRO+ 16GB GDDR6 gaming grafična kartica

Digital Power Design
SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7800 Series je zasnovana z digitalno močjo, ki zagotavlja natančen nadzor moči in odlično energijsko učinkovitost

Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Izjemno zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar visoko volumetrično kapacitivnost, ki omogoča 14-fazno napajanje na grafični kartici serije RX 7800. Kondenzator nudi stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim šumom signala, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Tiskano vezje z visokim TG bakra
GPE je nameščen na 14-slojno 2oz bakreno in visoko TG tiskano vezje z visoko gostoto, da se ujema z visoko hitrostjo, visokim tokom in povečano porabo energije GPE-ja in pomnilnika, da se zagotovi visoka stabilnost tiskanega vezja med delovanjem.

Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo
Rezilo ventilatorja s kotno hitrostjo zagotavlja dvojno plast zračnega tlaka navzdol, kar poleg zračnega tlaka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja povzroči do 44 % večji zračni pritisk navzdol in do 19 % več ji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje. v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno prilagojene za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim pretokom toplote, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto na celoten hladilni modul.

Zaščita z varovalko
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami, vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega konektorja PCI-E, da so komponente varne.

Dvokroglični ležaj
Ti imajo ventilatorje z dvojnim krogličnim ležajem, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot drsni ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10% tiš ja od prejšnje generacije.

ARGB Light Bar
Z odlično zasnovo ohišja, dopolnjeno z LED diodami ARGB, lahko spreminjate barve LED za izgled po meri. To je mogoče nadzorovati s programsko opremo TriXX. Izbirajte med različnimi nač ini, vključno z načinom hitrosti ventilatorja, temperaturnim načinom PCB, barvitim mavričnim načinom ali pa izklopite LED diode.


*** Ste pripravljeni na novo veliko pustolovščino, kot je Avatar: Meje Pandore? Spremenite svojo igralno izkušnjo in zaščitite zahodno mejo Paandore v igri Avatar. ***

Več o tem na >>> Ste pripravljeni na novo veliko pustolovšč ino, kot je Avatar: Meje Pandore? (pcplus.si)

€615,27 z ddv

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT VAPOR-X NITRO+ 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT VAPOR-X NITRO+ 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

Programsko stikalo BIOS
Preklopite iz OC BIOS-a v sekundarni način ali nazaj s pomočjo naše programske opreme TriXX za hiter in enostaven preklop med dvema načinoma BIOS-a.

Hlajenje Vapor-X
Komora Vapor je nameščena v stiku s površino glavnega čipa in pomnilnika. Ker celotna površina prenaša toploto z enako hitrostjo, je bil modul Vapor-X zasnovan tako, da deluje pri odvajanju toplote učinkoviteje kot bakreni radiator. Ob pridobivanju toplote se vir toplote potisne do uparjalnih klic, da se začne postopek odvajanja toplote. Zaradi izjemno nizkega tlaka delovna tekočina in čista voda zlahka izhlapevata in se prenašata skozi vakum, dokler ne dosežeta kondenzacijskega knota, ki je ob hlajeni površini. Od tu se spremeni nazaj v tekoče stanje, pri čemer se tekočina s kapilarnim delovanjem vpije v transportni knot in se premakne nazaj proti uparjalnemu knotu. Sistem reciklirane tekočine se pojavi, ko vir toplote ponovno segreje tekočino, ta pa se ponovno upari v uparjalnem klicu in ponovno zažene postopek hlajenja Vapor-X.

Oblikovanje lamel WAVE in lamel v obliki črke V za hlajenje grafičnega procesorja

Zasnova WAVE Fin Design zmanjšuje trenje, ko veter vstopa v modul lamel, kar zmanjšuje hrup, ki ga povzroča veter.

Zasnova reber v obliki črke V na vrhu grafičnega procesorja pospešuje in centralizira zračni tok okoli grafičnega procesorja ter tako učinkovito odvaja toploto.

Okvir in hladilnik prednje plošče iz litega aluminija in magnezijeve zlitine
Okvir iz litega aluminija in magnezijeve zlitine, ki obdaja stranice tiskanega vezja, pomaga okrepiti strukturno togost ohišja in ustvariti močan, na praske odporen in visokokakovosten zaključek, ki izboljša estetiko in moč grafične kartice. Celotno tiskano vezje prekriva tlačno ulito hladilno ohišje Frontplate Heatsink, ki hladi VRM, pomnilnik in dušilke, kar zagotavlja vrhunsko odvajanje toplote za vrhunski pretok zraka in zmogljivost hlajenja.

Oblikovanje digitalne moči
SAPPHIRE NITRO+ in PULSE AMD Radeon RX 7900 Series sta zasnovana z digitalnim napajanjem, ki zagotavlja natančen nadzor napajanja in odlično energetsko učinkovitost.

Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar veliko volumsko kapacitivnost, ki omogoča 20-fazno napajanje grafične kartice serije RX 7900. Kondenzator ponuja stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim signalnim šumom, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Visoko TG bakra PCB
Grafični procesor je nameščen na 14-slojno tiskano vezje z visoko gostoto bakra in visoko vsebnostjo TG, ki ustreza hitri hitrosti, visokemu toku in povečani zahtevi po moči grafičnega procesorja in pomnilnika ter zagotavlja visoko stabilnost tiskanega vezja med delovanjem.

Trpežna kovinska hrbtna plošča
Povsem aluminijasta hrbtna plošča zagotavlja dodatno togost, ki zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ostane zunaj. Prav tako pomaga pri hlajenju kartice, saj poveča odvajanje toplote.

Namensko hlajenje VRM
Namenski hladilni modul VRM za optimalno odvajanje toplote za največji pretok zraka in učinkovitost hlajenja.

Kotna hitrost lopatice ventilatorja
Lopatka ventilatorja Angular Velocity Fan Blade zagotavlja dvojno plast pritiska zraka navzdol, ki skupaj s pritiskom zraka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja zagotavlja do 44% večji pritisk zraka navzdol in do 19 % večji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Sestavljene toplotne cevi so natančno prilagojene vsaki posamezni hladilni zasnovi z optimalnim toplotnim tokom, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto po celotnem hladilnem modulu.

Nadzor ventilatorja podpornega sistema
Ko se temperatura grafičnega procesorja poveča, se ventilatorji grafične kartice ustrezno pospešijo. Za dodatno pomoč pri hlajenju in odvajanju toplote funkcija Assistive System Fan Control v programski opremi SAPPHIRE TriXX nadzoruje hitrost sistemskega ventilatorja, ki se samodejno poveča hkrati z ventilatorji grafične kartice, kar pomaga pri hitrejšem odvajanju ogretega zraka iz celotnega sistema.

Zaščita z varovalkami
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v vezje zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno varovalko, ki varuje komponente.

OC BIOS
Ta BIOS je bil zasnovan za največjo nastavitev TGP za maksimalno zmogljivost pri igranju iger.

Dvojni BIOS
Izberite med OC BIOS ali sekundarnim načinom, da izboljšate svojo igralno izkušnjo.

Podpornik grafične kartice
V paketu z nosilcem grafične kartice, ki ohranja grafično kartico na mestu v reži PCIe.

Dvojna svetlobna palica ARGB
Z okusnim dizajnom ohišja, ki ga dopolnjujejo LED diode ARGB, lahko spreminjate barve LED diod in tako oblikujete prilagojen dizajn. To lahko nadzirate prek programske opreme TriXX. Izbirate lahko med različnimi načini, vključno z načinom hitrosti ventilatorja, načinom temperature PCB ali barvitim mavričnim načinom, ali pa LED-je izklopite.

Zunanja sinhronizacija nadzora ARGB
Omogočite zunanjo sinhronizacijo LED diod RGB med grafično kartico in matično ploščo z uporabo 3-pin glave v repu. Igralci lahko nato izberejo, ali grafična kartica samostojno izvaja učinke RGB LED ali pa nadzor prevzame matična plošča.

Hitri priključek ventilatorja
Če se pojavi težava z ventilatorjem, vam ni treba vrniti celotne kartice. SAPPHIRE ali naši prodajni partnerji vam bodo poslali nadomestni ventilator neposredno na vaš naslov! To pomeni, da jih je enostavno odstraniti, oč istiti in zamenjati, saj jih na mestu varno drži le en vijak.

Dvokrogelni ležaj
Ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, katerih življenjska doba je v naših testih za približno 85% daljša od življenjske dobe ležajev v tulcih. Zaradi izboljšav na lopaticah ventilatorja je reš itev do 10% tišja od prejšnje generacije.

TEHNOLOGIJA HLAJENJA TRI-X
1. Inovativna kombinacija robustnega hlajenja VRM in neodvisnih termičnih modulov pomnilnika deluje v tandemu za učinkovito in uspešno odstranjevanje toplote v vseh delih.

2. Tunelska rebra povečajo konvekcijski pretok zraka in zagotavljajo neprekinjen pretok vetra skozi hladilni in ventilatorski sistem.

3. Toploto odvaja trojica velikih učinkovitih ventilatorjev, ki delujejo v nasprotni smeri urinega kazalca, da je pretok zraka čim večji.

*** Ste pripravljeni na novo veliko pustolovščino, kot je Avatar: Meje Pandore? Spremenite svojo igralno izkušnjo in zaščitite zahodno mejo Paandore v igri Avatar. ***

Več o tem na >>> Ste pripravljeni na novo veliko pustolovšč ino, kot je Avatar: Meje Pandore? (pcplus.si)

€909,67 z ddv

SAPPHIRE AMD Radoen RX 7900 XTX VAPOR-X NITRO+ 24GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX VAPOR-X NITRO+ 24GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

Programsko stikalo BIOS
Preklopite iz OC BIOS-a v sekundarni način ali nazaj s pomočjo naše programske opreme TriXX za hiter in enostaven preklop med dvema načinoma BIOS-a.

Hlajenje Vapor-X
Komora Vapor je nameščena v stiku s površino glavnega čipa in pomnilnika. Ker celotna površina prenaša toploto z enako hitrostjo, je bil modul Vapor-X zasnovan tako, da deluje pri odvajanju toplote učinkoviteje kot bakreni radiator. Ob pridobivanju toplote se vir toplote potisne do uparjalnih klic, da se začne postopek odvajanja toplote. Zaradi izjemno nizkega tlaka delovna tekočina in čista voda zlahka izhlapevata in se prenašata skozi vakum, dokler ne dosežeta kondenzacijskega knota, ki je ob hlajeni površini. Od tu se spremeni nazaj v tekoče stanje, pri čemer se tekočina s kapilarnim delovanjem vpije v transportni knot in se premakne nazaj proti uparjalnemu knotu. Sistem reciklirane tekočine se pojavi, ko vir toplote ponovno segreje tekočino, ta pa se ponovno upari v uparjalnem klicu in ponovno zažene postopek hlajenja Vapor-X.

Oblikovanje lamel WAVE in lamel v obliki črke V za hlajenje grafičnega procesorja

Zasnova WAVE Fin Design zmanjšuje trenje, ko veter vstopa v modul lamel, kar zmanjšuje hrup, ki ga povzroča veter.

Zasnova reber v obliki črke V na vrhu grafičnega procesorja pospešuje in centralizira zračni tok okoli grafičnega procesorja ter tako učinkovito odvaja toploto.

Okvir in hladilnik prednje plošče iz litega aluminija in magnezijeve zlitine
Okvir iz litega aluminija in magnezijeve zlitine, ki obdaja stranice tiskanega vezja, pomaga okrepiti strukturno togost ohišja in ustvariti močan, na praske odporen in visokokakovosten zaključek, ki izboljša estetiko in moč grafične kartice. Celotno tiskano vezje prekriva tlačno ulito hladilno ohišje Frontplate Heatsink, ki hladi VRM, pomnilnik in dušilke, kar zagotavlja vrhunsko odvajanje toplote za vrhunski pretok zraka in zmogljivost hlajenja.

             

Oblikovanje digitalne moči
SAPPHIRE NITRO+ in PULSE AMD Radeon RX 7900 Series sta zasnovana z digitalnim napajanjem, ki zagotavlja natančen nadzor napajanja in odlično energetsko učinkovitost.

Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar veliko volumsko kapacitivnost, ki omogoča 20-fazno napajanje grafične kartice serije RX 7900. Kondenzator ponuja stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim signalnim šumom, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Visoko TG bakra PCB
Grafični procesor je nameščen na 14-slojno tiskano vezje z visoko gostoto bakra in visoko vsebnostjo TG, ki ustreza hitri hitrosti, visokemu toku in povečani zahtevi po moči grafičnega procesorja in pomnilnika ter zagotavlja visoko stabilnost tiskanega vezja med delovanjem.

Trpežna kovinska hrbtna plošča
Povsem aluminijasta hrbtna plošča zagotavlja dodatno togost, ki zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ostane zunaj. Prav tako pomaga pri hlajenju kartice, saj poveča odvajanje toplote.

Namensko hlajenje VRM
Namenski hladilni modul VRM za optimalno odvajanje toplote za največji pretok zraka in učinkovitost hlajenja.

Kotna hitrost lopatice ventilatorja
Lopatka ventilatorja Angular Velocity Fan Blade zagotavlja dvojno plast pritiska zraka navzdol, ki skupaj s pritiskom zraka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja zagotavlja do 44% večji pritisk zraka navzdol in do 19 % večji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Sestavljene toplotne cevi so natančno prilagojene vsaki posamezni hladilni zasnovi z optimalnim toplotnim tokom, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto po celotnem hladilnem modulu.

Nadzor ventilatorja podpornega sistema
Ko se temperatura grafičnega procesorja poveča, se ventilatorji grafične kartice ustrezno pospešijo. Za dodatno pomoč pri hlajenju in odvajanju toplote funkcija Assistive System Fan Control v programski opremi SAPPHIRE TriXX nadzoruje hitrost sistemskega ventilatorja, ki se samodejno poveča hkrati z ventilatorji grafične kartice, kar pomaga pri hitrejšem odvajanju ogretega zraka iz celotnega sistema.

Zaščita z varovalkami
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v vezje zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno varovalko, ki varuje komponente.

OC BIOS
Ta BIOS je bil zasnovan za največjo nastavitev TGP za maksimalno zmogljivost pri igranju iger.

Dvojni BIOS
Izberite med OC BIOS ali sekundarnim načinom, da izboljšate svojo igralno izkušnjo.

Podpornik grafične kartice
V paketu z nosilcem grafične kartice, ki ohranja grafično kartico na mestu v reži PCIe.

Dvojna svetlobna palica ARGB
Z okusnim dizajnom ohišja, ki ga dopolnjujejo LED diode ARGB, lahko spreminjate barve LED diod in tako oblikujete prilagojen dizajn. To lahko nadzirate prek programske opreme TriXX. Izbirate lahko med različnimi načini, vključno z načinom hitrosti ventilatorja, načinom temperature PCB ali barvitim mavričnim načinom, ali pa LED-je izklopite.

Zunanja sinhronizacija nadzora ARGB
Omogočite zunanjo sinhronizacijo LED diod RGB med grafično kartico in matično ploščo z uporabo 3-pin glave v repu. Igralci lahko nato izberejo, ali grafična kartica samostojno izvaja učinke RGB LED ali pa nadzor prevzame matična plošča.

Hitri priključek ventilatorja
Če se pojavi težava z ventilatorjem, vam ni treba vrniti celotne kartice. SAPPHIRE ali naši prodajni partnerji vam bodo poslali nadomestni ventilator neposredno na vaš naslov! To pomeni, da jih je enostavno odstraniti, oč istiti in zamenjati, saj jih na mestu varno drži le en vijak.

Dvokrogelni ležaj
Ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, katerih življenjska doba je v naših testih za približno 85% daljša od življenjske dobe ležajev v tulcih. Zaradi izboljšav na lopaticah ventilatorja je reš itev do 10% tišja od prejšnje generacije.

TEHNOLOGIJA HLAJENJA TRI-X
1. Inovativna kombinacija robustnega hlajenja VRM in neodvisnih termičnih modulov pomnilnika deluje v tandemu za učinkovito in uspešno odstranjevanje toplote v vseh delih.

2. Tunelska rebra povečajo konvekcijski pretok zraka in zagotavljajo neprekinjen pretok vetra skozi hladilni in ventilatorski sistem.

3. Toploto odvaja trojica velikih učinkovitih ventilatorjev, ki delujejo v nasprotni smeri urinega kazalca, da je pretok zraka čim večji.

*** Ste pripravljeni na novo veliko pustolovščino, kot je Avatar: Meje Pandore? Spremenite svojo igralno izkušnjo in zaščitite zahodno mejo Paandore v igri Avatar. ***

Več o tem na >>> Ste pripravljeni na novo veliko pustolovšč ino, kot je Avatar: Meje Pandore? (pcplus.si)

€1216,87 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING HDMI/DP (11339-04-20G) grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING HDMI/DP (11339-04-20G) grafična kartica

Zaščita z varovalko
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami, vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega konektorja PCI-E, da so komponente varne.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno prilagojene za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim pretokom toplote, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto na celoten hladilni modul.

Dvokroglični ležaj
Ventilator z dvojnim krogličnim ležajem, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot drsni ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10 % tišja od prejšnje generacije.

€379,75 z ddv