AMD

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 8GB GDDR5 Special edition (11265-21-20G) lite grafična kartica

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition grafična kartica je bazirana na nagrajeni grafični kartici SAPPHIRE NITRO+RX580 oblikovanju. Kartica je tovarniško Overclocked na 1430 MHz boost engine z 8,4 GHz efektivnim spominom. Dopolnjuje jo po meri narejena zadnja plošča in dodatna oprema na zgornji strani. SAPPHIRE NITRO S.E. je v lepi modri barvi in ohišje iz železa z modrima LED ventilatorjema. Ustvarjena je bila za tiho in zmogljivo delovanje. Kartica prinese optimalne 1440p igralne izkušnje. Komponente na kartici so iz najboljših materialov in poskrbijo za dolgo življenjsko dobo AMD.

Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. Revolucionarne nove tehnologije prinašajo pripravljenost na prihodnost iger, virtualno resničnost v dostopnejši cenovni razred. OC različica prihaja s povišanimi frekvencami za več zmogljivosti.

Radeon Chill je inteligentna funkcija za Radeon AMD, ki dinamično regulira število slik na sekundo glede na gibanje v igri. Če je potrebno ponuja polno moč AMD, ko se gibanje umiri, Radeon Chill zniža zmogljivost in tako prihrani na energiji ter zniža temperature. Tako znižana povprečno temperaturo jedra za 13% in porabi 31% manj energije.

SAPPHIRE Dual-X hladilnik prihaja z dvema velikima in tihima ventilatorjema, dvema 8mm in dvema 6 mm toplotne cevke ter naprednim dizajn radiatorja. Ventilatorja ustvarjata velik zračni pretok in odlična pokritost hladilnika zmanjšuje hrup v primerjavi s standardnimi rešitvami. Poskrbljeno je tudi za hlajenje VRM in MOSFET dela. Backplate preprečuje ukrivitev kartice. Z Nitro Free Flow obliko se kartica ohlaja z lahkoto.

radeon vr ready premium

Tehnologije za prihodnost z DirectX 12 in Vulkan! Polaris arhitektura zagotavlja odločno delovanje v današnjih igrah zahvaljujoč asinhronim senčilnikom in naprednem geometrijskem pogonu. RX 580 je pripravljena na poganjanje popolnoma novih HDR zaslonov, vsebin in prihodnosti iger. HDR široko izboljša razpon slik in kontrastna razmerja, ki se lahko prikažejo na kompatibilnih zaslonih. Z AMD Polaris arhitekturo lahko igrate najnovejše priljubljene igre in doživite nov nivo digitalnega sveta z premium virtualno resničnostjo, ki jo poganja AMD liquid VR tehnologija, dva HDMI priključka vam pa omogočata priklop VR očal in monitorja.

- 14 nanometerskemu FinFet
- inteligenti in natančen nadzor ventilatorjev
- Frame Rate Target Control
- AMD LiquidVR
- 4K super resolucija
- robustno VRM ohlajanje
- LED osvetlitev napisa
- Fuse protection
- Nitro Quick Connect poskrbi, da hitro odpravite napake na ventilatorjih
- Fan Check omogoča uporabniku, da spremlja stanje hladilinka/ventilatorjev/kartice

€322,37 z ddv

SAPPHIRE Radeon R7 250 2GB GDDR3 Boost (11215-01-20G) Lite grafična kartica

Grafična kartica Sapphire R5 250 2GB DDR3 je namenjena za multimedijsko uporabo. Nova generacija Radeonov prinaša tudi izboljšano teselacijo, AMD Avivo HD (DVD/HD-DVD/Blu-ray predvajanje), podpora standardu DirectX 11.2 ter majhna nadgradnja Unified Video Decoder-ja, ki sedaj MVC (Multi-View Codec), MPEG-4 in DiVX dekodira neposr edno preko strojne opreme.

AMD PowerPlay tehnologija za upravljanje z energijo glede na obremenitev jedra. Tako je poraba z AMD ZeroCore Power Technology lahko celo manj kot 3 W v mirovanju!

€77,27 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6 RDNA2 gaming grafična karticaSAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6 RDNA2 gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6 RDNA2 gaming grafična kartica zagotavlja zmogljivo igralnost v 4K zmogljivi resoluciji z živo vizualno grafiko za povišano izkušnjo. Meje lahko premaknete z visoko hitrostjo osveževanja, konkurenčnim igranjem iger in poenostavljenimi oblikami za neverjetno zmogljivost in učinkovitost, ki jo poganja vizualna AMD-jeva arhitektura RDNA2. Ugledni sestavni deli SAPPHIRE, kot so ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, zaščita varovalk in dvojni BIOS, zagotavljajo kakovost in zanesljivost. Izjemna hladilna tehnologija SAPPHIRE Tri-X, ki jo poganjata dva ventilatorja na zunanji strani in srednji ventilator z obratno smerjo vrtenja, zagotavlja rešitev pri nizkih temperaturah in nizkem hrupu.

 


GAMER CHANGER
Zmogljivost Powerhouse za igre 4K

V predstavitvi AMD Radeon RX 6000 serij grafičnih kartic, predstavljajo prelom z AMD RDNA 2 arhitekturo, narejena, da prikaže igralcem najboljšo izvedbo. AMD Radeon RX 6800 serija grafičnih kartic napaja nova generacija tekmovalnosti in 4K gaming z vivid pogledom in povišano izkušnjo v vsaki igri in vsakem frame-u.AMD Radeon RX 6800 serija grafičnih kartic prinaša ultra-high frame rate in 4k igranje. Doživite ultimativno gaming izkušnjo z novimi močnimi enotami, z AMD Infinity Cache-i in z do 16GB prepričljivim GDDR6 pomnilnikom.

€642,87 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6600 8GB GDDR6 (11310-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 8 GB
Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala.

Natančen nadzor ventilatorja
Standardni industrijski ventilatorji imajo lahko do 10% razlike med cikli vrtenja ventilatorjev (RPM). Kontrolnik IC ventilatorja na grafičnih karticah SAPPHIRE zmanjša razliko za približno 3%.

Ventilatorji z dvema kroglicama
Ti imajo dvojne kroglične ventilatorje, ki imajo v naših testih približno 85% daljšo življenjsko dobo kot ležaji s tulci. Izboljšave lopatic ventilatorjev pomenijo, da je rešitev do 10% tišja od prejš nje generacije.

Inteligentni nadzor ventilatorja
Hitrost ventilatorja je inteligentno nadzorovana, tako da je temperatura grafičnega procesorja, pomnilnika, PWM IC in drugih komponent čim nižja pri uravnoteženju delovanja in hrupa ventilatorja.

Dual-X hlajenje
Priznano hlajenje Dual-X Cooling SAPPHIRE poganjata dva masivna, a tiha ventilatorja in najsodobnejša zasnova radiatorjev. Nova oblika hibridnih lopatic ventilatorja pomeni večji pretok zraka in vrhunsko pokritost hladilnika pri manjš em hrupu, v primerjavi s standardnimi hladilnimi izvedbami.

Zaščita varovalk
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v tokokrogu zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno zaščito z varovalkami, ki varuje komponente.

Zadnja plošča
Aluminijasta zadnja plošča zagotavlja dodatno togost, kar zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ne ostane. Pomaga tudi ohladiti kartico s povečanjem odvajanja toplote.

€271,67 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6500 XT 4GB GDDR6 (11314-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6500 XT 4GB GDDR6 (11314-01-20G) PULSE gaming grafična kartica deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala.

Natančen nadzor ventilatorja
Standardni industrijski ventilatorji imajo lahko do 10% razlike med cikli vrtenja ventilatorjev (RPM). Kontrolnik IC ventilatorja na grafičnih karticah SAPPHIRE zmanjša razliko za približno 3%.

Dual-X hlajenje
Priznano hlajenje Dual-X Cooling SAPPHIRE poganjata dva masivna, a tiha ventilatorja in najsodobnejša zasnova radiatorjev. Nova oblika hibridnih lopatic ventilatorja pomeni večji pretok zraka in vrhunsko pokritost hladilnika pri manjš em hrupu, v primerjavi s standardnimi hladilnimi izvedbami.

Zaščita varovalk
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v tokokrogu zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno zaščito z varovalkami, ki varuje komponente.

AMD FidelityFX
AMD FidelityFX omogoča najrazličnejše učinke osvetlitve, sence in odseva v najnovejših igrah z minimalnimi stroški zmogljivosti, kar osvobodi vašo grafično kartico za poganjanje intenzivnih igralnih izkuš enj, ki jih potrebujete.

Zadnja plošča
Aluminijasta zadnja plošča zagotavlja dodatno togost, kar zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ne ostane. Pomaga tudi ohladiti kartico s povečanjem odvajanja toplote.

€220,47 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6400 4GB GDDR6 (11315-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6400 XT 4GB GDDR6 (11315-01-20G) PULSE gaming grafična kartica deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Axial fan cooling v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala. Dual Ball bearing ventilatorji zagotavljajo tiho in dolgotrajno delovanje.

€169,27 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 PCI-E (11318-01-20G) NITRO+ gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 PCI-E (11318-01-20G) NITRO+ gaming grafična kartica

Grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6750 XT za vrhunskega igralca 1440p, ki želi izkoristiti prebojno grafiko z živimi vizualnimi elementi in odličnimi kakovostnimi rešitvami hlajenja. Grafična kartica NITRO+ AMD Radeon RX 6750 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za obvladovanje scenarijev iger AAA, je ključna komponenta za neverjetno igralno izkušnjo. Estetski dizajn bo čudovita integracija v katero koli zgradbo osebnega računalnika.

LASTNOSTI grafične kartice SAPPHIRE NITRO+

Raziščite vse neverjetne funkcije, ki jih ponuja grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6750 XT. Naše funkcije smo razdelili v 3 kategorije, tako da si lahko preprosto ogledate vse funkcije, s katerimi smo ponosni, da oblikujemo, da vam ustvarimo najboljšo možno igralno izkušnjo

Rezilo ventilatorja z kotno hitrostjo
Ventilatorska lopatica Angular Velocity zagotavlja dvojno plast zračnega tlaka navzdol, ki poleg zračnega tlaka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja povzroči do 44 % višji zračni tlak navzdol in do 19 % večji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno nastavljene za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim toplotnim pretokom, ki učinkovito in enakomerno porazdelijo toploto na celoten hladilni modul.

Kovinska hrbtna plošča s termo blazinico
Visokokakovostna aluminijasta hrbtna plošča ni samo za oblikovanje. Prav tako ščiti komponente na zadnji strani tiskanega vezja in pomaga pri odvajanju toplote iz tiskanega vezja z visoko zmogljivo toplotno blazinico vmes.

WAVE Fin Design zmanjša trenje, ko veter vstopi v modul plavuti, kar povzroči zmanjšanje hrupa vetra.

Zaščita varovalk
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega priključka PCI-E, ki zagotavlja varnost komponent.

Hitra povezava ventilatorja
Če pride do težave z ventilatorjem, vam ni treba vrniti celotne kartice. SAPPHIRE ali naši kanalski partnerji vam bodo neposredno poslali nadomestni ventilator! To pomeni, da jih je enostavno odstraniti, očistiti in zamenjati, le en vijak jih drži na mestu.

Dvojni kroglični ležaj
Ti imajo ventilatorje z dvojnimi krogličnimi ležaji, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot pulični ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10 % tišja od prejšnje generacije.

 

€502,07 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6750 12GB DDR6 RDNA2 gaming grafična kartica

Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6750 XT deluje na zmogljivi hladilni tehnologiji Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja za ohranjanje nizkih temperatur in nizkega hrupa ventilatorjev. Izpopolnjena zasnova PCB zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo PCB in šum komponentnega signala.

 

 

 

€463,67 z ddv

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

Najbolj napredna grafična kartica za igralce in ustvarjalce

Narejen z prelomno AMD RDNA 3 arhitekturo s tehnologijo čipov, AMD Radeon RX 7900 XT grafična prinaša novo generacijo zmogljivosti, vizualizacije in učinkovitost pri 4K in še več.

Prodrite na nov nivo zmogljivosti do 20GB GDDR6 spomina in bliskovito hitro taktno frekvenco za neverjetno izkušnjo pri 4K ali več.
Radeon RX 7900 serija grafičnih kartic vsebuje napredno AMD RDNA 3 arhitekturo, z 2. generacijo pospeška sledenja žarkom in novim AI pospeškom za zagotavljanje neverjetne zmogljivosti ter povečanja grafične natanč nosti.

€1090,87 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6650 XT 8GB RDNA2 gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6650 XT 8GB gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6650 XT grafična kartica deluje preko močne Dual-X tehnologije hlajenja združen z Inteligentno kontrolo ventilatorjev za ohranjanje nizke temperature in zvoka ventilatorjev. Refinirana PCB oblika prinaša zanesljivo in stabilno zmogljivost, katera učinkovito zmanjša temperaturo in signalni zvok komponentov.

OPTIMIZIRANA KOMPOZITNA TOPLOTNA CEV
Kompozitne toplotne cevi so namensko oblikovane za vsak posamezen odsek hlajenja z optimalnim gibanjem toplote, učinkovitostjo in enakomerno razporeditvijo toplote skozi celoten modul za hlajenje.

ŽELEZNA ZADNJA PLOŠČA Z TERMALNO PODLAGO
Visoko kvalitetna aluminijasta zadnja plošča ni samo za videz. Ta tudi zaščiti komponente na zadnji strani PCB-ja in pomaga razpršiti toploto PCB-ja z vmesno visoko zmogljivo termalno podlago.

ZAŠČITA VAROVALK
Za zaščito vaše kartice so SAPPHIRE kartice opremljene z zaščito varovalk, vgrajeno v vezje zunanjega PCI-E napajalnega konektorja za ohranjanje varnosti komponentov.

DVO-KROGLJIČNI LEŽAJI
Z lastnostjo dvo-krogljičnih ležajev imajo ventilatorji približno 85% daljšo življensko dobo kot ležaji s tuljavo. Izboljšanje ventilatorskih rezil rezultira v 10% tišjem delovanju kot v predhodnih generacijah.

€310,07 z ddv

ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC Edition 20GB GDDR6 RGB (TUF-RX7900XT-O20G-GAMING) gaming grafična kartica

ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC Edition 20GB GDDR6 gaming grafična kartica optimizirana za ohranjanje nizke temperature in vzdržljivost

  • Axial-tech ventilatorji izboljšajo pretok zraka za 14 %
  • Dvojni kroglični ležaj zdrži do dvakrat dlje kot običajni modeli
  • Military-grade kondenzatorji, so ocenjeni do 20.000 ur pri 105 stopinjah
  • Kovinsko ogrodje izboljša togost in odprtine za povečanje odvajanja toplote
  • Auto-Extreme natančna avtomatizirana proizvodnja za večjo zanesljivost
  • Programska oprema GPU Tweak III zagotavlja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in nadzor sistema

Axial-tech ventiralotji omogočajo boljši in hitrejši pretok zraka

Dvojni kroglični ležaj podaljša življenjsko dobo za 2 leti

 

€1103,67 z ddv

ASUS TUF Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 (90YV0IG0-M0NA00) OC gaming grafična kartica

ASUS TUF Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 (90YV0IG0-M0NA00) OC gaming grafična kartica

Nadgrajena osna tehnologija
Večje in boljše. Ventilatorji osne tehnologije se vrtijo na dvojnih krogljičnih ležajih in so bili povečani za poganjanje 14% več zraka skozi grafično kartico, kar zniža temperaturo, zvok in omogoči boljšo zmogljivost.

Dobro vzdrževana oblika
Dva zunanja ventilatorja se vrtita v obratni smeri urnega kazalca za zmanjšanje turbolence. Način ustavljanja vseh ventilatorjev, ko temperatura pade pod 55°C in ko je poraba nizka, omogoča odpraviti nepotreben zvok.

Odporni kondenzatorji
Vrsta kondenzatorjev ocenjenih na 20,000 ur delovanja pri vsaj 105°C prenašajo višje temperature ter toleranco valovanja napajalnega vodila grafične kartice. S tem poveča odpornost življenjske dobe kartice pod težjimi pogoji.

Kovinsko okostje
Visoko-kvalitetno ohišje in aluminijasta zadnja plošča preprečita upogibanje PCB in vsebujeta velike zračnike za nadaljno razpršitev toplote.

Auto-ekstremna tehnologija
Auto-ekstremna tehnologija je avtomatiziran proizvodni proces, ki zastavlja nove standarde v industriji, z omogočanjem vsem komponentom varjenje v enem prehodu. To zmanjša termalno obremenitev komponentov in se izogne uporabi š kodljivim čistilnih kemikalijam, kar prispeva k manjšem okoljskem vplivu, manjši porabi električne energije v proizvodnji in boljši zanesljivosti produkta.

AURA SYNC
Aura-kompatibilna ARGB osvetljitev prilagojena za prikazovanje velikega razpona estetskih in funkcijskih efektov ter se tudi sinhronizira z drugimi ASUS komponenti za uravnovešeno osvetljevanje.

€1257,27 z ddv

ASUS Dual Radeon RX 560 4GB GDDR5 (90YV0HG0-M0NA00) gaming grafična kartica

ASUS Dual Radeon RX 560 4GB GDDR5 (90YV0HG0-M0NA00) gaming grafična kartica

The Sweet Spot
ASUS Dual Radeon RX 560 je opremljen s patentiranimi ventilatorji Wing-Blade za največji pretok zraka s 105 % večjim zračnim pritiskom. Za večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo, so ventilatorji so odporni proti prahu z zaščito IP5X. Medtem ko ekskluzivna tehnologija Auto-Extreme s komponentami Super Alloy Power II omogoča vrhunsko stabilnost, GPU Tweak II zagotavlja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in nadzor sistema.


Tehnologija 0dB / Tiha inteligenca
Za zmanjšanje nepotrebnega hrupa način zaustavitve, zaustavi vse ventilatorje, ko temperatura GPE pade pod 50 stopinj in je poraba energije nizka.

Auto-Extreme Technology / Natančna, avtomatizirana proizvodnja

Tehnologija Auto-Extreme je avtomatiziran proizvodni proces, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se celotno spajkanje izvede v enem prehodu. To zmanjša toplotno obremenitev komponent in se izogne uporabi moč nih čistilnih kemikalij, kar ima  manjši vpliv na okolje, nižjo porabo energije pri izdelavi in na splošno zanesljivejši izdelek.

">

€124,47 z ddv

ASUS Phoenix Radeon RX 550 EVO 4GB GDDR5 (90YV0AG7-M0NA00) grafična kartica

ASUS Phoenix Radeon RX 550 EVO 4GB GDDR5 (90YV0AG7-M0NA00) grafična kartica

Grafične kartice Phoenix združujejo visoko zmogljivost v kompaktni zasnovi, ki ponuja široko paleto združljivosti z majhnimi ohišji. Omejen prostor zahteva učinkovit hladilni sistem, Phoenix Radeon RX 550 ima zato ventilator z dvojnimi krogličnimi ležaji in je certificiran za odpornost proti prahu IP5X. Ne glede na to, ali nadgrajujete zastarelo grafično kartico ali sestavljate svojo prvo igralno napravo, je Phoenix zmogljiv paket, ki zagotavlja zmogljivost najnovejše generacije.

Dvojni kroglični ležaji ventilatorja

2x daljša življenjska doba
Različne vrste ležajev imajo edinstvene prednosti in slabosti. Kroglični ležaji se odlikujejo po vzdržljivosti in lahko zdržijo do dvakrat dlje kot modeli z navadnimi ležaji.

Auto-Extreme Technology / Natančna, avtomatizirana proizvodnja

Tehnologija Auto-Extreme je avtomatiziran proizvodni proces, ki postavlja nove standarde v industriji, saj omogoča, da se celotno spajkanje izvede v enem prehodu. To zmanjša toplotno obremenitev komponent in se izogne uporabi moč nih čistilnih kemikalij, kar ima  manjši vpliv na okolje, nižjo porabo energije pri izdelavi in na splošno zanesljivejši izdelek.

€121,91 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 RDNA3 gaming grafična kartica

Digital Power Design
SAPPHIRE NITRO+ & PULSE AMD Radeon RX 7900 Series sta zasnovana z digitalno močjo, ki zagotavlja natančen nadzor moči in odlično energijsko učinkovitost

Ultra visoko zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator
Izjemno zmogljiv prevodni polimerni aluminijasti kondenzator ima majhno površino tiskanega vezja, vendar visoko volumetrično kapacitivnost, ki omogoča 20-fazno napajanje na grafični kartici. Kondenzator nudi stabilno kapacitivnost pri visoki frekvenci in temperaturi z zelo nizkim šumom signala, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost izdelka.

Dvokroglični ležaj
Ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, imajo po Sapphirovih testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot običajni ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10 % tiš ja od prejšnje generacije.


€924,47 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 7600 8GB DDR6 PCI-E PULSE GAMING OC HDMI/DP LITE (11324-01-20G) grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 7600 8GB DDR6 PCI-E PULSE GAMING OC HDMI/DP LITE (11324-01-20G) grafična kartica

AMD RDNA 3 Arhitektura

Zaščita z varovalkami
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v vezje zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno varovalko, ki varuje komponente.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Sestavljene toplotne cevi so natančno prilagojene vsaki posamezni hladilni zasnovi z optimalnim toplotnim tokom, ki učinkovito in enakomerno porazdeli toploto po celotnem hladilnem modulu.

Dvokrogelni ležaj
Ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, katerih življenjska doba je na testih pokazala za približno 85% daljša od življenjske dobe ležajev v tulcih. Zaradi izboljšav na lopaticah ventilatorja je rešitev do 10% tišja od prejšnje generacije.

Trpežna kovinska zadnja plošča
Povsem aluminijasta hrbtna plošča zagotavlja dodatno togost, ki zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ostane zunaj. Prav tako pomaga pri hlajenju kartice, saj poveča odvajanje toplote.

Programska oprema družbe AMD: Tehnologija Adrenalin Edition

Zasnovana tako, da vam zagotavlja čist, sodoben in za uporabo enostaven vmesnik, v katerem lahko hitro dostopate do najnovejših funkcij programske opreme, statistik iger, poročil o zmogljivosti, posodobitev gonilnikov in še veliko več - vse na enem priročnem mestu. Izkoristite hitri tipki ALT+R za odprtje programske opreme AMD: Adrenalin Edition Technology neposredno v igri, s čimer boste še bolj priročno in enostavno prilagodili svoje najljubše funkcije in si zagotovili fantastično igralno izkušnjo.

Igrajte kjerkoli in s komerkoli
AMD Link, brezplačna aplikacija, s katero se lahko s telefonom, tabličnim računalnikom ali televizorjem povežete s svojim igralnim računalnikom, je zdaj na voljo za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows. Optimizirani za boljšo zmogljivost se lahko zdaj s prijatelji povežete kot še nikoli prej z novo funkcijo Link Game, ki prijatelju omogoča, da se s svojega računalnika poveže z vašim računalnikom in na vaš em sistemu igra lokalne večigralske igre5. Zdaj s podporo za kodiranje AV1 4 za grafiko Radeon™? RX 7900 Series za boljše vizualne učinke, višjo kakovost pretoka in večjo zmogljivost."

€322,87 z ddv

SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 OC 4GB GDDR5 (11268-01-20G) lite grafična kartica

Grafična kartica Sapphire Pulse Radeon RX 550 4GB je predstavnik AMDjeve grafične arhitekture Polaris, ki je narejena v popolnoma novem proizvodnemu procesu, 14 nanometerskemu FinFet. Sapphire Pulse serija prihaja z izboljšanim hlajenjem in povišanimi frekvencami! Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. RX 550 serija je odlična izbira za igranje spletnih iger, kot so League of Legends, Overwatch, Rocket League or Counter Strike: Global Offensive in podpira najnovejše video tehnologije, kot so DirectX 12, FreeSync ali H.265 4K kodiranje.

Frame rate target control (FRTC) funkcija omogoča uporabniku, da izbere najvišji "frame rate" med igranjem ali uporabljanjem aplikacij v celozaslonskem načinu.

AMD FreeSync tehnologija je odprti standard, ki v navezi z ustreznim monitorjem usklajuje osveževalni čas monitorja z grafično kartico in s tem preprečuje trganje slike in tako poskrbi za gladkejšo igro za največji užitek.
AMD freesync


Doživite izjemno delovanje z asinhronimi senčilniki, AMD FreeSync tehnologijo in napredno podporo za navijanje za dodatni dvig zmogljivosti in gladkega igranja z visokim številom slik na sekundo. Revolucionarna FinFET tehnologija proizvodnje jedra ponuja odlično zmogljivost ob hladnem in s tem tudi tihem delovanju.

€110,39 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 (11306-02-20G) PULSE gaming grafična kartica

Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6700 XT deluje na zmogljivi hladilni tehnologiji Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja za ohranjanje nizkih temperatur in nizkega hrupa ventilatorjev. Izpopolnjena zasnova PCB zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo PCB in šum komponentnega signala.

 

€438,07 z ddv