AMD

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS ROG Strix Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 (90YV0GN0-M0NA00) OC gaming grafična kartica

ROG Strix Radeon RX 6600 XT OC Edition 8 GB GDDR6

ROG Strix Radeon RX 6600 XT poveča hitrost sličic v polni visoki ločljivosti, da zadovolji zahteve najnovejših hitrih zaslonov. Dvojni aksialno-tehnološki ventilatorji učinkovito vpihujejo zrak skozi velik hladilnik, da ohranijo GPU ohlajen, vrhunski kondenzatorji, dušilke in MOSFET-i pa zagotavljajo popolno količino čiste energije. Ima veliko prednosti, vključno s stikalom Dual BIOS, načinom 0dB in kovinsko zadnjo ploš čo, tako da je ta zver idealna izbira za vašo naslednjo igralno konfiguracijo.

DINAMIČNI DUO
Oba Axial-tech ventilatorja imata pol širine pregradnih obročev za povečanje pretoka zraka skozi hladilno polje.

TIHO VRTENJE
Ventilatorji se začnejo vrteti, ko temperatura grafičnega procesorja doseže 60 stopinj Celzija in se izklopijo, ko temperature padejo pod 52 stopinj Celzija, kar pomaga zmanjšati hrup, ko sistem deluje v prostem teku ali pod manjšo obremenitvijo.

PREMIUM KOMPONENTE
Dušilke iz zlitine, trdni polimerni kondenzatorji in vrsta visokotokovnih stopenj moči z lahkoto upravljajo z dobavo energije. Deli Super Alloy Power II so spajani na tiskano vezje z uporabo naprednega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Natančni sklepi in odprava človeških napak zagotavljajo, da vsaka grafična kartica ustreza našim strogim specifikacijam.

Izjemen pokrov s kovinskimi poudarki odraža estetsko zasnovo matičnih plošč ROG in ROG Strix. Teksturirani poudarki v barvah sivine se brezhibno prepletajo v subtilne zgradbe ali naredijo izjemen učinek, medtem ko je kartica navpično nameščena in osvetljena z LED diodami na ohišju.

SPODNJI OKLEP KARTICE
Spodnja stran kartice razkriva nadaljnje izboljšave. Večina zadka je zavita v zaščitno kovinsko zadnjo ploščo, ki ima vidno široko odprtino. Odzračevalnik omogoča vroč zrak, da odteče proti izpušnim ventilatorjem podvozja, namesto da se reciklira nazaj v hladilnik. Nosilec grafičnega procesorja zagotavlja dodatno stabilnost kritični povezavi med matrico in razdelilnikom toplote. Za vhodno/izhodni nosilec se uporablja nerjavno jeklo za zaščito vrat in zagotavljanje varnejše pritrditve. Priročno nameščeno stikalo Dual BIOS omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.

AURA SYNC
ROG Strix Radeon RX 6600 XT ima osvetlitev Aura RGB na strani kartice. Programska oprema Aura Sync povezuje združljive izdelke za popolnoma prilagojeno nastavitev osvetlitve. Lahko jo sinhronizirate z glasbo, spremenite barvo glede na temperaturo ali izbirate med velikim številom vzorcev in statičnih možnosti. Ko izbirate dele za svojo konfiguracijo, bodite pozorni na logotip Aura Sync.

€438,07 z ddv

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 8GB GDDR5 Special edition (11265-21-20G) lite grafična kartica

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition grafična kartica je bazirana na nagrajeni grafični kartici SAPPHIRE NITRO+RX580 oblikovanju. Kartica je tovarniško Overclocked na 1430 MHz boost engine z 8,4 GHz efektivnim spominom. Dopolnjuje jo po meri narejena zadnja plošča in dodatna oprema na zgornji strani. SAPPHIRE NITRO S.E. je v lepi modri barvi in ohišje iz železa z modrima LED ventilatorjema. Ustvarjena je bila za tiho in zmogljivo delovanje. Kartica prinese optimalne 1440p igralne izkušnje. Komponente na kartici so iz najboljših materialov in poskrbijo za dolgo življenjsko dobo AMD.

Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. Revolucionarne nove tehnologije prinašajo pripravljenost na prihodnost iger, virtualno resničnost v dostopnejši cenovni razred. OC različica prihaja s povišanimi frekvencami za več zmogljivosti.

Radeon Chill je inteligentna funkcija za Radeon AMD, ki dinamično regulira število slik na sekundo glede na gibanje v igri. Če je potrebno ponuja polno moč AMD, ko se gibanje umiri, Radeon Chill zniža zmogljivost in tako prihrani na energiji ter zniža temperature. Tako znižana povprečno temperaturo jedra za 13% in porabi 31% manj energije.

SAPPHIRE Dual-X hladilnik prihaja z dvema velikima in tihima ventilatorjema, dvema 8mm in dvema 6 mm toplotne cevke ter naprednim dizajn radiatorja. Ventilatorja ustvarjata velik zračni pretok in odlična pokritost hladilnika zmanjšuje hrup v primerjavi s standardnimi rešitvami. Poskrbljeno je tudi za hlajenje VRM in MOSFET dela. Backplate preprečuje ukrivitev kartice. Z Nitro Free Flow obliko se kartica ohlaja z lahkoto.

radeon vr ready premium

Tehnologije za prihodnost z DirectX 12 in Vulkan! Polaris arhitektura zagotavlja odločno delovanje v današnjih igrah zahvaljujoč asinhronim senčilnikom in naprednem geometrijskem pogonu. RX 580 je pripravljena na poganjanje popolnoma novih HDR zaslonov, vsebin in prihodnosti iger. HDR široko izboljša razpon slik in kontrastna razmerja, ki se lahko prikažejo na kompatibilnih zaslonih. Z AMD Polaris arhitekturo lahko igrate najnovejše priljubljene igre in doživite nov nivo digitalnega sveta z premium virtualno resničnostjo, ki jo poganja AMD liquid VR tehnologija, dva HDMI priključka vam pa omogočata priklop VR očal in monitorja.

- 14 nanometerskemu FinFet
- inteligenti in natančen nadzor ventilatorjev
- Frame Rate Target Control
- AMD LiquidVR
- 4K super resolucija
- robustno VRM ohlajanje
- LED osvetlitev napisa
- Fuse protection
- Nitro Quick Connect poskrbi, da hitro odpravite napake na ventilatorjih
- Fan Check omogoča uporabniku, da spremlja stanje hladilinka/ventilatorjev/kartice

€322,37 z ddv

SAPPHIRE Radeon R7 250 2GB GDDR3 Boost (11215-01-20G) Lite grafična kartica

Grafična kartica Sapphire R5 250 2GB DDR3 je namenjena za multimedijsko uporabo. Nova generacija Radeonov prinaša tudi izboljšano teselacijo, AMD Avivo HD (DVD/HD-DVD/Blu-ray predvajanje), podpora standardu DirectX 11.2 ter majhna nadgradnja Unified Video Decoder-ja, ki sedaj MVC (Multi-View Codec), MPEG-4 in DiVX dekodira neposr edno preko strojne opreme.

AMD PowerPlay tehnologija za upravljanje z energijo glede na obremenitev jedra. Tako je poraba z AMD ZeroCore Power Technology lahko celo manj kot 3 W v mirovanju!

€77,27 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 (11306-01-20G) NITRO+ gaming grafična kartica

SAPPHIRE NITRO + AMD Radeon RX 6700 XT
Grafična kartica SAPPHIRE NITRO + AMD Radeon RX 6700 XT za vrhunskega igralca 1440p, ki želi izkoristiti prodorno grafiko, z živo vizualno in odlično kakovostjo hladilnih rešitev. Grafična kartica NITRO + AMD Radeon RX 6700 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za igranje scenarijev AAA, je ključna komponenta za neverjetno igralno izkušnjo. Estetska zasnova bo čudovita integracija v kateri koli računalnik.

SAPPHIRE NITRO + AMD Radeon RX 6700 XT
Pregled zmogljivosti skupaj z nekaterimi izjemnimi funkcijami, ki jih dobite z modeli znamke SAPPHIRE NITRO +

Za hitro in enostavno preklapljanje med dvojnima načinoma BIOS preklopite iz načina delovanja v tihi način ali nazaj z našo programsko opremo TriXX.

  

Hibridno rezilo ventilatorja
Nova hibridna zasnova ventilatorja združuje tišino tradicionalne aksialne zasnove ventilatorja in močan zračni tlak zasnove ventilatorja za ustvarjanje izboljšanja zračnega tlaka navzdol skozi ventilator, hkrati pa ohranja nizek hrup ventilatorja.

Integriran hladilni modul
Kombinirani hladilni modul Memory & VRM hladi pomnilnik, MOSFET in dušilke.


€642,87 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 (11308-03-20G) NITRO+ SE gaming grafična kartica

SAPPHIRE NITRO + AMD Radeon RX 6900 XT gaming grafična kartica za vrhunskega igralca 4K, ki želi izkoristiti prodorno grafiko, z živo vizualno in odlično kakovostjo hladilnih rešitev. Grafična kartica NITRO + AMD Radeon RX 6900 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za igranje scenarijev AAA, je ključna komponenta za neverjetno igralno izkušnjo. Estetska zasnova bo čudovita integracija v kateri koli rač unalnik.

Pregled zmogljivosti skupaj z nekaterimi izjemnimi funkcijami, ki jih dobite z modeli znamke SAPPHIRE NITRO +, za hitro in enostavno preklapljanje med dvojnima načinoma BIOS preklopite iz načina delovanja v tihi način ali nazaj z našo programsko opremo TriXX.

Tri-X hladilna tehnologija
Tri-X Cooling Solution poganjata dva večja ventilatorja na zunanji strani in en manjši ventilator na sredini z vzvratno smerjo vrtenja za povečanje pretoka vetra pod ventilatorji. Tunelirana rebra na ventilatorjih pomagajo poveč ati konvekcijo zračnega toka, da se zagotovi, da je hlajenje Tri-X hlajenje z nizko temperaturo in nizkim hrupom. Ventilatorji so inteligentno nadzorovani, da držijo GPU, pomnilnika, PWM IC in drugih komponent, nižjo temperaturo.

Hlajenje
Inovativne hladilne tehnologije za zagotavljanje optimalne zmogljivosti in pretoka zraka.

WAVE Fin Design in V-Shape Fin Design za hlajenje GPU
WAVE Fin Design zmanjšuje trenje,zasnova plavuti v obliki črke V na vrhu GPU pa pospešuje in centralizira pretok zraka okoli GPU za učinkovito odvajanje toplote.

Nitro glow
Z dizajnom pokrova, dopolnjenim z LED ARGB, lahko spremenite barve LED-ov po meri. To lahko nadzirate s programsko opremo TriXX, pri kateri izbirate med različnimi načini, vključno z načinom hitrosti ventilatorja, temperaturnim načinom tiskanega vezja ali barvitim mavričnim načinom ali izklopite LED.

 

 

€1065,27 z ddv

SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6800 XT SE 16GB GDDR6 AMD RDNA 2 gaming grafična kartica

SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6800 XT SE gaming grafična kartica s 16 GB GDDR6 in AMD RDNA™ 2 arhitekturo.

AMD Radeon RX 6000 serija grafičnih kartic nudi inovativno AMD RDNA 2 arhitekturo, ki zagotavlja zmogljivo delovanje za vse gamerje. Kartice zagotavljajo novo konkurenčnost pri igranju ter 4K igranje z živimi vizualnimi efekti v vsaki igri in vsakem prizoru. AMD Radeon RX 6000 serija nudi izredno hitro prikazovanje slik in resno 4K igranje. Doživite ultimativno gamersko doživetje z zmogljivo grafično kartico, z inovativnim AMD Infinity predpomnilnikom in z do 16 GB dodeljenega GDDR6 pomnilnika. Ko grafično kartico združite z AMD Ryzen 5000 serijo desktop procesorji, vam AMD Smart Access Memory tehnologija nudi nove nivoje gaming zmogljivosti.

AMD Radeon RX 6800 serija vas dobesedno potegne v akcijo z realističnimi tehnologijami in podporo za DirectX 12 Ultimate. Doživite igre z realistično osvetlitvijo, sencami in odsevi z bogatimi podrobnostmi, zahvaljujoč DirectX Raytracing (DXR) tehnologiji, s spremevljivimi stopnjami senčenja (VRS) in AMD FidelityFX lastnostmi, ki optimiziranimi za AMD RDNA 2 arhitekturo.

Ultimativna odzivnost in gladko igranje sta se izenačili z gaming tehnologijami za nizko zakasnitev s pomočjo AMD Radeon Anti-Lag in AMD Radeon Boost. Zaženite vaše gaming doživetje z najnovejšo HDMI 2.1 VRR tehnologijo, USB-C VR slušalkami in z več kot 1250 AMD FreeSync podprtimi gaming zasloni.

AMD RDNA 2 arhitektura je osnova za naslednjo generacijo gaming računalnikov in konzol. Je osnova za prihajajočo revolucijo na področju gaming računalnikov in cloud gaminga. AMD RDNA 2 arhitektura povzdiguje in poenoti vizualne efekte in igranje na več gaming platformah kot nobena grafična arhitektura dosedaj.

 • AMD RDNA 2 arhitektura
 • DirectX® 12 Ultimate
 • Hardware Raytracing
 • 7nm GPU
 • Prenašanje videa v živo do 8K

Zadnja plošča zagotavlja trdnost in pomaga pri ohlajanju kartice s povečanim odvajanjem toplote. Prilagodite videz kartice NITRO+ z vgrajeno ARGB osvetlitvijo in ARGB ventilatorji. Izbirate lahko med priključki HDMI, DP in USB-C. Inovativne hladilne tehnologije zagotavljajo optimalno delovanje in pretok zraka.

€924,47 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6 RDNA2 gaming grafična karticaSAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6 RDNA2 gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6 RDNA2 gaming grafična kartica zagotavlja zmogljivo igralnost v 4K zmogljivi resoluciji z živo vizualno grafiko za povišano izkušnjo. Meje lahko premaknete z visoko hitrostjo osveževanja, konkurenčnim igranjem iger in poenostavljenimi oblikami za neverjetno zmogljivost in učinkovitost, ki jo poganja vizualna AMD-jeva arhitektura RDNA2. Ugledni sestavni deli SAPPHIRE, kot so ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, zaščita varovalk in dvojni BIOS, zagotavljajo kakovost in zanesljivost. Izjemna hladilna tehnologija SAPPHIRE Tri-X, ki jo poganjata dva ventilatorja na zunanji strani in srednji ventilator z obratno smerjo vrtenja, zagotavlja rešitev pri nizkih temperaturah in nizkem hrupu.

 


GAMER CHANGER
Zmogljivost Powerhouse za igre 4K

V predstavitvi AMD Radeon RX 6000 serij grafičnih kartic, predstavljajo prelom z AMD RDNA 2 arhitekturo, narejena, da prikaže igralcem najboljšo izvedbo. AMD Radeon RX 6800 serija grafičnih kartic napaja nova generacija tekmovalnosti in 4K gaming z vivid pogledom in povišano izkušnjo v vsaki igri in vsakem frame-u.AMD Radeon RX 6800 serija grafičnih kartic prinaša ultra-high frame rate in 4k igranje. Doživite ultimativno gaming izkušnjo z novimi močnimi enotami, z AMD Infinity Cache-i in z do 16GB prepričljivim GDDR6 pomnilnikom.

€796,47 z ddv

GIGABYTE Radeon RX 6800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 (GV-R68XTGAMING OC-16GD) RGB grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8GB GDDR6 grafična kartica.

 • poganja RDNA2 Radeon RX 6800 XT
 • Integriran z 16 GB 256-bitnega pomnilniškega vmesnika GDDR6
 • WINDFORCE 3X hladilni sistem
 • RGB Fusion 2.0
 • Zaščitna kovinska zadnja plošča


   

Hladilni sistem WINDFORCE 3X ima 3x 80 mm edinstvene ventilatorje z lopaticami, izmenično vrtenje, 6 kompozitnih bakrenih toplotnih cevi, velik GPU z neposrednim dotikom iz bakrene plošče, 3D aktivni ventilator in hlajenje zaslona, ki skupaj zagotavljajo visoko učinkovito odvajanje toplote.
Pri Gigabyte grafičnih karticam se sosednji ventilatorji vrtijo v nasprotni smeri, tako da je smer zračnega toka med ventilatorjema enaka, kar zmanjšuje turbulenco in povečuje tlak zračnega toka.

Razširjena oblika hladilnika omogoča pretok zraka in zagotavlja boljše odvajanje toplote.

RGB FUSION 2.0
Z 16,7 milijona prilagodljivih barvnih možnosti in številnimi svetlobnimi učinki lahko izbirate med svetlobnimi učinki ali sinhronizirate z drugimi napravami AORUS.


€1282,87 z ddv

ASUS ROG Strix LC Radeon RX 6900 XT OC 16GB GDDR6 vodno hlajenje (ROG-STRIX-LC-RX6900XT-O16G-GAMING) gaming grafična kartica

ASUS ROG Strix LC Radeon RX 6900 XT OC gaming grafična kartica

Vodno hlajenje
V laboratorijih za raziskave in razvoj ASUS so inženirji teoretizirali optimalno toplotno rešitev za najnovejšo AMD-jevo arhitekturo RDNA 2. Zver, ki se je pojavila, je vodno hlajenje, ki lahko novim čipom prinese največjo zmogljivost, hkrati pa ostane popolnoma hladen in tih. Ljubitelji zmogljivosti v iskanju najbolj divje kartice RX 6900 XT so našli svojo igro.

LC uporablja 600 mm cevi, da omogoči združljivost z velikimi šasijami ali zgradbami, ki imajo hladilnik AIO CPU. Kable ventilatorja hladilnika lahko priključite neposredno na kartico in jih pritrdite s priloženimi kabelskimi vezmi, da je vse organizirano.

AURA SYNC
Strix LC ne boste našli, da se skriva v senci. Kartica je opremljena z naslovljivo RGB osvetlitvijo, ki sije skozi proge v pokrovu, osvetljenim logotipom ROG in dvema ventilatorjema ARGB radiatorja.

GPU TWEAK II
Pripomoček ASUS GPU Tweak II dvigne grafično kartico na naslednjo stopnjo. Omogoča vam prilagoditev kritičnih parametrov, vključno z urami jedra GPU, frekvenco pomnilnika in nastavitvami napetosti, z možnostjo spremljanja vsega v realnem času s prilagodljivim zaslonskim zaslonom. Vključen je tudi napreden nadzor ventilatorja, skupaj s številnimi drugimi funkcijami, s katerimi boste kar najbolje izkoristili svojo grafično kartico.

PROGRAMSKA OPREMA RADEON
Najnovejša programska oprema Radeon Adrenalin 2020 Edition sprosti ves potencial vašega grafičnega procesorja, optimiziranimi za nove izdaje iger in zelo prilagodljivo igralno izkušnjo.

€1154,87 z ddv

ASUS Dual Radeon RX 6600 XT 8 GB OC Gaming OC GDDR6

ASUS Dual Radeon RX 6600 XT OC Edition 8 GB GDDR6

Zasnova ventilatorja z osno tehnologijo ima manjši hub ventilatorja, ki omogoči daljše lopatice in pregradni obroč, ki poveča zračni tlak navzdol.
Dvojni kroglični ležaji lahko zdržijo do dvakrat dlje kot "sleeve bearing"
Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
Zaščitna hrbtna plošča preprečuje upogibanje PCB in poškodbe.

Z najnovejšo arhitekturno izkušnjo AMD RDNA 2 v svoji najčistejši obliki ASUS Dual Radeon RX 6600 XT združuje zmogljivost in preprostost kot nobena druga. Z uporabo naprednih tehnologij hlajenja, ki izhajajo iz vodilnih grafičnih kartic, se Dual odloči za vsebino nad slogom, popolno izbiro za dobro uravnoteženo gradnjo.

Aksialno-tehnološko oblikovanje ventilatorjev - Bolje, hitreje, močneje
Dva preizkušena aksialno-tehnološka ventilatorja imata manjši hub, ki omogoča daljša rezila in pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka navzdol.

0dB tehnologija - Tiha inteligenca
Napredni vgrajeni krmilnik zaustavi ventilatorje, ko je temperatura jedra grafičnega procesorja nižja od 52°C. Ko se temperature dvignejo čez prag, se ventilatorji samodejno znova zaženejo.

Dvojni kroglični ležaji - 2x daljša življenjska doba
Različne vrste ležajev imajo edinstvene prednosti in slabosti. Kroglični ležaji se odlikujejo po vzdržljivosti in lahko trajajo do dvakrat dlje kot "sleeve bearing".

Zaščitna zadnja plošča
PCB je ojačan z aluminijasto hrbtno ploščo, ki doda strukturno togost in preprečuje upogibanje ter ščiti komponente pred poškodbami.

Nosilec iz nerjavečega jekla
Montažni nosilec Dual je ojačan z nerjavnim jeklom 304, ki je trše in odpornejše proti koroziji.

€699,90 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 (11306-02-20G) PULSE gaming grafična kartica

Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6700 XT deluje na zmogljivi hladilni tehnologiji Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja za ohranjanje nizkih temperatur in nizkega hrupa ventilatorjev. Izpopolnjena zasnova PCB zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo PCB in šum komponentnega signala.

 

€578,87 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 RDNA2 OC gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6800 XT OC zagotavlja robustne 4K igralne zmogljivosti.

Pomaknite svoje meje z visoko stopnjo osveževanja, konkurenčnim igranjem iger in poenostavljenimi oblikami za neverjetno zmogljivost in učinkovitost, ki jo poganja AMD-jeva vizionarska arhitektura RDNA2
Priznani sestavni deli SAPPHIRE, kot so ventilatorji z dvojnim krogličnim ležajem, zaščita varovalk in dvojni BIOS, zagotavljajo kakovost in zanesljivost. Izjemna hladilna tehnologija SAPPHIRE Tri-X, ki jo poganjata dva ventilatorja na zunanji strani in srednji ventilator z obratno smerjo vrtenja, zagotavlja rešitev pri nizkih temperaturah in nizkem hrupu.
Te učinkovite rešitve hlajenja, skupaj s popolnoma aluminijasto estetsko zadnjo ploščo skupaj z ekskluzivnim Trixx Boost SAPPHIRE ustvarjajo mešanico neverjetnih zmogljivosti in stabilnosti s PULSE AMD Radeon RX 6800 XT.

Povzdignite svojo igro na nov nivo igranja, s PULSE AMD Radeon RX 6800 XT.

€898,87 z ddv

ASUS Dual Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 (90YV0GN1-M0NA00) OC gaming grafična kartica

ASUS Dual Radeon RX 6600 XT OC Edition 8 GB GDDR6

Zasnova ventilatorja z osno tehnologijo ima manjši hub ventilatorja, ki omogoči daljše lopatice in pregradni obroč, ki poveča zračni tlak navzdol.
Dvojni kroglični ležaji lahko zdržijo do dvakrat dlje kot "sleeve bearing"
Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti.
Zaščitna hrbtna plošča preprečuje upogibanje PCB in poškodbe.

Z najnovejšo arhitekturno izkušnjo AMD RDNA 2 v svoji najčistejši obliki ASUS Dual Radeon RX 6600 XT združuje zmogljivost in preprostost kot nobena druga. Z uporabo naprednih tehnologij hlajenja, ki izhajajo iz vodilnih grafičnih kartic, se Dual odloči za vsebino nad slogom, popolno izbiro za dobro uravnoteženo gradnjo.

Aksialno-tehnološko oblikovanje ventilatorjev - Bolje, hitreje, močneje
Dva preizkušena aksialno-tehnološka ventilatorja imata manjši hub, ki omogoča daljša rezila in pregradni obroč za povečanje zračnega tlaka navzdol.

0dB tehnologija - Tiha inteligenca
Napredni vgrajeni krmilnik zaustavi ventilatorje, ko je temperatura jedra grafičnega procesorja nižja od 52°C. Ko se temperature dvignejo čez prag, se ventilatorji samodejno znova zaženejo.

Dvojni kroglični ležaji - 2x daljša življenjska doba
Različne vrste ležajev imajo edinstvene prednosti in slabosti. Kroglični ležaji se odlikujejo po vzdržljivosti in lahko trajajo do dvakrat dlje kot "sleeve bearing".

Zaščitna zadnja plošča
PCB je ojačan z aluminijasto hrbtno ploščo, ki doda strukturno togost in preprečuje upogibanje ter ščiti komponente pred poškodbami.

Nosilec iz nerjavečega jekla
Montažni nosilec Dual je ojačan z nerjavnim jeklom 304, ki je trše in odpornejše proti koroziji.

€508,47 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 (11309-03-20G) PULSE OC gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 XT
Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 XT deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala.

Natančen nadzor ventilatorja
Standardni industrijski ventilatorji imajo lahko do 10% razlike med cikli vrtenja ventilatorjev (RPM). Kontrolnik IC ventilatorja na grafičnih karticah SAPPHIRE zmanjša razliko za približno 3%.

Ventilatorji z dvema kroglicama
Ti imajo dvojne kroglične ventilatorje, ki imajo v naših testih približno 85% daljšo življenjsko dobo kot ležaji s tulci. Izboljšave lopatic ventilatorjev pomenijo, da je rešitev do 10% tišja od prejšnje generacije.

Inteligentni nadzor ventilatorja
Hitrost ventilatorja je inteligentno nadzorovana, tako da je temperatura grafičnega procesorja, pomnilnika, PWM IC in drugih komponent čim nižja pri uravnoteženju delovanja in hrupa ventilatorja.

Dual-X hlajenje
Priznano hlajenje Dual-X Cooling SAPPHIRE poganjata dva masivna, a tiha ventilatorja in najsodobnejša zasnova radiatorjev. Nova oblika hibridnih lopatic ventilatorja pomeni večji pretok zraka in vrhunsko pokritost hladilnika pri manjšem hrupu, v primerjavi s standardnimi hladilnimi izvedbami.

Zadnja plošča
Aluminijasta zadnja plošča zagotavlja dodatno togost, kar zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ne ostane. Pomaga tudi ohladiti kartico s povečanjem odvajanja toplote.

€540,47 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6600 8GB GDDR6 (11310-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 8 GB
Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6600 deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala.

Natančen nadzor ventilatorja
Standardni industrijski ventilatorji imajo lahko do 10% razlike med cikli vrtenja ventilatorjev (RPM). Kontrolnik IC ventilatorja na grafičnih karticah SAPPHIRE zmanjša razliko za približno 3%.

Ventilatorji z dvema kroglicama
Ti imajo dvojne kroglične ventilatorje, ki imajo v naših testih približno 85% daljšo življenjsko dobo kot ležaji s tulci. Izboljšave lopatic ventilatorjev pomenijo, da je rešitev do 10% tišja od prejš nje generacije.

Inteligentni nadzor ventilatorja
Hitrost ventilatorja je inteligentno nadzorovana, tako da je temperatura grafičnega procesorja, pomnilnika, PWM IC in drugih komponent čim nižja pri uravnoteženju delovanja in hrupa ventilatorja.

Dual-X hlajenje
Priznano hlajenje Dual-X Cooling SAPPHIRE poganjata dva masivna, a tiha ventilatorja in najsodobnejša zasnova radiatorjev. Nova oblika hibridnih lopatic ventilatorja pomeni večji pretok zraka in vrhunsko pokritost hladilnika pri manjš em hrupu, v primerjavi s standardnimi hladilnimi izvedbami.

Zaščita varovalk
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v tokokrogu zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno zaščito z varovalkami, ki varuje komponente.

Zadnja plošča
Aluminijasta zadnja plošča zagotavlja dodatno togost, kar zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ne ostane. Pomaga tudi ohladiti kartico s povečanjem odvajanja toplote.

€348,47 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 (11309-01-20G) NITRO+ OC gaming grafična kartica

SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6600 XT
Grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6600 XT je narejena za vrhunskega 1080P igralca, kateri želi izkoristiti revolucionarno grafiko z živahnimi slikami in rešitvami za hlajenje in je odlične kakovosti. Grafična kartica NITRO+ AMD Radeon RX 6600 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za obravnavo scenarijev iger AAA in je ključna sestavina za neverjetno igralno izkušnjo. Estetsko oblikovana bo čudoviti dodatek za v katero koli različico računalnika.

WAVE Fin design  
Zasnova WAVE zmanjšuje trenje, kar zmanjša hrup.

Hibridna lopatica ventilatorja
Nova hibridna zasnova ventilatorja združuje tišino tradicionalne aksialne zasnove ventilatorja in močan zračni tlak zasnove ventilatorja za izboljšanje zračnega tlaka navzdol skozi ventilator, hkrati pa ohranja hrup ventilatorja nizek.

TEHNOLOGIJA HLAJENJA DUAL-X
Inovativna mešanica robustnega hlajenja VRM in neodvisnih pomnilniških termičnih modulov deluje skupaj in učinkovito odvaja toploto v vseh odsekih.

Poenostavljena oblika naših 85 -milimetrskih rezil pomeni večji pretok zraka in vrhunsko pokritost hladilnika pri nižjem hrupu, v primerjavi s standardnimi izvedbami hlajenja.

      

Priznano hlajenje Dual-X Cooling SAPPHIRE poganjata dva masivna, a tiha ventilatorja in najsodobnejša zasnova radiatorjev.

€443,19 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6500 XT 4GB GDDR6 (11314-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6500 XT 4GB GDDR6 (11314-01-20G) PULSE gaming grafična kartica deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala.

Natančen nadzor ventilatorja
Standardni industrijski ventilatorji imajo lahko do 10% razlike med cikli vrtenja ventilatorjev (RPM). Kontrolnik IC ventilatorja na grafičnih karticah SAPPHIRE zmanjša razliko za približno 3%.

Dual-X hlajenje
Priznano hlajenje Dual-X Cooling SAPPHIRE poganjata dva masivna, a tiha ventilatorja in najsodobnejša zasnova radiatorjev. Nova oblika hibridnih lopatic ventilatorja pomeni večji pretok zraka in vrhunsko pokritost hladilnika pri manjš em hrupu, v primerjavi s standardnimi hladilnimi izvedbami.

Zaščita varovalk
Za zaščito kartice imajo kartice SAPPHIRE v tokokrogu zunanjega napajalnega priključka PCI-E vgrajeno zaščito z varovalkami, ki varuje komponente.

AMD FidelityFX
AMD FidelityFX omogoča najrazličnejše učinke osvetlitve, sence in odseva v najnovejših igrah z minimalnimi stroški zmogljivosti, kar osvobodi vašo grafično kartico za poganjanje intenzivnih igralnih izkuš enj, ki jih potrebujete.

Zadnja plošča
Aluminijasta zadnja plošča zagotavlja dodatno togost, kar zagotavlja, da se nič ne upogne in prah ne ostane. Pomaga tudi ohladiti kartico s povečanjem odvajanja toplote.

€253,75 z ddv

POWERCOLOR Radeon R7 240 4GB DDR5 (4GBD5-HLEV2) gaming grafična kartica

POWERCOLOR Radeon R7 240 4GB DDR5 (4GBD5-HLEV2) gaming grafična kartica

 • Napredna pomnilniška tehnologija GDDR5
  Pomnilnik GDDR5 zagotavlja najvišjo razpoložljivo pomnilniško pasovno širino od katere koli pomnilniške tehnologije danes, kar omogoča večjo zmogljivost GPU.
 • AMD App Acceleration
  AMD App Accelerator ustvari okolje "soprocesiranja", v katerem potencial računalniške obdelave v vašem AMD Radeon Graphics procesorju deluje skupaj s sistemskim centralnim procesorjem, da pospeši omogočene aplikacije.
 • Tehnologija AMD PowerTune
  Poveča zmogljivost v pogojih obremenitve z dinamičnim povečanjem ure motorja GPU, da izkoristi neizkoriščen prostor TDP. Uporabnikom omogoča tudi konfiguracijo lastne omejitve TDP v določenem območju za š e večjo zmogljivost ali večjo energijsko učinkovitost.
 • GCN arhitektura
  Nova zasnova za poenoteno grafično obdelavo in računalniška jedra AMD, ki jim omogoča večjo izkoriščenost za izboljšano zmogljivost in učinkovitost.
 • HDMI
  Integriran visokohitrostni izhod HDMI s podporo za 3D stereoskopijo 1080p 120Hz in podporo za zaslon z ločljivostjo 4K.
 • Microsoft DirectX 12
  Zagotovite si intenzivno igralno zmogljivost in neprimerljivo kakovost slike z osupljivimi 3D vizualnimi učinki, realistično osvetlitvijo in realističnimi slikami.
 • Podpora za Microsoft Windows 10
  Celovit OS podpira najnovejšo funkcionalnost Windows 10 in podporo za gonilnike.
  (** nekateri izdelki podpirajo samo 64-bitni OS, za podrobnosti obiščite spletno mesto na www.powercolor.com**)
 • PCI Express 3.0
  Zagotavlja dvojno pasovno širino na pas PCIe Gen 2 za hitrejši GPU.

 • Podpora UEFI
  Boljša varnost, saj pomaga zaščititi proces pred zagonom ali pred zagonom pred napadi bootkit-a in hitrejši čas zagona ter preklop iz mirovanja.
€111,67 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6400 4GB GDDR6 (11315-01-20G) PULSE gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6400 XT 4GB GDDR6 (11315-01-20G) PULSE gaming grafična kartica deluje na zmogljivi tehnologiji hlajenja Axial fan cooling v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja, ki ohranja nizke temperature in hrup ventilatorja. Izpopolnjena oblika tiskanega vezja zagotavlja stabilno, zanesljivo in enakomerno delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo tiskanega vezja in šum komponentnega signala. Dual Ball bearing ventilatorji zagotavljajo tiho in dolgotrajno delovanje.

€194,87 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT 8GB DDR6 PCI-E (11319-01-20G) NITRO+ gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT 8GB DDR6 PCI-E (11319-01-20G) NITRO+ gaming grafična kartica

 

Grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6650 XT za vrhunskega igralca 1080P, ki želi izkoristiti prebojno grafiko z živimi vizualnimi elementi in odličnimi kakovostnimi rešitvami hlajenja. Grafična kartica NITRO+ AMD Radeon RX 6650 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za obvladovanje scenarijev iger AAA, je ključna komponenta za neverjetno igralno izkušnjo. Estetski dizajn bo čudovita integracija v katero koli zgradbo osebnega računalnika.

LASTNOSTI grafične kartice SAPPHIRE NITRO+


Raziščite vse neverjetne funkcije, ki jih ponuja grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6650 XT. Naše funkcije smo razdelili v 3 kategorije, tako da si lahko preprosto ogledate vse funkcije, s katerimi smo ponosni, da oblikujemo, da vam ustvarimo najboljšo možno igralno izkušnjo

Rezilo ventilatorja z kotno hitrostjo
Ventilatorska lopatica Angular Velocity zagotavlja dvojno plast zračnega tlaka navzdol, ki poleg zračnega tlaka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja povzroči do 44 % višji zračni tlak navzdol in do 19 % večji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno nastavljene za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim toplotnim pretokom, ki učinkovito in enakomerno porazdelijo toploto na celoten hladilni modul.

Kovinska hrbtna plošča s termo blazinico
Visokokakovostna aluminijasta hrbtna plošča ni samo za oblikovanje. Prav tako ščiti komponente na zadnji strani tiskanega vezja in pomaga pri odvajanju toplote iz tiskanega vezja z visoko zmogljivo toplotno blazinico vmes.

WAVE Fin Design zmanjša trenje, ko veter vstopi v modul plavuti, kar povzroči zmanjšanje hrupa vetra.

Zaščita varovalk
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega priključka PCI-E, ki zagotavlja varnost komponent.

Hitra povezava ventilatorja
Če pride do težave z ventilatorjem, vam ni treba vrniti celotne kartice. SAPPHIRE ali naši kanalski partnerji vam bodo neposredno poslali nadomestni ventilator! To pomeni, da jih je enostavno odstraniti, očistiti in zamenjati, le en vijak jih drži na mestu.

Dvojni kroglični ležaj
Ti imajo ventilatorje z dvojnimi krogličnimi ležaji, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot pulični ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10 % tišja od prejšnje generacije.

 

 

 

€502,07 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 PCI-E (11318-01-20G) NITRO+ gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 PCI-E (11318-01-20G) NITRO+ gaming grafična kartica

Grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6750 XT za vrhunskega igralca 1440p, ki želi izkoristiti prebojno grafiko z živimi vizualnimi elementi in odličnimi kakovostnimi rešitvami hlajenja. Grafična kartica NITRO+ AMD Radeon RX 6750 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za obvladovanje scenarijev iger AAA, je ključna komponenta za neverjetno igralno izkušnjo. Estetski dizajn bo čudovita integracija v katero koli zgradbo osebnega računalnika.

LASTNOSTI grafične kartice SAPPHIRE NITRO+

Raziščite vse neverjetne funkcije, ki jih ponuja grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6750 XT. Naše funkcije smo razdelili v 3 kategorije, tako da si lahko preprosto ogledate vse funkcije, s katerimi smo ponosni, da oblikujemo, da vam ustvarimo najboljšo možno igralno izkušnjo

Rezilo ventilatorja z kotno hitrostjo
Ventilatorska lopatica Angular Velocity zagotavlja dvojno plast zračnega tlaka navzdol, ki poleg zračnega tlaka na zunanjem obroču aksialnega ventilatorja povzroči do 44 % višji zračni tlak navzdol in do 19 % večji pretok zraka za tišje in hladnejše delovanje v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

Optimizirana kompozitna toplotna cev
Kompozitne toplotne cevi so natančno nastavljene za vsako posamezno zasnovo hlajenja z optimalnim toplotnim pretokom, ki učinkovito in enakomerno porazdelijo toploto na celoten hladilni modul.

Kovinska hrbtna plošča s termo blazinico
Visokokakovostna aluminijasta hrbtna plošča ni samo za oblikovanje. Prav tako ščiti komponente na zadnji strani tiskanega vezja in pomaga pri odvajanju toplote iz tiskanega vezja z visoko zmogljivo toplotno blazinico vmes.

WAVE Fin Design zmanjša trenje, ko veter vstopi v modul plavuti, kar povzroči zmanjšanje hrupa vetra.

Zaščita varovalk
Za zaščito vaše kartice imajo kartice SAPPHIRE zaščito z varovalkami vgrajeno v vezje zunanjega napajalnega priključka PCI-E, ki zagotavlja varnost komponent.

Hitra povezava ventilatorja
Če pride do težave z ventilatorjem, vam ni treba vrniti celotne kartice. SAPPHIRE ali naši kanalski partnerji vam bodo neposredno poslali nadomestni ventilator! To pomeni, da jih je enostavno odstraniti, očistiti in zamenjati, le en vijak jih drži na mestu.

Dvojni kroglični ležaj
Ti imajo ventilatorje z dvojnimi krogličnimi ležaji, ki imajo v naših testih približno 85 % daljšo življenjsko dobo kot pulični ležaji. Izboljšave lopatic ventilatorja pomenijo, da je rešitev do 10 % tišja od prejšnje generacije.

 

€681,27 z ddv

SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6750 12GB DDR6 RDNA2 gaming grafična kartica

Grafična kartica SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6750 XT deluje na zmogljivi hladilni tehnologiji Dual-X v kombinaciji z inteligentnim nadzorom ventilatorja za ohranjanje nizkih temperatur in nizkega hrupa ventilatorjev. Izpopolnjena zasnova PCB zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje, ki učinkovito znižuje temperaturo PCB in šum komponentnega signala.

 

 

 

€642,87 z ddv

SAPPHIRE Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 (11306-08-20G) NITRO+ OC gaming grafična kartica

SAPPHIRE Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 (11306-08-20G) NITRO+ OC gaming grafična kartica

Grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6700 XT za ultimativnega 1440p igralca, ki želi izkoristiti prelomno grafiko z živahnimi vizualnimi elementi in hladilnimi rešitvami odlične kakovosti. Grafična kartica NITRO+ AMD Radeon RX 6700 XT, opremljena z vrhunskimi komponentami za obvladovanje scenarijev iger AAA, je ključna komponenta za neverjetno igralno izkušnjo. Estetska oblika bo čudovita integracija v katero koli zgradbo računalnika.

Raziščite vse neverjetne funkcije, ki jih prinaša grafična kartica SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6700 XT. Naše funkcije smo razdelili v 3 kategorije, tako da si lahko preprosto ogledate vse funkcije, s katerimi smo ponosni, da jih oblikujemo, da vam ustvarimo najboljšo možno igralno izkušnjo.

Pregled zmogljivosti skupaj z nekaterimi odličnimi funkcijami, ki jih dobite z modeli znamke SAPPHIRE NITRO+

Programsko stikalo BIOS
Preklopite iz načina delovanja v tihi način ali nazaj z uporabo naše programske opreme TriXX za hitro in preprosto preklapljanje med vašimi dvojnimi načini BIOS-a.

Zasnova rebra WAVE in oblika rebra v obliki črke V za hlajenje GPE
 
WAVE Fin Design zmanjša trenje, ko veter vstopa v modul plavuti, kar povzroči zmanjšanje hrupa vetra.

Zasnova rebra v obliki črke V na vrhu GPE pospešuje in centralizira pretok zraka okoli GPE za učinkovito odvajanje toplote.

Hibridna lopatica ventilatorja
Nova zasnova hibridnega ventilatorja združuje tihost tradicionalne zasnove aksialnega ventilatorja in močan zračni tlak zasnove ventilatorja s puhalom, da ustvari izboljšanje zračnega tlaka navzdol skozi ventilator, hkrati pa ohranja nizek hrup ventilatorja.

Integriran hladilni modul
Kombinirani hladilni modul Memory & VRM hladi pomnilnik, MOSFET in dušilke.

€617,27 z ddv