PowerBank 20000mAh Type-C, iPhone, micro USB, USB - Super hitro polnjenje

Kapaciteta 20.000 mAh Ima 4 priključke: USB-A, USB-C, Micro-USB in Lightning za iPhone Zahvaljujoč obstoječemu priključku USB-A lahko powerbank uporabljate kot napajalnik za številne druge naprave Vse povezave se lahko uporabljajo hkrati Vgrajeni polnilni kabli so dolgi vsak 10 cm Vgrajeni 2 LED diodi prinašata svetlobo v temo in tako služita kot svetilka
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: Sima_Mao_holm7381
€24,99 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

Ta izdelek ni le preprost pripomoček za vaše digitalne naprave, temveč revolucionarna rešitev, ki ponuja maksimalno udobje in učinkovitost. Ima uvožen čip z vgrajeno inteligentno napetostjo za prepoznavanje, ki lahko samodejno prepozna pametne telefone, PSP, tablice in druge digitalne izdelke. Ta čip zagotavlja pravilno polnjenje in vedno zagotavlja, da vaše naprave ostanejo v optimalnem stanju.

Njegova elektronska plošča je natančna in zanesljiva, opremljena z različnimi varnostnimi funkcijami. Z zaščito pred prenapolnjenostjo, prekomerno izpraznitvijo, uhajanjem, kratkim stikom in odpornostjo na visoke temperature lahko izdelek varno upravlja z napajalnikom in zmanjša možno škodo.

Visokokakovostne baterije z visoko zmogljivostjo so izjemno vzdržljive. Zahvaljujoč funkciji hitrega polnjenja ni več dolgih čakalnih dob. Poleg tega baterije nimajo spominskega učinka, kar pomeni, da je število ciklov polnjenja lahko do 1000-krat brez zmanjšanja življenjske dobe baterije.

Izdelek ima standardni izhod USB in vhod Micro/Mini USB, zato je enostaven in enostaven za prenašanje. Zahvaljujoč njegovi majhnosti in majhni teži ga lahko vzamete s seboj kamorkoli, tako da vam nikoli več ni treba skrbeti za stanje baterije vaših naprav. Ne glede na to, ali ste na poti ali v službi, bo ta izdelek vedno pri roki in zagotavlja moč.

Skratka, ta izdelek ni le preprost pripomoček, temveč nepogrešljivo orodje, ki prispeva k daljši življenjski dobi in učinkovitejšemu delovanju vaših digitalnih naprav. Naredite pametno izbiro in naredite svoje digitalno življenje še udobnejše s tem odličnim izdelkom.

Garancija: 12 mesecev