LOGITECH G933 Artemis Spectrum črne brezžične z mikrofonom 7.1 gaming slušalke

Brezžične gaming slušalke Logitech G933 Artemis Spectrum vam s do 20 metrskim dometom in do 12 ur trajajočo polnljivo baterijo (USB) omogočajo, da med igro pozabite na moteče kable. Z računalnikom se povezuje z neopazno brezžično povezavo 2,4GHz.
Mikrofon odstranjuje ozadni šum, njegov položaj lahko nastavite na višino, ki vam ustreza. Na slušalkah se nahajajo G-stikala, ki jih lahko poljubno nastavljate s programom Logitech Gaming Software, katerega je prenesete s spleta.
Dodatno pa slušalke Logitech G933 ponujajo tudi neverjeten 7.1 obkrožujoči zvok z Dolby ali DTS Headphone:X Surround Sound (zahteva Logitech Gaming programsko opremo), ki omogoča najnaprednejši in najbolj kakovostni prostorski zvok, tako da lahko jasno slišite, kje se potikajo vaši nasprotniki.

Kompatibilnost za vse sisteme, saj deluje z računalniki, mobilnimi napravami, hišnim kinom in igralnimi konzolami, vključno s PS4 in Xbox One*.  Tako lahko igrate z vsemi vašimi napravami in tudi povežete USB napajan mix adapter na domači kino in gledate serije ali poslušate glasbo, brez da motite okolico. 
*Obkrožujoči zvok ni na voljo za konzole, Xbox One potrebuje 3,5mm žično povezavo in morda potrebuje Xbox One adapter (prodaja ločeno).

Preko Logitech Gaming Software lahko nastavljate barvo na dveh območjih na slušalkah, ali ločeno ali sinhronizorano. Izbirate lahko med kar 16,8 milijona odtenki.

Mešanje zvoka z več virov! Nič več prekinjanja igre, ko prejmete klic. Sedaj lahko odgovorite brez pavziranja in brez da bi oči odmaknili od akcije. Z USB mix adapterjem lahko dodate do dve dodatni napravi in njun zvok se bo mešal z računalnikovim.
 
Združite lahko analogni vhod na brezžičnem mix adapterju z USB priključkom in tako naredite žične naprave brezžične. Ko vklopite v USB Mix Adapter na USB priključek, bo predvajal mešan zvok z USB vhoda in integriranim 3,5 mm zvokom na vaše slušalke, tudi če USB priključek ne podpira USB zvoka.

Udobje na dolgi rok, G33 Artemis Spectrum so narejene za dolge gaming seanse. športni mrežasti materiali so mehki in dihajo za največje udobje. Pene se lahko odstranijo in operejo.
Blagovna znamka: Logitech
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: 5099206059177
€249,99 z ddv
€224,85 z ddv
  • Proizvajalčeva koda 981-000599
  • EAN koda 5099206059177
  • Proizvajalec LOGITECH
  • Tip: naglavne
  • Povezljivost: brezžična
  • Priklopi: USB
  • Mikrofon: odstranjevanje šuma, vsesmerni, 100Hz-20KHz
  • Domet / kabel: notranja uporaba 15m, zunanja uporaba 20m
  • Barva: črna
  • Garancija 24 mesecev